HomeViestejäVera Ingeborg23.2.2020 - Sisäinen liitto - energiakehon ja fyysisen kehon treenaaminen

23.2.2020 - Sisäinen liitto - energiakehon ja fyysisen kehon treenaaminen

SISÄINEN LIITTO – ENERGIAKEHON JA FYYSISEN KEHON TREENAAMINEN
 
Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
23.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ihmetteletkö koskaan, miksi "vain oleminen" tai "teen niin paljon" ei muuta asioita niin, kuin haluaisit? "Vain oleminen" on feminiinistä (tunteminen). Valmistellen maaperää. Ollen luova ja keräten näkemyksiä ja ideoita. Mutta ilman maskuliinifokusta (ajatteleminen) ja toimintaa (ilmentämisimpulssi) mikään ei koskaan muutu.
 
Hedelmällinen maaperä on kiva asia, mutta ilman sitä päätöstä ja toimintaa, että kylvetään siemen, mitään ei koskaan kasva. Toisaalta "kaiken tekeminen" on liikatekemistä eikä jätä tilaa kasvulle. On todellinen taito hellittää ja olla kärsivällinen (feminiininen oleminen), kunnes hedelmä on kypsä korjattavaksi (maskuliininen tekeminen). Se on täydellinen tasapaino. Nyt monet uskovat, että tästä syystä nainen tarvitsee miehen ja toisinpäin.
 
Ei, vaan feminiinisen ja maskuliinisen tanssi tapahtuu sisälläsi. Kun ne tanssivat harmoniassa, sitä kutsutaan sisäiseksi liitoksi (harmonian ruumiillistaminen). Vasta sitten on mahdollista liittyä muiden sisäisen liittonsa löytäneiden ihmisten kollektiiviseen tanssiin, todellista kanssaluomista varten. Silloin kun et enää tarvitse mitään ulkopuolelta, olet valmis jakamaan, antamatta itseäsi pois tai ottamatta toisilta.
 
Tämä pätee energiaan ja fyysisyyteen. Näe se kuin lihaksen treenaamisena. Silloin kuin "vain olet", lihas ei muutu. Tai kun vältät treenaamista, se huononee ja heikkenee (suojautuminen). Sama tapahtuu, kun teet sitä liikaa. Kun kuntoilet joka päivä, kun yrität liian kovasti, kun käytät huumeita tai lisäravinteita yrittäen saavuttaa tuloksia nopeammin, tulos on päinvastainen. Se pahenee, eikä lihas tule vahvemmaksi itsestään. Se saattaa näyttää vahvemmalta, mutta se on vain ulkoinen vaikutelma. Kuori, naamio – se ei ole kestävä.
 
Tehokkaimman kohdan löytäminen olemisen ja tekemisen väliltä on avain missä tahansa tilanteessa. Laajentuminen ja kasvu on mahdollista vain sillä tavalla. Pelkkä oleminen ja pelkkä ylitekeminen ei kumpikaan kunnioita luonnollisia kiertoja (maskuliinisen ja feminiinisen tanssia). Katsot minne tahansa tässä maailmassa, voit nähdä, missä on epäkunnioitusta ja epäharmoniaa, on kyse sitten suhteista, liiketoiminnasta, politiikasta jne.
 
Ja on todellista mestaruutta olla vain tarkkailija, tuntematta tarvetta korjata sitä. Hyväksyen, että tämä on ihmisevoluution välttämätön askel peilinä, jotta tunnistamme itsemme ja näemme, missä meillä on vielä "treenattavaa" löytääksemme sisäisen liittomme. Sillä hetkellä kun sisälläsi on harmonia, alat olla harmoniamajakka, jota kukaan tai mikään ei voi saada enää tasapainosta. Majakka joka vaikuttaa kaikkeen ja kaikkiin ympärillään. Laukaisten tuon matkan takaisin harmoniaan toisille seurattavaksi. Ollen inspiraatiolähde vain olemalla elävä esimerkki ruumiillistuneesta sisäisestä liitosta.
 
Kaikki mitä on oltava ja tehtävä, on jakaa tuo sisäinen harmonia maailman kanssa. Siis riippumatta siitä, oletko enemmän olija vai tekijä, lähde pois mukavuusalueeltasi ja treenaa energeettisiä ja fyysisiä harmonialihaksiasi. Peilit (laukaisijat) näyttävät sinulle tietä. Ovi on paikka, jossa tunnet vastustusta. Se on polku sisäiseen liittoon.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >