HomeViestejäVera Ingeborg25.9.2020 - Sisäisen patriarkaatin kaatuminen

25.9.2020 - Sisäisen patriarkaatin kaatuminen

SISÄISEN PATRIARKAATIN KAATUMINEN
 
Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
25.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kehittymättömässä maskuliinisuudessa, sisäisessä patriarkaatissa, on kyse kontrollista. Kun maailma herää, sekin herää ja tulee esiin täydellä voimalla, vihaisena, turhautuneena ja äänekkääsi. Nähtäväksi, rakastettavaksi ja transformoitavaksi.
 
En ole tehnyt mitään energiapäivityksiä tai kirjoituksia pitkään, pitkään aikaan. Tänään minua todella työnnetään tekemään tämä, joten kai se on tarpeellinen.
 
Olemme menossa täysillä patriarkaalisen arkkityypin (kehittymätön maskuliinisuus) tuhoutumiseen ja purkautumiseen – yksilöinä ja kollektiivisesti. Kannamme kaikki tätä arkkityyppiä sisällämme – ehdollistumisessamme ja geeneissämme – joten vaikka kuinka kovasti yrität vastustaa sitä, se ilmestyy esiin, kunnes hyväksyt sen.
 
Jos katsomme tämän päivän pääasiallista kerrontaa tai kollektiivista todellisuutta, voimme nähdä suuren määrän vanhaa patriarkaalista energiaa räjähtävän. Kentässä on paljon vihaa, raivoa, turhautumista ja kaunaa.
 
Sisäinen kehittymätön maskuliinisuutemme on hyvin tolaltaan kontrollin menettämisestä. Kontrollin menettäminen jostain tilanteesta, ihmisestä, koko ryhmästä tai ihmiskollektiivista, luonnosta, tunteistamme …
 
Kyllä, tunteistamme. Ei enää tukahduttamista. Paljon vihaa tulee esiin vapautettavaksi. Riippuen siitä, missä kohtaa olet matkallasi, tämä voi liittyä johonkin konkreettiseen kaavaan ja ehdollistumiseen tässä elämässä (energiamuisti, elämän akaasia) tai johonkin mikä vapautuu fyysisestä solumuistista, ja se kulkee käsi kädessä voimakkaan kehokivun kanssa. Akaasinen muisto pyytää irtautumaan draamasta, tarinasta, uhritietoisuudesta, yrityksestä korjata asioita, tai transformoitumaan tuntemalla tuon tunteen ilman mitään tulkintaa, kun taas solumuisti pyytää vain tuntemaan, prosessoimaan ja päästämään irti. Ei ole mitään tarvetta selvittää, mikä se oli tai miksi se tunnetaan.
 
Kontrollointitarve menee itse asiassa syvemmälle, olet sitten uhri tai pahantekijä tässä pelissä. Järkyttyminen ja vihaisuus siitä, että on kontrolloitu, orjuutettu, petetty, voimaton ja huijattu ja että se patriarkaalinen järjestelmä, jossa olemme eläneet, on pettänyt ja valehdellut, ja tarve suojella itseään ja pelastaa itsensä ja toiset – se on pelkoa valepuvussa siitä, ettei ole kontrollia.  
 
Nimittäin se kaikki on sinussa, ja avain on sisälläsi. Meillä kaikilla on sisäinen kontrolloija, kunnes pystymme päästämään siitä irti. Kaikki ne rumat ja pahat teot, joita meille ovat tehneet tätä planeettaa ja järjestelmää kontrolloivat, ovat sinun sisälläsi, ja ne vievät tilaa, nostavat ajatuksia ja projisoivat tunteita, joita et halua omistaa. Voit jatkaa oikeudenmukaisuuden puolesta taistelemista ja uuvuttaa itsesi, tai voit antautua ja päästää irti. Jossain kohtaa teet sen automaattisesti, koska taistelija sinussa on kyllästynyt taistelemaan itseäsi vastaan tai itsesi puolesta. Perimmäinen egon antautumiskohta tulee, kun ei ole enää vaihtoehtoa, jonka mieli voi keksiä ratkaisuksi tai selitykseksi sille, mitä sinulle tapahtuu.
 
Siis kiinnitä turvavyösi! Saamme täyden paketin tällä hetkellä, koska näiden ratkaisemattomien osien sisällämme täytyy löytää purkautumistiensä, projisoimatta niitä kehenkään tai mihinkään ulkopuolellamme. Nämä tunteet haluavat vain, että ne tunnetaan ja transformoidaan. Ne haluavat olla nähtyjä ja rakastettuja. Pystytkö pitämään tilaa näille tunteille, ja pystytkö olemaan ottamatta mitään henkilökohtaisesti ja pitämättä ketään tai mitään vastuullisena todellisuudestasi (kollektiivitodellisuudesta) ja kokemuksistasi (kollektiivikokemuksista)? Pystytkö näkemään, että koet jatkuvasti oman energiataajuutesi ulkopuolisella näytöllä?
 
Niin kauan kun erotamme itsemme ulkopuolisista kokemuksistamme ja niin kauan kun jaamme asiat pahaan ja hyvään, kiellämme oman varjomme ja oman osuutemme tässä. Elämme ja ruumiillistamme kaksinaisuuden (3D/4D). Niin vaikeaa kuin sen hyväksyminen onkin, voimme luoda ulkoiseen todellisuuteen vain asioita, joita kannamme omassa energiapuumerkissämme.
 
Kaikki tämä on osa transformoitumista ykseyteen (5D+). Sen todelliseen ymmärtämiseen ja ruumiillistamiseen, että olemme yhtä kaiken kanssa. Silloin kaikki kaksinainen ehdollistuminen ja kaksinaiset uskomukset siirretään kaksinaisuuden yläpuolelle sisällämme. Muutos tapahtuu sisällä. Jos yrität muuttaa ulkoista todellisuuttasi, yrität … kyllä, aivan oikein … kontrolloida.
 
Ykseys merkitsee ykseyttä. Kaikki sisältyy mukaan. Ei ole poikkeuksia. Jos teet poikkeuksia ja tuomitset toisista, kuka ansaitsee ykseyden tai kuka ei, tuomitset näkymättömät ja ratkaisemattomat osat itsessäsi. Egosi ei pidä tästä, koska se selviytyy vain vanhassa tavassa, tuon sisäisen jakautumisen kera. Se ei tiedä vielä, miten paljon paremmalta tuntuu, kun on yhdistänyt jälleen kaikkiin varjo-osiinsa sisällä.
 
Tunteet ovat avain energiataajuuden transformoimiseen. Siitä syystä olemme oppineet, että ne tuntuvat pahalta. Olen sanonut monta kertaa, että löydät oven sieltä, missä tunnet vastustusta. Tunne on kätketty portti vapautumiseen ja todelliseen sisäiseen vapauteen. Sen avaamiseksi meidän täytyy päästä vapaaksi kaikesta häpeästä ja syyllisyydestä, jota liittyy tunteisiin.
 
On selviö, että sisäinen patriarkaattimme tulee esiin seuraavien kuukausien aikana nähtäväksi, hyväksyttäväksi ja transformoitavaksi kehittyneeksi maskuliinisuudeksi, jotta löydetään sisäinen liitto kehittyneen feminiinisyyden kanssa. Voimme hyväksyä sen ja kehittyä, tai voimme taistella sitä vastaan ja toistaa asioita.
 
Uuden toimintamallin kollektiivinen kanssaluominen on mahdollista vain, kun kaikki vanhat uskomusjärjestelmät ja ehdollistuminen ovat poissa. Nyt käsittelemme kontrollia ja kontrolloituna olemista. Voit vääntää ja kääntää sitä, voit yrittää tuhota tai sivuuttaa sen, mutta ei ole mitään tapaa transformoida energiaa ilman tunnetta. Et voi hengittää tai meditoida sitä pois. Se saattaa antaa sinulle vähän mielenrauhaa ja rentoutumista hetkessä, mutta sama kaava ilmaantuu uudestaan ja uudestaan.
 
Siis salli itsesi olla uupunut, salli itsesi tuntea, salli itsesi olla turhautunut, salli itsesi olla vihainen, salli itsesi olla katkera, salli itsesi surra. Huuda ja itke se kaikki ulos! Ole kiitollinen, että voit päästää siitä nyt irti, jottet enää koskaan tunne voimattomuutta. Sinulla ei voi olla iloa ja leikkisyyttä ilman vihaa ja surua. Ne kulkevat käsi kädessä, ja ne kaikki ovat ensin transformoivia ja myöhemmin luovia.
 
Kaikki nämä vapautukset johtavat meidät takaisin alkuperäämme, tilanteeseen ennen kuin meidät ehdollistettiin. Nollapisteeseen josta voimme luoda täysin erilaisen todellisuuden. Ne ankkuroivat meidät nyt-hetkeen, ilman siteitä tulevaisuuteen ja menneisyyteen. Ei odotuksia, ei tavoitteita, ei kunnianhimoa, ei ehdollistunutta käyttäytymistä (kaikki nuo ovat maskuliinista kontrollointia toiminnassa). Emme enää luo ehdollisesti epäluottamuksesta ja kontrollista käsin (jos teet sen, se on myös lopputulos). Sen sijaan luomme nollapisteestä, spontaanisti tässä ja nyt.
 
Uusi ehdollistumaton ja leikkisä maailma on kulman takana, se on kylvetty jo DNA:han. Sitten kun nämä suojelevat ja kontrolloivat muurit kaatuvat, noilla siemenillä on tilaa itää.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >