HomeViestejäMéline Portia Lafont17.10.2016 - Lokakuu kieputtaa

17.10.2016 - Lokakuu kieputtaa

LOKAKUU KIEPUTTAA
 
Kirjoittanut Méline Portia Lafont (www.melinelafont.com)
17.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Lokakuun energiat kieputtavat. Aivan kuten syksy on alkanut pohjoisella pallonpuoliskolla ja kevät herää eteläisellä, tämän kuun energiat kieputtavat meitä menetyksestä ja irtipäästämisestä vastaanottamiseen ja syntymään. Aivan kuten puu pudottaa lehtensä ja kevät versoo uutta elämää, koemme näiden samojen asioiden tanssia energioina – sekä henkilökohtaisessa maailmassamme että kollektiivissa.
 
Tässä nyt-hetkessä on käsillä maailmanluokan muutos, tanssi ja transformaatio. Se vie meitä tässä ja nyt yhtä paljon, kuin muuttaa meidät iäksi. Ja tarkoitan todella "iäksi", mikä viittaa siihen, että on tullut helpommaksi päästää irti ja pysyä läsnä mahdollisimman paljon nykyhetkessä.
 
Tiedämme jo, että meidän täytyy päästää irti voidaksemme aloittaa uuden. Se on selviö siinä mielessä, ja sitä on sovellettu jo monta vuosikymmentä meidän aikaamme. Mutta se minkä olemme saattaneet unohtaa tai mikä tuodaan huomiomme piiriin nyt, on, että se toimii myös toisinpäin: kun olemme avoin vastaanottamaan uutta, pystymme päästämään irti myös vanhasta. Se on tasapainotanssia kummallakin alueella.
 
Paljon on keskitytty vanhasta irtipäästämiseen, jotta voimme vastaanottaa ja toivottaa tervetulleeksi uutta, ja itse asiassa tämän perusteella on tuotu esiin monia odotuksia. Näin ollen jos uudet asiat eivät ole olleet osa maailmaasi, niin kenties on aika keskittyä vastanottamisosaan, avautua ja toivottaa uusi tervetulleeksi sujuvasti ja syli avoimena voidaksesi päästää irti vanhasta. Varmista, että toivotat sen tervetulleeksi täysin.  
 
Spiraalin tapaan lokakuu tuntuu minusta tanssilta vanhan ja uuden välillä. Syvempi irtipäästämisen ja helpotuksen tunne samanaikaisesti, mutta on myös prioriteettina ja jopa välttämättömyytenä hyväksyä enemmän ja sallia itsensä vastaanottaa. Se saattaa tuntua menemiseltä päästä toiseen, onnellisesta surulliseksi, autuudesta masennukseen … Kun sitä katsotaan polariteettien tanssina, saatat ymmärtää paremmin, että kaikki energiat etsivät tietä tasapainottua, jalostunutta mielenrauhan tunnetta ja tilaa kohti.
 
Menen vielä pidemmälle ja kaivaudun siihen, että myös tämä polariteettitanssi – työntö- ja vetovaikutus – tai tasapainottumistarve häipyy pois. Lisäisin, että tietoisuusmuutos pelko- ja polariteettiulottuvuudessa tuo meidät seuraavaan aaltoon, joka on täynnä muita olemassaolomalleja. Teemme aina enemmän ja uusia aaltoja niin kauan, kun pidämme niitä tosina ja luomme ne olemaan.
 
Muutos näkemään ja tunnistamaan, mitä nuo mallit ovat ja mistä ne ovat peräisin, on seuraavaksi – jos ei jo läsnä – todellisuudessasi, jos olet kykenevä siihen. Siinä tapauksessa, ettei niitä tunnisteta, ne varmistavat, ettei niitä voi sivuuttaa, koska mallit näyttävät ja paljastavat meille aina jotain itsestämme. Jos tunnet itsesi valmiiksi, kaiva, mitä nuo mallit ovat ja miten ne liittyvät käyttäytymiseesi. Katsele ympärille maailmassasi – se on täynnä niitä.
 
Malliton aika on kuitenkin tulossa todellisuudeksesi ennemmin tai myöhemmin. Mitä tyhjempi mieli, sitä vähemmän malleja on ja sitä enemmän tietoisuutta voit ruumiillistaa. Tämä on seuraava muutos jonossa.
 
Siis lokakuussa on kyse tästä: mitä saan tästä ja mitä se saa MINUSTA? Yritä olla itseä havainnoiva ja avautua kyseenalaistamaan kaikki. On hyvä ja jopa erinomainen aika tähän, koska tämän ja tulevien kuukausien energiat ovat sopivia siihen, tukevat sitä ja jopa antavat sinulle tukevan tönäisyn siihen suuntaan.
 
Kutsutaanpa lokakuuta "tutkimusportiksi" kieputtavien energioiden kera, jotka vievät sinua päästä toiseen ja sallivat kokea ja tutkia sitä kaikkea. Jee! sille, ja jopa hurraa! Lopultakin voimme saada nähdä sisäisempien matkojen alkavan – vapaaehtoisesti tai ei. On aika.
 
Mikä siis on kutsumuksesi? Mikä on totuutesi? Mikä tekee siitä totuutesi? Mitä ovat uskomuksesi? …
 
Mitä ikinä nouseekin tähän aikana, ota se omaksesi … Omista se kaikki ja pane tapahtumaan, kun olet kykenevä elämäsi muutokseen. Anna luovuutesi kieppua ja luoda elämässäsi ja salli puusi pudottaa lehtensä, kun päästät irti ja vastaanotat. Hyvä totuus löytää tiellesi ja valaisee monia asioita sinulle. Tiedosta, pidä intuitiosi jatkuvasti täydessä valmiudessa, äläkä pelkää astua olemisesi, kaiken, tyhjään tilaan, sillä olet kaikki.
 
Siunausta ja rakkautta,
 
Méline

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >