HomeViestejäSophie Bashford16.6.2015 - Rukoileminen

16.6.2015 - Rukoileminen

RUKOILEMINEN
 
Kirjoittanut Sophie Bashford (sophiebashford.com)
16.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun pyydät jumalaa astumaan elämääsi ja muuttamaan sen, sinut johdatetaan muutoksiin, jotka vievät sinut pois mukavista malleistasi, radikaalin uusille alueille.
 
Ehkä rukoilet yltäkylläisempää elämää aineellisesti, tunteellisesti ja muuten. Seuraavaksi sinua opastetaan askel askeleelta siirtymään todellisiin pyhiin lahjoihisi ja taitoihisi rohkeasti ja vakuuttavasti. Sinut johdetaan lopettamaan tyytyminen keskivertoon elämään, jossa kätket valosi maailmalta. Sinulle opetetaan jumalaisella viisaudella, että kun annat itsestäsi sielusi aikomalla tavalla, korjaat satoa runsaasti.
 
Jeesus ilmaisi sen näin: "Etsikää ensin taivasten valtakuntaa ja kaikki muu annetaan teille."
 
Ja kun rukoilet enemmän rikkauksia elämäsi ulkoisella tasolla, jumala vie sinut sielusi sisäisiin tiloihin. Ensin sinun täytyy katsoa kaikkiin paikkoihin, joihin olet piiloutunut kieltäen todellisen voimasi. Kaikki uhritaipumukset tulevat pintaan. Kaikki tunnejutut jotka on työnnetty sivuun vuosia, tulee esiin parantamista ja muuntamista varten.
 
Paremman elämän rukoileminen merkitsee, että sinut laitetaan ajajan paikalle – ja oivallat, että sinä sallit negatiivisuuden, myrkyllisten draamojen tai sabotoivien mallien estää rakkautta ja yltäkylläisyyttä saavuttamasta sinua. Jos tunnet vakavaa puute- tai köyhyysenergiaa jollain elämäsi alueella, jumala näyttää sinulle lempeästi, miten itse asiassa kieltäytyminen antamasta omaa rakkauttasi, energiaasi tai aikaasi estää sinua tuntemasta ylitsevuotavaa yltäkylläisyyttä.
 
Kuten Ihmeiden oppikurssissa sanotaan, "ainoastaan se mitä et anna, voi puuttua missään tilanteessa". Tämä merkitsee, että sen sijaan että syyttelet toisia ihmisiä tai ulkoisia tekijöitä kokemastasi puutteesta, transformaatiovoima on kysyessäsi itseltäsi: "Mitä en anna? Kenelle en anna anteeksi? Mitä hyväntahtoisuutta en tue?"
 
Kun rukoilet parempaa elämää itsellesi ja toisille, sinut laitetaan aina kiihkeälle sisäisen kasvun, tietoisuuden lisäämisen ja itsensä oivaltamisen alkemiapolulle.
 
Tämä vastaa rukouksiisi tavoilla, joita et odota, ja ne ilmentyvät aina tavalla, joka ylittää kovasti sen, mitä alun perin pyysit tai oivalsit mahdolliseksi.
 
Olet voimakkaampi, luovempi ja kykenevämpi, kuin koskaan uskot. Sinulla on kyky kanavoida jumalan valoa ja rakastaa tavoilla, jotka haastavat mielesi ymmärryksen ja ylittävät sen. Ulottuvillasi on yhdistyneempää ja sydänkeskeisempää rakkautta ja tukea, kuin voit kuvitella.
 
Kun pyydät jumalaa antamaan sinulle sen, minkä luulet tekevän sinusta onnellisen, se ei aina putoa suoraan syliisi tarvitsematta nousta mukavalta sohvaltasi. Jumala tietää, mikä tekee sinusta todella onnellisen tavoilla, jotka pyytävät sinua laajentamaan tietoisuuttasi, sydäntäsi ja energiakenttääsi. Universumi haluaa venyttää sinua, koska se tietää, miten paljon valoa voit sisältää ja säteillä sitten, kun avaudut omaan loistoosi.
 
Tämä merkitsee, että sinut otetaan pois jokaisesta mallista ja suhteesta, joka estää valoa astumasta sisään ja laajentamasta värähtelyäsi. Siis älä järkyty, kun pyydät universumin apua ja yhtäkkiä huomaat, että toimimaton suhteesi tai itseä sabotoivat mallisi tulevat esiin ja läimäyttävät kasvoihin.
 
Ole kiltti, äläkä uikuta, ettet ole valmis etkä pyytänyt siltä kosmista muistutusta, pyhää totuutta. Kyllä, olet valmis. Ei, et aina halua kohdata totuutta. Kyllä, on haastavaa tulla ulos joustamattomista, yliturvallisista piilopaikoista ja katsoa demoneja silmiin. Ei, et siirry lähellekään sitä, missä sinun oikeasti tarvitsee olla, ennen kuin teet sen.
 
Kun pyydät universumia apuun, tiedä, että se tulee – välittömästi. Tiedä, että sinua tuetaan ja rakastetaan useammalla tavalla, kuin alussa tunnet mukavaksi vastaanottaa.
 
Sinut laitetaan suurimman tarkoituksesi polulle maan päällä ja tämä merkitsee, ettei ole enää hyväksyttävää kieltää maailmalta valoasi. Kaikki mitä tarvitset, annetaan sinulle voidaksesi ryhtyä pyhään tarkoitukseesi – ei ole mitään todellisempaa kuin tämä.
 
"Ja tuo yksi ääni määrää tehtäväsi ja kertoo sen sinulle, antaen vahvuutta ymmärtää sen, tehdä, mitä se sisältää, ja menestyä kaikessa, mitä teet siihen liittyen."
-Ihmeiden oppikurssi
 
Kun rukoilet, rukoilet itse asiassa olevasi joka tilanteessa ja joka suhteessa se rakkaus, joka olet. Kun harmonisoidut tuohon syvälliseen ja pyhään totuuteen, vedät puoleesi ja luot enemmän, mitä olisit koskaan voinut kuvitella pyytäväsi jumalalta alun alkaen.
 
Kun olet se rakkaus, joka olet, se merkitsee, että matalan tason energia ei pysy maisemissa, koska energiasta tulee liian korkeavärähteistä.
 
SINUSTA tulee liian korkeavärähteinen, että mikään aivan parasta vähempi yhdistyisi sinuun.
 
Tämä tapahtuu, kun rukoilet muutosta tai parempaa.
 
Sinä muutut. Ja alat nähdä, että olet jumalan rakkauden, yltäkylläisyyden ja loputtoman valon arvoinen. Astut esiin ja suostut olemaan astia korkeimmille olemassaoleville energioille.
 
Sitten yhtenä päivänä oivallat, että KAIKKI mitä universumilla on annettava, on annettu sinulle.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >