HomeViestejäKara Schallock4.11.2017 - Ole rakkaussoturi

4.11.2017 - Ole rakkaussoturi

OLE RAKKAUSSOTURI

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
4.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos haluat todellakin kehittyä, sinun täytyy ottaa vastuu kaikesta elämässäsi, sillä kaikki siinä on omia luomuksiasi. Olet luonut kaiken elämääsi energiallasi ja ajatuksillasi (ajatukset ovat energiaa, kuten sinä kokonaan). Sitten projisoit kaiken, mitä olet, maailmaan, joka heijastaa sen takaisin sinulle. Tämä on lahja, koska silloin voit tehdä tietoisia valintoja, jotka perustuvat siihen, kuka oikeasti olet … jos se on valintasi. Jos haluat pysyä samassa dynamiikassa, et tietenkään tee muutoksia. Kuitenkin muutosten tekemättömyys voi pitää sinut tuskassa, on se sitten tunne-, mentaali tai fyysistä tuskaa.

Paras tapa siirtyä vanhan yli on meditoida, mikä vahvistaa sydäntäsi, ja kun sydämesi vahvistuu, heräät siitä harhasta, että luot jonkin uudestaan ja uudestaan. Pysyt samassa kaavassa, koska se on mukavaa – se tunnetaan ns. mukavuusalueenasi. Päästä irti kaikesta vastarinnasta siirtyä sen ulkopuolelle, mikä auttaa sinua päästämään irti pelosta, jota sinulla on eteenpäin siirtymisestä. Sitten voit helpommin päästää irti kaikesta kontrolloinnista, joka on pelkoa. Kontrollointi pitää sinut poissa virrasta ja hetkestä, jossa kaikki elämä luodaan tietoisuudella. Kun kontrolloit elämääsi, pidät kaikki vanhat ja heikentävät kaavat paikoillaan.

Älysi tai erillinen egosi pitää sinut vanhassa, sillä se tuntee vain menneisyyden ja ne mallit, joita loit aluksi. Sillä ei ole merkitystä, välittikö joku ne sinulle ollessasi lapsi – kaikki on sinun luomustasi. Näihin kaavoihin sisältyy jatkuva vanhojen käyttäytymistapojen, uskomusten ja mallien kierto. Näiden toistuminen jatkuu, kunnes ryhdyt toimeen jotain uutta ja erilaista kohti. Kun meditoit, sydämesi johtaa tietä, ja kun seuraat sydämesi intuitiota tai viisautta (tunteet), siirryt uuteen tilaan. Tätä ei saavuteta älyllä, vaan sydämesi luo sen. Ole hetkessä, sillä se on ainoa paikka, jossa voit tuntea sydämesi opastuksen. Opastus ei tule ulkopuoleltasi tai menneisyydestä tai tulevaisuudesta. Todellinen opastus ja tietoisuus tulee vain hetkessä ja vain sydämesi viisaudesta. Olet oma luojasi.

Jos vihaa tai turhautumista ilmestyy esiin syvyyksistä, se voi olla vastarintaa menneisyydestä irtipäästämiselle. Se voi tulla esiin, koska kiellät, kuka olet – mestarillinen ja voimakas rakkausolento. Ei ole tärkeää hyväksyä vain se, mikä on "hyvää", vaan kaikki, mitä olet. Se on kaikki tai ei mitään. Jonkin leimaaminen hyväksi tai huonoksi on kaksinaisuutta, ja voit aloittaa irtipäästämisen siitä olemalla lankeamatta "leimaamisansaan".

Oivalla myös, että tämä on upeaa aikaa päästää irti kaikesta esi-isäkarmastasi. Voit tehdä tämän keskittymällä nykyhetkeen ja ratkaisemalla sen, mitä tulee esiin sinussa. Kun otat vastuun kaikesta elämässäsi, siihen sisältyy myös kaikki muut elämäsi, joissa sinulla ei ollut tietoisuutta muuttaa kurssiasi. Kun jatkat kehittymistä ja heräämistä, korkeampi itsesi, sielusi, tulee opastamaan sinua ja sinusta tulee yhtä korkeampien maailmojen kanssa, kuten sinun on tarkoitus. Tämä ylösnousemus korkeampiin ulottuvuuksiin parantaa DNA:ta, käyttämättömiä lahjoja ja chakroja (kaikkia niitä, ei vain yleisiä seitsemää, joista useimmat tietävät).

Korkeampia taajuuksia aktivoidaan sisälläsi, jotta valokehosi (ikuinen "sinä") voi yhdistyä täysin sisällesi. Tämä vaikuttaa suuresti olemuksesi jokaiseen aspektiin. Saatat tuntea tämän erityisesti fyysisessä kehossasi, sillä se tuo paljon tietoisuutta, lisää herkkyyttä ja enemmän integroitumista ykseystietoisuuteen. Saatat tuntea tämän enempänä rakkautena, enempänä valona ja enempänä vapautena. Lisäksi saatat yhdistyä kaksoissieluusi (kaksi samasta ydinolemuksesta), tapahtuu se sitten fyysisyydessä tai sydämessäsi. Voit synnyttää tämän ykseyden pyytämällä vain meditoidessasi häntä liittymään sinuun.

Olemme voimakkaassa transformaatioajassa. Paljon siitä, mitä olen jakanut, on johtanut meidät tähän taianomaiseen hetkeen. Vanhan transformoituminen uudeksi on nyt helpompaa, kunhan et vastusta ja roiku kiinni siitä, missä sinulla on mukavaa. Kyseenalaista kaikki sydäntilassasi. Tiedä tehtäväsi, lupauksesi. Ole jumalaisessa palveluksessa. Tämä ei välttämättä merkitse kaiken jättämistä ja menemistä sodan repimille alueille – tai voi merkitä riippuen siitä, mitä tai missä sinua opastetaan olemaan. Kaikille on paljon työtä, kun meillä kaikilla on sisällämme se, miten jaetaan rakkautta. Se on yhtä ainutlaatuista kuin jokainen meistä. Jaamme rakkautta, ydinolemuksemme, tavalla johon meitä opastetaan.

Tunne, mitä sinun on tärkeää tehdä. Jos esimerkiksi tunnet vetoa tehdä jonkin yksinkertaisen askareen, tunne, tuleeko se vanhasta itsestäsi – "tarvitsee tai pitäisi olla vastuullinen tai tuottava" – tai perustuu jonkun toisen haluun sinusta. Usein tunnustellessasi jotain, syntyy valinta. Tunnetko iloa vai tunnetko sen vanhana ohjelmana? Valosi lisäämiseksi tee sitä, mikä on iloista, älä sellaista, mikä on vanhaan kaavaan perustuva "pitäisi". Kuuntelemalla sydäntäsi tiedät. Joskus sellaisen tekeminen, mikä tuntuu hyvin 3D:ltä, on itse asiassa askel kehittymistä kohti. Vain sinä tiedät totuuden, jos tunnet syvästi sitä. Polkumme on jatkaa puhdistumista ja ylösnousemista, ja teemme tätä jokaisella tietoisella valinnalla, jonka teemme. Haluan myös mainita, että myös ilosi lisääminen yksinkertaiseen askareeseen auttaa sinua kehittymään.

Koko tämän vuoden ja sen yli (totuus ei tunne aikaa, joten se ei rajoitu päivään, vuoteen tai vuosituhanteen) on ollut paljon laajentumista ja irtipäästämistä. Kuten tiedämme, tämä pätee myös Gaiaan. Luota radikaalisti ja pysy uskollisena omalle polullesi. Älä anna itsesi harhautua kaikesta, mitä tapahtuu, vaan pysy sitoutuneena ylösnousemuspolkuusi. Kaikki syntyy siitä, mitä sinulla on sisälläsi. Jos olet sisältä rikki, näet ulkoisen maailman rikkinäisenä. Kaikki alkaa sisältä. Vaikka sinusta tuntuisi, ettet pysty ottamaan enää askeltakaan, ota se silti, tai ehkä päätät levätä vähän. Mikä tahansa valintasi onkin, tiedä, että tietoisuutesi heijastaa kaikkea valoa, mitä olet vastaanottanut.

Sinulle saattaa avautua uusia polkuja – antaudu sille, mihin sinua opastetaan. Jos kuitenkin tunnet kaiken ylivoimaiseksi, tämä kertoo sinulle, ettet ole tasapainossa. Skannaa itseäsi nähdäksesi, oletko epätasapainossa jollain elämäsi alueella, ja tee sitten jokin muutos. Tasapainossa elämä virtaa kauniisti.

Kun valoa virtaa sinuun liikaa, saatat olla ahdistunut ja hämmentynyt. Saatat unohdella ja tuntea ulkoisia häiriötekijöitä joko toisilta tai ympäristöstä. Sinusta saattaa tuntua huteralta ja haluat sulkeutua, mikä voi johtaa masennukseen, koska kaikki on yksinkertaisesti liikaa. Pysy maadoittuneena ja pysy kehossasi, koska muuten saatat satuttaa itseäsi. Käveleminen tarkoituksellisesti maankamaralla ja oleminen luonnossa auttaa kovasti. Se mitä luulit tulevan eteesi, saattaa muuttua, sillä emme ole enää lineaarisessa ajassa. Jos jokin mitä haluat, näyttää alkavan ilmentyä ja sitten haihtuu ilmaan, käsitä, että se tapahtuu korkeimman laajentumisesi vuoksi. Se mikä on parasta sinulle, tulee aina. Tarkkaile petoksia (harhakuvia) maailmassa ja sisälläsi. Tunne vain kaikkea ja tiedät, mikä korkeampi totuus on sinulle. Tarkkailu kiinnittymättä siihen, mitä esitetään, on parasta, sillä silloin mikään ei tartu sinuun.

Älä anna pelon saada sijaa – ole se soturi, joka olet. Lopetamme ja aloitamme. Jos joogaat, tee soturiasana usein, sillä sen energia integroituu kaikkiin kehoihisi. Yhdisty usein Gaian ytimeen (kristallirykelmä Maan keskellä), sillä Gaia on kaikkein suurin soturi. Ole rakkaus, sillä rakkaus on paljon voimakkaampaa kuin pelko. Tarkkaile matriisin hajoamista – epäilemättä näemme sitä ajankohtaisissa tapahtumissa tänä voimallisena aikana. Kunnioita sitä, kuka olet, elämäsi joka hetki. Nouse ylös!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >