HomeViestejäMéline Portia Lafont11.5.2016 - Viesti Telosilta

11.5.2016 - Viesti Telosilta

VIESTI TELOSILTA
 
Gaian vartijoita kanavoinut Méline Portia Lafont (www.melinelafont.com)
11.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas valoheimo,
 
Nopea huomautus ennen tämän päivän viestiämme Telosilta Maan sisältä. Pari viikkoa sitten minulle ilmoitti yksi Telosin olento, että hän tulisi tietoisuuteeni ja elämääni. Niinpä tiesin, että voisin odottaa viestiä tämän kokemuksen jälkeen. Ne jotka ovat seuranneet työtäni alusta saakka, tietävät, että olen kanavoinut viestejä agarthalaisilta (Magatha) vuosina 2012-2013, mutten koskaan Telosilta. Tämä oli siis uutta minulle, ja olin siunattu kokemaan yhden noista olennoista ihmismuodossa vähän aikaa sitten.
 
Se oli niin erityislaatuinen ja intensiivinen kokemus, että haluan pitää mieluummin sen itselläni, mutta voin kertoa, että koin täyden yhteensulautumisen tämän olennon ja luonnon kanssa. Olin kokenut yhteensulautumista luonnon kanssa aiemmin kävelyretkilläni, mutta tällä kertaa se tapahtui hiljaisuuden pisteeseen saakka nyt-hetkessä. Olin todella yhtä luonnon kanssa, kun katselin kaikkea sitä pitkän aikaa. Aika pysähtyi, ja olin nollapistekokemus. Tunnen nyt eri tavalla luonnosta ja katson sitä eri tavalla. Syvempi kiitos tuosta syvästä ja täydestä yhteensulautumisesta sen kanssa. Minut imettiin luontoon ja saatoin nähdä/tuntea kaiken sen kauneuden. Todellista harmonia- ja hurmiovirtaa.
 
Olen oppinut paljon tältä Telosin olennolta. Ja nyt siis minussa avautui portaali, joka sallii minun yhdistyä heidän kanssaan ja tuoda tämän viestin, kuten minua näytettiin tekemään, kun olin kokenut sen ensin.
 
Toivottavasti sinä nautit siitä niin kuin minä.
 
Paljon rakkautta
 
Méline
 
*********
 
Hyvää päivää, maan asukkaat.
 
Maailmojemme väliset portaalit ovat auki. Kuljemme keskuudessanne ja sekoitumme täysin ulkonäköönne. Olemme päättäneet auttaa teitä kaikkia tässä planeettamuutoksessa, kun olemme täällä Gaian vuoksi, sen kasvaessa syvemmille valotasoille. Rakkautemme tätä planeettaa, sen olemusta ja luontoa kohtaan on omistautumistamme ja palveluamme.
 
Portit ja portaalit teidän ja meidän maailmamme välillä ovat avautuneet ja tämä tuo mukanaan uuden taajuuden yhteensulautumiseen ja kanssaluomiseen. Ovemme ovat aina olleet auki, mutta kaikki eivät voineet päästä niistä. Vain ne jotka oli valittu tai jakoivat saman taajuuden kanssamme, voivat havaita meidät täysin. Nyt teidän kaikkien ulottuvilla on, että alatte prosessoida energioitamme ja tulla suurempaan ja syvempään harmoniaan luonnon ja olemuksemme kanssa, jotta tekin voitte havaita olemuksemme.
 
Teillä kaikilla on erilainen tapa havaita meidät ja puhua energiallemme, sillä meidät nähdään monilla tavoilla ja monissa muodoissa. Tullessamme Gaian ytimestä ja asuessamme sen olemuksen sisällä, olemme tähtitietoisuus nyt, kun olemme nostaneet taajuuksiamme – teidän laillanne – yhdessä Gaian kanssa. Tulemme nyt pois tältä sisäalueelta, joka on valomaailmamme, ja inkarnoidumme tai otamme muotoja, jotka ovat osa ulkoista todellisuuttanne. Näette ja tunnistatte useimmat meistä osana luonnon valtakuntia – toiset on valittu palvelemaan ihmismuodossa. Ne jotka ovat ihmismuodossa, ovat intohimoisia puutarhanhoitajia, tietoisia Maasta elävänä olentona, jakavat suuren rakkauden ympäristöä ja luontoa kohtaan, kunnioittavat kaikkia eläviä olentoja, ovat rakastuneita kaikkeen, mikä tekee tästä planeetasta niin kauniin, kuin se on, omistautuneita tämän maailman puhdistamiseen ja vaikuttamiseen, herkkiä Maan muutoksille ja sotureita, kun tullaan tämän planeetan kauneuden puolustamiseen. Olemme tavallaan sen kauniiden valtakuntien vartijoita heti, kun tulemme pinnalle.
 
Kauan piilouduimme mieluummin valokaupunkeihimme, kun odotimme taajuuksien nousevan korkeammalle tasolle. Nyt meitä tarvitaan ja haluamme liittyä teihin kaikkiin tässä tilanteessa, koko tämän planeetan tietoisuuden nostamiseksi. Palvelemme Gaiaa teidän kanssanne ja olemme rakastuneet kaikkeen, mitä se edustaa.
 
Maailmanne yhdistyy omaamme, ja näin kauneus vallitsee ja kaikki mikä tarvitsee palauttaa, palautetaan prosessin aikana. Tuomme neljä valosoihtua mukanamme, jotka ojennetaan elementaaleille, jotka ovat ilmastonne, säänne ja tämän kauniin maailman rakenteen pitäjiä. Nämä valosoihdut koostuvat uudesta informaatiosta planeetalle ja koko sen tietoisuudelle, mikä kehittää elpymisprosessia, jotta sen turmeltumaton kauneus voidaan palauttaa.
 
Jokaisessa valosoihdussa on koodausta ja valokieli-informaatiota, jotka kylvetään siemeniä ihmistietoisuuteen sekä Gaian sieluun, kun nostatte värähtelyänne yhdessä. Kukin valosoihtu asetetaan yhteyspisteeseensä, joka on suhteessa pääilmansuuntiinne. Yksi pohjoisnavalle, yksi etelänavalle, yksi etelään ja yksi lähteen planeetan keskikohtaan. Lisäksi olemme yhteydessä deevojen, keijujen ja elementaalien kanssa varmistamaan, että nämä valosoihdut joissa on informaatiota, otetaan käyttöön niin, kuin pitäisi.
 
Maanne kauneus lisääntyy taas ja siitä tulee turmeltumaton, kuten se oli kerran. Tämä on aikomuksemme ja omistaudumme toteuttamaan tämän yhdessä kanssanne. Tästä syystä ihmistietoisuus saa nämä koodaukset sekä siksi, että tietoisuus tästä planeettaolennosta voi syntyä niiden sisällä, jotka eivät tunne sitä vielä.
 
Te joilla on jo tämä tietoisuus, saatatte alkaa tuntea luonnon ja Gaian valtakuntien kutsun osallistua tietoisemmin ja auttaa, missä voitte. Katsokaa ympäristöänne ja luontoa ja antakaa sille rakkauttanne ja huomiotanne. Tällä tavalla hoivaatte Gaian sydäntä, kun siitä alkaa tuntua vielä rakastetummalta ja arvostetummalta. Värit tulevat läpi tavalla, mitä ette voineet havaita aiemmin, kun tuijotatte elävän olennon tietoisuuteen.
 
Sen kauneus toivottaa teidät tervetulleeksi ja teidät imetään siihen, kun olette ajattomuuden hetkessä. Nämä supertaajuudet nousevat planeetallanne nyt ja vievät teitä ennen kokemattomille matkoille. Ja liitymme seuraanne tälle matkalle mielellämme ja iloisena, samalla kun hoivaamme sydäntänne ja Gaiaa suurella rakkaudellamme kaikkea elämää kohtaan.
 
Autamme teitä ymmärtämään luontoa ja näkemään sen kauneuden itsessänne ja omilla silmillänne. Olemme kanssanne nyt ja tulemme aina vain lisää näyttämään teille, mitä olemme "miehiämme". Ulottuvuuksienväliset matkat teidän maailmastanne ja todellisuuksistanne omiimme ovat käytössä. Liittykää meihin tässä hetkessä, jotta voimme juhlia tämän planeetan kauneuden palaamista sellaiseksi, kuin se kerran oli.
 
Yhteys on olemassa ja se on avoin, teidän täytyy vain ottaa askel aikomuksella ja syöttämällä itseänne olemuksemme syvällä rakkaudella ja välittämisellä tätä planeettaa kohtaan. Teknologiamme perustuvat tähän rakkaus- ja välittämistaajuuteen, kun työskentelemme Gaian olemuksen resurssien, luonnonelementaalien, kanssa.
 
Löytäkää meidät omasta sydämestänne ja löydätte meidät myös toisista. Ilmestymme tekemään työtämme tyyneydessä ja hiljaisuudessa, olemme kuitenkin myös voimakkaasti läsnä ja käytettävissä. Tiedätte, keitä olemme, kun katsotte silmiimme ja näette maailman heijastuvan olemukseemme.
 
Nähkää meidät teissä niin, kuin me näemme teidät meissä.
 
Siunausta Gaian vartijoilta Telosista, Maan sisäosasta
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >