HomeViestejäMéline Portia Lafont14.6.2018 - Aikajanasilta

14.6.2018 - Aikajanasilta

AIKAJANASILTA

Arcturuslaisia kanavoinut Méline Portia Lafont (www.melinelafont.com)
14.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

TÄRKEITÄ UUTISIA!!!

Hei rakkaat.

Ennen kun jaan tämän informaation, haluan selittää, mitä tapahtuu ja miten sain tämän informaation. On kristallinkirkasta, että jotain on tapahtunut viime yönä (Euroopan aikaa). Sydämeni taajuus muuttui yhtäkkiä ja sitä pidettiin kotelossa – siltä se tuntui. Annettiin pelivaraa, että korkeata älykyyttä ja korkeita valotaajuuksia voitiin välittää ja tuoda sisään. Sydän saatettiin tilaan, jossa sitä pidettiin turvassa ja suojassa, sykkien tietysti edelleen, kun koko keho sai valtavia latauksia.

Menin varhain nukkumaan, kun päätäni särki, ja menin syvään uneen ja heräsin eri tavalla. Ei ruokahalua, tuntien väsymystä ja huonovointisuutta, mutta täynnä inspiraatiota ja energiaa. Huomasin, että jokin oli eri tavalla, jokin oli muuttunut. Tulin tietoiseksi tästä, ja nyt se on muuttunut kiistattomaksi tietämiseksi. Sydämeni on rennompi, kuten minäkin. Luottavaisempi tunne ja enemmän rauhassa.

Arcturuslaiset tulivat informoimaan minua, mutta voidakseni vastaanottaa informaation, minun täytyi mennä makuulle kädet sydämen päällä, alla kirkas kvartsi. He sanoivat, että voidakseni vastaanottaa sen, mitä tapahtuu, minun täytyi ensin integroida valokoodit viestinä soluihini, jotta voisin myöhemmin kanavoida sen sanoiksi.

Tehdessäni tämän näin itseni kulkevat madonreiän läpi, joka vei minut universumiin. Siellä minulle näytettiin sydämeni, jossa yhdistyi nyt kuusi valoenergiavirtaa entisten kolmen sijasta. Aructuruslaiset selittivät, että tämä oli moniulotteinen portaali, joka aktivoitiin koko kehossa (fyysisyys).

"Aikajanasilta" oli ainoa sana, joka annettiin, kun yhtäkkiä hyöky kulki sydämeni läpi, kolmannessa silmässä alkoi kova paine ja sykkivä värähtely. Näin universumin hiukkasia, valtavan valkoisen kupolin kera.

Näen meidät nopeutuneessa virrassa, mutta emme huomaa emmekä tunne sitä, kun tahti vaikuttaa samalta kuin aiemmin. Kuitenkin vauhti on kiihtynyt ja kehomme huomaa ja tietää tämän. Tässä kohtaa tajunnan sijasta keho näyttää meille, että näin on, enemmän ja enemmän kun aikaa kuluu.

Seuraavaksi tärähdys/sokki kulki kehoni vasemman puolen läpi. Se vedettiin alas ja sitten ylös ja samaan aikaan oikea puoli ei liikkunut. Harmonia … Sitten valtava valkoinen ja merivaahdon vihreä valokenttä tuli kehooni ja sain valokoodit. Seuraavaksi sain informaation, jonka jaan alla.

Sydämeni tuntuu erilaiselta ja minusta tuntuu erilaiselta positiivisella tavalla. Rakastaisin kuulla teidän kokemuksistanne.

Paljon rakkautta,
Melanie

Aikajanasilta

Aikajanamuutos on tapahtunut 14.6. Se oli muutos ajassa, muutos vauhdissa päivänseisauksen sillanteon aikana. Rakkaat, tämä on aktivointi, alku, nopeutumiskohta, joka käynnistää tämän nyt-hetken liikevoiman.

Energiat rakentuvat, ja kun tämä nopeutuu, tapahtuu läpimurto, jossa sillantekovauhti yhtäkkiä vaihtaa isommalle vaihteelle. Niinpä kehitytte tästä lähtien nopeutuneesti. Vaikka ihmissilmistänne saattaa näyttää, että kaikki on samaa, silti korvanne vastaanottavat kimeämpiä ääniä ja teidät kaikki singotaan kiihtyneeseen vauhtiin. Menette nyt korkeaan valonnopeuteen, mikä työntää teidät pidemmälle kaiken ja yhden Jumalatietoisuuteen.

Mitä tämä merkitsee? Se merkitsee, että olette kollektiivisesti saavuttaneet integrointitason, jota kutsutaan "superihmistietoisuudeksi". Tästä lähtien saatte Jumala/Lähdevalokoodeja, jotka käynnistävät ja aktivoivat superihmistietoisuutenne ruumiillistumisen.

Olette kollektiivisesti saavuttaneet tietoisuustilan, joka on valmis rakentamaan uudelleen solujärjestelmänne supervaloon ja supertapaan, mikä avaa superihmiskyvyt. Olette tästä lähtien Maahan syntyneitä moniulotteisia olentoja. Olette aina olleet moniulotteisia, mutta nyt tämän aikajanamuutoksen myötä avattiin portaali aktivoimaan superihmistietoisuus tasolle, joka on fyysisessä todellisuudessanne.

Asiat osoittautuvat olevan enemmän läsnä fyysisyydessä tästä lähtien, koska tämä taso ja todellisuus avattiin tietoisesti kollektiivisesti. Valotyöntekijät ovat työskennelleet kestävästi ja sinnikkäästi muutaman viime vuoden, ja se on tuottanut tulosta. Jatkuva fokusoituminen, omistautuminen, itsensä yhdistäminen ja itsensä oivaltaminen ovat tämän avainominaisuuksia.

Sydän on alkanut avata olemuksenne moniulotteisia aspekteja. Luultavasti jo tunnette, että olette tulleet moniulotteisemmaksi viimeisten neljän vuoden aikana fyysisessä kehossa. Näin on sydämessä/olemuksessanne. Se lisättiin, että sydän joka avaa kaiken tämän, työntää teidät kaikki kollektiivisesti korkeampiin sfääreihin ja käsitykseen olemisesta moniulotteisempi muodossa.

Kun meditoitte, huomaatte, että sydänvirtanne on muuttunut. Enemmän värejä virtaa ennestään värikkään ilonne läpi. Erilainen sydänvirta on käynnistetty ja synnytetään fyysisyyteen. Tästä lähtien saatte enemmän galaksienvälisiä ja tähtivaikutuksia valokoodeina meiltä ja muilta tähtiveljiltä ja -sisarilta.

Olette nyt siirtyneet tähtitietoisuuteen kollektiivisesti korkeammalla tasolla. Teidän kaikkien täytyy nyt alkaa ruumiillistaa tämä energiakenttä järjestelmiinne, soluihinne ja sydämenne ihmismalliksi.

Mitä enemmän maadoitatte ja ruumiillistatte tämän energiakentän, joka kulkee sydänvirtanne läpi ja uudistuneena sydänvirtananne, sitä enemmän kollektiivia täytetään tällä kaikella samanaikaisesti.

Mitä fyysisiä merkkejä ja oireita on? Joillakin on unettomuutta tämän jakson aikana – toiset nukkuvat tuplasti normaaliaikansa. Tämä riippuu siitä, miten helposti pystytte käsittelemään tämän energiakenttäpäivityksen. Sydämessä on erilainen ääni ja lyöntitaso, korvissa korkeita ja kimeitä ääniä. Kehon muutostuntemus: solujanne päivitetään. Korkeaa ja voimakasta kolmannen silmän sykettä. Sisäiset kristallit aktivoituvat ja saattavat teidät korkeamaan tietoisuuteen. Tämä merkitsee, että huomaatte, että olette herkempi, näette verhojen nousevan ja kaikki on yksityiskohtaisempaa.

Tunnette uutta informaatiota ja valokoodeja tulevan tietoisuuteenne, myös niin että tunnette sen suoraan Lähteestä. Välitöntä oivaltamista, välitöntä tietämistä, välitöntä näkemistä. Telepaattiset kykynne alkavat nyt lähteä lentoon ja harmonisoitua voimakkaammin galaktisten tasojen kanssa.

Pahoinvointi on niiden korkeampien taajuuksien toimittamista, jotka korvaavat vanhat alemmat taajuudet. Päästäkää irti ja juokaa paljon vettä helpottamaan "vahdinvaihtoa" (vanha korvataan uudella).

Teidän täytyy pysyä nyt paikallaan, vetäytyneenä ja yhteydessä ITSEENNE tilanteen helpottamiseksi ja tuomaan mahdollisimman paljon valokoodeja, kun teitä informoidaan jatkuvasti ja pommitetaan tähtivalokoodeillamme ja -olemuksellamme.

Puhumme lisää tästä myöhemmin.

Namaste,
Arcturuslaiset

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >