HomeViestejäKara Schallock15.7.2017 - Jatkuvia päivityksiä

15.7.2017 - Jatkuvia päivityksiä

JATKUVIA PÄIVITYKSIÄ

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
15.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvin paljon tapahtuu! Solut, DNA ja kaikki, mitä olemme, kiihtyy. Tämä tuo esiin kaiken, mikä ei ole rakkautta. Se voi olla kiintymystä vanhaan, toisiin ja mihin tahansa, minkä luulet olevan totta, ja kuitenkaan se ei ole. (Harhakuvia) Erityisesti fyysinen kehomme tuntee tämän päivityksen. Tämä on tietysti harmoniassa kaiken sen kanssa, mistä olemme päästäneet irti tunteellisesti ja mentaalisesti, koska kaikki kehomme ovat yksi yksikkö. Kun koemme jotain fyysisesti, monet nimittävät sitä sairaudeksi. Kuitenkin on tärkeää vaihtaa fokus sairaudesta eheyteen. Eheydymme, emme parane. Emme korjaa rikkinäistä, kehitämme kaikkia kehojamme yhdenmukaiseksi sielumme kanssa. Emme pelkästään järjestele uudestaan, vaan luomme uutta. Emme palaa johonkin, vaan luomme. Olemme kuin perhonen. Perhonen ei ole vain toukka, jolla on siivet. Kotelovaiheessa (Kristus-tietoisuus) koko toukka hajoaa ja tästä "mössöstä" luodaan uusi DNA. Tämä uusi DNA ilmentää perhosen. Ja emmekö ole tehneet juuri tätä?

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, kunnioittaessasi samalla myös suurta kuvaa. Tämä vaatii sinua pysymään läsnä. Vain silloin kun et ole nyt-hetkessä, yksityiskohdat hukkuvat. Kun pidät huolta yksityiskohdista (pidät huolta siitä, mistä elämässä pitää pitää huolta), elämä on tasaisempaa ja sallii sinun keskittyä totuuteen, joka on rakkaus, ilo, helppous, rauha ja koko sieluolemus. Kun keskitymme suurempaan totuuteen, luomme uutta maailmaa sekä uutta itseämme, sillä mikä on uusi maailma? Se on ilmaisumuoto meistä.

Monista saattaa tuntua, että viritysten saaminen toisilta käsittelee kaiken, joten he voivat istua vain kädet ristissä ja antaa jonkun toisen olla vastuussa. Olemme täysivaltaisia olentoja. Täysivaltaisuus merkitsee, että meidän jokaisen tehtävä on nostaa tietoisuutta omalla tavallamme, opastuksen mukaisesti. Se vaatii oman työmme tekemistä ja suostumista vastaanottamaan omia virityksiämme sielulta/Lähteeltä. Kukaan ei voi tehdä tätä puolestamme. Sinusta saattaa myös tuntua, että se mitä olet aina kokeillut ja mikä toimi ennen, ei enää toimi. Puhun erilaisista menetelmistä tai työkaluista tai harjoituksista. Olet kuitenkin noussut monien niiden (jos ei kaikkien) yläpuolelle. Päästä irti siitä, mitä olet tiennyt menneisyydessä, vaikka se merkitsisi tyhjyyttä jonkin aikaa. Keskity siihen, mitä haluat tuntea (ilo, rakkaus, rauha, eheys, yltäkylläisyys jne.). Kiinnitä huomiota omaan inspiraatioosi/opastukseesi. Ota täysi vastuu valinnoistasi ja ole omassa voimassasi luovana valo-olentona.

Olemme jokainen kehittymässä uuteen ylösnousemusvaiheeseen (mihin olet valmis). Hyvin monet asiat elämässämme tuntuvat hyvin vanhoilta ja olevan hyvin kaukana siitä, kuka olemme nyt. Älä yritä sovittaa vanhaa sinua uuteen sinuun. Se ei vain toimi. Itse asiassa se tuntuu hyvin epämukavalta. Et yksinkertaisesti kuulu vanhaan. Et ehkä ole aivan uudessakaan – anna kuitenkin olla ok, että olet syntymän kotelovaiheessa.

Tämä uusi ylösnousemusvaihe on uusi mestaruustaso voimakkaana luojana. Tee tämä kysymys: "Kuka olen, kun kehityn, ja mitä luon?" (Muista, että jos sisällä on vielä pimeyttä tai vanhaa, se ilmestyy esiin.) Tiedä ja luota, että sinulla on aina vaihtoehto siinä, mistä päästät irti ja mitä päätät luoda. Tarkastele nykyelämääsi ja näe, onko joitain teemoja edelleen. Muista, että myös tuskallisimmissa (tuska on tietysti vain havainto) olosuhteissa on aina tiedostamisen lahja. Mitä haluat tuntea? Päästä irti siitä, mitä, missä, kuka, miten ja milloin. Missä elämän tapahtumassa ilo kuplii sisältäsi?

Mikä on tuomitsemisen ja valitsemisen ero? Tuomitseminen erottaa ja valitseminen on tietoisuutta, että jokin ihminen tai uskomus ei resonoi kanssasi enää. Joskus valitseminen saattaa tuntua tuomitsemiselta. Jos näin tapahtuu, käänny sisäänpäin ja kysy korkeammalta itseltäsi, mikä on totta. Voimme hyväksyä toiset sellaisena, kuin he ovat, ja kuitenkin valita, ettemme ole heidän maailmassaan. Valinta on aina meidän.

Onko inspiraation ja opastuksen välillä eroa? Ei. Se tulee samasta korkeammasta itsestä tai Lähteestä.

Saamme alkumme rakkaudesta. En puhu välttämättä maavanhemmistamme tai esi-isistämme, vaan Lähteestä. Lähderakkaus hedelmöitti meidät. Maavanhempamme ja esi-isiämme toivat meidät vain kauttaan kokemaan elämää. He päättivät tehdä tämän, kun me valitsimme heidät vanhemmiksi. He auttoivat meitä kehittymään täyttämällä meidät niillä oppitunneilla, jotka päätimme transformoida tietyssä elämässä. Olemme jumalaisia – sitä todellisuudessa olemme. Kun tiedämme tämän joka hengenvedolla ja sydämenlyönnillä, oivallamme, ettei kukaan ulkopuolellamme voi rakastaa meitä ja hyväksyä meitä enemmän kuin todellinen vanhempamme – Lähde/Jumala/sielu.

Olen kertonut aiemmin, miten saamme korkealla värähteleviä energialatauksia peräjälkeen. Tämä trendi jatkuu. Heti kun olemme saaneet loppuun yhden voimallisen vaiheen, meidät valmistellaan seuraavaan. Vaikka monet puhuvat tulevista maamuutoksista, minulla ei ole aavistustakaan niistä, sillä pysyn hetkessä. Maa kulkee niin, kuin me kuljemme. Kun kunnioitamme omaa ylösnousemustamme ja sallimme sen, Maa seuraa, sillä Gaia on ilmaisu meistä. Siriuksen Siniset olennot, yleisesti puhuen, opastavat meitä tämän ylösnousemusvaiheen läpi. He pitävät periaatteessa ovia auki meille. Rakastan työskennellä heidän kanssaan, vaikka he ovat hyvin vakavia. Kutsun heitä joskus "Vakaviksi siriuslaisiksi", ja nauramme sitten kaikki. He ovat paljon vakavampia kuin plejadilaiset valolähettiläät, jotka ovat hyvin hauskoja ja valoisia. Sillä ei ole merkitystä, kenen kanssa resonoit – tiedä kuitenkin, että pääoppaasi on oma sielusi! Jos kuitenkin päätät työskennellä korkeamman ulottuvuuden olentojen kanssa, tiedä, että heidät täytyy kutsua, sillä heidän ei sallita puuttua vapaaseen tahtoomme.

Kun tarkkailemme elämäämme kiintymättä, näemme hyvin monien asioiden transformoituvan (kuolema ja syntymä). Tähän sisältyvät ideat, joita meillä on ollut, ja käsitykset joita olemme pitäneet rakkaina. Tee tilaa uudelle – jos jokin antaa ymmärtää, ettei se kuulu enää sinulle, anna sen mennä. Anna rakkauden ottaa sen paikka. Rakkaudella on omat ideansa siitä, missä muodossa se esittäytyy. Emme voi kontrolloida tätä – voimme kuitenkin valita, mitä haluamme tuntea. Anna itsesi olla luottamustyhjiössä – tyhjä, kuitenkin täynnä potentiaalia. Kun muodot saapuvat, älä kiinnity niihin, sillä taas kerran, nekin muuttuvat, kun me jatkamme muuttumista. Kun tietoisuutemme kehittyy, myös muodot muuttuvat. Kun korkeasta sydämestämme ja korkeasta mielestämme tulee yhtä, jatkamme kehittymistä ja muutokset jatkuvat. Tämä on todella hurjaa kyytiä, ja se vaatii sellaista, joka on valmis irrottautumaan, virtaamaan ja olemaan ok kaiken tämän osalta. Vanhassa meillä oli tiettyjä rakenteita, joista pitää kiinni – uudessa on aivan päinvastoin!

Uuden luominen (kyllä, me teemme sitä) vaatii olemaan tietoinen, jotta jokainen tekemämme valinta on yhtenevä tinkimättömyytemme, opastuksemme ja tietämisemme kanssa. Vaaditaan olemaan tietoinen, kun meidät vedetään takaisin vanhaan, jotta voimme säätää purjeitamme. Salli kaikkien tunteiden tulla esiin, sillä se puhdistaa sinua, ja keskity sitten kyynelten jälkeen siihen, mitä haluat tuntea. Totea: "Olen rakkaus", "Olen rauha", "Olen ehjä" jne. Salli sen opastaa itseäsi, mihin resonoit. Se voi olla jotain niin hienovaraista kuin kukan haistaminen tai niin suurta kuin ahaa-elämys jostain elämässäsi. Pidä silmäsi ja sydämesi auki ja vastaanotat. Luomme valitsemalla, ja valinta on aina askel, joka johtaa uuteen askeleeseen, ja tämä johtaa uuteen askeleeseen jne. Eräs ystävä sanoi minulle kerran: se on kuin Frank Sinatra – tee, ole, tee, ole, tee. Tietysti oleminen tulee ensin ja vasta sitten tekeminen. Kun olemme, saamme opastusta/inspirointia, ja sitten otamme askeleen.

Ehkä mietit, että jos et ole juurtunut 3D:hen, miten voit olla maadoittunut. Ajattele maadoittumista olentona, jota pidetään taivaan ja Maan välillä. Kun Maa ylösnousee, taivas on maan päällä. Luonto maadoittaa meidät, koska taivas on luonnossa. Voit olla maadoittunut myös sydämeesi, ja voit olla maadoittunut Lähteeseen/sieluun. Kun keskityt sieluolemukseen, olet maadoittunut. Maadoitat tuon olemuksen sisääsi. Ajattele maadoittumista integroitumisena. Kyllä, olemme taivaan ja Maan kanavia. Taivas ei ole paikka, se on tietoisuus.

Luota, että sinua tuetaan kaikissa valinnoissasi. Sinua rakastetaan yli kaikkien odotusten, mitä sinulla voi olla, sillä olet rakkaus!

Huom. Menen merkittävään suuleikkaukseen, joten olen kanssanne sitten, kun voin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >