HomeViestejäVera Ingeborg30.4.2017 - Hyvästi 3D - kaikkien naamareiden pudottaminen

30.4.2017 - Hyvästi 3D - kaikkien naamareiden pudottaminen

HYVÄSTI 3D – KAIKKIEN NAAMAREIDEN PUDOTTAMINEN

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
30.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme intensiivisessä portissa, kun olemme ohittaneet ei-paluuta-kohdan: emme pysty enää siirtymään takaisin 3D-taajuuteen, kun energiamme on noussut 5D:hen. Kulunut viikko ei ole ollut ainoastaan maata järisyttävä, vaan myös mieltä. Jumalaista feminiinisyyttä on ajettu pudottamaan kaikki naamarit ja ilmaisemaan haavoittuvuutensa ja aitoutensa yhtään häpeilemättä. Toisaalta jumalaista maskuliinisuutta työnnettiin aloittamaan sydämensä avaaminen, jonka aiheutti tämä feminiinisyyden siirto.

Tämä viikko on ollut hyvin hämmentävä ja haastava kaikille heräämispolulla. Sitä valmisteltiin täydellisesti edellisen viikon auringonpurkauksilla ja geomyrskyillä. Nämä laukaisivat pintaan jumalaisen feminiinisyyden (energia, ei sukupuoli) ydinhaavat. Tämä kaikki liittyi siihen, ettei tunne turvaa naisena eikä uskalla ilmaista avoimesta sydämestä ja itserakkaudesta ja -kunnioituksesta käsin sitä, mitä tuntee, haluaa ja tarvitsee. Ja nyt se ilmaisi. Ei ollut enää mahdollista käyttää naamaria ja vanhentuneita kollektiivisia ohjelmia: tunteiden käyttäminen manipulointiin olemalla tarvitseva tai esittämällä tyyntä piilottaen ne. Tämä viikko oli ihmisten miellyttämisaikakauden loppu niille, jotka ovat ensiliikkujien ja osittain myös varhaisomaksujien ylösnousemusaallossa. Toisaalta tämä feminiinisyyden siirto laukaisi jumalaisen maskuliinisuuden (energia, ei sukupuoli), ja sille näytettiin sen oma ydinhaava tunteiden näyttämiseen liittyen.

3D-värähtely on poissa

Tämä johti valtaviin kommunikointi- ja yhteysongelmiin. Kun ydinpelko oli vapautettu ja energeettinen ja solukäsikirjoitus tehty uudelleen, ei ollut enää mahdollista resonoida minkään 3D-aiheen tai -taajuuden kanssa – aivan kuten ei voi enää virittyä radiokanavalle, kun on liian kaukana linkkitornista. Pystyimme ennen virittämään taajuutemme alaspäin ja teeskentelemään edelleen 3D-käyttäytymistä ja puhumaan 3D-small talkia. Tämä kyky on nyt poissa, ja ainoa paikka joka tuntuu hyvältä ja valolta, on oma 5D-kupla.

Ei ole mahdollista enää seurata 3D-keskustelua 3D-tyytyväisyydellä, kun järjestelmämme ei ole vireessä tämän alemman taajuuden kanssa. Ei ole enää mitään tapaa samaistua draamaan, uhritietoisuuteen ja kaksinaisuuteen. Tämä voi johtaa tilanteeseen, jossa istuu pöydässä ihmisten kanssa, jotka puhuvat jostain poliittisesta aiheesta, eikä pysty osallistumaan mitenkään tuohon keskusteluun. Sama pätee toisinpäin. Ihmiset jotka ovat edelleen 3D:ssä, eivät pysty ymmärtämään 5D-energiaa ja -kieltä. Kun puhumme avoimesta sydämestä ja ehdottomasta rakkaudesta, ihmiset 3D:ssä eivät pysty samaistumaan ja he sekoittavat sen vanhoihin ehdollisen rakkauden suhdemalleihinsa. Heillä ei ole viitekohtaa ja he yrittävät ymmärtää tämän mielellään. Miten heidän oletetaan ymmärtävän tätä kieltä, kun he eivät pysty tuntemaan?

Tämä johti suureen turhautumiseen, vihaan ja suruun 3D-kollektiivin liittyen. "Miksi he eivät tajua?" Oli taipumusta yrittää vakuuttaa ihmiset, mikä johti vielä suurempaan turhautumiseen, koska sitä ei saatu läpi. Vaikka tuntuu ärsyttävältä, emme voi mitenkään työntää ihmisiä aktiivisesti ymmärtämään. He pyytävät apua, kun ovat valmiita. Meidän täytyy muistaa oma heräämisprosessimme ja se, että opimme itse vain, kun etsimme aktiivisesti vastauksia ja opettelimme elämään vähitellen sydämestä ja tietämään, mistä ylösnousemuksessa on kyse. Voimme tuntea vain myötätuntoa tietäen, minkä he ovat juuri kohtaamassa.

Meidän tarvitsee nyt ylläpitää 5D-taajuutemme pitääksemme kollektiivin värähtelykentän ylhäällä ja olla antamatta 3D:lle enää yhtään huomiota. Se ei ole enää osa todellisuuttamme. Muista: ruokit sitä, mihin ohjaat energiasi. Ja nyt on kyse 5D-kentän vahvistamisesta. Älä ruoki pelkoa. On jokaisen yksilön valinta, käyttääkö hän tämän tilaisuuden ja pysyy resonanssissa meidän kanssamme. Tämä vaatii heitä nostamaan taajuutensa meidän tasollemme. Tällä tavalla vedämme puoleemme niitä ihmisiä, jotka ovat valmiita siirtymään 5D-aikajanalle. He lähestyvät jakaakseen ja oppiakseen enemmän. Emme voi tuputtaa itseämme heille yrittämällä vakuuttaa. Se on energiahaaskausta eikä sillä ole vaikutusta tai sillä on jopa vastakkainen vaikutus.

Mentaalikeho ei ole enää kiinnittynyt egoon. Nyt tapahtuu laajamittaisesti niin, että egon tulkinnat tai tarinat joita ego keksii, eivät enää tule läpi. Sydänkeskus on nyt liian voimakas ja se torjuu välittömästi tunnistaen ne valheelliseksi harhaksi, joka ei ansaitse energiaa.

Fyysisesti meillä saattoi olla kehokramppeja tai voimme oksentaa saadaksemme vanhentuneet muistot ulos, mikä johti usein tunnevapautuksiin. Kroonisia vaivoja puhkesi taas yksilön heikoissa kohdissa. Myös sydänalassa oli paljon liikettä, kun se avautui ja sulkeutui kalibroituakseen uuteen energiatilanteeseen, vastaanottamatta enää 3D-taajuutta ja -rasitetta.

Jumalaisen maskuliinisuuden sydämen avautumisen alkaminen

Feminiinisyyden ja maskuliinisuuden pitkän energiatasapainostusjakson jälkeen olemme nyt saavuttaneet käynnistyspisteen. Kun feminiinisyys saavuttaa nyt täydellisen antautumis- ja haavoittuvuutensa näyttämiskohdan, tämä energia on musertava maskuliinisuudelle. Tämä peilaa sen omaa ydinpelkoa, joka liittyy tunteisiin, niiden jakamiseen ja avoimuuteen. Tämä aiheuttaa valtavan kontrollin menettämispelon ja riippuen siitä, missä kohtaa maskuliinisuus on omassa prosessissaan, se voi johtaa sulkeutumiseen ja opitun puolustusmekanismin käyttämiseen sydämensä suojelemiseksi.

Jumalaisesta feminiinisyydestä tämä voi tuntua menneisyyden toistumiselta – poistyöntämiseltä tai torjutuksi tulemiselta. Erona on, että tämä toistuminen ei ole toistumista, vaan vanhan energiamallin hajottamista. Se on oppinut nyt, ettei kyse ole vain maskuliinisuuden rajojen kunnioittamisesta. Sillä oli ennen tapana tehdä itsestään pieni, jotta maskuliinisuus tuntisi turvaa. Nyt se tunnistaa, että on aivan yhtä tarpeellista pitää omat rajansa rakastaen itseään ja olla antamatta maskuliinisuuden enää ruokkia itseään omalla energiallaan. Se tietää, että sen täytyy nyt oppia nostamaan taajuuttaan yksin. Kun feminiinisyys pystyy ilmaisemaan haavoittuvuutensa ja omat tarpeensa itserakkauden ja voiman tilasta käsin olematta ripustautuva, riippuvainen tai tarvitseva, maskuliinisuuden opittu puolustautumismekanismi ei enää toimi, kun feminiinisyys näkee sen läpi. Se tunnistaa valheellisen egomielen puheen. Näin ollen maskuliinisuus ei pysty antamaan tätä energiaa enää feminiinisyydelle, vaan sen on pakko käsitellä se itse. Ja tämä johtaa paljoon sisäiseen myllerrykseen. Feminiinisyys voi antaa maskuliinisuuden vain mennä, keskittyä taas omaan elämäänsä ja pitää tilaa ilman odotuksia. Siitä ei ole takeita, hyväksyykö maskuliinisuus nämä tunteet sisällään vai jatkaa niiden tukahduttamista epämukavuudesta huolimatta.

Olemme uuden syklin alussa ja liikumme nopeasti eteenpäin. Säilytä usko ja luota itseesi ja intuitioosi. 3D ei ole enää osa todellisuuttasi, eikä ole mitään syytä yrittää ylläpitää sitä. Napsautamme nyt kollektiivin kytkintä pitämällä taajuuden korkeana. Jatka yhdistymistä niihin, jotka voivat kuulla sinut ja ymmärtää sinua. Monet ihmiset ovat valmiita siirtymään pois 3D:stä ja seuraavat pian perässä. Muista aina, ettet voi menettää sitä, mikä tai kuka kuuluu sinulle oikeasti. Niin kauan kun pysyt voimassasi ja luotat, voit olla varma, että sen mikä putoaa pois, korvaa jokin tai joku vielä parempi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >