HomeViestejäVera Ingeborg6.11.2018 - Meidän voimamme - jaettu ydinolemus

6.11.2018 - Meidän voimamme - jaettu ydinolemus

MEIDÄN VOIMAMME – JAETTU YDINOLEMUS
 
Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
6.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme käyneet läpi uuden itsemme lähestymiskierroksen. Voimme nähdä näissä aalloissa tietyn kaavan, kun niitä tulee. Ensin on laukaisijoita, niitä ihmisiä ja tilanteita jotka potkaisevat haastamaan oman totuutensa. Se on kuin voimaantumisen sparraamista. Olemmeko edelleen kiireinen ulkoisessa todellisuudessa sellaisena, kuin se tapahtuu, vai otammeko vastuun omasta (kollektiivisesta) luomuksestamme? Aiommeko kehittyä vai toistaa?
 
ENSIMMÄINEN OSA: POTKU … HÄIRITSEVÄ HEVONPASKABINGO
 
Joka kerta kun nämä aallot rakentuvat, voi nähdä, miten viestit ja postaukset ja informaatiota lisääntyy ympärillä: Tapahtuma tulee, maan ulkopuoliset tulevat pelastamaan meidät, rahajärjestelmä hajoaa, kuu täytyy sulkea, 5D-verkko tappaa meidät kaikki, jos Monsanto-syöpä ei tee sitä, Trump on sanonut sitä ja tätä, ampuminen, sota, terroristihyökkäys, vaarallinen sairaus … Nämä viestit ovat tärkeitä, koska ne ovat omia peilitestejämme siitä, olemmeko ihmisaspektissamme valmis siirtymään kolmannen ja neljännen ulottuvuuden uskomusjärjestelmien yli, vai toistammeko silmukkaa.
 
Kaikki nämä ovat häiriötekijöitä pois itsestämme. Kaikki ne sisältävät paljon odotuksia ja tuomitsemista. Ja se on … pelkoa … ja puutetta. Niinpä haluamme kontrolloida, ennen kuin meitä kontrolloidaan. Nämä uskomukset istuvat niin syvällä järjestelmässämme, ettemme kyseenalaista niitä.  Pidämme sitä maalaisjärkenä. Ja juuri siinä joudumme ansaan. Niinpä jatkamme silmukan toistamista. Jatkamme voimamme antamista valeuutisille, kanavoinneille, superguruille, rutiineille ja menetelmille energiamme puhdistamiseksi. Uskomme edelleen, että meidän täytyy saavuttaa jotain. Uskomme edelleen, että meidän täytyy suojautua ollaksemme turvassa. Ajattelemme edelleen, että meidän täytyy korjata ja muuttaa vanha maailma. Emme ole täällä sitä varten. Olemme positiivinen virus, joka leviää luomalla uutta järjestelmää, joka perustuu voimaantumiseen ja yhteisöön, jotta vanha järjestelmä kuolee itsestään.
 
TOINEN OSA: TUNNELAUKAISIMET
 
Aallon seuraava osa on tunnelaukaisin. Voimme järkyttyä, suuttua ja tulla surulliseksi siitä, mitä näemme ja kuulemme ja koemme – tai sitten emme. Se on hyvä testi katsoa, missä olemme omalla matkallamme. Miten paljon on sellaista, mitä emme halua nähdä itsessämme? Miten paljon olemme oppineet käsittelemään tunteemme rakentavasti? Joka kerta kun teemme jostain itsemme ulkopuolella vastuullisen, on aika katsoa sisään … tuntea nousevat tunteet liittämättä tarinaa niihin. Päästää irti projisoimatta niitä johonkin toiseen tai itseemme. Hyväksyä, että se kaikki on osa tätä suurta peliä, jossa olemme, ja että jokainen esittää omaa rooliaan ja kaikella on tarkoituksensa. Niillä jotka ovat jo puhdistaneet tunnekehonsa, laukaisimet menevät fyysiseen kehoon, johon tallennetusta tunnetuskasta tulee fyysistä tuskaa vapautettavaksi. Eikä tämä ole ainoastaan tuskaa, jota olemme luoneet tässä elämässä – sitä tulee koko sukulinjasta. Ja niillä jotka ovat puhtaita, ei ole laukaisimia.
 
KOLMAS OSA: LOKSAHDUS – AHAA-ELÄMYS
 
Irtipäästämisen jälkeen (vain jos tapahtuu irtipäästäminen eikä toistamista) tulee ahaa-elämys. Joka kerta kun teemme tilaa järjestelmäämme irtipäästämisen avulla, uutta informaatiota voidaan integroida. Ja aivan yhtäkkiä tajuamme sen. Aivan yhtäkkiä se tuntuu maailman loogisimmalta asialta, mitä emme ole voineet nähdä tai ymmärtää siihen mennessä.
 
Siis tapahtuu pysyvää evoluutiota. Ja ihmisevoluutio on nyt saavuttanut pisteen, jossa voimme ruumiillistaa sen, mitä olemme saaneet energeettisenä informaationa korkeammista ulottuvuuksista koskien ehdotonta rakastamista, elämistä ja kanssaluomista. Kaikki ihmisen uskomusjärjestelmät jotka on energeettisesti mahdotonta harmonisoida näiden korkeampien taajuuksien kanssa, laukaistaan pintaan. Kunnes mitään ei ole jäljellä. Ei tuomitsemista, ei pelkoa, ei odotuksia. Ei ole oikopolkua. Tie kulkee tuon pelon ja tuskan läpi.
 
HYVÄKSYMINEN TUOMITSEMISEN SIJASTA
 
Riippumatta siitä, mitä koemme, on aina hyödyllistä muistuttaa itsellemme, että loimme sen syystä. Niinpä ei ole syytä tuomita sitä. On kyse sitten fyysisestä tuskasta tai sairaudesta, jostakusta joka satuttaa meitä, jostain minkä menetämme … nämä ovat peilejä, joita tarvitsemme oppiaksemme omasta energiatilastamme. Mitä edelleen pelkäämme? Mitä emme halua hyväksyä? Se hetki kun pystymme antautumaan eikä meissä ole enää refleksiä reagoida millään tavalla – on sisäistä vapautta.
 
Suuri osa tuosta tuomitsemisesta liittyy myös tapaamme toimia toisten ihmisten kanssa. Silloin kun vielä tuomitsemme toiset ihmiset heidän käyttäytymisestään, kaavoistaan, kamppailuistaan ja tuskastaan, emme toimi eheyden paikasta, vaan uskosta puutteeseen ja epätäydellisyyteen. Ja projisoimme toisiin jotain, mitä emme halua nähdä itsessämme.
 
Monet parantajat tai ihmiset jotka haluavat parantua, eivät tiedä parantuminen-sanan (healing) alkuperää. Se merkitsee eheytemme (wholeness) muistamista. Emme ole koskaan olleet ehjä. Parantajat uskovat usein, että heidän täytyy parantaa toiset ihmiset, parantaa heidän tuskansa ja löytää heidän tasapainonsa. Parantaja ei tee sitä – yksilö tekee sitten, kun hän tunnistaa ja löytää taas sisäisen voimansa. Kun hän oppii käsittelemään tunteet ja tuskan tuomitsematta niitä. Voi olla ansasilmukka jumittaa siinä uskomuksessa, että on jotain korjattavaa.
 
MITÄ MEILLÄ ON
 
Meillä on ihmisaspektissamme taipumusta aina fokusoitua siihen, mitä meillä ei ole ja missä kohtaa jokin ei ole ok. Emme koskaan oikeastaan tarkastele, mitä meillä on. Ja meillä on paljon! Katso vain kasvavaa maailmanlaajuista yhteisöämme, jossa meillä on ihmisiä, jotka tajuavat meitä, ihmisiä joilla on uskomattomia taitoja. Kun katson omaa verkostoani, siellä on uskomattomia ja myös tunnettuja taiteilijoita – muusikkoja, taidemaalareita, näyttelijöitä, kirjoittajia … On ihmisiä, joilla on poliittinen tausta ja poliittista kokemusta, menestyneitä bisnesnaisia ja -miehiä, lakimiehiä, opettajia, professoreita, tiedemiehiä, webbi- ja graafisia suunnittelijoita, hakkereita, viestintäasiantuntijoita, inspiroivia puhujia, filantrooppeja, maanviljelijöitä, ruoka-asiantuntijoita, kokkeja, arkkitehtejä jne. … Ja se on vain minun verkostoni! Miten emme näe yhteisön arvoa ja sitä, miten tehokasta olisi, jos liittäisimme yhteen kaikki taitomme ja lahjamme luodaksemme uutta maailmaa, loputtoman siitä puhumisen sijasta?
 
OLEMME KAIKKI SUPERSANKAREITA
 
Yksi syvä ihmisohjelma liittyy yksittäisiin supersankareihin – että on tämä yksi sankari, joka tulee ratkaisemaan kaiken ja pelastamaan kaikki. Niinpä joko odotamme supersankarin ilmestymistä tai haluamme olla tuo supersankari, joka valittu pelastamaan maailma. Ja niinpä jatkamme asioiden tekemistä yksin, koska uskomme edelleen, että meidän täytyy tehdä se yksin ja omillamme. Toinen yksinkertainen sana sille on erillisyys.
 
Ja tietysti niin kauan kun uskomme, että meidän täytyy tehdä se yksin, näemme myös tarpeelliseksi suuren rahamäärän saadaksemme sen tapahtumaan. Sillä hetkellä kun luovumme tuosta uskomuksesta ja alamme jakaa ydinolemuksemme oman verkostomme kanssa ja sitoudumme kanssaluomiseen, voimme tehdä uskomattomia asioita. Siinä on todellinen arvo.
 
OLE PIONEERI
 
Kenelläkään ei ole sääntö- tai ohjekirjaa viidenteen ulottuvuuteen ja uuteen maailmaan. Löydämme sen kulkiessamme. Yritys ja erehdys on välttämätöntä, vain silloin opimme ja kasvamme ja kehitymme yhdessä. Silloin kun ei ole tuomitsemista, miksi meidän pitäisi pelätä epäonnistumista? Se on välttämätön osa oppimista. Miksi siis emme vain hyväksy sitä, että olemme pioneereja uuden luomisessa, sen sijaan että odotamme jonkun toisen tekevän sen? Miksi odotamme todisteita, että se toimii, intuitiomme seuraamisen sijasta?
 
ALOITA AINA PIENESTÄ
 
Kapitalistisessa ohjelmassa meille vakuutetaan, että voimme tehdä nopeasti suuria asioita, jos meillä on tarpeeksi rahaa. Totta, mutta se ei ole vakaata, kestävää tai tasapainossa. On aika palata takaisin todelliseen luontoomme. Olemme osa luontoa ja osa sen prosesseja, kiertoja ja aaltoja. Siis miksi ihmeessä toimimme niin suuren paineen kera? Kun istutamme omenapuun, emme odota, että voimme korjata omenasatoa seuraavana päivänä. Tiedämme, että voimme istuttaa sen ja sitten voimme vain olla kärsivällinen, kunnes se kasvaa ja kehittyy. Vain silloin puusta tulee oma vakaa organisminsa ja se kykenee olemaan omillaan ja kantamaan hedelmää toistuvasti ja pysyvästi. Siis miksi bisnekselle olisi eri sääntö?
 
SILLANRAKENTAMINEN
 
Ainoa tapa rakentaa silta 5D- ja 3D-energioiden välille ja inspiroida ihmisiä muuttumaan, on liikkua ulottuvuuksien välillä. Emme ole täällä vain luomassa 5D-kuplaa ja erottautumassa muista. Olemme täällä ankkuroimassa korkeampia taajuuksia alempiin ulottuvuuksiin, jotta ihmiskunta muuttuu kokonaisuutena. Käytämme 3D-infrastruktuuria siitä syystä – ujutamme 5D-kooeja joka vuorovaikutukseen, joka meillä on 3D:n kanssa. Siis jos sinusta tuntuu siltä, että otat työpaikan 3D:ssä, ei ole syytä nolostua siitä. Kun se tapahtuu vaivattomasti, niin siihen on syy.
 
RUUMIILLISTUMINEN ON KOKEMUS
 
Näiden energioiden ruumiillistaminen merkitsee niiden kokemista ja kokemusten luomista muille. Niin muutoksia tapahtuu. Koskettamalla ihmisiä avoimella sydämellämme, inspiroimalla heitä asioilla, joita he eivät ole koskaan ennen kokeneet tai nähneet, peilaamalla heille, keitä he todellisuudessa ovat. Puhumisen, vakuuttamisen ja selittämisen aika on ohi. Opimme ja kehitymme kokemusten kautta, emme mentaalisen inputin.
 
Oletko valmis kanssaluomaan uutta Maata ja osallistumaan yksilöllisillä lahjoillasi? Sitten se tapahtuu!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >