HomeViestejäSophie Bashford2.10.2016 - Olemme merkittävien muutosten partaalla

2.10.2016 - Olemme merkittävien muutosten partaalla

OLEMME MERKITTÄVIEN MUUTOSTEN PARTAALLA
 
Kirjoittanut Sophie Bashford (sophiebashford.com)
2.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme merkittävien muutosten partaalla. Syyskuu on tuonut merkittäviä astrologisia tapahtumia, jotka ovat singonneet monet valoon. Erityisesti miehiä jotka on valittu muistamaan kaukaisia ja ikuisia muistoja henkisestä viisaudesta ja parantavista voimista, universaali armo on koskettanut.
 
Monet miespuoliset valotyöntekijät ovat energiakentässään valtavien rakenteellisten liikkeiden kourissa. Tämä harmonisoi heidät taas pyhän tarkoituksen ja korkeamman toimintasuunnitelman kanssa. Se sytyttää heidän sydämessään kauan sitten unohtuneen kaipauksen syvemmästä merkityksestä ja täyttymyksestä.
 
Universumi alkaa laulaa heidän lauluaan takaisin heille. He löytävät heijastuksia polusta, tiestä kohti tarkoitusta, soihdun pimeydessä. Matkan varrelle on laitettu merkittäviä merkkejä. Näitä merkkejä annetaan näyttämään näille miehille, että he eivät ole yksin, että heidän elämällään on tarkoitus, joka ylittää heidän mielensä rajoittuneet havainnot, että ihmeitä on olemassa ja jumalainen feminiiniastia on valmistellut heille aioneita tilaa tämän siirtymän tekemiseksi heidän aitoon elämäänsä.
 
On miehiä, jotka on valittu olemaan parannusliikkeen johtajia. Tämän liikkeen luovat miehet, jotka haluavat elämää, jolla on syvempi merkitys ja joka on harmoniassa sisäisen totuuden kanssa, jotka haluavat luovia ja uudistavia ratkaisuja haasteisiin, itseluottamusta kuunnella sydäntään enemmän kuin päätä ja käyttää loogista strategiaa linjassa rakastavan ja myötätuntoisen viisauden kanssa.
 
Nämä miehet eivät halua tulla eristetyksi sydämestään ja intuitiivisesta äänestään. He luovat uusia tapoja sekoittaa maskuliinivärähtelyn kaksi elementtiä – pää ja sydän – jotta Maa luottaa heihin taas sydämestään.
 
Nämä miehet ovat hyvin herkkiä energialle ja heidän tarvitsee tunnustaa tämä totuus. Kaikki nämä miehet tarvitsevat ystäviä ja kumppaneita, jotka ovat itsetietoisia, tietoisia, sydämeltään heränneitä ja intuitiivisesti älykkäitä. Näiden miehien ympärillä täytyy olla pyhien feminiinikoodien puolustajia.
 
Henki lähettää näille miehille oikeita ihmisiä oikeaan aikaan, jotta he voivat tuntea jumalaisen äidin tuen ja tietää, että se luottaa heidän tekevän niitä muutoksia, joita heitä opastetaan tekemään.
 
Ilmestyy kokonainen uusi heräävien maskuliinisielujen kollektiivi. Heräämisen myötä tulee kaaos, koska henkiseen koomaan sisältyy laiskuutta, viivyttelyä, kieltämistä, riippuvuutta, myrkyllisiä suhteita ja kaikenlaista muuta egokontrollointia, joka tukahduttaisi aidon pyhän maskuliinivoiman. Henkisessä koomassa – tai aidon Itsen kieltämisessä – nämä miehet elävät ylimukavaa ja velttoa elämää, pysyen tunnetussa, turvallisessa ja ennustettavassa. He eivät ehkä ota sitä riskiä, että rikkovat vanhat esi-isien mieskäyttäytymismallit. He eivät ehkä koskaan "elä, niin kuin heidän isänsä olisi kuollut", kuten David Deida sanoo.
 
Sitten heidän korkeampi itsensä luo henkisen heräämisen, jos niin on sovittu tässä elämässä. Kaaos seuraa välittömästi, kun heräämiskoodeja tulvii sisään. Kaaos 3D-maailmassa on yleistä – elämänmuutoksia, suhteiden katkeamisia, romahduksia sisäisellä tunne- ja mentaalitasolla. Elämä vaatii yhtäkkiä, että he nousevat uudelle toiminta-, tietoisuus- ja kasvutasolle. Vanhoista malleista tulee välittömästi hyvin tukahduttavia ja sietämättömiä. Muutos on vääjäämätön, kuten myös nopea kasvu ja kohoaminen ylösnousemuspolulle.
 
Korkeammat olennot ja ylösnousseet mestarit ottavat kontaktia kaikkiin näihin miehiin, koska he tarvitsevat tätä henkistä tukea ja energiatransformaatiota. Jossain jotenkin nämä miehet huomaavat uppoutuneensa pyhiin opetuksiin, jotka he ovat kauan sitten unohtaneet.
 
Muutama seuraava kuukausi edustaa ennenkuulumatonta ja nopeaa sielumuutosjaksoa maan päällä miehille, jotka on valittu henkitasolla nostamaan tietoisuuttaan. Paljon, paljon muuttuu, kun henkisten miespioneerien uusi aalto ottaa roolinsa planeetan suojelijoina ja vartijoina. Keskellä heidän haluaan uuteen elämäntapaan ja tarkoitukseen on hyvin syvä ja hyvin muinainen omistautuminen Jumalattarelle.
 
Tämä valaisee tietä miesten tietoisuusvallankumoukseen. Hiljainen, kuitenkin vankkumaton ja häviämätön tietämys, että herännyt feminiinisyys on kaiken elämän lähde. Etsi häntä, löydä hänet ja kun sinulla on hänet taas sydämessäsi, sinusta tulee elävä, säteilevä ja palat intohimoa, joka ei koskaan sammu.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

Next >