HomeViestejäSophie Bashford14.6.2015 - Suuri Jumalatar kutsuu sinut kotiin

14.6.2015 - Suuri Jumalatar kutsuu sinut kotiin

SUURI JUMALATAR KUTSUU SINUT KOTIIN
 
Kirjoittanut Sophie Bashford (sophiebashford.com)
14.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kauan sitten teit rikkomattoman, pyhän sopimuksen Jumalattaren kanssa.
 
Tämä jumalainen sopimus kesti tuhansia ja tuhansia vuosia huolimatta siitä muistin menetyksestä, joka tunkeutui tietoisuuteesi tuoreemmissa elämissä. Tämä muistin menettäminen ja tukahduttaminen tapahtui ensisijaisesti sen tuloksena, että luontaisen parantavan luontosi ovat armottomasti, väkivaltaisesti ja kammottavasti tärvelleet ne, jotka pyrkivät tuhoamaan pyhän feminiinisyyden voiman.
 
Emme voi olla huomioimatta emmekä väheksyä sitä haavoittamista, joka on tehty kollektiiviselle feminiinivärähtelylle. Sen syvän trauman parantaminen, jonka ovat kokeneet kaikki ne – miehet ja naiset – jotka kantoivat Jumalattaren soihtua ja joita sen seurauksena etsittiin ja vainottiin, vaatii tietoisia ja rohkeita askelia.
 
Monia teistä opastetaan heräämään totuuteen muinaisista juuristanne Jumalattaren palvelemisessa. Luontainen osa prosessianne, kun teidät toivotetaan tervetulleeksi takaisin jumalaisen äidin syliin, on sen haavan parantaminen, joka sai teidät unohtamaan yhteytenne häneen.
 
Tämä haava ilmentyy periaatteessa syvänä pelkona. Pelkoa on psyykessä monen muotoista ja kokoista: se muuttaa muotoaan kieltämiseksi, masennukseksi, tunnetukoksiksi, fyysiseksi sairaudeksi ja vaivaksi, riippuvuuksiksi, viivyttelemiseksi, välttelemiseksi, draamaksi, negatiivisuudeksi, toistuviksi kierroiksi ja kuvioiksi, kyynisyydeksi, tunteiden sulkemiseksi ja toivottomuudeksi.
 
Tällä hetkellä universaaleja energia-aaltoja tulvii Maan värähtelykenttään. Nämä aallot ovat täynnä syvällisiä, muistia herättäviä koodeja Jumalattaren sydämestä. Nämä valoaallot koskettavat sinua. Ne stimuloivat syvälle haudattuja muistoja ajoilta, jotka olet viettänyt eläen, työskennellen, palvellen ja rakastaen Jumalattaren kanssa. Ne herättävät huomattavat henkiset ja parannuskykysi.
 
Kun teit tämän rikkomattoman sopimuksen hänen kanssaan, se oli ikuinen ja peruuttamaton. Et ole tuottanut pettymystä, järkyttänyt tai katkaissut suhdettasi jumalaiseen feminiinisyyteen. Hän ymmärtää, miksi sinun täytyi lähteä pois ja unohtaa hänet niin pitkäksi aikaa. Hänellä on vain myötätuntoa ja anteeksiantoa sydämessään erillisyys- ja etäisyystarvettasi kohtaan.
 
Hän on valmis toivottamaan sinut tervetulleeksi syliinsä ikuisiksi ajoiksi. Sinulla on työtä tehtävänä ja aika on oleellinen. Huomaa nyt jokapäiväisessä elämässäsi, missä suuri Jumalatar kutsuu sinua kotiin. Hän lähettää sinulle selkeitä viestejä voidaksesi seurata hänen ohjeitaan. Kun saat selkeän ohjeen mennä jonnekin, tehdä jotain tai liittyä johonkin, tee se. Raha, aika, tuki ja rohkeus – ne kaikki tulevat.
 
Tärkein asia nyt on, että otat sinulle annettavia askelia yhdistyäksesi pyhän feminiinisyyden palauttamiseen. Vuoret siirtyvät voidaksesi tehdä sen. Anna kaikki pelkosi ja epäilysi hänelle, jotta ne voidaan muuntaa ja korvata puhtaalla luottamuksella, uskolla ja sitoutumisella jumalaiseen tarkoitukseen.
 
Huomaa, että Jumalatar puhuu sinulle ja haluaa tunkeutua tuohon egon jatkuvaan ja musertavaan ääneen ja räjäyttää sen pois tietoisesta tajunnastasi.
 
Jumalatar on hyvin kaikkivoimaisen vaikutusvaltainen, ja tämän totuuden muistat syvällä sydämessäsi.
 
Tämä merkitsee, että sinullakin on tämä voima ja sinua opastetaan ottamaan se taas vastaan.
 
Suuri Jumalatar johtaa sinut takaisin temppeleihin, takaisin pyhiin piireihin, takaisin jumalaisten jalokivien aarrearkuille.
 
Sinut toivotetaan tervetulleeksi kotiin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< Prev