HomeViestejäVera Ingeborg23.6.2020 - Pois rahapelistä

23.6.2020 - Pois rahapelistä

POIS RAHAPELISTÄ
 
Kirjoittanut Vera Mygdala (medium.com/@veramygdala)
23.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Nykyjärjestelmässämme kaikessa on kyse rahasta. Pelaamme Monopolia. Jos meillä ei ole rahaa, emme ole turvassa, emme pysy hengissä emmekä ole arvokas. Meille on hyvin luonnollista, että raha on avain. Tunnemme tämän pelin säännöt. Tässä on sitten haastava ajatus: mitä jos raha ei tuokaan yltäkylläisyyttä, mitä jos sen tuo itserakkaus?
 
Tämä kuulostaa ihmismielestä hyvin oudolta, kun se ei ymmärrä tätä ajatusta. Mieli on ohjelmoitu uskomaan puutteeseen, vaaraan, erillisyyteen ja pimeyteen. Kun katsomme sitä energeettisestä perspektiivistä, siinä on täysin tolkkua. Voimme yksinkertaistaa sen sanomalla, ettei kyse ole rahasta, vaan kyse on tarkoituksesta. Ja …
 
Suuri salaisuus on: raha ei voi koskaan olla tarkoitus. Kuitenkin hyvin monet yritykset ja ihmiset näkevät rahan tarkoituksena. Kysymykseen, miksi teemme asioita, mieli vastaa sanomalla: "ansaitaksemme rahaa, tunteaksemme turvaa, tunteaksemme arvostusta". Miksi meistä ei sitten kuitenkaan tunnu kokonaiselta ja tyytyväiseltä, vaikka ansaitsisimme paljon rahaa ja keräisimme paljon tavaraa?
 
Koska etsimme todellista tarkoitusta. Kaipaamme enemmän, kuin olla vain sen järjestelmän orja, jossa elämme ja jota motivoi puuteilluusio, epäluottamus ja pelko. Syvällä sisällä tiedämme, että etsimme tapoja ilmaista itseämme ja olla itsemme. Aito itse, joka jakaa lahjojaan ja taitojaan maailman kanssa, tarvitsematta sopeutua tai käyttää naamiota sopiakseen joukkoon.
 
Emme vain tiedä, miten se tehdään, koska vanhat kaavat ja uskomukset joita meillä edelleen on energiajärjestelmässämme, estävät meitä näkemästä erilaista tapaa ja eri perspektiivistä. Kun käsitämme, että voimme hävittää nämä vanhat ohjelmat luomalla uusia ja päästämällä vanhasta irti tunteiden avulla, alamme nähdä suuremman kuvan.
 
Heräämme erilaiseen tapaan elää ja suhtautua toisiin. Näemme, että olemme kaikki riippuvaisia toisistamme ja osa suurta elävää organismia. Huomaamme, että tämä organismi pyrkii energiatasapainoon ja on täysin epätasapainossa tällä hetkellä. Voimme nähdä ja tuntea tämän epätasapainon kaikkialla: ristiriidat ihmisten välillä, stressitaso henkilökohtaisesti ja koko planeetalla ja kaaos.
 
Ensimmäinen yrityksemme on muuttaa järjestelmää, ulkoista, kunnes oivallamme, että se menee toisinpäin. Muutos tapahtuu sisältä käsin, kun organismin yksi "solu", yksi ihminen, käy läpi muutoksen ja kirjoittaa käsikirjoituksen uudelleen energeettisesti. Tuo käsikirjoitus välitetään muille soluille ympärillä, joita inspiroidaan energeettisesti muuttumaan myös. Näin evoluutio toimii.
 
Ja tässä on yhteys tarkoitukseen ja itserakkauteen. Kun teemme tämän muutoksen itsestämme, sisäisestä kutsumuksestamme käsin ja seuraamme intuitiotamme sen sijaan, että annamme ulkoisten olosuhteiden ohjata meitä, ja kun opimme asettamaan energiarajamme sulkeutumatta, me muutumme. Löydämme ja elämme oman tarkoituksemme ja inspiroimme muita. Raha on vain energiavirtaa, joka ilmaistaan aineellisena versiona. Raha edustaa osaa, jonka saamme, kun elämme ja jaamme tarkoituksen – on kyse sitten yksilöstä, yrityksestä, valtiosta. Kun asetamme tarkoitukseksi takaisinvirtauksen, ei voi olla tasapainoa.
 
Päinvastoin, ajaudumme kauemmas ja kauemmas siitä. Mitä enemmän tulemme takaisin tasapainoon ja jaamme tarkoitusta, sitä enemmän oivallamme, ettemme tarvitse rahaa. Kun kaikki solut tietävät, että niillä on tietty tarkoitus ja tehtävä kokonaisorganismissa, ei ole kyseenalaista, osallistummeko vai emme, koska ymmärrämme, miten riippuvaisia olemme toisistamme.
 
Tiedämme, että organismi antaa meille, mitä tarvitsemme, ja toisten panoksen ja sitoutumisen. Olemme sitoutunut olematta läheisriippuvainen tai kiintynyt. Siirrymme epälineaarisen antamisen ja saamisen luonnolliseen vaihtamiseen ja tiedämme, että kaikki ovat yhtä tärkeitä ja oleellisia tässä organismissa. Erillisyysharha häviää ja se korvataan kokemuksella ykseydestä, keskinäisestä yhteydestä ja yhteisöstä. Olemme terveesti keskenämme riippuvaisia, jolloin kaikki hyötyvät paljon enemmän, kuin olisimme koskaan voineet tehdä yksin.
 
Oivallamme, ettei raha anna meille vapautta ja turvallisuutta eikä raha ole arvo – se on itserakkaus ja ydinolemuksemme, jota jaamme ehdottomasti.
 
******
Tekstit joita jaan, perustuvat aina omaan intuitiooni ja/tai omiin ja ystävien kokemuksiin. En väitä jakavani perimmäistä totuutta. Kannustan sinua ottamaan vain sen, mikä resonoi oman totuutesi ja viisautesi kanssa. Kun tämä on universaalia viisautta, en vaadi mitään tekijänoikeutta. Jaa vapaasti tätä sisältöä, kunhan pidät viestin kokonaisena, jotta sen tarkoitus ei vääristy. Kiitos.
Vera


thewakeupexperience.eu

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >