HomeViestejäKara Schallock18.10.2017 - Ylösnousseet mestarit fyysisessä muodossa

18.10.2017 - Ylösnousseet mestarit fyysisessä muodossa

YLÖSNOUSSEET MESTARIT FYYSISESSÄ MUODOSSA

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
18.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme jokainen omalla polullamme ja meillä on omat missiomme. Jotkut ovat aktivisteja, jotkut auttavat vanhojen energiamassojen puhdistamisessa, toiset jakavat valoa, jotkut valaisevat ihmisten polkua, kun taas toiset lisäävät rakkautta maan sisällä ja päällä ja koko elämässä. Elämässä on monia polkuja ja missioita – olemme kaikki ainutlaatuisia siinä, mitä jaamme, kuitenkin olemme kaikki yhtä. Jokainen jakaa omalla tavallaan, on hän siitä tietoinen tai ei. Tiedostaminen on avain, koska yksilön tiedostaessa, mikä hänen missionsa on, sillä ei ole merkitystä, miten hän jakaa valoaan – hän vain tietää tekevänsä sen ainutlaatuisesti. Yksilö voi olla arkiselta vaikuttavassa työpaikassa. Jos tuo olento kuitenkin on iloinen ja intohimoinen, hän tiedostaa, mikä hänen missionsa on. Yksilön missio ei ole jotain taianomaista tietämistä – tämä on selvää tietoiselle yksilölle. Se on pelkästään katsomista tietoisena syvemmälle siihen, miten hän jakaa oman missionsa sydämestään. Herännyt olento ei vertaile missiotaan toiseen ja oivaltaa, ettei mikään missio ole vähemmän tai enemmän kuin toinen.

Olemme kaikki päässeet pitkälle ilmaisussamme sieluna ja heräämisessämme sisäiseen jumaluuteen. Tämä kuukausi valmistelee meitä itse asiassa ensi vuoteen, jossa on enemmän jumalaisen itsemme integroimista. Näen sen siirtymäkuukautena. Olemme tehneet niin paljon puhdistus- ja integrointityötä, että jos olet pitänyt päiväkirjaa, et tunnista tuota ihmistä, millainen olet ollut ennen. On tärkeää nähdä, miten olet luonut loppumisia elämässäsi, jotta voit alkaa uuden. Vastaukset kysymykseen "miksi" lepäävät syvällä pinnan alla. Sukella pinnan alle ja löydä lahja, sillä kaikessa on tietoisuuslahja siitä riippumatta, miten traagiseksi havaitset pintatapahtuman. Kun löydät tuon lahjan, ole kiitollinen surressasi myös vanhan elämän menettämistä.

On ollut valtavaa irtipäästämistä, mikä on johtanut havaittuun erillisyyteen rakkaista, yhtenä skenaariona. Kuitenkin kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Voit surra, jos uskot menetykseen – kysy kuitenkin itseltäsi, mitä menetys oikeasti on. Onko se harhaa? Minulle se on harhaa, sillä emme menetä mitään – kaikki on yhteydessä ja asiat voivat muuttaa muotoa, mikä vaikuttaa yksilön elämään isosti. Jos voit nähdä menetyksen "säätönä" ja lahjana sinulle, niin tietoisuutesi nousee seuraavalle tasolle. Kaikissa tilanteissa tulee aika päästää irti, jotta voit aloittaa uuden luvun elämässä. Mitä enemmän vastustat tätä, sitä vaikeammaksi elämä tulee. Salli armovirran kantaa sinut havaittujen vaikeuksien läpi. (Huom. käytän sanaa "havaittu", koska kaikki perustuu yksilön omaan havaintoon eikä ole välttämättä totuus.)

Päästämme edelleen irti ikivanhasta erillisyyshaavasta. Monien ihmisten, organisaatioiden ja hallitusten voi nähdä esittävän tätä. Paljon hyvin kaukaisesta menneisyydestä tulee myös esiin parannettavaksi tai eheytettäväksi. Tähän sisältyy ihmisiä, jotka olemme tunteneet ja ei-tunteneet historiassa, pyhimyksiä, guruja, esi-isiä ja kokonaisia uskomusjärjestelmiä. Keskity missioosi, antamatta suuren kaksinaisuuden johdattaa sinua harhateille. Se mihin keskityt, luodaan ja ilmennetään tehokkaasti. Gaia vapauttaa tietysti paljon – kuitenkin kaikki se on jumalaisessa järjestyksessä. Pysy uskollisena sille, kuka olet, joutumatta imetyksi kaninkoloon.

Luomme uutta Maata, kun keskitymme täysin olemaan rakkaus. Aivan kuten jokaisella eläinkunnassa on oma polkunsa (suuri haukka ilmestyi juuri vahvistuksena), niin myös meillä. Jokainen meistä saattaa myös kokea suuren pirstoutumisen, kun kuljemme vanhan ja uuden poikki. Tämä pätee myös ihmisiin ympärillämme. Ole kärsivällinen. Mieli ei pysty aivan vielä tajuamaan, mistä uudessa on kyse, ja on taipumusta pitää kiinni vanhasta, koska se on tuttua. Kuitenkin olemme pidemmällä halussamme päästää irti vanhasta, joten keskity jumalaiseen palveluun, luonnossa olemiseen ja meditoimiseen ja muistuta itsellesi, että teet parhaasi. On paljon uuden itsemme aktivointia, jotta meidät kalibroidaan uuteen olemistapaan. Emme ole yksin tässä – meitä auttaa osallistuminen aktivointeihin ja tietoisten valintojen tekeminen. Luota täysin, että korkeampi itse opastaa sinua, joten tiedosta kaikki, mitä sinua opastetaan tekemään hetkestä toiseen. Tämä opastus tulee viesteinä – sekä sisäisinä että ulkoisina – ja omana intuitiivisena tuntemisena.

Kun päästämme irti vanhasta, emme ehkä tiedä, mitä tehdä seuraavaksi. Älä hermoile tätä tai analysoi. Pysy nyt-hetkessä – tästä paikasta tiedät, minkä askeleen otat seuraavaksi. Olemme kuin toukka, joka hajoaa täysin kotelossa, ja aikanaan kootaan ehjä perhonen. Se vie jonkin aikaa. Onhan meiltä vienyt monta elämää luoda se, kuka olemme tai olimme, joten ole kärsivällinen. Ilmestymme kotelosta esiin uutena rakkausolentona – kauniina omassa suurenmoisuudessamme. En sano, että vie monta elämää tulla täysin uudeksi – ellei se ole sielusi valinta. Pysy nyt-hetkessä ja keskity täysin olemaan rakkaus, omalla polullasi ja sellaisena, kuka sinusta on tulossa. Päästä irti menneisyydestä ja tulevaisuudesta. Ole tässä nyt. Päästä irti kaikista odotuksista, miten asioiden pitäisi olla, ja päästä irti kaikesta kiinnittymisestä suunnitelmiin. Uudessa ei ole suunnitelmia. On vain nyt.

Yksi parhaista tavoista ankkuroitua nyt-hetkeen on antautua. Tämä ei ole passiivista – kun antaudut sille, mitä on, sydänaikomusten kera, olet kuin joessa. Ilman melaa on helppoa juuttua pyörteeseen tai karille tai oksaan. Melan kera sinusta tulee yhtä virran kanssa. Tämä on voimaantunutta liikettä. Et ole avuton. Et ole olosuhteiden uhri. Ohjaat venettäsi. Antaudu aikomuksen kera mieleiseen olotilaasi. Tee tietoinen päätös olla aktiivinen uuden elämän virrassa. Tämä auttaa sinua harmonisoitumaan korkeimman rakkausilmaisun kanssa. Antautuminen on irtipäästämistä ja sallimista. Antautuminen aikomuksen kera on harmonisoitumista tarkoitukseesi ja korkeimpaan lopputulokseen. Antautuminen on tärkeää, sillä et voi kontrolloida tai ohjata virtaa – sinusta tulee yhtä virran kanssa. Päästä irti lopputuloksista – salli Lähteen ilmentää aikomuksesi. Sinä olet Lähde!

Koska päästämme edelleen irti vanhoista tunteista, vanhasta energiasta, koemme vapautumisen monin tavoin. Ehkä pissaat tai hikoilet paljon. Et puhdista ainoastaan vanhoja tunteita, vaan myös soluihisi juuttuneita myrkkyjä.

Olemme kaikki tähtisiemeniä muista ulottuvuuksista. Olemme suostuneet ottamaan kehon. Kun teemme sen, astumme myös muiden elämien keskeneräisiin asioihin. Emme ole suostuneet ainoastaan synnyttämään korkeampaa tietoisuutta, vaan myös puhdistamaan kehostamme ja planeetasta kaiken, mikä ei ole rakkautta. Tähtisiemenenä olet luultavasti hyvin empaattinen ja herkkä energioille. Tämän puhdistamisen myötä meistä tulee vielä herkempi ja empaattisempi – kuitenkin kaikki tämä auttaa meitä navigoimaan maailmassa intuitiomme ja tiedostamisemme avulla. Tästä korkean tietoisuuden paikasta teemme päätöksiä, jotka auttavat meidän harmonisoimisessa sieluumme, Lähteen aspektiin. Harmonisoituminen tai yhteensulautuminen sieluun lisää värähtelyämme ja näin pystymme transformoimaan vanhaa uudeksi. Meditointi auttaa kovasti tässä, sillä se harmonisoi meidät tarkoituksemme ja sielusulautumisemme kanssa. Hengitä vain jumalaista lähderakkautta/valoa sydämeesi, korkeaan sydämeesi tai käpychakraasi. Tuo tämä jumaluus kaikkiin chakroihisi ja soluihisi. Teet tämän aikomuksella, hengityksellä ja visualisoinnilla, jos olet visuaalinen.

Ankkuroimme uusia piirustuksiamme, mikä auttaa meitä integroimaan ja ilmentämään korkeimman potentiaalimme. Kun teemme tämän, siirrymme uuteen kokemukseen fyysisesti. Tästä syystä valokehomme on voimakkaammin yhteydessä maakehoomme sekä korkeampiin ulottuvuuksiin. Tämä on sielusulautumista. Alamme kulkea maan päällä ylösnousseina mestareina. Mitä sinulle merkitsee oleminen ylösnousseena mestarina ihmiskehossa? Ylösnousseena mestarina oleminen ihmiskehossa merkitsee, että otat täyden vastuun kaikista valinnoistasi täysin hereillä. Et ole minkään olosuhteen uhri. Olet voimakas, kun seisot omassa valossasi ja tietämisessäsi. Tietysti tämä on vain ylösnousseena mestarina olemisen yksi aspekti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >