HomeViestejäVera Ingeborg6.10.2017 -Miksi tietoisuuden laajentuminen laukaisee pas*an esiin meistä

6.10.2017 -Miksi tietoisuuden laajentuminen laukaisee pas*an esiin meistä

MIKSI TIETOISUUDEN LAAJENTUMINEN LAUKAISEE PAS*AN ESIIN MEISTÄ

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
6.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Voi pojat, minusta tuntuu taas pas*alta. Loppuuko tämä koskaan?" Kun käymme läpi tietoisuutemme laajentumista, meistä tuntuu joskus, että olemme jääneet kiinni loputtomaan tarinaan. Näiden intensiivisten energiataajuusmuutosten myötä joita koemme planeetalla, käymme läpi syviä aaltoja uupumusta, turhautumista, pelkoa ja tunnetta, ettei missään näytä olevan enää tolkkua. Miksi?

Taajuuden muuttaminen tapahtuu nopeasti korkeamman tietoisuuden energiatasolla. Tähän viitataan usein toiseen ulottuvuuteen vaihtamisena. Se meillä on taipumusta unohtaa, että koko olemassaolomme – mentaalisen, tunne- ja fyysisen kehon – täytyy tulla myös mukana. Ja se vie aikaa. Joka kerta kun astumme ulos mukavuusalueeltamme, saamme tämän prosessin liikkeeseen. Voimme joko ottaa aktiivisesti tuon askeleen tai pitkittää ja viivyttää sitä, kunnes vetovoimanlaki tekee meille tuon palveluksen ja toimittaa meille tarvittavan laukaisijan/tilanteen/ihmisen, joka potkaisee meidät ulos.

Askel tuntemattomaan, pelkovyöhykkeelle, laukaisee jonkin tunteen. Tämä on välttämätön perusta energiataajuusmuutokselle. Kun teemme sen, kaksi prosessia kulkee aina rinnakkain.

1) Irtipäästäminen vanhoista taajuusmalleista jotka eivät sovi tuolle uudelle tasolle

Astuminen mukavuusalueemme ulkopuolelle aiheuttaa luonnostaan energiakitkaa eri taajuuksien välille sisällämme. Vanhat pelkotaajuudet joita meillä on edelleen kehossamme, tulevat pintaan irtipäästettäväksi. Ne ilmestyvät tunteina. Kun sallimme itsemme tuntea ne pelkäämättä tuskaa, menemättä draamaan tai antamatta päämme luoda tarinaa niiden ympärille, muutamme ne nopeasti. Tunteiden käsitteleminen energiana ilman mitään tulkintaa, pitää meidät omassa voimassamme ja hetkessä. Tunnemme vanhan tuskan ja sitten päästämme siitä irti. Menemme syvälle, mutta meistä tuntuu kevyemmältä jälkeenpäin.

Siitä riippuen, mitä keho puhdistaa, aistimukset tuntuvat erilaisilta. Mentaali- (egon ja maskuliinisuuden koti) ja tunnekeho (sisäisen lapsen ja feminiinisyyden koti) eivät ole yhtä tiheitä kuin fyysinen keho (hengen/sen energiataajuuskaistan ruumiillistuma, jossa parhaillaan olemme). Mentaalikehovapautukset tulevat "ajatusroskana" – ajatuksina jotka lentävät ohi ilman, että niihin pystyy oikein tarttumaan. Tätä koetaan hyvin usein Reiki-sessioissa, kun tämä taso on helpoin ja nopein puhdistaa. Tunnekehovapautukset tulevat tunteina. Ne tulevat yhtäkkiä ja voivat olla hyvin räjähtäviä, ja ne tuntuvat usein täysin pakahduttavilta.

Fyysinen keho vapauttaa solumuistista, ja tämä vaatii paljon enemmän aikaa suuremman tiheytensä vuoksi. Vapautukset tuntuvat enemmänkin kuin purukumin venyttämiseltä. Tunne- ja ajatusmallit joita tulee esiin vapautettavaksi, tuntuvat hienovaraisemmilta, kuitenkin ne menevät paljon syvemmälle. Se on syvää tuskaa, melkein kuin jonkin entisen elämän muiston muistamista, josta tulee hyvin totta tuossa hetkessä. Tämän lisäksi jokin vanha krooninen sairaus puhkeaa, myös vanhojen mallien lopullista puhdistumista. Tämä ei ole hauskaa ja kuitenkin se on tarpeellista, ja on tärkeää sallia sen olla, yrittämättä tukahduttaa sitä tai taistella sitä vastaan.

2) Uuden taajuuskaistan (ulottuvuuden) informaation integroiminen

Toinen prosessi on, että kehomme integroi uutta informaatiota ja muodostaa uusia toimintaväyliä. Kirjoitamme käsikirjoituksen uudelleen omaksumalla uutta tietoa. Kehomme päivittyy ja opettelee ylläpitämään sen korkeamman taajuuskaistan, jolle aiomme siirtyä kokonaan. Myös tässä eri kehojen informaatiointegrointi tapahtuu eri vauhdilla tiheydestä riippuen.

Koko energiarakenne täytyy muuttaa, jotta se kykenee käsittelemään uutta taajuutta pysyvästi. Se merkitsee todellisuudessa kaiken uudelleenrakennusta. Lisäksi tässä fyysinen keho tarvitsee pisimmän ajan uudistaakseen koko geometriansa ja integroidakseen DNA-päivitykset (data/valokoodit), joita saamme ollessamme mukavuusalueen ulkopuolella.

Mentaalikeho kokee äkillisiä ahaa-oivalluksia, jolloin aivan yhtäkkiä kaikki on kristallinkirkasta ja kaikessa on täysin tolkkua. Tunnekeho kokee ehdotonta rakkautta ensimmäistä kertaa sydämen kautta, ja se voi olla täysin pakahduttavaa ja tunteellista kauniilla tavalla, tuntien energeettisesti yhteyttä kaikkeen, mitä on. Fyysinen keho integroi uuden DNA-informaation sekä käyttäytymisen, muodon ja rakenteen muutokset. Muodonmuutos on tavallinen asia tarkkailtavaksi. Kun keho pystyy nyt sisäistämään enemmän ja enemmän valoa, silmien muoto muuttuu, paino muuttuu, mielihalut muuttuvat, ihonväri muuttuu, hiustenkasvu voimistuu jne. Sen rinnalla tulee paljon oireita: epäselvät silmät, selkärankakipu, erityisesti niskan alueella, flunssaoireet, erityisesti kipeä kurkku, korvien soiminen, sydämentykytys jne. Koko elimistö sopeutuu kyetäkseen käsittelemään uuden taajuuden, ja se on kaukana mukavasta. (Tietysti … koska olemme mukavuusalueemme ulkopuolella …)

Kaaosta välitilassa

Kun käymme läpi näitä vapautuksia ja päivityksiä, meillä on paljon kaaosta. Olemme kahden taajuuskaistan välissä ja meistä tuntuu, ettei missään ole enää järkeä. Emme ymmärrä, mitä tapahtuu, ja meistä tuntuu toivottomalta, hyödyttömältä ja huonolta. Vaikka nämä vaiheet ovat epämukavia, ne ovat välttämätön osa prosessia eikä niitä voi välttää. Kalibroimme uudelleen, uudistamme ja muutamme rakennetta. Vanhat rakenteet hajotetaan, jotta uusi rakenne voi muodostua. Siihen saakka kunnes pystymme ylläpitämään uuden taajuuden täysin – koska olemme muuttaneet koko järjestelmämme käsittelemään sitä – meillä on näitä voimakkaita kaaos- ja pakahtumisjaksoja. Ja tämä on se "tuntuu pas*alta" -osa, joka on välttämätön.

Katsotaanpa "cymatiikkaa" tekemään tästä vähän konkreettisempaa. Cymatiikka on eri äänitaajuuksien (hertseinä mitattuna) visualisointia. Kun laitetaan hiekkaa lautaselle, joka värähtelee kaiuttimista tulevien eri äänitaajuuksien mukaan, muodostuu geometrisia kuvioita. Kahden taajuuskaistan välillä hiekanjyväset järjestyvät uudelleen ja menevät kaaokseen. Mitä korkeampi taajuus, sitä monimutkaisempaa geometriasta tulee. Katsoessamme tätä voimme ymmärtää paljon paremmin, mitä kehossamme tapahtuu, kun muutamme taajuuttamme ylöspäin. Kuvittele, miten paljon kauemmin uudelleenjärjestely kestää, kun hiekan sijasta on savea (verrattaessa tavallaan fyysiseen kehoomme). Geometriset kuviomme muuttuvat, kuitenkin välissä on kaaosta. Niin kauan kun emme pysty ylläpitämään uutta taajuutta täysin, putoamme takaisin kaaokseen – kunnes olemme täysin jäsentäneet uudelleen ja rakentaneet uuden geometriamme.

Tämä video näyttää tähän liittyvän kokeilun kauniisti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >