HomeViestejäKara Schallock19.3.2017 - Maaliskuun päiväntasaus 2017

19.3.2017 - Maaliskuun päiväntasaus 2017

MAALISKUUN PÄIVÄNTASAUS 2017
 
Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
19.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tunne sanojen alta. Jokainen sana on energiaa ja tässä jaetaan paljon sanojen alla. Lue rivien välistä. Tunne sydämelläsi.
 
Olemme tässä viimeinkin … voimakkaassa päiväntasauksessa. Jos et ole vielä herännyt, heräät, ja jos olet herännyt, heräät lisää. Heräät kaikkeen, mikä ei virtaa, ja saat muuttaa sen! Se vaatii priorisoimaan, mikä on iloisinta ja tärkeintä sinulle. Jos menneisyydestä kuplii esiin jotain, mikä on tuskallista, on kenties aika päästää irti ja valita eri tie, joka on enemmän harmoniassa sen kanssa, kuka olet nyt.
 
Päiväntasaus on juhlan aikaa. Se tapahtuu 21.3. klo 3.28 Amerikan länsirannikon aikaa. Se on suuri hyppy eteenpäin uuden Maan ankkuroinnissa. Uusi on luotu ja nyt otamme ison askeleen sen ilmentämisessä omaan elämäämme ja maailmaan. Tapahtuu suuria liikkeitä, kun menemme eteenpäin – Maassa ja meissä. Kaikki riippuu siitä, missä fokuksesi on. Jos se on vanhan säilyttämisessä, niin sitä ilmentyy sinulle. Jos sinä, monien meidän rinnalla, päätät ilmentää rauhaa, iloa, rakkautta, yltäkylläisyyttä jne., niin sitä ilmentyy elämääsi. Luo ensin, ilmennä sitten. Kun meditoit tai lepäät ja avaat kruunuchakrasi aikomuksena vastaanottaa, vastaanotat. Sitten panet sen kaiken toimeen. Muista, että olet maailmassa, muttet maailmasta. Olet maaenkeli. Niin ylhäällä kuin alhaalla, niin sisällä kuin ulkona.
 
Vaikuttaa tosiaan siltä, että maailmassa tapahtuu jakautuminen – 3D:n ja korkeampien ulottuvuuksien jakautuminen. Se miten päätät elää, vaikuttaa kaikkeen elämään … se kohentaa tai heikentää. On sinun valintasi, miten haluat ilmentää. Jos valitset korkeammat ulottuvuudet (ei vain 5D:tä), niin toimi sen mukaisesti. Visualisointi ilmentää, ajatukset ilmentävät, jokainen tapa jolla päätät ilmaista rakkautta – sitten tee se. Muista, että rakkaus on paljon voimakkaampaa kuin pelko (pelko on itse asiassa harhaa, kun taas rakkaus on totuus), ja se hajottaa pelon. Kaikki mikä ei ole rakkautta, voi sitten palata valoon transformoitavaksi. Päästä irti erillisen egon ajatuksista miksi, milloin, missä, miten ja kuka. Nämä vain viivyttävät sinua ja lähettävät sinut jatkuvaan ajatuskierteeseen. Sen sijaan ota askel kohti sitä, että olet enemmän rakkaus. Pidä sydäntunteesi korkealla ja sovita ajatuksesi tunteisiisi. Sydän: tunteet, ego: ajatukset. Tuomalla ne yhteen korkeassa värähtelyssä, tuot erillisen egon sielun ilmaisuun ... sen oikeutettu paikka.
 
Päiväntasaus on voimallinen hyppy ylöspäin ja läpi. Se tuo lisää tasapainoa. Mitä tasapaino on, mitä se merkitsee sinulle? Tasapaino on sitä, kun kaikki kehomme (mentaali, tunne, henki, fyysinen, eetteri ja astraali) toimivat yhtenä yksikkönä. Kaikki chakramme ovat puhtaita ja yhdistyneet yhdeksi. Se on olemista virrassa keskeytyksettä. Se on olemista maadoittunut korkeampiin maailmoihin ja Gaiaan, palvellen kanavana taivaan ja maan välillä. Kun olemme tasapainossa, värähtelymme nousee ja ankkuroidumme uuteen. Kaikki mikä keskeyttää virran, on vanhaa. Voimme aloittaa uuden luvun. Olla tasapainossa, hidastaa, olla yksinkertainen ja olla tietoinen jokaisesta ajatuksesta ja tunteesta. Olla luonnossa. Oivaltaa, että kaikki on osa sinua, nekin asiat joista ehkä tuomitset, etteivät ne ole osa sinua. Kaikki säteilee valoa siihen, mitä olet integroinut tai missä olet pysäyttänyt virran. Näe aina, mikä painelee nappuloitasi, sillä siinä voit nähdä, mikä haluaa vapautua ja transformoitua. Tee vain niitä asioita, joita olet inspiroitunut tekemään. Nämä ovat asioita, jotka eivät perustu vanhoihin vastuisiin, vaan siihen, mikä on iloista ja intohimoista. Kun teet tämän, siirryt enemmän tasapainoon.
 
Kun juhlit päiväntasausta, sinua ehkä opastetaan jättämään kristallisi ulos yöksi imemään kauniita energioita. Jos asut USA:ssa, voit laittaa ne myös aurinkoon, kun aurinkomme on Lähteen korkeampien energioiden kanava. Oivalla myös, että kaikki aikomuksesi kaikuvat kaikissa Maan pyhissä paikoissa, temppeleissä ja verkoissa.
 
Päiväntasauksella on mahdollisuus transformoida mikä tahansa elämäsi alue, joka laahaa perässä. Sillä on mahdollisuus sytyttää uusi maaverkko mahtavalla tavalla. Sillä on mahdollisuus yhdistää kaikki yhdeksi sydämeksi, ykseystietoisuudeksi. Se on siirtymä, jos pyrit olemaan enemmän. Se aktivoi uutta DNA:ta, uuden äänen soluillesi ja uuden ilmaisun jokaiselle meistä. Miten päätät ilmaista itseäsi? Ruumiillistat ehkä korkeimman itsesi voidaksesi säteillä aina vain kirkkaammin. Kun säteilemme laajentunutta valoamme, se koskettaa kaikkia sydämiä maan päällä – ihmisen, flooran tai faunan. Elämme esimerkkinä, olemme tiennäyttäjiä, olemme avataaroja. Yhdessä olemme yksi sydän.
 
Olemme rauha. Miten ilmaiset rauhaa? Jos vastustat jotain, et ole rauha. Rauha on olla rakkautta. Sitä ilmaistaan sydämen kautta. Päiväntasaus on feminiininen. Se on jumalaisen feminiinisyyden täysi integrointi. Se on pehmeä, kuitenkin voimakas. Se ei työnnä eikä kontrolloi. Se toivottaa tervetulleeksi syli avoimena. Jumalaista feminiinisyyttä on jokaisessa elämänmuodossa.
 
Päiväntasausenergiat huipentuvat nyt ja ne ovat kohonneet kuluneina viikkoina. Joka päivä energiat ovat vahvistuneet, ja päiväntasauksen jälkeen tämän käytävän kauneus jatkuu. Tämä voi johtaa vanhojen energioiden kuplimiseen esiin. Joihinkin niistä voi sisältyä päättämättömyyttä, fyysisiä tarkistuksia ja muita vanhoja asioita. Ne tulevat tietoiseen mieleen irtipäästettäväksi. Meidät haastetaan pysymään poissa kiireisyydestä ja ajatuskierteestä. Oleminen selvittämättä vanhoja energioita on yritys pysyä kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa, jotka ovat täynnä erillisyyttä ja kaksinaisuutta. Tämä voisi johtaa tietämättömyyteen, mitä tehdä, ja repimiseen luottamisen ja luottamattomuuden, stressin ja hämmennyksen välillä. Voit nähdä hyvin selvästi, mikä toimii ja mikä ei.
 
Vaikka tämä työntää meitä päästämään irti vanhasta mukavuusalueestamme, voi olla vaikeaa antautua sille, mistä ei ole varma, ja kuitenkin tätä meiltä pyydetään … antautumaan uudelle, vaikkemme tiedä, mitä se merkitsee. Mitä merkitsee jättää kaksinaisuus ja antautua uudelle? Se merkitsee, ettei ole sitä työntämistä ja vetämistä, mitä monet ovat kokeneet. Saatamme kokea kaksinaisuuden ilmestymisen takaisin elämäämme. Kuitenkin usein on pimeintä ennen aamunkoittoa. Monet saattavat kokea vanhojen fyysisten ilmentymien paluun, kuten sumeat silmät, ruokavaliovaihtelut (vähemmän hyvien asioiden syöminen ja sitten vaihtaminen ravinteikkaaseen). Kysy keholtasi, mitä se tarvitsee joka hetki, ja seuraa sen opastusta ja muita tarkistusilmentymiä.
 
Kun siirrymme korkeammalle, paljon vanhaa voi hyvinkin kuplia esiin. Tämä kaikki johtaa uuden uuteen ankkurointiin, kun olet päästänyt irti ja sallit rakkauden virrata vapaasti sinuun. Seuraa energiaasi ja luota. Vain virtaa – älä puske – ja ole yksinkertainen. Rakasta itseäsi ja huolehdi itsestäsi. Jos nappuloitasi painellaan, älä reagoi, sillä silloin kiinnityt vanhoihin energioihin. Jos et reagoi, olet vapaa itsesi hahmottamisesta toisten projektioiden ja mallien uhriksi. Kun et reagoi, voit nähdä, mikä on sinun ja mikä ei. Uhrina oleminen merkitsee, että olet syyllisyyden, häpeän ja syyttelyn koukussa ja kiinni oikeassa olemiseen, pelon rinnalla.
 
Luota, että kaikki mitä koet, on korkeinta evoluutiotasi varten. Olet valinnut kaiken, mitä koet – joko sielun valitsemana tai tietoisena valintana. Ole lempeä itsellesi … Tanssi, leiki, piirrä, laula tai jotain, mikä on hauskaa ja kevyttä tekemistä sinulle. Sillä ei ole merkitystä, oletko yksin vai toisten kanssa, sillä olemme yhtä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >