HomeViestejäKara Schallock15.1.2017 - Olemme Lähde

15.1.2017 - Olemme Lähde

OLEMME LÄHDE
 
Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
15.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun ymmärrät, ettet ole erillään mistään tai kenestäkään tai Lähteestä, koet itsesi, kaikki muut ja kaiken puhtaana rakkautena. Siksi tiedostat, että kaikki mitä koet ja jaat, on rakkautta. Silloinkin kun tuomitset, ettei jonkin ole rakkautta, oivallat, että kaikki on rakkautta, vaikka se saattaa häiritä sinua. Se häiritsee sinua vain, jos sisälläsi on jotain, mikä ei ole rakkautta. Silloin saatat päästää siitä irti ja täyttää tyhjän paikan rakkaudella. Tiedosta, että kaikki mitä luot ja jaat, on sitä, mitä olet … rakkautta. Kun näet ja ymmärrät, että kaikki havainnollistavat rakkautta siinä määrin, kuin he tietävät olevansa rakkautta, ja näet samanlaisuutta etkä erilaisuutta itsesi ja kaikkien muiden välillä, rakennat rakkaussiltaa.
 
Olemme täällä luomassa lisää rakkautta ja lisää iloa. Olemalla näitä luomme lisää sitä, mitä olemme. Askel askelelta avaudumme sille totuudelle, että olemme Lähde. Jos emme ole erillään Lähteestä, niin seuraava askel on hyväksyä, että olemme Lähde. Olemme puhdasta energiaa, kuten Lähde. Olemme puhdasta rakkautta, kuten Lähde. Niinpä tiedämme jo, miten eletään rakkautena ja Lähteenä. Kehitymme jatkuvasti ollaksemme enemmän Lähde. Kun pidämme fokuksemme siinä, voimme luoda vain sitä … rakkautta. Jokainen ajatus ja jokainen teko luo. Riippuu meistä, onko se rakkautta vai vähemmän rakkautta.
 
Monet voivat nähdä, että heidän tietoisuutensa on muuttunut noin kahdeksan kuluneen vuoden aikana. Sillä ei ole oikeastaan merkitystä, heräsitkö tuona aikana vai aiemmin. Sillä on merkitystä, että olet herännyt. Et enää tyydy vallitsevaan tilaan tai tee asioita ollaksesi suurempaa ryhmää tai identiteetti, joka ei ole sinun. Herääminen auttoi sinua kyseenalaistamaan kaiken ja asetti sinut sisäisen ja ulkoisen löytämisen polulle. Joskus se mitä löysit, ei ollut miellyttävää – kuitenkin se auttoi sinua harmonisoitumaan enemmän ja enemmän suurempaan totuuteen sinusta. Sitten lähdit matkaan löytääksesi aidon "sinun". Matkan varrella on ollut tientukkeita (harhakuvia), joista mennä läpi – kuitenkin ne johtivat sinua aina selkeyteen ja suurempaan tiedostamiseen.
 
Ne jotka ottivat tämän haasteen, ovat maailman tiennäyttäjiä. Seuraamme intuitiotamme, älyn "konventionaalisen viisauden" sijasta. Emme tee mitään niin, kuin olemme tehneet sitä aiemmin tiedostamatta, vaan sallimme sydämen viisauden opastaa meitä. Paljon on karistettu, ja kuitenkin tämä puhdistuminen on sallinut enemmän rakkautta virrata meihin ja muuttaa meitä, myös soluja, DNA:ta ja oletuksia, joita meillä oli. Opimme, että olemme vapaa valitsemaan ja siksi vapaa luomaan korkeammasta ja tietoisemmasta tietämisestämme … ei menneisyydestä, ei tulevaisuudesta, vaan juuri tästä hetkestä. Olemme selkeitä, olemme puhtaita, meitä ei pidetä kiinni loputtomassa vanhassa karmassa, vaan luomme täysimmästä Lähdepotentiaalistamme.
 
Vedät puoleesi, mitä olet. Mitä selkeämpi olet, sitä selkeämpää ilmentämisesi on. Et vedä puoleesi, mitä välttämättä haluat – vedät puoleesi, mitä olet. Niinpä sen sijaan, että saat, mitä haluat, saat, mitä tarvitset värähtelysi nostamiseksi. Jos mielesi haluaa enemmän rahaa eikä sitä tule, minkä täytyy muuttua ensin sisälläsi? Jos uskot edelleen puutteeseen, koska sitä olet kokenut aiemmin, vedät puoleesi vain enemmän puutetta. Kun otat vastuun siitä, mitä olet sisälläsi, oivalla, että se on valtava ensimmäinen askel. Tee sitten asioita, jotka ovat hauskoja ja kevyitä sinulle. Pane merkille kaikki tavat, joilla elämässäsi on yltäkylläisyyttä. Yltäkylläisyys on sielun ydinolemus, se on paljon enemmän kuin rahaa. Kysymys: kukoistatko vai selviydyt? Tunne näiden sanojen ero. Tee niitä asioita, jotka edistävät kukoistamisen tunnetta. Päästä irti selviytymisestä, sillä se on puutetietoisuutta. Kun lahjoitan rahaa tai tavaroita, tunnen yltäkylläisyyttä. Kun maksan laskuja, tunnen yltäkylläisyyttä. Kun olen kiitollinen lämpimästä talosta, jossa asun, tunnen yltäkylläisyyttä. Antaminen ja kiitollisuus ovat varmoja tapoja muuttaa puuteuskomus yltäkylläisyydeksi. Ja kun saan, kiitän siitä.
 
Olemme jokainen johtaja. Riippumatta siitä, oletko johtaja ammatiltasi vai et, olet tiennäyttäjä. Johdat kunnioittamalla itseäsi ja olemalla valomajakka, joka säteilee kirkkaasti. Ei ole välttämätöntä johtaa ryhmiä tai kursseja tai olla parantaja. Johdat esimerkillä. Et ole seuraaja, joten ole voimassasi ja kaikkea, mitä tiedät olevasi. Siinä on suuri oppitunti niille, jotka eivät usko johtavansa. Kauan sitten laitoin aina jonkun jalustalle ajatellen, että hän tietää paljon enemmän kuin minä. Hän tuli kolisten alas, kun näin, ettei hän elänyt opetuksiensa mukaisesti. Tein tämän uudestaan ja uudestaan, kunnes sain viestin: "Minä olen oma opettajani, oma parantajani ja oma johtajani."
 
Sanojen, tunteiden ja tekojen täytyy olla linjassa yhdenmukaisesti ja tinkimättömästi. Jos ne eivät ole, on mahdotonta toimia puheidensa mukaisesti. On mahdotonta johtaa tai olla aito. Kaikki mitä sanot ja teet, vaikuttaa toisiin. Energiasi koskettaa kaikkia.
 
Kaikella mitä sanot, teet ja olet, täytyy olla korkeampi tarkoitus. Tämä tarkoitus antaa energiaa kaikkeen, mitä sanot, tunnet ja teet. Tarkoitus ei ole välttämättä tekemistä, vaan sitä miten näyt – se on ydinolemus, jota säteilet ulospäin. Saatat innottomasti tarkkailla, miten kaksinaisuus toimii maailmassa. Sinun ei tarvitse seurata mukana, sillä tarkoituksesi on jättää koko kaksinaisuus taakse ja olla rakkaus. Ei ole meitä ja heitä, ei ole hyvää ja pahaa – nämä ovat kaksinaisia uskomuksia. On joitain, jotka kieltäytyvät näkemästä rakkautta tai olemasta rakkaus – he haluavat välttämättä tuomita jonkin tai jonkun hyväksi tai pahaksi. Tämä tuomitseminen on osa kaksinaisuutta. Kun valitat tai tuomitset, olet kaksinaisuusenergiassa. Päästä siitä irti. Sinun ei tarvitse osallistua väittelyyn siitä, mitä pidät oikeana tai vääränä, sillä silloin voimaannutat kaksinaisuutta.
 
Esimerkiksi äitini on hyvin äänekäs siinä, että hän vihaa Barack Obamaa. En yritä vakuuttaa hänelle toista – hän voi tehdä, mitä haluaa. Hymyilen kyllä, koska hän vakuuttaa, miten tärkeää on olla avomielinen. Minun ei tarvitse osoittaa mitään hänelle tai kenellekään – tiedän, kuka olen. Meidän ei tarvitse osallistua tai osoittaa toiselle hänen virheitään. Olemme irti, jäämme syrjään (muistatko, kun se oli huono sana?). Pysymme keskittyneenä siihen, kuka ja mitä olemme. Meidän ei tarvitse vakuuttaa kenellekään, miten valaistunut tai fiksu tai mitään muuta olemme. Nämä ovat egoistisia nimikkeitä ja olemme siirtyneet niiden yli. Rakastamme vain hiljaa.
 
Uusi Maamme alkoi hengessä … eetterissä. Se on alkanut muodostua valintojemme kautta. Mitä enemmän rakkaustietoisuusvalintoja teemme, sitä enemmän uusi Maa saa muodon. Jokainen valinta perustuu tietoisuuteen, joten kun tietoisuutemme kasvaa, muodot elämässämme luodaan korkeammasta paikasta. Tietoisuus kehittyy sen perusteella, kuka olemme sisällä ja mitä valintoja teemme. Vanhassa 3D-maailmassa perustimme päätökset puutteeseen ja kilpailuun. Uudessa perustamme päätökset rakkauteen ja yhteistyöhön. Kilpailu luo pelkoa ja puutetta. Yhteistyö perustuu ykseyteen ja rakkauteen.
 
Kun pysymme hetkessä ja valitsemme sydänviisautemme ja intuitiomme perusteella, meistä tulee sielun opastama. Meistä tulee se, mitä sielu tarkoitti kauan sitten … olla täysin sulautunut yhteen sielun kanssa, ilmaistessamme rakkautta mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti. Ei ollut koskaan tarkoitus olla erillisyyttä sielun ja egon välillä. Ja nyt ymmärrämme, että egon (joka luotiin ottamalla keho) on tarkoitus ilmaista sielua. Kun johdamme rakkaudesta, sielusta ja Lähteestä, päästämme enemmän irti vanhasta kamppailusta ja pelosta. Luotamme, kun ilmaisemme aikomuksen sydämellä. Kun pidämme ajatuksemme ja tunteemme korkeina, tietoisuutemme laajenee ja siksi luodut muodot ovat rakkautta. Sen sijaan, että luomme älyllisesti tavoitteita, keskitymme siihen, mitä haluamme tuntea, ja tietoisuus luo sieluolemuksesta. Tietenkään meidän ei tarvitse odottaa, sillä kun keskitymme haluttuun tunteeseen hetkessä, tietoisuus luo muodon, joka sopii yhteen tuon tunteen/värähtelyn kanssa. Kun päästämme irti kiinnittymisestä siihen, miltä sen pitäisi näyttää, miten se luodaan ja millä aikataululla, vapautamme tämän energian ilmentymään.
 
Rakkautena ei ole kamppailua, jonkin panemista tapahtumaan tai epäilyä. Luotamme, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä ja tapahtuu jumalaisena ajankohtana. Päästämme irti ja annamme olla. Oivalla, että se mitä aiot, ei ole vain sinulle, sillä olemme kaikki yhteydessä – se on kaikille. Meillä ei voi olla ajatusta, tunnetta tai tekoa, joka ei vaikuta kokonaisuuteen. Oivalla myös, että jos sisälläsi on jotain, mikä ei ole rakkautta, se tulee pintaan, jotta siitä voidaan päästää irti ja täyttää paikka rakkaudella. Tämän tarkoitus on, että kaikki valintamme tulevat rakkaudesta. Virtaa sen myötä, mitä on, ja katso, onko se linjassa ajatuksen tai tunteen kanssa. Jos se ei ole linjassa rakkauden kanssa, tee sitten korjaus.
 
Tavoitesuunnittelu, huolestuminen, kontrolloiminen, kamppaileminen, vastustaminen tai puskeminen ei auta. Kaikki nämä erillisyysajatukset ja –teot pitävät sinut vanhassa. Sen sijaan virtaa, luota ja "sydäntiedä", että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Täyty sen sijaan universaalilla jumalaisella rakkaudella. Tee tämä jatkuvasti riippumatta siitä, mikä näyttää saavan sinut pois kurssista. Päästä irti kaikesta, mikä ei ole rakkautta, ja kieltäydy tulemasta ulkoisen draaman viettelemäksi, joka näyttää nyt hyvin hallitsevalta. Näe, missä sisälläsi on vielä kaksinaisuutta, ja muistuta itsellesi totuudesta … olet Lähde, olet rakkaus ja sinua rakastetaan ja tuetaan kaiken läpi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >