HomeViestejäLisa Transcendence Brown26.10.2016 - Kun tunnet pakahtuvasi

26.10.2016 - Kun tunnet pakahtuvasi

KUN TUNNET PAKAHTUVASI …
 
Kirjoittanut Lisa Brown (www.awakeningtoremembering.com)
26.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kehosi yrittää prosessoida lävitseen suuren määrän informaatiota tai energiaa, tulkita, saada tolkkua ja korreloida saamansa informaation, ja siinä on liikaa käsiteltävää tuolla hetkellä.
 
Alussa hiilipohjaisen ihmiskehon kanssa, tämä oli tunteita ja riitasointuisia ajatuksia. Keholle tulee ylikuormaa, kun on liian monia vääristymiä ja kehon täytyy vapauttaa. Se tekee kovasti työtä prosessoidakseen kaiken nopeammin ja helpommin. Se yrittää tutkia kaiken, mitä sinulla tapahtuu, kaiken mitä esittelet kehollesi tai kentällesi …
 
Ihmistunteiden ja -ajatusten ääripäät lähtevät, kun puhdistukset pitävät valoa sisällä. Sisäinen puhdas rauha, tasapaino ja ykseys korvaavat entisen erillisyyden … on vain puhdasta valoa.
 
Kehosi on muunnettava kaikkien niiden vanhojen ohjelmien energia, joita pidetään sisällä. Solut ovat jatkuvassa avautumis- ja sulkeutumistilassa, vapauttaen vanhojen ohjelmien ja tunnetaajuuksien energiaa. Näitä signaaleja lähetetään kehon läpi hermoston välittäjäaineilla, joilla kommunikoidaan koko kehojärjestelmän kanssa, tämän koodatun informaation kääntämiseksi sanoiksi, joita kuulet päässä, ja kuviksi joita näet sisällä ja myös silmillä. Todellisuutesi on projektio kaikesta siitä, mitä sisälläsi on.
 
Nämä korkeammat tiheystasot tai ulottuvuudet tai todellisuudet ovat koskemattomampia, hienoviritetymiä ja harmoniassa puhtaan lähdevalon kanssa, ja koodit sen kokemiseen ovat kehossasi ja sekvenssit niiden aktivoimiseen kuplassasi tai universumissasi tai hologrammienergiakentässäsi, joka leijuu kehosi ulkopuolella.
 
Kun näitä galaktisia tai kosmisia tai pyhiä korkeampia valotaajuuksia aktivoituu nyt koko päivän joka päivä, ne aktivoivat solusi fotonivalolla tulemaan kvanttiseksi, mikä vaatii unta ja lepoaikaa, jotta kehosi päivittää ja kenttä ulkopuolellasi tulee sisään tai integroituu olemukseesi.
 
DNA:si aktivoituu ja geenikoodit muuttuvat, kun massiiviset valomäärät (korkeampi tietoisuus, sielu, henki, ydinolemus, aspekti) voivat aktivoitua kehossasi … jotta voit kulkea kvanttivalo-olentona täällä. Koko rakennettasi transformoidaan, muutetaan, koodataan uudelleen ja kalibroidaan uudelleen nyt jatkuvasti. Ulkopuolinen todellisuutesi kalibroituu jatkuvasti uudelleen sopiakseen yhteen uusien taajuuksiesi kanssa.
 
Tämä on kutsu harmonisoitua sielukoodeihisi, eikä ihmistodellisuutesi ole vastannut tätä. Kaikki muuttuu. Kaiken pitäisi muuttua, ja tästä syystä olet täällä.  
 
Fyysinen keho, solumuisti ja aliatominen molekyylirakenne purkaa ja rakentaa kaiken alusta saakka. Ankkuroit tietoisuuden korkeammat maailmat kehoosi sen jälkeen, kun olet kellunut riittävän kauan irrotaksesi kaikkien asioiden erillisyydestä ja siitä osasta vanhaa harhaa, jonka uskoit todeksi.
 
Uuden Maan todellisuutenne eivät vastaa mitenkään vanhoja todellisuuksianne. Ne koostuvat taiasta, autuudesta, sateenkaarista, onnellisuudesta, todellisesta yltäkylläisyydestä, ystävällisyydestä, pyhästä ja syvällisestä rakkaudesta, pyhästä kunnioituksesta, lahjomattomuudesta ja kunnioituksesta unohdetun olemassaolon paluuta kohtaan.
 
Keho käy läpi jatkuvaa prosessia, jossa kaikkea muokataan – arvojärjestelmä, uskomukset, mentaliteetti, olemassaolo … rukataan täysin.
 
Heilahtelette aspektien välillä, äärimmäisyydestä toiseen (maskuliininen/feminiininen, sitten jumalainen maskuliininen/feminiininen) päästäksenne sisäiseen tasapainoon … ja palataksenne taas puhtauteen. Synnytätte uusia "sinuja", uusia todellisuuksia, uusia ideoita … kaikki uudestisyntyvät, kaikkien täytyy kasvaa, oppia kävelemään, puhumaan, toimimaan, kommunikoimaan ja elättämään itsensä – kaikki alusta. Tällä kertaa täysin harmoniassa korkeamman itsenne kanssa, sielunne syvyyksistä ja yhteisymmärryksessä koko universumina … ei enää erillisyyttä, ei enää pienuutta, ei enää rajoja tai energian syöttämistä vanhaan.
 
Koko kehosta tulee älykäs, ja se toimii myös koskemattomasti ja yhteisymmärryksessä. Jokainen järjestelmä on käytössä ja kommunikoi ja prosessoi joka ulottuvuutta, joka todellisuutta, kaikkea samanaikaisesti sisälläsi ja ulkopuolellasi.
 
Kristallin tapaan joskus pystyt lähettämään, joskus vastaanottamaan, joskus et voi tehdä toista ollessasi jossain vaiheessa. Toisilla kerroilla pystyt lähettämään ja vastaanottamaan ja prosessoimaan kaikkea samaan aikaan, helposti. Toisilla kerroilla et pysty tekemään mitään, koska kehosi on yhteydetön, kun uusia ohjelmia ladataan ja aktivoidaan, sen virittyessä paljon entistä korkeampaan taajuuteen. Virityt sähkömagneettisesti, varattuja ioneja ja plasmaenergiaa virtaa lävitsesi. Sinusta tulee luonnostaan taajuuksien säteilijä. Kehosi on heikko, kun se rakentaa. Sitten palaat toimintaan voimakkaampana, selkeämpänä ja kera kykyjen, joita sinulla ei ole koskaan ollut. Ihmisosasi kamppailee tähän liittyvien haasteiden kanssa, sillä et tiedä, mitä kaikkea tapahtuu … mutta sisällä tiedät.
 
Todellisuutenne rakennetaan luottamukselle, uskolle ja tietämiselle … riippumatta siitä, mitä ulkona tapahtuu. Uudet todellisuutenne heijastetaan holograafisesti sisältä. Ne materialisoituvat teille sen valon mukaisesti, mitä sisällätte, ja sen rakkauden mitä olette ja mitä sanotte, projisoitte, teette …
 
Kehonne muodostaa energiaa, kun vetäydytte ja kunnioitatte tätä valtavaa transformaatioprosessia. Se rakentaa uudelleen, käynnistää uudelleen ja harmonisoi uudelleen kaiken puolestanne, kun menette pois tieltä.
 
Värähtelette korkeammilla tiheystasoilla. Kehonne täytyy keventyä, ja solujen välissä on paljon tilaa, jotta energia voi liikkua vapaasti, Ja missä on tiehyttä tai erillisyyttä, siellä tämän energian on törmättävä siihen sen aktivoimiseksi, purkamiseksi ja esittämiseksi hologrammi- tai fyysisessä todellisuudessanne, riippuen siitä, mistä käsin toimitte eniten – ihmisenä vai valo-olentona fyysisessä muodossa.
 
On valtavasti enemmän, kuten aina. Tämä on vain hyvin pieni osa. Anna kehosi tehdä, mitä sen tarvitsee. Lisämunuaiset menevät sekaisin, kun "taistele ja pakene" –reaktio laukaistaan, jotta vastarintasi voi lähteä. Kulut loppuun niin, että pystyt tuskin toimimaan, koska ihmisosasi on liian voimakas ja sinulle täytyy tapahtua asioita, joita et muuten sallisi. Lymfajärjestelmän, rauhasten, veren, ihon, aivojen/kallon, kurkun, sydämen ja koko rinnan täytyy alkaa elää. Sydän pumppaa uutta elämää muuhun kehoon – raajoihin, jotta nekin heräisivät. Ne tuntuvat turralta ja kihelmöivältä, mistä voi tulla voimakasta tämän tapahtuessa. Kehosi oli unessa, kaikki oli horroksessa, kätkettynä syvälle sisään. Kehosi herää henkiin, jotta voit kulkea ja elää taivaassa maan päällä, fyysisyydessä täällä. Täytyy tapahtua paljon työtä – lihakset, hampaat, luut … Verkkotyö, rakenteet, kaikkien noiden ulkoisten todellisuuksien järjestelmät olivat kehosi sisällä, syvälle juurtuneena kehon jokaiseen soluun … ja niitä muokataan lisäämällä valoa, geometrisiä kerroksia ja uusia koodeja tai sekvenssejä, jotka juurtuvat nyt sisällesi.
 
Luista lähtee tiheyttä ja nekin alkavat laajentua. Hampaat samoin … siellä pidettiin syvään juurtuneita ohjelmia. Veri puhdistaa elimistöä ja kuljettaa patogeenejä pois. Virtsa puhdistaa elimistöä, ja sitten nämä järjestelmät muutetaan kristalliseksi ja keho toimii eri tavalla … kristallit sädehtivät ja kimaltavat ihon läpi. Se on enemmän kuin kaunista ja ihastuttavaa meille ja omalaatuista ihmiselle.
 
Tämä on vasta alkua, rakkaat. Kaikille on tulossa paljon enemmän. Hyväksymisenne ja kunnioittamisenne on tärkeintä, jos haluatte kokea tämän helpommin ja jättää taakse kärsimyksen, vastustuksen ja tarpeen tietää etukäteen.
 
Valmistautukaa, rakkaat! Tänään on ollut hiljainen päivä tähän saakka. Se muuttuu vääjäämättä hyvin pian … kristallivalokehomme tekee nyt paljon joka hetki.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >