HomeViestejäKara Schallock10.6.2017 - Tarkkailijana oleminen

10.6.2017 - Tarkkailijana oleminen

TARKKAILIJANA OLEMINEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
10.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Paljon valoa virtaa meihin ja Gaiaan. Se ulottuu syvälle chakroihin ja DNA:han, se laajentaa tietoisuutta ja Jumaluustietämistä. Se punoutuu koko olemukseemme ja auttaa meitä olemaan enemmän niitä uusia olentoja, joita meidän on tarkoitus olla. Tämä saattaa tuntua vähän kummalliselta, kuin olisi laskeutunut uuteen paikkaan eikä ole asemaa tai tuttuutta, kuin se olisi täysin uutta – ja no, se on! Lepää ja meditoi. Maadoittuminen ulkona, erityisesti avojaloin, auttaa kovasti, kuten myös runsas puhtaan veden juominen ja sen kuunteleminen, mitä kehosi haluaa sinulle.

Kun siirryt täydemmin pois vanhasta maailmasta, saatat tuntea levottomuutta, sillä se tekeminen mihin olet tottunut, ei näytä enää kovin kiireelliseltä. Tämä valo auttaa kovasti pitkäaikaisten kaavojen ja rajoitusten rikkomisessa. On enemmän ja enemmän synkronismia, joka saattaa näyttää pieneltä, mutta kiinnitä kuitenkin huomiota. Sillä ei ole merkitystä, mitä se merkitsee – tarkkaile vain tarvitsematta tietää. Oivalla myös, että valmistaudumme päiväntasaukseen. Kun pääsemme lähemmäs, saatat huomata monia muutoksia sisälläsi ja ympärilläsi.

Kun vanhat tavat hajoavat, ne näyttävät tulevan myös voimakkaammiksi. Näin transformaatio toimii – tuntuu olevan vanhan viimeinen ja hätääntynyt hengenveto. Kun tarkkailet, saattaa näyttää siltä, että asiat pahenevat. Luota, että tämä on vain osa prosessia. Yksinkertaista elämääsi mahdollisimman paljon, jottei liika kiire tai vanhan maailman tapahtumat häiritse sinua. Tilanne ei ole pahempi, se on upea. Kun tarkkailet, saatat päästää irti sen tuomitsemisesta, ovatko asiat hyviä vai huonoja tai liikkuvat vai ovat paikallaan.

On paikka, jossa tapahtuu paljon silloinkin, kun tuntuu, että kaikki on paikoillaan elämässäsi. Se on suuri tyhjiö. Siellä tapahtuu paljon, sillä tyhjiössä energisoidaan kaikki korkein potentiaalisi. Tyhjiössä oleminen meditoinnin aikana on upea kokemus antaa vain mennä ja luottaa. Olemme niin tottuneet suunnittelemaan ja kontrolloimaan, että tämä voi tuntua hyvin kummalliselta. Sitä voidaan kuvata tyhjyyden paikaksi, ja kuitenkin siellä tapahtuu hämmästyttäviä asioita. Kun meditoit eikä ole lainkaan näkyjä, olet luultavimmin tyhjiössä. Näkyjen näkeminen on hauskaa ja viihdyttävää, ja kuitenkaan silloin ei tapahdu suuria muutoksia. Joten päästä irti ja salli itsesi vain olla … ei ajatuksia, ei näkyjä, ei suunnitelmaa tai tarkoitusta, ei kysymyksiä … vain antautuminen tyhjiöön. Tyhjiössä oleminen voi tapahtua myös meditoinnin ulkopuolella. Luultavimmin olet "en tiedä" ja/tai "minulla ei ole aavistustakaan, missä tai kuka olen tai minne olen menossa" -tilassa. Tämä on tyhjiö. Rentoudu, antaudu ja luota.

Ole uteliaisuuden ja löytämisen tilassa, sillä kaikki on uutta ja parasta on vain tarkkailla tarvitsematta tehdä mitään. Olemme hyvin voimallisessa ja haavoittuvassa paikassa, ja osa meissä haluaa ehkä täyttää tyhjiön jollain – millä tahansa. Jos kuitenkin teemme sen, luultavimmin täytymme vanhoilla asioilla, sillä uusi ei ole vielä ilmentynyt muotoon. Älä murehdi jonkin tekemisestä tai aikomustesi järjestämisestä – luota, että ratsastat armon aallolla. Luota, että sinua kannetaan. Olet tehnyt niin paljon puhdistustyötä, että on ok vain levätä ja sallia. Itse asiassa sinun on pakko tehdä niin.

Jos kiinnität huomiota siihen, miltä sinusta tuntuu, saatat huomata, ettet vain pysty tekemään tiettyjä asioita. Miksi? Energiat eivät ole harmoniassa niiden tekemisen kanssa. Kun odotat, maailma ei romahda ympärilläsi ja tulee aika, jolloin kaikki on linjassa toimimista varten. Vanhassa puskimme tiemme jostain läpi ja vaadimme: "Minun täytyy tehdä tämä nyt!" Uudessa ei ole mitään "täytyy", siellä on paljon odottamista ja tarkkailua. Anna olla ok tässä uudessa tilassa oleminen. Ei tarvitse säntäillä paljon, kaikessa on helppoutta. Kun on aika toimia, tunnet sen, ja sitten asiat soljuvat vaivattomasti. Näin on pienenpienestä askareesta suurimpaan päätökseen.

Hyvin paljon on eri tavalla. Havaintomme ovat erilaisia, olemme tietoisempia omista ja toisten valinnoista. Näemme, että tietty valinta luo tietyn tulevaisuuden, ja kuitenkaan tämä ei ole ehdotonta. Kun näemme tai kuulemme jonkun tekevän tai sanovan tietyn asian, emme automaattisesti omaksu sitä osaksi itseämme – tunnustelemme sitä. Jos se resonoi, mahtavaa – jos ei, siirrymme eteenpäin. Tämä on tarkkailemisen ja tuntemisen kauneutta. Tunteminen kertoo meille, resonoimmeko vai emme – emme tuomitse tai reagoi, vaan tarkkailemme ja tunnemme. Vanhassa maailmassa on tuomitsemista ja syyttelyä. Tarkkailijana et tee kumpaakaan. Olet vapaa päästämään irti kaikesta, mikä on kaksinaisuutta ja draamaa. Elämässäsi saattaa olla monia, jotka nauttivat kaksinaisuudesta ja draamasta. Kuitenkin pysyessäsi aidossa rakkausitsessäsi, he lakkaavat yrittämästä kiinnittää sinut puolelleen. Ne jotka resonoivat ja tuntevat sinua, ovat kanssasi. Ei ole todistamista, vakuuttelua, korjaamista tai opettamista, on vain vahvana oleminen siinä, kuka olet.

Vanhassa asiat olivat kiinteitä siinä mielessä, että jos luit tai kuulit jotain, se oli todiste ja se oli siinä. Uudessa on hyvin erilaista. Uudessa on kyse virrasta – se muuttuu ja järjestyy jatkuvasti uudelleen. Meidän täytyy virrata sen mukana, kunnioittaa joka hetkeä ja sitten siirtyä seuraavaan. Tämä virta auttaa meitä olemaan kiinnittymättä yhteenkään "itsestäänselvyyteen". Jos sinun täytyy kiinnittyä johonkin tunteaksesi turvaa, etkö luota, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä? Kun tietoisuutemme muuttuu, todellisuutemme muuttuu ja kaikki muu muuttuu. Ei voi olla toisin.

Jaan myös muutaman lyhyen kommentin pohdittavaksi …

Mitä se sanoo sinusta, kun luotat joihinkin, muttet luota toisiin?

Kun luotat joihinkin, muttet luota toisiin, sisälläsi on edelleen vanhaa epäluottamusenergiaa. Kun luotat kaikkiin muihin, olet integroinut täysin sieluolemuksen luottamuksen sisällesi, sillä kaikki on heijastusta siitä, kuka olet sisällä. Kun on epäluottamusta sisällä, on epäluottamusta ulkopuolella. Kaikki on heijastusta sinusta. Kun luotat itseesi täysin, toiset luottavat sinuun.

Sain tätä viestiä koko yön. Sitä käyttämällä voisin nähdä valtavan eron, tietysti! Viesti oli sielulta: kiitollisuus ja antautuminen ovat rakkausaspekteja … sieluolemusta.

Vanha maailma ei päästä irti sinusta kovin helposti. Et voi kontrolloida tätä. Jos kuitenkin antaudut sille, mitä on, ja olet kiitollinen kaikesta elämässäsi, tiukka ote löystyy. Joka kerta kun valitat tai yrität kontrolloida asioita, vastustat enemmän, ja kuten tiedät, se pysyy, mitä vastustat.

Yksinkertaisuus. Meitä saatetaan opastaa jatkuvasti päästämään irti hämmentävistä, sekavista, monimutkaisista ja asiaankuulumattomista asioista, ihmisistä, suunnitelmista, säännöistä … kaikesta jossa on paljon askelia, sääntöjä ja mutkikkuutta.

Yksinkertaisuus on ylösnousemusta.

Kun asetamme fokuksemme ytimeen, oivallamme, että elämä on yksinkertaista. Ei ole askelia minnekään, sillä kaikki on tässä … sisällä. Ei ole saamista, sillä tiedämme, että kaikki on sisällä. Emme etsi kaksoisliekkiä, lisää rahaa, lisää mitään – ei ole etsimistä, on vain tietämistä, että kaikki on sisällä.

Olemme päästäneet irti paljosta, vaikka älymme/egomme kertoo meille, ettemme ole riittävä tai meillä ei ole riittävästi. Olemme rikkaita yltäkylläisyydessä ja elämämme on niin täynnä rakkautta, ettemme tarvitse mitään muuta.

Kun olemme korkean energian aallossa, kuten nyt, pystymme päästämään helpommin irti vanhan tietyistä aspekteista.

Tarkastellaanpa kiintymyksiämme. Ne ovat myös riippuvuuksia ja jotkut kiintymyksemme eivät ole niitä tyypillisiä asioita, joita ajattelemme. Siis entä nämä:

- tiettyjen aterioiden syöminen tiettyyn aikaan, eli aamiainen ennen puoltapäivää, lounas puolenpäivän paikkeilla jne.

- tiettyihin juhlapyhiin liittyvät odotukset, kuten äitienpäivä tai syntymäpäivä

- jälkiruoka tietyn aterian jälkeen

- odotukset, miten jonkun henkilön (myös sinun) pitäisi käyttäytyä

- roolit joita sinulla on tai jotka toiset näkevät sinussa

- miten lokeroit itsesi "äidiksi", "parantajaksi", "opiskelijaksi" jne.

On paljon enemmän asioita, joita emme edes ajattele. Tiedosta ja varmista, että olet tietoinen valitessasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >