HomeViestejäKara Schallock7.9.2017 - Uusi Maa ja jatkuvat pimennysenergiat

7.9.2017 - Uusi Maa ja jatkuvat pimennysenergiat

UUSI MAA JA JATKUVAT PIMENNYSENERGIAT

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
7.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mikä uusi Maa on? Se on tietoisuus, joka on täysin erilainen kuin vanha Maa, jossa kaksinaisuus ja vanha matriisi kontrolloivat meitä. Uutta Maata luodaan, kun vaadimme kukin oman täysivaltaisuutemme, voimamme ja vapautemme. Uusi Maa ei ole parannettu vanha Maa – se on täysin uusi ja erilainen, ja luomme sitä jatkaessamme kulkua. Se on täysin uusi, se on uusi todellisuus, vapaa kaikista valheista ja harhakuvista sekä kaksinaisuudesta ja erillisyydestä. Sen tietoisuus on ykseys/yhtenäisyys. Uudessa Maassa kaikki tietävät, että he ovat jumalaisia ja moniulotteisia. Luomme omaa elämäämme ja uutta Maata tietoisuudellamme. Uusi Maa on sydänkeskeinen, ei mielikeskeinen.

Tosiasiassa jokainen olento on myötätuntoinen – kuitenkin jokainen olento kokee myötätunnon sen mukaan, miten hereillä se on. Aito myötätunto ei sääli toisia, koska ei ole uhreja. Luonnollinen olotilamme on rakkaus. Myötätunto ei ole itsensä vähättelyä toisten vuoksi – tämä on valhe, jota vanha Maa vahvisti. Uudessa yksilö ei ota kunniaa kaikesta tai rehentele kaikella, mitä hän on tai tekee – se on vanhaa ja se erottaa. Uudessa ei ole sankareita, guruja, opettajia tai parantajia. Kaikki on sisällä. Aito myötätunto on nöyrää.

Kun yksilö keskittyy korkeimpaan positiiviseen, hän auttaa uuden Maan luomisessa. Positiivisuus pitää yksilön värähtelyn korkeana, jotta hän säteilee rakkautta, valoa ja iloa. Ei ole mitään taistelua vastaan tai puolesta. Kaikki hyväksytään jumalaisessa järjestyksessä. Tosiasia on, että rakkaus synnyttää rakkautta ja viha synnyttää vihaa. Jokainen olento valitsee oman polkunsa ja suuntansa. Jos olento siis päättää taistella, se on hänen valintansa ja hänen ylösnousemuksensa hidastuu. Kun yksilö pitää fokuksensa poissa kaikesta, mikä erottaa (kuten esimerkiksi uskonto ja politiikka), hän auttaa omassa ylösnousemuksessaan ja uuden Maan rakentamisessa.

Anteeksianto on avain – se on irtipäästämistä ja vapautumista kaikesta, mikä erottaa (tuomitseminen, syyttely, häpeä, syyllisyys jne.). Uudessa oleminen on myös irtipäästämistä odotuksista, kiintymyksistä ja uskomuksista. Meillä kaikilla on kulttuurisia uskomuksia. Esimerkiksi pelkäämme fyysisen kehomme kuolemaa. Pohjois-Amerikassa monet uskovat "amerikkalaiseen unelmaan" ja nuhtelevat itseään sen saavuttamattomuudesta, mikä ikinä "se" onkin. On monia hyvin syviä uskomuksia, joita emme edes oivalla. Kuitenkin on tärkeää löytää ne, jotta voimme olla vapaa luomaan ja kokemaan uutta. Yksi näistä vanhoista käsityksistä on tuomitseminen – erilaisten ihmisten tuomitseminen, itsensä tuomitseminen ja jonkin sellaisen tuomitseminen, mitä emme ole valmis hyväksymään jne. Tuomitseminen on yksi käsitys, joka erottaa ja on vanhaa. Uudessa emme keskity jollekin toiselle anteeksiantamiseen. Teemme sen itsellemme – se on itsensä rakastamista. Kun rakastamme itseämme, voimme vain olla myötätuntoinen kaikkea elämää kohtaan. Kun rakastamme ehdottomasti itseämme ja toisia, hyväksymme itsemme ja kaikki ehdottomasti. Ehdoton rakkaus on itsenään olemista odottamatta, miten se tulee tai tuleeko se takaisin. Myötätuntoa/ehdotonta rakkautta annetaan vapaasti sydämestä.

Sillä ei ole merkitystä, miten toiset päättävät olla. Heillä voi olla kurjaa, eikä tämä merkitse, että sinullakin täytyy olla kurjaa. Se ei ole myötätuntoa. Tarina: Kristus tuli ihmisen luo, joka oli hukkumassa lampeen. Hän ei hypännyt pelastamaan tätä, vaan heitti köyden ja veti miehen turvaan pysyen itse kuivana rannalla. Tämä on myötätuntoa. Niinpä keskittyessäsi rakkautena olemiseen, heität köyden hukkuvalle. Uudessa olet Kristus, aivan kuten Kristus tarkoitti sinun olevan monta vuotta sitten.

Kun pidämme kukin värähtelymme korkeana emmekä alenna itseämme voidaksemme kuulua mukaan tai sopia joukkoon, autamme toisia oikeasti pois lammesta ja lammen töryistä. Muista myös, että empaattisuus on vain askel. Se ei ole nimike, jossa roikkua – se on luonnollinen polku herkkyyteen ja rakkauteen. Silloin kun autamme, se tapahtuu ilon ja vahvuuden paikasta. Siinä ei ole koskaan kyse siitä, että "olen hyvä ihminen ja minun pitäisi auttaa tuota ihmistä". Herkkyys on luonnollista, se on osa evoluutiotamme. Kun pidämme värähtelymme korkeana, meistä tulee vielä herkempi. Ja kun pidämme värähtelymme korkeana, jaamme enemmän valoa ja enemmän rakkautta luonnostaan (pakottamatta, kontrolloimatta tai tekemättä niin, koska ajattelemme, että meidän pitäisi).

Ydinolemuksemme ja aito itsemme on rakkaus. "Rakastaa" ei ole välttämättä verbi, se on substantiivi (suom. huom. sama sana on sekä "rakastaa" että "rakkaus"). Kun kehitymme pelkäksi rakkaudeksi, on sieluominaisuuksia, jotka auttavat meitä. Yksi on usko, joka on ehdotonta luottamusta, että kaikki tapahtuu jumalaisen järjestyksen mukaisesti. Ei ole virheitä ja tragedia on havaintotapa. Ei ole hyvää tai huonoa. Luottamus, että kaikki tapahtuu omassa täydellisyydessään. Antaudu tälle. Tämä ei ole uskomus, vaan totuus, joka resonoi sydämessäsi.

Ole jumalaisessa palveluksessa. Tätä voi olla selvällä tavalla, kuten ammatti, tai pikkuruisella tavalla. Esimerkiksi olet jumalaisessa palveluksessa pelkästään hymyilemällä, ihailemalla pientä kukkaa tai olemalla aito. Säteilet valoasi tai palvelet monilla tavoilla.

Hyväksy sisäinen yltäkylläisyytesi. Yltäkylläisyyttä ei etsitä tai saavuteta. Se lepää sisälläsi. Kiitä kaikesta, mitä sinulla on elämässäsi. Monta kertaa joku valittaa, ettei hänellä ole jotain tai jotakuta elämässään. Tämä vahvistaa puute-energiaa ja vaikuttaa sisäisen yltäkylläisyyden ilmentymiseen. Katsele sen sijaan ympärillesi, olet rikas! Ole kiitollinen siitä, mitä elämässäsi on, ja päästä irti siitä, mitä luulet sinulta puuttuvan.

Harjoita anteeksiantoa. Tätä ei ole tarkoitettu toisille, ikään kuin joku olisi tehnyt sinulle jotain (uhrienergia) – anteeksianto on itsellesi. Pitäessäsi kiinni havainnosta, kuka tai mikä satutti sinua, olet ikuisesti kiinni siinä ja siksi valosi on himmeä ja värähtelysi matala.

Ole vahva ja pysy sitoutuneena polkuusi. Älä anna häiriötekijöiden viedä sinua pois polultasi. Häiriötekijöitä ovat myös laiskuus, himo, mässäily, kateus ja kaikki asiat, joilla ego houkuttelee sinua. Kysy henkisessä harjoituksessasi: "Mitä rakkaus tekisi?" Seuraa saamaasi vastausta. Älä lipsahda takaisin tietämättömyyteen, vaan ole vahva ja sitoutunut olemaan täysin hereillä ja tietoinen. Vain silloin kun palaat takaisin uneen, johon vanhat uskomukset ja kaavat tuudittavat sinut, sinusta tulee tiedostamaton, vanhan matriisin sätkynukke.

Tiedä, että viime kuukauden pimennys on auttanut kovasti meitä olemaan rakkaus vahvistamalla rakkautta soluissamme ja DNA:ssamme. Se aktiovoi valtavan tietoisuushypyn eteenpäin. Tämä toimii sisältä ulospäin. Niin ylhäällä, kuin alhaalla – niin sisällä, kuin ulkona. Kun tietoisuus paranee, niin paranee myös elämä, sillä tietoisuus luo elämän. Pimennys vahvisti täysivaltaisuuttamme sekä voimaa ja vapautta olla pelkkää rakkautta. Se ylensi sydämemme enempään tiedostamiseen ja auttoi meitä kaikkia tuntemaan enemmän ja ajattelemaan vähemmän. Voimakkaampi sydän auttaa meitä keskittymään enemmän uuden Maan luomiseen, transformoimaan sen, mikä pidättelee meitä vanhassa, ohjaamaan elämänvoimaamme ja ottamaan täyden vastuun kaikesta, mitä olemme, ja kaikesta mitä valitsemme. Jumaluutemme on voimaantunut, vapautamme kaksinaisuuden tietoisuudestamme ja oivallamme, ettei ole erillisyyttä eikä ole koskaan ollutkaan. Ainoastaan vanha 3D-matriisi kertoi meille tuota valhetta, ja oltuamme hyviä sätkynukkeja uskoimme siihen ja integroimme sen.

Pimennys on auttanut meitä myös purkamaan kiinnikkeet muihin elämiin ja nykyisiin karmasuhteisiin, on kyse sitten perheestä, työstä, rakastajista, ystävistä jne. Tämä auttaa kovasti meitä puhdistamaan vanhoja energioita, jotta voi olla positiivisempi yhteys (ei kiintymys) toiseen. Tämän purkamisen myötä monet laitteet lakkasivat toimimasta, sillä emme ole enää 3D:ssä. Lopulta kuitenkin laitteidemme tietoisuus sopii yhteen oman tietoisuutemme kanssa ja asiat toimivat taas. Ole siinä virrassa, mitä on.

Tiedä kuitenkin, että vaikka pimennys on loppunut, sen aktivoinnit ja energia jäävät useiksi kuukausiksi ja mahdollisesti vuosiksi. Lisää nukkuvia ihmisiä herää, ja ne jotka ovat hereillä, heräävät lisää. Näin ollen tehdään tietoisempia valintoja. Ole jatkuvasti tietoinen vanhoista kaavoista ja uskomuksista, jotta voit päästää irti ja transformoida ne rakkaudeksi. Pidä asiat yksinkertaisena, rakkaus ei ole monimutkaista eikä sillä ole sääntöjä. Tietoisten valintojemme avulla voimme auttaa uuden Maan luomisessa. Tietoisten valintojen avulla 3D-matriisi menettää valtansa meihin. Pysy poissa draamasta, vaikka toiset jotka eivät ole vielä heränneet, yrittävät vetää sinut vanhoihin rooleihin. Ainoa roolisi on pitää värähtelysi korkeana ja todella oivaltaa, että toisten ihmisten ongelmat eivät ole sinun huolesi. Värähtelysi alenee, kun et kunnioita aitouttasi. Jos sinulla on kuitenkin vielä vanhoja malleja ja rooleja sisälläsi, niiden pintaan tuleminen jatkuu, jotta voit puhdistaa ne valitsemalla tietoisesti. Vedät jatkuvasti puoleesi sitä, mitä olet sisällä. Muista myös, että olemme kaikki ylösnousemuksen eri vaiheissa, joihin jotkut viittaavat aikajanoina. Kaikesta huolimatta ole joka hetki kaikkea, mitä olet. Tämä sallii jokaisen kulkea omalla vauhdillaan ja omalla tavallaan. Kun alennat värähtelyä sopiaksesi mukaan joukkoon, et tee mitään itsesi tai toisten auttamiseksi.

Kunnioita hyväksynnällä sitä, missä olet. Kun hyväksyt itsesi, sinua opastetaan seuraaviin askeliin puskematta tai pyrkimättä. Puskeminen, kontrolloiminen, etsiminen ja pyrkiminen ovat kaikki osa vanhaa tapaa. Uudessa on kyse sen sallimisesta ja hyväksymisestä, mitä on, ja tämän tekeminen pitää sinut hetken virrassa. Tämä on itsestään huolehtimista ja itsensä rakastamista. Kun rakastat itseäsi, pidät värähtelysi korkeana ja tietoisuutesi laajenee. Olet täydellinen, kun kehityt ollaksesi vielä enemmän.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >