HomeViestejäMéline Portia Lafont24.2.2017 - 222-portin laukaisukohta

24.2.2017 - 222-portin laukaisukohta

222-PORTIN LAUKAISUKOHTA
 
Kirjoittanut Méline Portia Lafont (www.melinelafont.com)
24.2.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas heimo,
 
Helmikuun 22. päivän portti avautui juuri tietoisuudessamme ja nyt jo tunnemme tämän kaivurin. En ole pystynyt kirjoittamaan paljon, mutta tämä portti sai minut istumaan alas, nukkumaan, päästämään irti ja pitämään tauon. Se antaa minulle vähän aikaa kirjoittaa ja jakaa taas, mitä on tapahtunut.
 
LUE: Se on haastavinta aikaa meille kaikille, ja olemme siirtymien keskellä.
ELÄ: Meidät käännetään nurinpäin ja ylösalaisin, kunnes ei ole enää "jäämiä" … Tämä kertoo kaiken.
 
Tämän portin avautumisesta lähtien minulla on ollut voimakas mantra, joka tuli sisältäni: "EI!" Sanon jatkuvasti "ei" ja "ei enää" mielessäni ja huudan sitä myös ääneen. Sieluni on kyllästynyt vanhempiin todellisuuksiin, jotka näyttävät haluavan tulla esiin taas, kun tämä ajankohtainen portti laukaisee paljon asioita sisälläni. Nämä vanhat osat joita olin ennen, haluavat tulla taas esiin, ja ne tulevat kovalla ja räjähtävällä tavalla. Tarvitaan vain sekunti ja se on siinä. Hyvin nopeaa ja melkein välitöntä ilmentämistä tällä alueella.
 
Valinta joka tehtiin vuoden 2016 lopussa, pysyy edelleen, kuitenkin toisinaan näyttää siltä, ettei se halua tulla läpi, kun näitä vanhoja vaikutelmia viipyilee. Minusta tuntuu, että kollektiivinen osa laukaisee henkilökohtaisen ainutlaatuisen osan. Havaitsen, että tällä hetkellä on paljon enemmän erimielisyyksiä ja epäharmoniaa, mutta ymmärrän, että on välttämätöntä löytää harmonia epäharmoniassa, rauha monien erimielisyyksien kanssa ja kyetä hyväksymään, että on erimielisyyksiä. Silloin tulee helpommaksi löytää tasapaino ja paikka tässä kaikessa.
 
Se miten käsittelet asioita, reagoit asioihin elämässäsi ja ympäristössäsi, ja ennen kaikkea, miten pidät itsesi "asennossa" tässä kaikessa, määrittelee tiesi ulos tietyistä tilanteista ja todellisuuksista, joiden osa et tunne enää olevasi. Voit olla edelleen mukana tietyissä tilanteissa (suoraan tai epäsuoraan) ja muuttaa sitä tapaa, jolla se vaikuttaa sinuun, omalla reagoinnillasi ja tavallasi kantaa itsesi (asenne). Voit taistella sitä vastaan, aloittaa vallankumouksen ja huomata lisää sitä tulevan eteesi, koska vastustat jotain, mikä on sinun osasi, tai voit opetella ymmärtämään syvemmän kuvion jonkin olemisesta sinun osasi, mutta tuo osa jakaa eri kokemuksesi.
 
Tässä on kyse sen antamista olla ja sen läpi näkemisestä, antamatta paljon huomiota sille. Mutta monille totuus on pakkomielle näinä aikoina … mikä on totta ja mikä ei ole. Kun esittää itselleen kysymyksen, kuka ja mikä määrittelee totuuden, tuo halu taistella tätä totuuden etsintää vastaan loppuu. Avaat oven, joka saattaa tarjota sinulla uusia perspektiivejä ja oivalluksia siitä, miten me kaikki tulimme tälle totuusmatkalle.
 
Jiddu Krishnamurti selitti kerran opetuksissaan, että sillä hetkellä kun sinulla on ajatus siitä, mikä on totuus, olet kauempana totuudesta. Kehotan teitä kaikkia lukemaan tämän keskustelun David Bohmin kanssa.  
 
Entä sitten uusi maailma ja luominen? Kenties visiosi siitä tuottaa sinulle jossain määrin pettymyksen – se ei ole, mitä ajattelit. Olen nähnyt tätä pettymystä monissa viime aikoina nyt vuonna 2017, kuten tapahtui minulle 2012. Onko aika uuteen paikkaan katsella ja tarkkailla sitä tai tarkastella sitä ei ajattelutavalla?!
 
Minulla on kaksi kanavoitua tekstiä, jotka puhuvat tästä erittäin hyvin. Kenties tämä auttaa sinua ja avaa mieltäsi.
 
Merlin luomisesta:
 
"Teillä on vahvuutta, vaikkakaan se ei ole vastustuksessa eikä taistelemisessa vastaan, vaan tarkastelussa.
 
Sisäisen silmän avulla tiedätte, ja tuo tietäminen on voimanne, rakenteenne ja hienoin kumppaninen kaikkina aikoina. Uusi Maa on paremminkin alustanne, uusi kylvetty tietoisuutenne – se ei ole kokonainen toinen maailma. Se on tapa nähdä, tietää ja ymmärtää, koska tietenkin, miten muuten uusi Maa voitaisiin kylvää?! Hmm?!
 
Kyllä, tätä Merlin yrittää sanoa teille – eli ei ole mitään uutta maailmaa, ellette ala ymmärtää, että sen grafiikka on omassa sydämessänne. Kyse on sydämen suunnitelmasta, ei ulkoisen maailman suunnitelmasta. Voitte olla sitä jo sisällä, vaikka ulkoinen maailmanne ei näytä olevan. Merkitseekö tämä, että uusi maailma ei ole järjestyksessä teille? Ei, se ei merkitse sitä, ettei se ole paikoillaan – elätte sitä jo tässä tietoisuussfäärissä, samalla kun otaksutte, että ulkoinen maailma ei elä. Kuitenkin monet ottavat paikkansa uudessa maailmassa tällä hetkellä ja jokainen heistä alkaa elää uudessa maailmassa omasta sisäisestä mallistaan käsin. Siinä on totuus, jonka tiedätte, ja vastaus kaikkiin kysymyksiinne – teillä kaikilla.
 
Kollektiivin täytyy nyt oppia, että tämän uuden maailman eläminen kollektiivisesti on jokaisessa itsessään. Kun jokainen yksilö kasvaa tähän oivallukseen, että uusi maailma on sisällä ja että se on vain tietoisuusmuoto, eikä maailma johon osallistua ulkoisissa ulottuvuuksissa, otetaan valtavia askelia ja syntyy paljon ymmärrystä myös kollektiivimaailmassa. Sitten ulkoinen maailmanne ehkä vaikuttaa muuttuvan myös, mutta taas kerran, se kaikki tulee teidän jokaisen sisältä."
 
Tsolianit:
 
"Silti ette ala nähdä fyysisillä silmillä, vaan sisäisellä silmällä, joka heijastaa visionsa teille. Alatte edistyä noissa radikaaleissa muutoksissa, joissa alatte tuntea kaiken sisäisellä sydämellä ja havaita sisäisellä silmällä. Se on silmä, joka näkee kaiken sellaisena, kuin se on, ilman kaikkia kerroksia, jotka muodostavat valepuvun – se näkee vain totuudenmukaisen ytimen kaiken alla.
 
Tämä johtuu siitä, että päästätte irti kaikista kerroksista, joita olette muodostaneet Itsen ympärille ja jotka olette ottaneet todellisuutena. Heräätte sisältä ja kiinnitätte huomiota siihen, ulkoisen sijasta. Oivallatte, että koko maailmanne ja todellisuutenne on pyörinyt sisällänne koko ajan ja että universumi asuu sisällänne. Laajentukaa sisältä ulkoiseen, ei ulkoisesta, ulkoisen maailmanne lisäkerroksiin. Törmäätte rajaan, tietoisuuskerrokseen joka heijastaa teille hyvin kovalla tavalla, että kaikki on sisällä. Se lähettää teidät takaisin sinne, mistä tulitte, ja käskee teitä etsimään sen sieltä, kuluttamaan energianne ja aikanne siellä ja tutkimaan itseänne.
 
Infrapuna-asteikko on tietoisuus, joka voi muodostua aalloiksi ja taajuuksiksi, jotka valaisevat kaiken, joka on näkymätöntä silmille. Silloin kun sisäinen silmä herää ja muuttuu sisällä, se aktivoituu täysin horroksessa olevien koodien avulla, jotka heräävät samaan aikaan. Säteilevä energiatuli pyörii, valaisee ja hoitaa siemeniään, jotka ovat sisällä. Nämä ovat infrapuna-asteikon siemeniä, jotka lepäävät horroksessa kolmannen silmänne, sydämenne, DNA:nne ja käpylisäkkeenne keskellä. Nuo siemenet tuodaan nyt tilaisuudeksi herätä täysin niiden koodien avulla, jotka annetaan tänä aikana.
 
Se saavutetaan syvemmällä heräämisellä ja täydellä Itsen oivaltamisella - mielillä jotka etsivät edelleen kaikkea ulkopuolelta, tuo asteikko ei täysin herää eikä aktivoidu. Nimittäin ensin yksilön täytyy herätä sen tietämiseen, että kaikki on sisällä, ja oivaltaa tämä herättääkseen voimansa.
 
Tämä kaikki lepää omissa käsissänne, kuitenkin se on täällä käytettävissä työskentelyyn."
 
Pitäkää fokus sisäisessä tasapainossa taas kerran, rakkaat. Merlin alleviivaa tätä koko ajan aina, kun hän tulee kommunikoimaan. Miten voisimme luoda, kun olemme pois tasapainosta ja kosketuksesta omaan sydämeemme/itseemme? Ajankohtaiset tapahtumat maailmassa räjäyttävät helposti ylösalaisin, mutta olkaamme imeytymättä kaaoksen tyhjiöön. Pitäkää sisäinen rauha!
 
Tarkkailen ja tutkin parhaillaan uusia sisäisiä ajatuksia ja oivalluksia kehon ikääntymisprosessista, joka liittyy aikaan. Minulla on uusia ajatuksia siitä ja tutkin tätä hyvin innoissani lisää. Kirjoitan lisää, kun minulla on enemmän näkemystä tästä, toivottavasti ensi kerralla. Odotan innolla kuulevani myös, mitä te kaikki ajattelette siitä.
 
Toistaiseksi siunaustani ja rakkauttani,
 
Méline Portia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >