HomeViestejäKara Schallock30.7.2017 - Lisäkehittyminen

30.7.2017 - Lisäkehittyminen

LISÄKEHITTYMINEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
30.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme olleet ja olemme edelleen voimakkaassa siirtymässä, erityisesti viime kuussa. (Tietysti olemme siirtyneet vanhasta uuteen jo erittäin pitkän aikaa … elämiä.) Olemme valmistautuneet viime kuussa pimennyksiin ja 8-8-8-porttiin. "Kahdeksan" symboloi valtaa/voimaa, joten odota hyppyä ylöspäin henkilökohtaisessa voimassa, mikä merkitsee, että otat vastuun kaikesta elämässäsi. Ei pidä näytellä pientä tai päättää, että jotain tai jotakuta muuta pitää syyttää puutteista, joita näet itselläsi (totuus on, ettei sinulla ole puutteita). Mikä tekee sinusta onnellisen? Mikään ei tee sinusta mitään. Ilosi on sisällä, voimasi on sisällä, tietämisesi on sisällä. Et tarvitse mitään ulkopuoleltasi todistamaan sitä. Ei ole mitään tarvetta, joten et ole tarvitseva. Olet voimakas ja täysivaltainen rakkausolento.

Tämän valmistelun aikana meillä on ollut tilaisuus sukeltaa syvälle itseemme, mikä on johtanut totuuden paljastumiseen lisää – siis jos käytit tämän tilaisuuden. Leijona symboloi sydämen voimaa, ja vau, saamme tosiaan karjua, kuka olemme! Emme saaneet ainoastaan sukeltaa syvälle kerroksiimme, ydinongelmiin, vaan olemme saaneet myös voimakkaita valolatauksia samaan aikaan. Nämä valolataukset säteilevät valoa siihen, mistä meidän täytyy vielä päästää irti ja kuka todella olemme.

Fyysinen kehomme muuttuu, eikä tämä ole mikään uutinen. Käsitätkö, ettei mikään palaa entiselleen? Tämä ei ole uusi normi, sillä asiat jatkavat muuttumista, kuten myös sinä. Mikään ei pysy samana. Kehitymme jatkuvasti – ei ole mitään päätekohtaa. Kun kehitymme, tietoisuutemme kehittyy korkeammalle ja siksi elämä heijastaa tätä korkeaa paikkaa meille ja jatkaa muuttumistaan. Auttaa, kun päästämme irti kaikesta halusta kontrolloida omaa elämäämme, yksinkertaistamme ja meditoimme. Luonnossa oleminen auttaa kovasti, vaikka se olisi vain astumista kotisi ulkopuolelle. Puhdistumme poistamalla ja meistä tulee tyhjä malja, jotta täytämme sen vain rakkaudella.

Kun meistä tulee enemmän ja enemmän rakkautta, tunnistamme jumaluutemme. Meitä yllytetään päästämään irti kaikesta identifioitumisesta, mikä merkitsee irtipäästämistä kaikista nimikkeistä ja sanoista, jotka jakavat. Jumalana olemme yhtä kaiken kanssa eikä meidän tarvitse määritellä mitään, sillä määrittely rajoittaa evoluutiota. Se laittaa asiat laatikoihin, joiden seiniä ei voi siirtää. Kaikki virtaa värähtelyn mukaan. Kaikki antautuminen jota olemme tehneet, valmistelee meitä jumaluuteemme. Tiedosta, että ellet tee tilaa uudelle ja luota prosessiin, mikään ei muutu. Luota ja pysy sitoutuneena polkuun, jolla olet.

Mietitkö, miten muuttuminen kristalliseksi, DNA:n korvaaminen uudella ja käpylisäkechakran aktivointi vaikuttavat sinuun? Oletko epäillyt näitä asioita, kun olet katsonut elämää etkä ole löytänyt todisteita järjellesi? Nämä asiat ovat totta. Meistä on tulossa uusi, kuten Maastakin. Ne vaikuttavat jokaiseen eri tavalla heidän sieluviisautensa ja tekemiensä valintojen perusteella. Yleisesti ottaen, saatat olla hyvin väsynyt. Saatat huomata kuplivasi yli vihaa tai masennusta tai surua, jolle ei ole mitään syytä. Toiset saattavat reagoida sinuun eri tavalla, saatat olla myös näkymätön toisille. Saatat tuntea myös olevasi eksyksissä ja suunnaton. Kaikki nämä asiat voivat kestää pitkään tai lyhyen aikaa tai niitä ei ole ollenkaan. Ne kaikki liittyvät ylösnousemusmuutokseesi.

Tietysti voit tuntea myös muita asioita, kuten olla hyvin kiihtynyt, vaikka oletkin väsynyt. Voit tuntea stressiä vanhojen mallien vapautumisen vuoksi, erityisesti jos yrität pitää asiat samanlaisina, kuin ne ovat aina olleet. Jos tunnet masennusta, tätä surua tulee usein esiin, kun päästät irti paljosta vanhasta. Sinulla saattaa olla paniikkia. Tätä tapahtuu, kun erillinen ego on epävarma tulevaisuudesta. Siksi luottamus on oleellista, kuten pysyminen hetkessä, jotta voit valita tietoisesti seuraavan askeleesi – askeleen joka on harmoniassa sen kanssa, mitä haluat tuntea.

Muistuta itsellesi, että sinä et ole voimaton. Kaikki haavoittuvuus auttaa sinua pitämään sydämesi avoimena, joten jos suojaudut sattumiselta, lopeta. Kukaan ei voi satuttaa sinua. Ja sitä paitsi, jos tunnet jonkun loukkaavan sinua, siinä on varmasti sinulle viesti ja luultavimmin sinulla on uhrienergiaa. On harhaa, että kukaan voi tehdä sinulle jotain tai saada sinut tuntemaan tietyllä tavalla. Syömistapasi saattavat muuttua myös, joten kuuntele kehoasi. Se saattaa pyytää asioita, joiden olet päättänyt olevan epäterveellisiä. Esimerkiksi, jos olet sääntöjesi mukaan vegaani tai vegetaristi, varmista, ettet tee sitä, koska joku on sanonut, että niin on oikein tehdä, tai haluat tuntea paremmuutta lihansyöjiin. Varmista, että valitset vapaasti. Kehosi opastaa sinua. Kaikki ruoka on valoa, eikä uudessa ole sääntöjä.

Sinulla saattaa olla tiettyjä kipuja tai värähtelyä kehosi eri osissa. Nämä saattavat olla energioiden sopeutumista sekä tunne- tai fyysisten myrkkyjen vapauttamista. Älä tuomitse sitä hyväksi tai huonoksi, se pelkästään on. Osa kivusta voi olla selkärangassa. Tässä on järkeä, kun suurin osa chakroista sijaitsee selkärangan varrella ja siellä kundaliinisi sijaitsee ja nousee. Sinulla voi olla myös iho-oireita, sydänvaivoja, ruuansulatusongelmia, päänsärkyä … tai ei. Se riippuu siitä, missä olet ylösnousemuksessasi/transformaatiossasi.

Voisin jatkaa siitä, miten keho muuttuu, mutta vain sinä tiedät, miten koet fyysiset, tunne- ja mentaalimuutokset. Sinun ei tarvitse verrata prosessiasi toisiin, sillä polkusi on ainutlaatuisesti sinun. Riittää kun sanotaan, että sähkömagneettikentät nousevat korkeammalle, mikä vaikuttaa meihin ja Maahan. Ja ne vaikuttavat tietoisuuteemme, mikä vaikuttaa kaikille elämän alueille. Kristus-energia täyttää meitä ja Maata ja tämä lisää värähtelyämme vielä enemmän. Se vaikuttaa kaikkiin chakroihin ja auraan, ja jotkut voivat tuntea kundaliininsa nousevan, kun se kulkee spiraalina ylöspäin chakrojen läpi.

Korkealla värähtelevät energiat virtaavat käpylisäkechakraan ja kulkevat sitten alas monia ka-kanavia pitkin, joita kulkee aurassa. Sitten tämä valo virtaa soluihin ja DNA:han ja nostaa kaiken, mitä olet, omiin korkeampiin maailmoihisi. Näetkö, miten kaikki liittyy yhteen? Emme ole ainoastaan yhtä kaiken elämän kanssa, vaan kehomme on yhtä myös korkeampien taajuuksien ja ulottuvuuksien kanssa.

Kun vastaanotamme enemmän ja enemmän valoa, alemmat taajuudet transformoituvat. Tämä ei kuitenkaan ole automaattista – meidän täytyy tehdä oma osuutemme ottamalla vastuu kaikista valinnoistamme. Valolatausten myötä nykyinen DNA:mme korvataan uudella, joten emme vain syrjäytä vanhaa uudella. Uusi DNA sisältää kristallitietoisuutta. Tiedät, mitä kristallitietoisuus on, eikö vain? Visualisoi kristalli. Se on kirkas ja moniulotteinen ja sillä on oma värähtelynsä ja tietoisuutensa. Näetkö, miten meistä on tulossa tällaisia? Meistä on tulossa Lähteen selkeitä kanavia, uusien havaintojen, uusien tapojen ja uusien mahdollisuuksien kera.

Tiedä epäilemättä, että uuden Maan verkko on ankkuroitu, kuten myös uusi kehoverkkomme. Meiltä vaaditaan vain korkean taajuuden pitämistä ja oman tietoisuutemme ja sieluolemuksemme punomista kumpaankin verkkoon. Tämä vaatii jokaista meitä pitämään värähtelymme korkeana ja selkeänä vanhan 3D-kaksinaisuuden estämättä. Valolataukset eivät ainoastaan täytä meitä, vaan myös Gaiaa, uusien verkkojen kautta. Auttaa, kun yhdistyy sieluun/korkeampaan itseen, kun kaikki asiat tulevat silloin helpommiksi – ne virtaavat. Jokainen meistä tuo mukanaan alkuperäisen kotiulottuvuuden, jonka talletamme uuteen maaverkkoon. Tätä kaikkea ei tehdä sekunnissa, se vaatii askeleen kerrallaan, sillä kun olemme hitaita ja teemme asioita aikomuksen ja tarkoituksen kera, rakennamme vankan perustan, jolle uusi ankkuroidaan. Tämä antaa meille tasapainon- ja vakaudentunteen.

Jatka tarkkailijana olemista, kun kehityt, ja luota, että vaikka asiat näyttäisivät miltä, kaikki kehittyy sielusuunnitelman mukaisesti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >