HomeViestejäVera Ingeborg24.6.2020 - Ehdoton rakkaus

24.6.2020 - Ehdoton rakkaus

EHDOTON RAKKAUS
 
Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
24.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Miten monta kertaa olemme käyttäneet tätä termiä? Mielellämme on hyvin monia ajatuksia ja tulkintoja siitä, mitä ehdoton rakkaus on ja mitä ei. Ja siitä se jo alkaa … ehdoton rakkaus on ehdotonta. Ilman ehtoja.
 
Ei ole luokkia siinä, mitä ehdoton rakkaus on ja mitä ei. Ehdoton rakkaus sisältää kaiken ja kaikki. Ilman mitään ehtoja. Se ei ole: teit hyväkseni tämän, nyt rakastan sinua enemmän. Tai: teit tämän minulle, nyt rakastan sinua vähemmän. Nuo ovat ehtoja ehdollistuneesta mielestä, joka luulee tuntevansa rakkauden. Ehdoton rakkaus voi olla kaunista, hämmästyttävää ja uskomattoman kohottavaa, tai se voi olla hyvin tuskallista, sotkuista ja se voi tuoda sinut polvillesi nyyhkyttäen, huutaen, loukkaantuen. Olemme kaikki yhteydessä tietoisesti tai tiedostamatta ehdottoman rakkauden kentässä. Palvelemme kaikki toisiamme tässä suuressa pelissä, saatamme kaikki toisiamme kotiin.
 
Se ei aina näytä täydelliseltä kuherruskuukaudelta. Niin paljon kuin egomme rakastaisi tämä olevan pysyvästi romanttinen ja harmoninen matka, joka on täynnä rakkautta, valoa, iloa ja onnellisuutta - Hollywoodin täydellinen rakkaustarina – ehdoton rakkaus ei noudata niitä odotuksia ja ehtoja, joita laitamme sille. Ehdoton rakkaus antaa meille sen, mitä tarvitsemme eniten omaa vapautumistamme varten, eikä tämä ole useimmiten, mitä me (ego) haluamme tai minkä uskomme olevan täydellistä. Ehdoton rakkaus haluaa vapauttaa sinut kaikista kahleista ja rajoituksista ja viedä sinut yli kaikesta, mitä uskoit koskaan mahdolliseksi. Se antaa sinulle monta tapaa nähdä itsesi, nähdä oman voimasi ja hyväksyä, rakastaa ja arvostaa itseäsi ja kaikkia luomuksiasi, kokemuksesi jokaista osaa. Se kutsuu sinua menemään syvemmälle, katsomaan sisälle ja kohtaamaan itsesi puhtaimmalla ja rehellisimmällä tasolla. Riisuen pois kaiken, missä estät itseltäsi ehdottoman rakkauden.
 
Egon ajatus rakkaudesta on pelko (jos tämä, niin tuo). Se haluaa pitää sinut turvassa kaikissa niissä rajoituksissa, joihin se uskoo. Voimme olla huutosakin johtajia toisillemme, tai voimme olla peili syvimmästä pelostamme ja tuskastamme toisillemme. Ehdottoman rakkauden toimet palvelevat omaa vapautumistamme, sen oman vankilamme purkamista, jonka lineaarinen mielemme on luonut ja johon olemme uskoneet hyvin pitkään. Ehdoton rakkaus on useimmiten kovaa rakkautta, loukkaavimpia ja julmilta näyttäviä tekoja, mikä luo valtavan kognitiivisen dissonanssin, kun uskomusjärjestelmämme ja tarinamme haastetaan. Ne antavat transformaatiolahjan.
 
Nojaammeko siihen, tunnemmeko sen, mitä emme halua tuntea, katsommeko sitä, mitä emme halunneet nähdä, avaammeko sydämemme ja hyväksymme ehdottomasti kokemuksemme, vai sen sijaan sulkeudumme, tuomitsemme, syytämme ja häpeämme ihmisiä ja tilanteita? Toimimmeko rakkaudesta itseämme kohtaan vai egorakkaudesta (pelko) suojellaksemme itseämme ja rakkaitamme tuskalta? Vaatii paljon tarkkailua, tutkimista, rohkeutta ja tiedostamista nähdä pimeyden ja valon, uhrin ja pahantekijän, hyvän ja huonon, oikean ja väärän illuusion läpi.
 
Ehdoton rakkaus on kaikkien niiden tarinoiden ulkopuolella, joita jatkuvasti kerromme itsellemme oikeuttamaan kokemuksemme. Syyn ja seurauksen ulkopuolella. Ehtojen ulkopuolella (odotukset, kiintymykset, tuomitsemiset, mielipiteet, uskomukset …) Se vain on. Päästäkseen siihen ja todella elääkseen ehdottomasti ilossa ja harmoniassa, kaikki ehtomme ilmaantuvat transformoitavaksi. Se sattuu, siihen liittyy paljon vihaa, kyyneliä, turhautumista ja surua. Omistetut, projisoimattomat, alkuvoimaiset ja aidot tunteemme ovat puhdistustyökalu nousemiseksi kaiken yläpuolelle ja kaiken purkamiseksi yhdeksi. Rohkeutemme jakaa ja ilmaista haavoittuvuutemme puhtaasti ja radikaalin rehellisesti on avain vankilamme oveen ja ulos pelkokierteistämme.
 
Rikomme kaavan olemalla reagoimatta opitun pelkomenettelytavan mukaan. Jokaisen transformoituneen kaavan myötä meistä tuntuu kevyemmältä, jokaisen pimeän yön jälkeen säteilemme vielä kirkkaammin. Se on syvä sisäinen prosessi – ulkoinen todellisuus seuraa sisäistä olotilaamme. Ehdoton rakkaus ylittää kaiken hyväksymällä sen, mitä on, sen syvän sisäisen tietämyksen kera, että kaikki on ollut ja aina on omaa luomustamme. Voimme olla vapaa, täysivaltainen ja voimaantunut olento ja sellaisten olentojen kollektiivi, joita meidän on tarkoitus olla.
 
*****
Tekstit joita jaan, perustuvat aina omaan intuitiooni ja/tai omiin ja ystävien kokemuksiin. En väitä jakavani perimmäistä totuutta. Kannustan sinua ottamaan vain sen, mikä resonoi oman totuutesi ja viisautesi kanssa. Kun tämä on universaalia viisautta, en vaadi mitään tekijänoikeutta. Jaa vapaasti tätä sisältöä, kunhan pidät viestin kokonaisena, jotta sen tarkoitus ei vääristy. Kiitos. Vera
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >