HomeViestejäMéline Portia Lafont17.10.2016 - Lähdekoodiaalto - antimateria-materia

17.10.2016 - Lähdekoodiaalto - antimateria-materia

LÄHDEKOODIAALTO – ANTIMATERIA-MATERIA
 
Kirjoittanut Méline Portia Lafont (www.melinelafont.com)
17.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ulottuvuuksien ja aikajanojen yhdistyminen
 
Kun alamme kokea enemmän ja enemmän moniulotteisen itsemme puolia Aurinko-Kristus-tietoisuuden kautta, olemme paljastussyklissä, jota tehostetaan kuolemattoman olemuksemme genetiikalla. Kuolemattomuudesta tulee valtava osa tietoisuuttamme ja tajuntaamme nyt, koska se on ollut juurtuneena syvälle DNA:hamme. Ja tämä DNA:n osa jota tiedemiehemme ovat kutsuneet roska-DNA:ksi, on todellakin heräämässä ja aktivoimassa moniulotteiset kokemuksemme ja moniulotteisen tiedostamisemme.
 
Aikajanat jotka olemme tunteneet, sekoittuvat täksi yhdeksi nyt-hetken kokemukseksi, missä kaikki on yhtenä samassa tilassa ja vauhdissa. Valitset vain, mihin fokusoidut, ja tämän tiedostamista olemme tehneet hyvin kauan. Tiedostaen sen, mihin fokusoidumme, kaikki muuttuu ja vapautuu nyt ja vie meidät kaikkien niiden aikajanojen läpi, joita olemme luoneet itsellemme kokeaksemme sen, mitä olemme tietoisuutena.
 
Mitä enemmän tulet tietoiseksi KOKO ITSESTÄSI, sitä enemmän koet moniulotteisuuden.
 
Lähdekoodiaalto, aine
 
Tiimi selitti minulle, että Lähdekoodienergian aalto tulee tällä hetkellä aurinkokuntaamme ja myös Maan magneettikenttään. Maaverkko ladataan supervarautuneilla energiavirtapiireillä, jotka sekoittuvat tulevan Lähdekoodin kanssa.
 
Tämä koskettaa kaikkia magneettikenttiä kehon ympärillä + ainetta ja vaikuttaa niihin. Se kulkee kaikkien asioiden ytimen ja kaiken elämän ytimen läpi. Tämä pätee omaan DNA:hamme sekä aineeseen.
 
Aion jakaa informaatiota, jota välitettiin minulle ja kauttani aiemmin tänä vuonna, ja lisään tietoa aiheesta Tsolianeilta ja Mestari Merliniltä sekä selitän, mitä tämä on, jotta voit tajuta sen vaikutukset ja ennen kaikkea tunnistat sen omassa todellisuusvirrassasi sekä maailman todellisuusvirrassa.
 
Se tuntuu jättimäiseltä aallolta tiettyjä energioita, jotka ovat suurempia, kuin voimme ymmärtää, mutta jotka ehdottomasti tunnemme. Se juurtuu olemukseemme ja kaikkien asioiden ytimeen – jep, myös asioihin eikä vain olentoihin. Niinpä tämä tuo meidät aineeseen! Se vaikuttaa myös kaikkeen siihen, mikä on osa ainerakennetta.
 
Tsolianit selittivät minulle, että se osuu nyt aurinkokuntaamme ja vastaa värähtelyltään Lähdekoodia, mikä ilmentää tiensä KAIKKIEN asioiden ja olentojen astian ja muodon läpi, suoraan ytimeen. Silloin nämä Lähdekoodivärähtelyt rikkovat atomikoodit, jotka ovat ihmis-DNA:n tavoin jonkinlainen aineen (laitteiden ja materiaalisten asioiden) DNA. Nämä atomikoodit sisältävät informaation siitä, miten jokin muotoillaan ja pidetään muodossa. Tämä pätee tuoliin, pöytään, autoon, tietokoneeseen, taloon, tiiliin, rakenteisiin jne. …
 
Tämän atomikoodin rikkominen ja poistaminen antaa tilaisuuden muotoilla itsensä kokonaan toiseen muotoon/ulkoasuun, jos sille on tilaa. Kaikki tapahtuu ytimen sisältä ja huokuu aineen ulkopuolelle, missä se muuttaa ulkomuotoa tai häviää, jos sen uudistumiselle ei ole tilaa.
 
alt
 
Kuvalähde
 
1. Tavallinen aine muodostuu atomeista, jotka sitoo yhteen sähkömagneettivoima molekyylien muodostamiseksi. Nämä molekyylit yhdistyvät muodostamaan kiinteää ainetta, nestettä ja kaasua.
 
2. Atomit koostuvat ytimestä, jonka ympärillä on elektronipilvi. Sähkömagneettivoima pitää ytimen ja elektronit yhdessä.
 
3. Ydin koostuu protoneista ja neutroneista, joita pitää yhdessä tehokas ydinvoima.
 
4. Protonit ja neutronit koostuvat kukin kolmesta kvarkista ja niitä pitää yhdessä tehokas ydinvoima.
 
(Suom. huom. kuvatekstin kohdat 2-4 on lisätty alkuperäisestä lähteestä. Niitä ei ole Melanien artikkelissa.)
 
Asioiden, maailmojen ja rakenteiden murenemista ei pidä ottaa kirjaimellisesti, Tsolianit selittävät. Se symboloi niiden atomikoodien rikkoutumista, joka sisältävät informaation muodosta.
 
Se mitä todistamme ja koemme nyt, on 3D:n lopullinen hajoaminen ilmentämisen alimmalla ja viimeisellä tasolla – fyysisessä maailmassa. Kaikki tämä menee tasoina ja vaiheina, jotka tapahtuvat vähitellen askel askeleelta mutta voimakkaasti – meillä on keho, hermosto, kentät jne., jotka täytyy ottaa huomioon. En väitä, että se mitä jaan kanssanne nyt, on ainoa totuus ja ymmärrys asiasta – on monia ja tämä on omani, joka jaetaan minun sydämeni ja astiani kautta. Jos sitä katsotaan tarkemmin, voi tunnistaa tämän vihjaavan vahvan voimalähteen toimintaan, joka käynnistää tietoisuuden kohoamisen planeetallamme ja aurinkokunnassamme nyt. Onko mitään mahdollisuutta, että yhdeksännen planeetan löytyminen aurinkokunnastamme, äskettäin havaittu supernova tai muut paljastukset ovat vain sattumaa?! Kaikki tämä on yhteydessä siihen, mitä tapahtuu kosmoksessa, universumissamme, aurinkokunnassamme ja planeetallamme – YLÖSNOUSEMUS.
 
Meille tuodaan totuuksia, uusia paljastuksia, jotka ovat suurempia ja ylittävät kaiken tähän mennessä. Jotta nämä uudet paljastukset voivat tulla sisään, meidän täytyy poistaa kaikkia vanhat vakaumuksemme, kiinnikkeemme ja uskomuksemme … mikä tuo meidät taas takaisin järjestelmiemme ja 3D-kokemuksiemme romahtamiseen. Kaikki on osa sitä, mitä halusimme ja mistä valmistuimme. Nyt tuomme tuon valmistumisen planeetan kollektiivimaailman värähtelyyn. Olen hyvin kiitollinen ollessani osa sitä – että pystyn todistamaan tätä JA osallistumaan siihen.
 
Mestari Merlin kertoi jonkin tällaisen tapahtumisesta (aaltoja ja purkauksia):
 
Mestari Merlin:
 
"Maahan on matkalla superklusteri. Tämä superklusteri on energia-aaltorakennelma, joka ei pommita ainoastaan planeettaa, vaan koko aurinkokuntaa. Termi joka tunnetaan "tsunamina", voi määritellä tämän tapahtuman aivan liian hyvin. Se on kontrollinne ulkopuolella ja kaikkea muuta kuin pysäytettävissä.
 
"Se on luonnon ja Gaian jumalaisen suunnitelman toteutuminen, ja niin myös teidän – mitä tulitte tekemään ja tuomaan tänä aikana. Olkaa tietoinen osallistuja tässä asiassa, edesauttaaksenne vuorovaikutustanne tämän aallon kanssa. Kaikessa on kyse keskittymisestä sisäisen sydämeen – siellä nämä aallot ohittavat olemuksenne kuin yhteensulautuminen.
 
"Sitten kehonne täytyy selviytyä näistä energioista, kuten myös kehojärjestelmien, hermoston ja DNA:n. Muutoksia, korvaamisia, sopeutumisia ja transformaatiota tapahtuu konkreettisemmalla tasolla, mitä ei ole ennen nähty."
 
Ote Merlinin kanavoinnista: The Great Shift of 2015-2017 for Humanity  
 
Myös Tsolianit puhuvat samoista asioista audiossa, josta kerrotaan yllä. He nimeävät sen gamma-aaltotaajuudeksi ja voimaksi, joka ylittää yli 1000 tähden räjähtämisen … Emme puhu äskettäisestä supernovasta – tämä on toinen magneettikenttä! Kuvittele sellainen, mitä ei voi kuvitella!
 
Mutta se on läsnä ja täällä. Voimme vain mennä sen mukana, kuten Merlin sanoo, ja kokea, mitä se tekee meille ja mitä se synnyttää.
 
Mestari Merlin:
 
"Tämä massiivinen tietoisuusmuutos ylittää sen, mitä olette tienneet menneinä muinaisaikoina tähän saakka. Tämä merkitsee, että ne monet sodat joita on luotu ja koettu kollektiivisena ihmistietoisuutena, tulevat loppuun leimahdusten räjähtämisen jälkeen. Näiden energioiden on loputtava ilmaisemalla, jotta ne voidaan vapauttaa. Ette voi hyssytellä sisäistä lasta, joka haluaa tulla ulos, eikö niin?! Sama pätee tähän massaheräämiseen ja tietoisuusmuutokseen. Se synnyttää ehdottomasti mullistuksia ja massiivisia purkauksia kaikilla tasoilla.
 
"Kaiken sen on tultava ulos, hmm?! Ette voi enää pitää sitä sisällänne, ja kun kaikki ovat omassa todellisuudessaan, monia aikajanoja menee ohi, muuttuu ja ylittää toisensa yhteisessä horisontissanne, ja se on Maa, ystäväni!
 
"Näin ollen tähän sisältyy, että – jokaisen miehen, naisen ja lapsen tietoisuuslaajentumisesta sekä valinnoista ja luomuksista riippuen – massiiviset energia-aallot aiheuttavat purkauksia monissa fraktaaleissa, joita on sisällä, jotta ne paljastuvat – ei vain itselle, vaan koko maailmalle. (Tämä merkitsee universaalia tasoa myös, koska olette universaali heijastus ruumiillistumaan!!)
 
"Meillä eetterimaailmoissa on kuva Maasta, joka on täynnä massiivisia räjähdyksiä, kuin tulivuorenpurkauksia. Ne liittyvät kuitenkin ihmiskollektiiviin, ja myös Maa purkaa paljon energioitaan. Se ylittää kontrollinne ja teidän täytyy oppia kulkemaan näiden massiivisten aaltojen mukana. Nämä ovat kosmisia värähtelyaaltoja, joilla on taipumus kulkea kaiken läpi ja olla pysäyttämättömiä." (Ote em. kanavoinnista)
 
Kirjoittaessani tätä artikkelia meille paljastuu toinen löytö: jättimäinen "näkymätön" energia tulee aurinkokuntaamme ja se on 3000 valovuoden päässä Maasta. Se saa minut miettimään, onko tämä se, minkä tunsin hyvin suureksi energiaksi ja mitä Tsolianit ja Merlin tarkoittavat! Usko tai älä! :) Tämä saattaa olla yhteydessä viimeisimpiin raportteihin kovista ja määrittelemättömistä äänistä taivaalla. Jokin on tosissaan osumassa Maan ja meidän magneettikenttään! Se voi synnyttää myös nämä äänet …
 
Nyt tässä lokakuun 2016 nykyhetkessä näytämme kokevan yhdistymisen näihin aaltoihin ja Lähdekoodiin, kun koko elimistömme ja virtapiirimme kokee valtavaa muutosta. Voimme tuntea sen aivoissa ja hermostossa, olemme herkempi asioille, sulatamme vähemmän ja vähemmän helposti, meillä on sähkösyöksyjä virtapiirimme läpi, päänsärkyä ja voimakasta sydämen tykytystä (myös ongelmia), polttavaa tunnetta chakroissa (erityisesti solar plexuksessa), pahoinvointia, muistinmenetystä tai tunne ajan ja tapojen löystymisestä …
 
Meidän täytyy pitää ekstrahuolta kehostamme, parantaa ja maadoittaa, levätä ja juoda paljon vettä tämän kaiken edesauttamiseksi. Järjestämme, ohjelmoimme ja asetamme uudelleen ja tämä vaatii paljon keholtamme ja kykyä päästää irti …
 
Saavutamme VALTAVAN kliimaksin 26.12.2016 – UUDEN alkaminen ja lopullinen irtipäästäminen vanhasta konkreettisin tavoin. Näemme jo tätä ja tunnemme sen sydämellämme.
 
Olkaa siunattuja, rakkaat, ja loputonta rakkauttani sydämiinne.
 
Méline

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< Prev