HomeViestejäVera Ingeborg23.2.2020 - Sinä ensin!

23.2.2020 - Sinä ensin!

SINÄ ENSIN!
 
Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
23.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Näyttää olevan yleinen vääristymä universaalista totuudesta. Et ole täällä muuntamassa mitään kenenkään muun puolesta. Se on mahdotonta. Et ole marttyyri, jonka täytyy kantaa vastuuta koko kollektiivista. Niin kauan kun tunnet jotain kollektiivikentästä, omassa kentässäsi on jotain ja solut resonoivat sen kanssa. Omista se – älä projisoi sitä jonkinlaiseksi tehtäväksi tai suuremmaksi aatteeksi. Teet vain oman osasi. Nouset oman kenttäsi kera, kyetäksesi pitämään tilaa yhdessä toisten kanssa, jotka ovat ankkuroituneet uuteen maakenttään.
 
Muista, etteivät valomajakat juoksentele pelastamassa laivoja. Ne seisovat vain säteilemässä. Jokaista kutsutaan tekemään oma muuntumisensa sisältä ulospäin. Automaattinen vastuu. Voimaantuminen. Jos ei, niin jatkamme läheisriippuvuussilmukoiden luomista. Sinä olet riippuvainen kollektiivista, ja kollektiivi on riippuvainen sinusta. Voimme tarjota vain rakastavan tilan ihmisille ilmaista itseään, kun he raivaavat tiensä oman paskansa läpi.
 
Siis muista, että se mitä tunnet, mihin osallistut, mitä yrität ratkaista, mitä yrität estää, mitä vastaan olet, on kutsu katsoa sisälle ja tuntea, mitä et ole vielä halunnut nähdä. Tämä ulkoinen elokuva nimeltään todellisuus yrittää vain kommunikoida kanssasi. Olemme täydellisessä käytävässä tällä hetkellä olla vain sisällä. Istua itsemme kanssa. Luoda oman turvallisen tilamme ja pyhäkkömme. Tuntea kaikki, mitä meidän täytyy tuntea, päästäksemme siitä irti, tuntien samalla kodin sisällä. Minä tehden samaa – istuen sen kanssa, joka laukaisi tämän postauksen.
 
Tämä on kaiken kanssaluomisen perusta uudella leikkikentällämme. Voimaantuneet aidot olennot jakamassa. Ei liika-antamassa, ei liikasaamassa – jakamassa ehdottomasti olemalla ydinolemuksensa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >