HomeViestejäVera Ingeborg1.10.2017 - Rahapelistä yli!

1.10.2017 - Rahapelistä yli!

RAHAPELISTÄ YLI!

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
1.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä artikkeli julkaistiin alun perin Earth Jubileessa.

Nykyajattelutavassamme kyse näyttää olevan vain rahasta. Jos meillä ei ole rahaa, emme ole turvassa, emme selviydy, emme ole arvokkaita. Meille on hyvin luonnollista, että raha on avain. Tässä on haastava ajatus. Mitä jos se ei olekaan raha, joka tuo yltäkylläisyyttä? Mitä jos se on itserakkaus?

Tämä kuulostaa hyvin kummalliselta ihmismielestä, koska tätä ajatusta se ei ymmärrä. Mieli on ollut ohjelmoitu uskomaan puutteeseen, vaaraan, erillisyyteen ja pimeyteen. Kun katsomme tuota ajatusta energiaperspektiivistä, siinä on täysin tolkkua. Voimme pelkistää sen sanomalla, että kyse ei ole rahasta, kyse on tarkoituksesta.

Ja …

Suuri salaisuus on: raha ei voi koskaan olla tarkoitus. Kuitenkin hyvin monet yritykset ja ihmiset näkevät rahan tarkoituksena. Mieli vastaa "miksi teemme asioita" –kysymykseen, että "ansaitaksemme rahaa, tunteaksemme turvaa, tunteaksemme arvoa". Miksi sitten emme tunne eheyttä ja täyttymystä riippumatta siitä, miten paljon rahaa ansaitsemme ja miten monia asioita keräämme?

Koska etsimme todellista tarkoitusta. Kaipaamme olla enemmän kuin vain sen järjestelmän orja, jossa elämme ja jota motivoi puutteen, epäluottamuksen ja pelon harha. Syvällä tiedämme, että etsimme tapoja ilmaista itseämme ja olla itsemme. Olla aito itsemme ja jakaa lahjojamme ja taitojamme maailman kanssa, tarvitsematta sopeutua tai käyttää naamiota sopiaksemme joukkoon.

Emme vain tiedä miten, koska vanhat kaavat ja uskomukset joita kannamme edelleen energiajärjestelmässämme, estävät meitä näkemästä eri tavalla ja ottamasta eri perspektiivin. Kun tunnistamme, että voimme hajottaa nämä vanhat ohjelmat luomalla uusia ja päästämällä vanhoista ohjelmista tunteiden avulla, alamme nähdä suuremman kuvan.

Heräämme erilaiseen tapaan elää ja suhtautua toisiin. Näemme, miten olemme kaikki toisistamme riippuvaisia ja miten olemme osa suurta elävää organismia. Tunnistamme, että tämä organismi pyrkii energiatasapainoon ja on tällä hetkellä täysin epätasapainossa. Tunnemme ja näemme tämän epätasapainon kaikkialla: ristiriita ihmisten kanssa, oma stressitasomme, planeetan stressitaso, kaaos.

Ensimmäinen pyrkimyksemme on yrittää muuttaa systeemiä, ulkoista – kunnes oivallamme, että se tapahtuu toisinpäin. Muutos tapahtuu sisältä ulos. Kun organismin yksi "solu", yksi ihmisolento, käy läpi muutoksen ja kirjoittaa käsikirjoitusta uudelleen energeettisesti, se välittää tuon käsikirjoituksen muille soluille ympärillään, jotka inspiroituvat energeettisesti muuttumaan myös. Näin evoluutio toimii.

Ja tässä on linkki tarkoitukseen ja itserakkauteen. Kun teemme tämän muutoksen itsessämme, sisäisessä kutsumuksessamme, ja seuraamme intuitiota sen sijaan, että annamme ulkoisten olosuhteiden motivoida itseämme, kun opimme asettamaan energiarajamme sulkeutumatta, muutumme. Löydämme ja elämme tarkoituksemme ja innostamme muita. Raha on vain energiavirtaa, jota ilmaistaan materialisoidussa versiossa. Raha edustaa sitä osaa, jonka saamme, kun elämme ja jaamme oman tarkoituksemme. Sillä ei ole merkitystä, onko kyse yksilöstä, yrityksestä tai maasta – silloin kun tarkoituksemme on yhtä kuin takaisinvirtaus, ei voi olla tasapainoa.

Päinvastoin, ajaudumme kauemmas ja kauemmas siitä. Mitä enemmän tulemme takaisin tasapainoon ja jakamistarkoitukseen, sitä enemmän oivallamme, ettemme tarvitse rahaa. Kun kaikki solut tietävät, että niillä on tietty tarkoitus ja tehtävä organismissa, ei ole kysymystä siitä, osallistuvatko ne vai eivät, koska ymmärrämme oikeasti, miten olemme toisistamme riippuvaisia.

Tiedämme, että organismi ja toisten panos ja sitoutuminen antavat meille, mitä tarvitsemme. Olemme sitoutuneita, olematta läheisriippuvaisia tai kiintyneitä. Menemme luontaiseen antamis- ja saamisvaihtoon tietäen, että jokainen on tärkeä tässä organismissa. Erillisyysharha häviää ja se korvataan kokemuksella ykseydestä, keskinäisestä yhteydestä ja yhteisöstä.

Oivallamme: raha ei anna meille vapautta ja turvaa, vaan itserakkaus jonka jaamme toisten kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >