HomeViestejäKara Schallock4.6.2017 - Yksinkertainen totuus

4.6.2017 - Yksinkertainen totuus

YKSINKERTAINEN TOTUUS

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
4.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun me ylösnousevat ihmiset siirrymme lineaarisesta ajattelusta enemmän epälineaariseen tuntemiseen, meistä saattaa tuntua vähän eksyneeltä. Meistä tuntuu eksyneeltä, koska meidän täytyy päästää irti hyvin paljosta vanhasta eikä uudessa ole samoja ulkoisia merkkejä kuin 3D:ssä. Jos voimme olla hiljaa paikallaan ja kunnioittaa omaa tinkimättömyyttämme, meistä tuntuu varmemmalta. Ehdotan, ettemme seuraa ketään, vaan kunnioitamme omaa tietämme. Kun teemme näin, emme mene taaksepäin, vaan eteenpäin. Seuraa omaa opastustasi, vaikka tuntuisi siltä, ettei kukaan ymmärrä. Kun annamme mennä, voi tuntua siltä, ettei kukaan välitä tai ymmärrä, ja se on ok. Jatka oman polkusi kunnioittamista. Muistuta itsellesi, että jumalaisessa tahdossa kaikki on harmoniassa. Visiosi ei ole kenenkään muun kuin sinun. Seiso vahvana tinkimättömyydessäsi riippumatta siitä, mitä joku sanoo tai tekee tai jättää sanomatta tai tekemättä.

On kiva kuulua samanmielisten ryhmään, koska silloin voimme sanoa: "Näetkö? En ole hullu. Samaistun siihen, mitä tässä sanotaan." Ja kuitenkin jos katsot lähemmin, saatat voivaltaa, ettet oikeasti kuulu samanmielisten ryhmään – kuulut niiden paljon suurempaan perheeseen, jotka eivät ehkä ole maan päällä (samansydämiset). Saatat jopa nuhdella itsesi siitä, ettet samaistu mihinkään ryhmään tai kehenkään! Kuitenkin tämä on täydellistä – olet täydellisen oikeassa siinä, mihin kuulu, ryhmä tai ei. Yksi niistä moista harhakuvista joista meidän pyydetään päästämään irti, on, että meidän täytyy löytää heimomme tai kuulua tiettyyn ryhmään. Päästä irti tarpeestasi olla hyväksytty, harmoniassa suosittujen näkemysten kanssa tai kuulua johonkin. Vapauta itsesi olemaan enemmän.

Katsotaanpa kaikkea, mistä sinua pyydetään päästämään irti … nimikkeet, ihmisen keksimät uskonnot, juhlapyhät, lineaarinen ajattelu, aika, lauman seuraaminen ja kaikki, mitä käytit itsesi kuvaamiseen … ja muusta! Sinua pyydetään päästämään irti uhriudesta eli siitä, että kaikki tapahtuu sinulle. Integroi sen sijaan se totuus, että luot kaiken elämässäsi – ei rangaistuksena tai palkkiona, vaan niiden viestien vuoksi, joita on kaikkien elämäsi tapahtumien ytimessä. Syvemmät viestit opastavat sinua, sillä ne ovat sieluasi, aidointa itseäsi. Sielulla ei ole harhakuvia tai kiintymyksiä tai tarpeita, sillä sielu haluaa vain olla sulautunut kanssasi ykseyteen, jotta ilmaiset sielua henkisesti, fyysisesti ja tunteiden kautta. Sielu haluaa vain saada sinut täysin ja kokonaan harmoniaan kanssaan.

Kun päästät irti kaikesta, millä 3D on ohjelmoinut sinut ja minkä olet hyväksynyt ja luonut korkeimman evoluutiosi vuoksi, mitä sinulla on jäljellä? Ei mitään … ei mitään. Olet silloin vapaa olemaan täysin sielu. Sielu on Lähde. Sielu on puhdas. Sielu on irti siitä, mitä valitset itsellesi. Sielulla ei ole suunnitelmaa sinua varten – suunnitelmat ovat vanhaa ja erillistä egoa. Sieluna virtaat ja kunnioitat sielun opastusta, mikä harmonisoi sinut vain enemmän sieluun ja auttaa sinua olemaan enemmän ja enemmän rakkautta – Lähderakkautta, jumalaista rakkautta. Se auttaa yksinkertaistamaan. Löydät enemmän ja enemmän asioita, joista päästää irti. Itse olen päästänyt irti hyvin paljosta, ja kuitenkin tiedän, että on enemmän irtipäästettävää. Jokainen irtipäästäminen puhdistaa sisälleni tilaa, joka sitten täytyy ikuisesti rakkaudella. Sitten on seuraava irtipäästäminen ja sitten seuraava. Kaikki tapahtuu sitten, kun olet valmis, joten auttaa, kun on halukas ja virtaat sen myötä, mitä sinulle on läsnä joka hetki. Virtaaminen ei ole vastustamista. Vastarinta aiheuttaa tuskaa ja häiriöitä. Et voi sanoa: "Teen tämän, mutten varmasti tee tuota!"

En voi opastaa sinua, sillä olet oma oppaasi. En voi opettaa sinua, sillä olet oma opettajasi. En voi eheyttää ja parantaa sinua, sillä olet oma eheyttäjäsi ja parantajasi. En voi kertoa sinulle, miten olla – voin vain jakaa sen, mitä sielu jakaa kanssani. Sinun täytyy tulla kaikkeen omin päin ja omana aikanasi. Et voi verrata itseäsi kehenkään muuhun, sillä jokainen meistä on omalla ainutlaatuisella tiedostamispolullaan. Ehkä haluat tietää, mitä, miksi, miten, missä ja kuka – kuitenkin nämä ovat erillisen egon pakkomielteisiä kysymyksiä. Sinun ei tarvitse pyrkiä ymmärtämään, sillä sisälläsi on suuri tietäminen. Täytyy vain yhdistyä omaan sydämeen meditoimalla ja sitten elää tuo totuus. Ole tietoinen joka hetki, sillä et löydä totuutta etsimällä pakkomielteisesti enemmän ja enemmän informaatiota. Et tarvitse lisää informaatiota. Jos kutsut sielun luoksesi ja kuuntelet, sinulla on kaikki, mitä koskaan tarvitset kehittyäksesi.

Ihmiskehossa ollessa rakastamme viihdettä – on se sitten television katselua, toisten sanojen lukemista tai viimeisimpien astrologisten trendien tarkistamista tai jotain muuta, joka vie huomion mukanaan. Voitko päästää irti tästä pakkomielteestä olla viihdytetty? Voitko integroida saamasi informaation niin, että elät sen? Voitko vain olla hetkessä? Voitko tarkkailla tarvitsematta tietää, miksi ja miten, tai tuomita? Tiedän, että voit, mutta teetkö sen? Samaistutko ihmisenä olemiseen? Jos samaistut, etkö oikeasti usko, että olet puhdasta valoa? Kysytkö koskaan: "Kuka olen?" Saatko vastauksen?

Yksinkertainen totuus on, että olet rakkautta. Ei ole selitystä yli sen. Tehtävämme on näin tietää tämä ehdottomasti ja selvästi ilman mitään "kyllä, mutta …" Voiko se olla näin yksinkertaista? Kyllä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >