HomeViestejäLisa Transcendence Brown13.9.2020 - Orgaaninen morfogeneettinen kenttäteknologia

13.9.2020 - Orgaaninen morfogeneettinen kenttäteknologia

ORGAANINEN MORFOGENEETTINEN KENTTÄTEKNOLOGIA
 
Kirjoittanut Lisa Transcendence Brown (www.awakeningtoremembering.com)
13.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Uuden Maan visionäärit jotka elävät moniulotteisen tietoisuuden ja tuovat holograafiset kvanttitodellisuudet todelliseen/varsinaiseen muotoon …
 
Kvanttimaterialisointi on orgaanisen valoteknologian kyky …
 
Kvanttitodellisuudet avaavat kaiken kaikille. Kaikki uudet mahdollisuudet, kaikki uudet "todellisuudet", joita ei ollut 3D-käsityksessä siitä, mitä "todellisuus" oli.
 
Kvanttitodellisuudet ovat hyvin erilaisia, kuin aiemmat. Näitä eivät enää sido aiemmat lineaariset rajoitukset, ajattelutavat tai korjatut/kaavamaiset/rajoittavat uskomukset.
 
Kvanttitodellisuudet tarjoavat äärettömän potentiaalin ja äärettömästi todellisuuksia, jotka ovat jo olemassa moniulotteisesti. Kuitenkin se "miten" on erilaista sen vuoksi, miten kaikki toimii kvanttitasolla …
 
Kvanttitodellisuudet ovat yksinkertaisia, kuitenkin on äärettömästi liikkuvia osia ja paljon "kerättävää" ja "yhteen tuotavaa" koko geometrisen yhtälön ja värähtelevän/energeettisen todellisuuden materialisoitumiseksi todelliseen/varsinaiseen muotoon …
 
Moniulotteisten kvanttitodellisuuksien eläminen jokaisella sen puhtaan rakkauden grammalla, jota olemme, on tapa, jolla uuden Maan todellisuudet tulevat todelliseksi.
 
Moniulotteisen uuden Maan kvanttitodellisuudet materialisoituvat muotoon orgaanisesta holograafisesta kvantti/morfogeneettisestä kentästä, joka on näkyvä jokaisen yksilön oman moniulotteisen kvanttitietoisuusmahdollisuuden kautta (pääseminen käsiksi) … ja tämä mahdollisuus sallii kaiken tulla näkyväksi ja todelliseksi, jotta fyysisestä voi tulla värähtelyltään yhteensopiva ja luoda varsinaisen/todellisen "tuloksen".
 
Moniulotteisissa todellisuuksissa on rakenteita, kuitenkin ne ovat erilaisia kuin vanhat Maa-todellisuudet. Nämä todellisuudet luodaan, rakennetaan ja ylläpidetään energeettisellä ja värähtelyharmonialla jokaisen yksilön oman korkeimman tietoisuustilan kanssa (puhdas lähdetietoisuusvalo), ja kvanttidynamiikat/mekaniikat/rakenteet pitää paikoillaan jokaisen oma täysi tietoisuus … kun tietoisuus on ns. rakenne … kun tietoisuus sisältää geometriat (kvanttiyhtälöt) "todellisuutta varten" ja jokainen pitää tuota energiaa paikoillaan, tuota todellisuutta pidetään myös paikoillaan.
 
Siis ylläpidä korkeintasi, kun elät puhtaimman valosi täysillä ja otat vastaan kaiken uuden syvältä sisältä. Fokusoidu uusiin Maa-todellisuuksiin ja tee kauniista olemisestasi/läsnäolostasi ja korkeammasta sydän-mielitietoisuudestasi käsin, kun täysi ruumiillistuminen on se tapa, jolla uusi Maa materialisoituu muotoon ja siitä tulee koko kokemuksesi täällä.
 
Jatkakaa koodien ankkuroimista, integroimista ja käyttämistä uuteen elämäänne. Kyllä, se on valtava prosessi, kuitenkin kun täytätte korkeimmat palveluroolinne (rakkautena), kunnioitatte korkeimpia sielu-tähti-valosopimuksianne ja täytätte ne tietoisesti, mikä tukee myös koko ihmiskuntaa ja rakasta Gaia-planeettaamme rakkautena.
 
Meillä kaikilla on nuo koodit ja mallit uutta Maata varten sisällämme. Jakakaa, säteilkää, vaikuttakaa, muuttukaa, kehittykää ja yhdistykää kaikkeen, eläen tätä täysillä ja todella valmiina tulemaan yhteen saavuttaaksemme kaiken, mitä tulimme tänne olemaan ja tekemään puhtaana rakkautena ja myös uuden Maan valonpitäjinä.
 
Ystävyydellä, rakkaudella ja syvällä ja pyhällä kunnioituksella,
 
Lisa Transcendence Brown
 
P.S. Tämä on julkaisusta "Living from Way beyond, the Linear-Limited Constructs and Out-Dated Systems of distorted 3D".
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >