HomeViestejäKara Schallock21.9.2017 - Rakkaus ja päiväntasaus

21.9.2017 - Rakkaus ja päiväntasaus

RAKKAUS JA PÄIVÄNTASAUS

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
21.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun kirjoitan tätä, huomenissa on uusi kuu ja päiväntasaus. Taatusti paljon tapahtuu sisällämme ja Gaiassa. Kaikkeen mitä tapahtuu, viittaan "suurena heräämisenä". Tämä suuri herääminen ravistelee ihmiset (kirjaimellisesti) pois mukavuusalueeltaan ja omahyväisyydestään. Me jotka olemme jo heränneet, heräämme lisää siihen, kuka olemme ja miten voimme palvella muita jumalaisen rakkauden paikasta käsin. Olemme hyvin nopeutuneessa korkean ulottuvuuden valolatausten vastaanottamis- ja jakamishetkessä. Sanon "jakaminen", koska vastaanottaessamme lisää valoa, säteilemme sitä automaattisesti toisille – ei kontrolloivalla tavalla, vaan säteilemme, koska se on luontomme.

Kun kunnioitamme sitä rakkautta, joka olemme, emme puske, etsi tai pyri, sillä ne ovat osa vanhaa. Uudessa on kyse sen sallimisesta ja hyväksymisestä, mitä on, ja luottamisesta, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Kyse on olemisesta hetken virrassa kiintymättä mihinkään – sallien asioiden vain kehittyä luonnollisesti. Tämä on itsestään välittämistä ja itsensä rakastamista. Kun rakastat itseäsi, pidät värähtelysi korkeana ja tietoisuutesi laajenee, ja korkeammassa tietoisuudessa elämäsi muuttuu vaivattomaksi ja iloiseksi. Totuus on, että olet täydellinen, kun kehityt ollaksesi enemmän.

Valittamisen ja ulkoisten tapahtumien vastustamisen tai niihin reagoimisen sijasta, toivota tervetulleeksi ne kaikki tuomitsematta. Kun hyväksyt, päivitykset integroituvat. Kun taistelet jotain vastaan, vastustat ja kaksinainen 3D-luonto saa otteen. Kaksinaisuus on tuomitsemista "tämä on hyvä, tämä on huono" jne. Älä mene siihen. Kun otat vastaan nämä rakkauslataukset, nouset korkeammalle tietoisuudessa ja olet tietoisempi siitä, mikä elämässäsi perustuu edelleen vanhoihin uskomuksiin ja kaavoihin. Yksi monien uskomus ehkä edelleen on: "Minun täytyy tehdä kovasti työtä voidakseni olla yltäkylläinen". Korvaa tämä vanha uskomus tietoisuudessasi ilolla, intohimolla ja helppoudella ja katso, mitä tapahtuu.

Huolehdi kaikista 3D-jutuista, joita olet luonut. Tämä on tärkeää, kun kaikkien 3D:ssä aloitettujen asioiden loppuunsaattaminen auttaa sinua ankkuroitumaan uuteen. Ota vastuu kaikista luomuksistasi. Maksa laskusi ja ota vastuu kaikesta elämässäsi … omista se. Älä kuitenkaan omista toisten valintoja, huolehdi pelkästään omistasi.

Kehomme transformoituu. Monet kokevat tämän unen häiriintymisenä, huimauksena, pahoinvointina, uupumuksena ja monina muina transformaation ilmentyminä. (Huomaa, etten käytä sanaa "oire", koska se vihjaa, että jokin on pielessä tai olet sairas, ja se on vanhaa ja rajoittunutta ajattelua.) Sanoissa on voimaa, ne ovat energiaa, kuten kaikki muukin – sanat luovat. Minulla on henkilökohtaisesti ollut vuosien ajan kaikkia yllä mainittuja ilmentymiä ja muita. Virtaan sen kaiken kanssa. Kyllä, fyysinen kehomme muuttuu ja prosessoi kaikkia niitä muutoksia, joita olemme kokeneet tunteellisesti, mentaalisesti ja henkisesti. Jokaisen osamme värähtely kiihtyy.

Muutumme siitä, että meille kerrotaan, mitä tehdä ja kuka olla, voimakkaiksi ja täysivaltaisiksi luojaolennoiksi. Tämä on melkoinen muutos, ja fyysinen kehomme tuntee sen. Sopeudumme voimamme poisantamisesta sen tietämiseen oikeasti, että olemme oman elämämme luoja. Siitä ei voi syyttää ketään toista tai antaa siitä kunniaa kenellekään toiselle. Me olemme se! Meditoi, yhdisty sieluusi ja Lähteeseen ja pidä värähtelysi korkeana sen avulla, kenen kanssa olet, mihin menet, mitä syöt ja mitä luet ja katsot. Kunnioita lahjomattomuuttasi – ole, kuka sanot olevasi. Kunnioita erottelukykyäsi – monet harhakuvat ja valheet yrittävät viekoitella sinut takaisin uneen. Pysy hereillä ja tietoisena. Pysy hetkessä, äläkä tuomitse, onko jokin asia hyvä vai huono – kaikki transformoituu. Ole toisten jumalaisessa palveluksessa, ole luonnossa, kulje labyrintissä ja ole ystävällinen itsellesi ja toisille, mukaan luettuna kaikki kaksijalkaiset, nelijalkaiset, kuusijalkaiset ja kahdeksanjalkaiset … Koko luonto hyötyy rakkaudestasi.

Kun alat tunnistaa voimakkaammin moniulotteisuutesi ja ykseystietoisuutesi, saatat huomata, miten kaikki ympärilläsi on peili. Miksi? Koska olemme kaikki yhtä. Olen huomannut tämän voimistuvan. Yksi esimerkki on, että kun katselen muiden kirjoituksia, ne tuntuvat peilaavan, mitä olen kirjoittanut aiemmin tai mitä koen hetkessä. Minusta se kaikki on kiehtovaa. Suljemme erillisyyskuilun. Jokainen ihminen ja tapahtuma peilaa meille jotain, olemme tietoinen siitä tai emme, ja kaikki mitä vedämme puoleemme, sisältää viestin. Kun oivallat, että olemme kaikki yhteydessä, myös hallituksiin ja 3D-rakenteisiiin, oivallat, että autamme myös vanhan transformoimisessa ja uuden voimaannuttamisessa.

Kun meditoit, voimaannut sydäntäsi, mikä voimaannuttaa Lähdettä, sielua ja sydäntietämystäsi. Sydänchakra on silta alempien chakrojen (ego) ja ylempien chakrojen (sielu) välillä, aivan kuten sinä olet silta taivaan ja Maan välillä. Sielun ja egon välillä ei ole erillisyyttä, koska tosiasiassa kaiken ollessa harmoniassa, ego ilmaisee sielua. Niin ylhäällä, kuin alhaalla; niin sisällä, kuin ulkona. Moniulotteisena navigoimme kaikkien ulottuvuuksien läpi ja näemme, miten kaikki ovat yhteydessä. Ei ole erillisyyttä chakrojen, mielen, keho ja sydämen välillä. Anna kuitenkin sydämesi johtaa. Sydän johtaa tunteiden ja intuition (opastus) avulla. Kaikki virtaa yhtenä.

Vaikka olen kertonut yllä, että navigoimme kaikissa ulottuvuuksissa, viittaan tässä korkeampiin ulottuvuuksiin. Jokaisessa 5D:tä alemmassa ulottuvuudessa on suurta kaksinaisuutta. Neljännessä ulottuvuudessa on vanhaa karmaa, vanhoja ajatuksia, malleja ja uskomuksia, joita välitetään sukulinjaa pitkin, olentoja jotka sekaantuvat asioihin, ja kaikkea mikä ei ole rakkautta. Korkeammat ulottuvuudet ovat vain rakkautta. Jos haluat puhdistaa itsesi vanhoista 4D-dynamiikoista, meneminen neljänteen ulottuvuuteen voi tietysti auttaa. Suojaudu täysin, jos teet sen. Henkilökohtaisesti pysyn erossa tästä ulottuvuudesta. Seuraa opastustasi tässä. Jos tämä ei resonoi, käytä erottelukykyäsi ja sivuuta, mitä sanoin, sillä kunnioitan sitä, missä olet ylösnousemuspolullasi. Ja kenties tämä on tarkoitettu vain minulle.

Et ole perheesi, et ole kaksinainen. Totuus sinusta on, että olet rakkautta ja yhtä Lähteen kanssa. Kun seuraat omaa opastustasi (sieluopastus), sinua ohjataan täydellisesti korkeimpaan evoluutioosi. Kun olet luova, vietät aikaa luonnossa ja meditoit, avaat sydämesi ja löydät vain rakkautta ja ykseyden. Ole hiljaa, tunne ja ole. Pysäytä kaikki huumaava kiireisyytesi. Avaa sydämesi, tunne rauhaa ja ole ystävällinen ja myötätuntoinen. Anna sydämen johtaa mieltä.

Kun siirrymme päiväntasaukseen, sydän tietää, että päiväntasauksen sieluolemus on tasapaino. Kun kunnioitamme kaikkea, mitä olemme, ja pysymme tasapainossa, kunnioitamme kaikkea elämää. Elämme ja annamme tasapainoisesti. Mitä tasapaino merkitsee sinulle? Minulle siinä on kyse rakkauden maadoittamisesta kaikkeen, mitä sanon, tunnen ja teen. Kyse on yhdenmukaisesta sydämestä, mielestä ja kehosta, kun seuraan sieluni ehdotonta opastusta. Tasapaino ilmaisee rakkautta, Lähdettä ja sielua mentaalisesti, fyysisesti ja fyysisesti. Se on omien puheideni mukaan tekemistä. Se on jumalaista palvelua. Se on pysymistä läsnäolevassa hetkessä. Se on värähtelyni pitämistä korkeana ja sanojeni tiedostamista, jotta voin palvella majakkana. Se on pysymistä poissa draamasta ja kaaoksesta. Se on vanhojen kaavojen ja uskomusten tunnistamista, kun niitä tulee pintaan sisälläni tai ympärilläni. Se on olemista aito ja rehellinen. Se on kaikkien ihmisten hyväksymistä, vaikka he vaikuttaisivat erilaisilta kuin minä. Se on itseni rakastamista ehdottomasti, niin kuin rakastan muita. Se on olemista kiitollinen kaikesta elämässäni – yksinkertaisesta ja haastavasta.

Rakastan kehoani ruokkimalla sitä vain luomuruualla ja puhtaalla vedellä. Kuuntelen sitä, kun se sanoo jonkin olevan poissa tasapainosta tai kun lataan korkean ulottuvuuden valoa, joka on liikaa sille/minulle. Rakastan mieltäni kunnioittamalla aina opastustani, lukemalla vain kohottamia kirjoja, ja rakastan eheyttäni meditoimalla ja mahdollisesti inspiroimalla toisia jakaen ja huolehtien itsestä kaikessa, mitä teen ja tunnen. Voisin jatkaa ja jatkaa tasapainosta minuna. En tee sitä, sillä sinun tehtäväsi on luoda tasapaino omalla ainutlaatuisella tavallasi. Koska päiväntasausta voimaanuttaa myös uusi kuu, miten luot enemmän tasapainoa elämääsi?

Kaikki mitä minä koen, tuo minut vain lähemmäs Minua. Kaikki mitä sinä koet, tuo sinut lähemmäs Sinua. Olemme rakkaus. Ole rakkaus!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >