HomeViestejäAliyah Marr19.12.2016 - Viesti ensimmäisen aallon ylösnousemusjoukolle - 21-12-portaali

19.12.2016 - Viesti ensimmäisen aallon ylösnousemusjoukolle - 21-12-portaali

VIESTI ENSIMMÄISEN AALLON YLÖSNOUSEMUSJOUKOLLE – 21-12-PORTAALI
 
Kirjoittanut Aliyah Marr (infiniteshift.wordpress.com)
19.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aloitettuani tämän prosessin vuonna 2000, 17 vuotta sitten, olen kohdannut polullani monta pistettä, jotka selvänäköni paljasti "mustaksi aukoksi" – paikaksi jossa en voinut erottaa valonhäivähdystäkään tulevaisuudesta. Tämä kuva mustasta aukosta edustaa merkittävää solmua – haaraa jossa aikajana menee hyvin erilaiseen tuntemattomaan. Se on portaali, ovi, portti. Itse asiassa koko tämä vuosituhat edustaa tätä portaalia, koska numerologisesti se supistuu 2:ksi (2+0=2).
 
Tämä vuosi yhdistää 20:een 16:n. Tarotissa 20 on Tuomio/ILMESTYS -kortti, kun taas 16 on Torni/HERÄÄMINEN -kortti. Kumpikin näistä korteista on rankka kokea: Tuomiokortissa on kyse kaiken paljastumisesta näkyville – hyvän, pahan ja ruman – kun taas Tornikortissa on kyse vanhan hajoamisesta. Ja olemme nähneet tätä sekä sisäisessä että ulkoisessa maailmassamme. Tämä värähtely alkoi 2000, vuotena jolloin dot-com-kupla puhkesi ja minä aloitin pitkän matkani ulos 3D-matriisista. Matrix-elokuva oli julkaistu vain vuotta aiemmin 1999. Numerologisesti 1999 oli "10", tarotissa Onnenpyörä (1+9+9+9=28/10/1). Runollisesti ajateltuna vuosituhannen vaihtuminen oli myös onnenpyörän kääntyminen meille yksilöinä ja ihmiskunnalle kokonaisuutena.
 
Tarot on ylösnousemuskartta, sekä henkilökohtaisesti että globaalisti. Se on yksi muinaisviisauden selviytymistapa, joka on naamioitunut korttipeliksi. Suuri arkana (tai suuret salaisuudet) koostuu 21 kortista ja kätketystä 22. kortista nimeltään Narri. Sanotaan, että Narri kulkee pakan läpi, kun se kulkee elämän läpi tiellään valaistumiseen/ylösnousemukseen. Kun hän "tajuaa pelin", hän puhkaisee verhon 3D-harhan ja korkeampien tietoisuusmaailmojen välillä. Tässä on merkitys vuoden ensimmäisen osan teemasta numerona 20.
 
***
alt
(Tuomio)                                     (Ilmestys)
 
Rider Waite Tarot
 
Enkeli Gabriel puhaltaa vetoomuksen herättääkseen Itsen, joka on juuttunut kaksinaisuuspeliin. Hän ei tee sitä ainoastaan kuvassa näytettynä hetkenä, vaan hän tekee sitä koko ajan. Riippumatta siitä, missä elät, miten elät, mikä menneisyytesi on, miten vanha tai nuori olet, sinulla on tilaisuus herätä kaksinaisuusunesta.
 
Tuomiossa näyttää olevan kyse jonkin korkeamman olennon tuomitsemisesta elämän lopussa. Mutta tässä kortissa ei ole kyse tuomiosta – itse asiassa tämä kortti merkitsee sen vastakohtaa, mitä voimme luulla. Siinä on kyse kaksinaisuuden tasa-arvoisuudesta ja tasapainosta nähtynä tietoisuuden korkeammasta tilasta. Tämä tietoisuus voidaan saada seuraamalla Narrin polkua, Tarot-karttaa.
 
Numero 20 tuo kakkosen yhteen nollan kanssa, ja tämä merkitsee, että kaksinaisuus tuodaan yhteen hengen kanssa, tai paremminkin henki täyttää aineen nyt korkeammalla tasolla kuin aiemmin (jolloin se oli vain "kaksi", kaksinaisuuden numero) …
 
Luovuustarot
 
Kortin nimi Luovuustarotissa on "ilmestys/oivallus" – äkillinen läpimurto ymmärryksessä.
 
… Tämä kortti on viimeinen askel Narrin matkalla, kun hän herää todelliseen tietoisuuselämään ylimaallisen hetken kautta, jota sanotaan ilmestykseksi. Koko polku tähän saakka on ollut sarja portteja, jotka avattuna paljastivat uuden käytävän toiselle ovelle.
 
Narrin polku on itsetiedostamisen polku. Ei ole muuta polkua – ei ole suurempaa peliä pelattavana. Hän on matkannut elämän ja kaikkein muiden Tarot-korttien läpi havaitakseen, että se asia jota hän on etsinyt, on ollut hänen sisällään koko ajan.
 
Hän havaitsee, että hän voi tuoda tämän tietoisuuden tiheämmälle tasolle, jolla hän on, tuomalla sen itseensä. Tuo energia ei ole itse asiassa hänen ulkopuolellaan, vaan hänen täytyy käsitellä fyysisen olemassaolon (kutsutaan Peliksi) sääntöjä. Kaikki ovat kertoneet hänelle, että se mitä hän etsii, on hänen ulkopuolellaan. Ja se on aineellisen olemassaolon pelisääntö: aloitat pelin unohtamalla yhteyden, joka olet SINÄ. Sitten pelissä on kyse itsen muistamisesta, palojen laittamisesta takaisin palapeliin, yksitellen …
 
Siinä kohtaa kun Narrilla on tämän kortin edustama ilmestys, hän on astumassa pian korkeampaan olemistilaan. Kutsutaan sitä heliumiksi, joka on kevyempää kuin ilma. Näin hän menettää tiedostamattomien tunteiden tiheyden ja leijuu vapaana kolmannesta ulottuvuudesta.
 
Kyky keventää omaa olotilaa tai tarkemmin ilmaistuna kohottaa omaa värähtelytilaa, on todellista alkemiaa, mikä ei ole vähempää kuin egoitsen, normaalin mielen, valaistuminen. Muuttamalla omaa olotilaansa pyrkijästä on tullut tietoinen luoja, joka säteilee uutta korkeampaa taajuutta. Sen seurauksena resonanssinlaki vaatii, että kaiken hänen ympärillään on värähdeltävä samalla taajuudella. Näin hänen muuttuessaan, maailma muuttuu harmoniaan hänen kanssaan. Narri on muistanut, että hän on luojaolento. Kaksinaisuuden peilipeli on mennyt rikki. Hän on ilmestynyt alemman tietoisuuden kotelosta uuteen maailmaan.
 
Fyysinen taso on kontrastia ja erillisyyttä, se on teatteriesitys, jossa tietoisuus on ottanut eri rooleja. Avaimessa 20 Narri näkee pelin yli ja tietää, että peli/kupla oli luotu, jotta tietoisuus voisi nähdä oman heijastuksensa riippumatta siitä roolista, mitä se esitti. Hän tuli peliin side silmillään. Niin kauan kun hän ei ollut tietoinen pelistä, hän pystyi edelleen pelaamaan sitä, koska pelin tavoitteena oli herätä omalle itselleen, nähdä itsensä kaikessa olevaisessa. Sitten kun hän oivaltaa, että hänen todellinen luonteensa on myös hänen todellisuutensa luonne, peli on ohi.
 
Ote kirjasta The Tarot Key: Unlock the Secrets of Your Soul, copyright 2015, Aliyah Marr
 
***
 
21. kortti on kaikkien korttien valttikortti – se on sekä koko pakan korkein kortti että oppimiskierron loppu tällä tasolla.
 
***
 
alt 
(Maailma)                                    (Nousta yläpuolelle)
 
Rider Waite Tarot
 
Tämän kortin numero, 21, symboloi jumalaisen feminiinisyyden (2) ja jumalaisen maskuliinisuuden (1) avioliittoa, aallon ja hiukkasen leikkiä, perustetta ja tulkintaa. Tämän avioliiton tuote on jumalainen lapsi (3).
 
… Maailma näyttää, että Narri on saanut loppuun matkansa Tarotin läpi ja elämän läpi fyysisellä tasolla. Hän on noussut harhamaailman (ego) yli ja saanut korkeamman itsensä maailman. Hän on onnistuneesti integroinut kaikki osansa. Hän on muistanut kokonaisuutensa (jumaluutensa) ja kaikkien asioiden jumaluuden, ilmaistujen tai ilmaisemattomien.
 
Luovuustarot
 
Kortin nimi Luovuustarotissa on "nousta yläpuolelle".
 
… Tultuaan ykseyden heikosti erottuvista ja erilaistumattomista korkeuksista ja kuljettuaan kaksinaisuuslaakson läpi, mikä sallii kokea erillisyyden ja yksilöllistymisen, Narri alkaa oivaltaa, että yksilöilmaisu ja kaksinaisuuskokemus on vain yksi ykseyden muoto, kuin kaksi keltuaista munassa. Yksilöllisen kokemuksen rikkautta ja ainutlaatuisuutta Narri etsi kaiken aikaa: sillä mitä hän on saanut kokemuksina, on eksponentiaaliset kehitysvaikutukset henkimaailmassa …
 
Kun yksilö ylösnousee, niin tekee myös maailma – yhdessä he menevät korkeammalle tietoisuustasolle. Tietoisuus on muistanut itsensä. Se ei tunnista ainoastaan hengen ykseyttä fyysisen olemassaolon peilin takana, vaan se näkee myös peilin pinnan – kaksinaisuuden jumaluuden ilmaisuna. Muistaessaan ja yhdistäessään kaikki osansa se on yhdistänyt myös maailman kaikki osat. Ja kaikki mitä se näkee, on täydellistä ja ehjää, kuten on aina ollut.
 
Ote kirjasta The Tarot Key: Unlock the Secrets of Your Soul, copyright 2015, Aliyah Marr
 
***
 
Olemme odotelleet kauan. Galaktisesta ja myös maailman perspektiivistä se on vain nanosekunti, mutta se tuntuu miljoonalta vuodelta. Hiuksia pestessä kehotetaan "huuhtelemaan ja toistamaan" – no, olemme huuhdelleet ja toistaneet tauotta monta vuotta. Vaikka olen tehnyt tätä suurimman osan elämääni, näännyttävin vaihe on ollut vuodesta 2010 eteenpäin. Minulla tämä on ollut 17 vuoden jakso, joka alkoi 2000 ja kiihtyi 2010, kiduttavien jaksojen pääkohokohdat olivat 2012 ja 2016.
 
Monin tavoin 2016 on ollut vuoden 2012 paluu. Mitä ikinä aloitkin kaivaa ja puhdistaa järjestelmästäsi 2012 – aionien orjuutta, tunnereaktioita, uskomuksia ja odotuksia – sen on tarvinnut päättyä 2016. Meillä ensimmäisessä aallossa ei ole enää aikaa "pelleillä" minkään kanssa menneisyydestämme (henkilökohtainen ja kollektiivinen). Alemmat tunteet haaskaavat energiaa ja pitävät meidät kiinni Maan vanhassa 3D-versiossa. Meidän täytyy päästää irti painolastista tai emme pysty ylösnousemaan.
 
Ja mistä meidän täytyi päästää irti? Meiltä jotka olemme valmiita lähtemään matriisista iäksi, prosessi on vaatinut täydellistä luopumista kaikista toiveista, unelmista, haluista, odotuksista, ideoista, visioista, suunnitelmista, tavoitteista, tarpeista ja suhteista. Meillä on edessämme nollapiste, portaali, portti. Tulevaisuutta ei voi nähdä, koska se ei muistuta mitään, mitä olemme kokeneet. Uuden maailman rakentajina meidän ei ole tarkoitus vain remontoida vanhaa keittiötä pinnoittamalla kaappeja uudella viilulla, maalaamalla ulkoseiniä uudella värillä tai kallistamalla uudestaan kylpyhuoneen lattia – ei, vaan olemme hävittäneet rakennuksen ja poistaneet vanhat lahonneet laudat tontilta. Uutta maailmaa joka meidän on tarkoitus rakentaa, ei voi tehdä vanhoista materiaaleista.
 
Vaikka sanalla "ylösnousemus" saattaa olla tiettyjä uskonnollisia tai henkisiä sävyjä, se merkitsee vain värähtelyn nostamista. Värähtelyn nostamiseen liittyy tietoinen päätös – joko tekemällä siitä tavoitteen tai tuloksena tietoisista valinnoista vaihtoehtojen välillä, jonkin edustaessa korkeamman värähtelyn tietoisuutta muiden alemman värähtelyn vaihtoehtojen joukossa. Reagoiva käyttäytyminen on aina tiedostamatonta – alempaa värähtelyä. Kun ajatuksemme laukaisevat vanhat tunnereaktiot, meillä on hetki, jolloin tietoisuutemme laskee. Kun päätämme valita eri polun, myös reagointihetkessä tietoisuutemme nousee.
 
Yksi harjoitus jonka havaitsin hyödylliseksi muutama vuosi sitten, oli hymyillä jokaiselle tuomitsevalle ajatukselle ja/tai tunnereaktiolle. Hymyily nostaa luonnostaan värähtelyä ja nappaa pois reagointiuralta. On vaikea pitää heliumpalloa alhaalla. Aloin tehdä tätä harjoitusta muutama vuosi sitten ja huomaan tekeväni sitä nyt hyvin luonnostaan (melkein tiedostamatta!). Tämä yksinkertainen harjoitus on asettanut perusvärähtelyni korkeammalle tasolle.
 
Viestissä Message for the 1st Wave Ascension Crew: the Centrifuge kerrottiin, miten maapallon polariteettikaaos erottaa tiheämmät elementit kevyemmistä. Meitä neuvotaan pitämään itsemme erossa ja pitämään värähtelymme korkeimpana mahdollisena silloinkin, kun näemme maailman romahtavan ilmiselvään kaaokseen edessämme. Tämä antaa meille harjoitusta pitää "kokoontumispisteemme" tietoisessa valinnassa. Ja puhuessani tietoisesta valinnasta, on vain yksi vaihtoehto – pysyä itserakkauden tilassa. Itserakkaus aidossa ilmaisussaan on ainoa asia, joka pitää meidät ohuemmassa ylösnousemusilmassa.
 
Kirjassa The Avatars of Eden meille muistutetaan, että Eden on vain muisto, ei ihmisiä, paikkoja tai asioita – se on muisto kotivärähtelystämme. Meidän täytyy muistaa tämä alkuperäinen värähtelytodellisuutemme, ja Eden ilmentyy eteemme.
 
***
 
Teimme pitkän matkan alempien ulottuvuuksien tiheän maailman läpi ja nyt palaamme kotiin kokemusmuistojemme kera. Kun ihminen muistaa, että universumin todellinen luonne on rakkaus, hän saa Luojajumalan perspektiivin. Sen sijaan, että hän kaipaa mennä kotiin rakkaan luo, hänestä tulee rakkaan keho – rakkaus ilmentyy fyysiseen maailmaan.
 
Taivas tulee maan päälle, koska olemme saaneet sen tapahtumaan. Kun palaamme luontaiseen luomisympäristötilaamme, meistä tulee toimivan rakkauden eläviä ruumiillistumia. Sillä hetkellä kun muistamme jumaluuden kaikissa asioissa – näkyvissä ja näkymättömissä – voimme tuntea näkymättömän kolmannen elementin. Tämä on portti, portaali harmoniaan. Silta ulottuvuuksien välillä on rakkaus.
 
Kirjasta The Avatars of Eden: Bringing Heaven to Earth
 
***
 
Joulukuun 21. päivä kohtaamme portaalin uuteen tietoisuuteen. Tarotin 21. kortti on Maailma/YLÄPUOLELLE NOUSEMINEN. 21:n peili on 12, Hirtetty/TÄYSKÄÄNNÖS. Taianomaisena päivänä 21.12. koemme vähän roikkumisaikaa (suom. huom. "roikkua" ja "hirttää" on sama sana), jossa sellaiset universumin normaalit lait, kuten gravitaatio, keskeytyvät. Olemme epätietoisuudessa tämän 21-12-portaalin lopputuloksesta, koska on yhdeksän vuoden syklin loppu, mikä merkitsee uuden 1-vuoden kynnystä 2017 (2+0+1+7=10/1).
 
Pitäkää hatustanne kiinni! Olemme tehneet työn, meidän täytyy vain päättää olla itsemme sellaisena, kuin alun perin olimme – meidän täytyy muistaa Edenin värähtely ja olemme kotona.
 
Namaste
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >