HomeViestejäLisa Transcendence Brown23.10.2016 - Kollektiivista verkkotyövaihtelua

23.10.2016 - Kollektiivista verkkotyövaihtelua

KOLLEKTIIVISTA VERKKOTYÖVAIHTELUA
 
Kirjoittanut Lisa Brown (www.awakeningtoremembering.com)
23.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Käymme läpi monia verkkotyövaihteluja tässä kuussa, ja ne haastavat monet heidän siirtyessään verkkotyöstä toiseen … yhdistynyt, yhteydetön, yhdistynyt, yhteydetön. On valtavia perustan pyyhkimisjaksoja, jolloin olemme yhteydetön ja sitten palaamme taas yhteyteen. Tämä on voimakkain jakso, minkä olen kokenut kesäkuun 2015 jälkeen. Valtavaa yhteydettömyyttä, jonka on tapahduttava, jotta voimme siirtyä täysin uudelle kollektiiviaikajanalle.
 
Jos tunnet tätä, niin kyse on jatkuvasta uudelleenkalibroinnista siinä verkkotyössä, johon linkityt kristallivalokehorakenteellasi.
 
Monien ihmisten tunteet ovat valtoimenaan, joko hienovaraisesti tai äänekkäästi. Mitä enemmän elämme sieluna, sitä hienovaraisempaa tämä on. Mitä enemmän olemme ihminen, sitä ulkoisempaa/äänekkäämpää tämä on. Kollektiivissa on ollut viime aikoina valtavia energiavapautuksia.
 
Tässä kuussa monilla on ollut kyse vanhan järjestelmämme uudelleenkalibroinnista ja massiivisista fyysisistä päivityksistä, koska sitä miten toimimme, muokataan täysin, vielä enemmän kuin ennen.
 
Kollektiivihaavojen puhdistamiseksi, jotta enemmän rakkautta tulee esiin sisältämme, monien täytyy kokea sellaista, mitä he eivät halua, ennen kuin ymmärtävät, mikä on tärkeää, ja kundaliinituli täytyy syttyä herättämään hengen/sielun sisällä. Tämä massajuurichakraherääminen joka käynnistettiin kollektiivisesti tammikuussa 2016, on syttynyt tuleen ja se lietsoo sielun tarvetta tulla esiin sisällämme. Kun kollektiivit poistuvat vanhasta 3D-matriisisimulaatiosta ja heräävät unesta, kaikki tukahduttaminen ja uhrius täytyy selvittää, kun jokainen ottaa voimansa takaisin sisällä. Seurauksena on kaaosta, jotta monet päästäisivät irti, ja mitä enemmän päästetään irti, sitä enemmän verkkotyöhön vaikuttaa se, että massat ovat yhteydessä, yhteydetön, jälleen yhteydessä … Nämä vaihtelut vaikuttavat meihin kaikkiin omalla tavallamme.
 
Ymmärtääkseen on oltava täysin yhdistynyt sisään ja virittynyt omaan energiaverkkotyöhönsä tiedostaakseen, mikä on mitäkin. Mitä enemmän kristallivaloa olemme, sitä vähemmän olemme alttiina tiedostamattomille kollektiiveille. Meihin vaikutetaan, kun uuden Maan verkkotyötä uudelleenkalibroidaan hyvin intensiivisesti nyt.
 
Niinpä teille jotka tunnette yhteydettömyyttä, tämä on osa prosessia, kun puhdistamme vanhoja aikajanoja ja siirrymme tai hyppäämme uusiin. Meidän täytyy katkaista yhteys kaikkeen, mikä ei ole enää harmoniassa uuden elomme kanssa täällä ja tue sitä. Tämän ohjelmia pidettiin fyysisessä kehossa, solurakenteessa, ja sen valtava uudelleenjärjestely ja –koodaus jatkuu näiden megataajuuspäivitysten vuoksi, joita koemme nyt joka päivä.
 
Moniulotteisina valo-olentoina voitte kokea monia tunteita samanaikaisesti, mutta mikään niistä ei sido teitä. Voitte tarkkailla, mitä uudelleenkalibrointinne ovat, ja kunnioittaa sitä, kun siirtymävaiheet eivät vaikuta yhtä paljon kuin ennen. Mieltänne ei enää määrää se tunne, jota tunnette. Voitte olla rauha ja tuntea aina taikaa, kun jokin muu puhdistuu tai selviää. Ette joudu epäharmoniaan, kun keho/mieli/tunteet tekevät juttujaan. Se on prosessi, jota kunnioitatte ja ymmärrätte läsnäolonne ja sisäisen yhteytenne avulla. Voitte tuntea yhteydettömyyttä, kuitenkaan ette ole täysin yhteydetön … sillä tiedätte, että muutokset ovat tärkeitä siirtämään teidät uuteen vaiheeseen, upeampaan todellisuuteen …
 
Kirjoitan tästä, koska jos on vielä ihmisyyttä jäljellä, ihmisaspekti alkaa tuomita ja tämä aiheuttaa sisäistä kärsimystä. Päästä irti tuomitsemisesta ja ole ok, hyväksy, mitä tunnet tai et tunne sisällä, ja valitse, miten haluat kokea vaiheen, jota käyt läpi, kun näitä valtavia muutoksia tapahtuu. Ystävällisyys ja myötätunto itseä kohtaan sallii sinun tuntea sitä myös toisia kohtaan. Muista, että olet kehittymässä ihmisymmärryksen yli eikä sinun tarvitse aina ymmärtää kaikkea ensin. Se vie jonkin aikaa … ole kärsivällinen ja kuuntele kehoasi, kunnioita itseäsi ja sitä, mitä sinun täytyy tuntea muuttuessasi. Vetäydy, jos sinun tarvitsee, yhdisty toisiin, jos sinun tarvitsee …
 
Nämä ovat ennenkuulumattomia värähtelyjä, joissa olemme nyt. Tämä on uutta aluetta kaikille. Emme tiedä, ennen kuin koemme, ja ne jotka ennustavat, voivat ennustaa vain niiden värähtelyjen mukaan, joihin heillä on ollut pääsy tähän mennessä. Kukaan ei voi kertoa sinulle, millä aikajanalla tulet olemaan, sillä jokainen hetki on nyt eri värähtelyä. Värähtelyt luovat todellisuuksia, joten sillä hetkellä kun värähtelysi muuttuu, myös aikajanasi muuttuu. Kun hallitset sen, mitä teet, luot tai lähetät värähteellisesti, saat osallistua aikajanoihin, jotka haluat aktivoida koetavaksi täällä. Jotkut aikajanat ovat aina yllätys, koska on aina ääretön määrä aikajanoja, jotka ovat korkeampaa värähtelyä, mihin sinulla oli pääsy aiemmin. Mitä nopeammin integroimme, sitä nopeammin koemme korkeimman mahdollisen aikajanan tähän mennessä.
 
Nyt olemme yhdistyneet takaisin ja yhtenäiskenttä on voimakkaampi ja paljon korkeampaa taajuutta kuin aiemmin. Verkkotyö on kollektiivisesti taas toiminnassa. Meillä on nyt jatkuvasti superkorkeita taajuuksia. Paljon tapahtuu, kun kaikki liikkuvat pidemmälle vastuuseen todellisuuksista, joita he luovat. Tiedostamattomuuden takaisku on jatkuvasti näkyvämpi, kun fyysisestä todellisuudesta tulee äänekkäämpi niille sydämille ja mielille, jotka eivät ole vielä auki. Tarkoituksella lähetettyjen tietoisten todellisuuksien kauneudesta ja suurenmoisuudesta tulee merkittävämmin taianomaista hetkestä toiseen. Polariteetti jatkuu ulkona, mutta sen ei tarvitse jatkua sisällä. Mitä enemmän vireessä ja harmoniassa yksilö on, sitä pehmeämpiä ja helpompia fyysiset todellisuudet ovat. Nämä korkeammalla värähtelevät todellisuudet ovat hyvin pehmeitä – vuorovaikutus on enemmän kuin kaunista, kun kaikki on harmoniassa. Tiedät, milloin ei ole, koska et ole onnellinen, inspiroitunut etkä nauti kokemuksesta. Pelkkä tunnistaminen antaa sinulle kyvyn valita, mihin keskität energiasi ja huomiosi siinä, mitä koet täällä.
 
Valmistautukaa, rakkaat … "voimakkaat energiat" on vähättelyä. Monet meistä käyvät läpi fyysistä uudelleenjärjestelyä normaalia enemmän, kun kristallikehoomme juurrutetaan nyt hyvin pyhiä sielukoodeja. Kokemus ei ole enää tunteellinen tai älyllinen. Kyse on vain fyysisistä uudelleenkalibroinneista, ja fyysinen kehomme prosessoi energiaa hyvin eri tavalla kuin ennen. Olemme siirtyneet sydämen ja pään yli. Nyt selkäranka on ensisijainen prosessointikeskus, minkä vuoksi hyvin monet kokevat hermoston rukkausta. Kerron tästä enemmän kulkiessamme. "Omalaatuinen" on vähättelyä uudelle kehollemme … Siitä tarvitsee huolehtia hyvin nyt.
 
Nähdään huomenna! Nukkukaa hyvin ja onnellista matkaa!
 
P.S. Astuimme vähän aikaa sitten myös galaktisiin taajuuksiin. Ei niin, etteivätkö nämä kaikki ole sitä, mutta olemme saavuttaneet nyt kenttämielessä yleistaajuuden ollaksemme täysin galaktisia. Nauttikaa näistä ihastuttavista kodin taajuuksista, rakkaat!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >