HomeViestejäVera Ingeborg17.3.2017 - Tanssia 5D-nuoralla - pyörivät päiväntasausenergiat

17.3.2017 - Tanssia 5D-nuoralla - pyörivät päiväntasausenergiat

TANSSIA 5D-NUORALLA – PYÖRIVÄT PÄIVÄNTASAUSENERGIAT
 
Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
17.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Parin energeettisesti vähän hiljaisemman päivän jälkeen, jolloin meillä oli aikaa prosessoida juttuja ja tuntea, mikä edelleen palvelee matkallamme eteenpäin, energiat ovat nyt todella taas lisääntymässä. Kummajaisshow jatkuu … Tämä voi tuntua superuuvuttavalta ja voimistaa sitä tunnetta, ettei kykene tekemään mitään päätöksiä (mainitsin tästä jo viime blogissani). Ainoastaan fyysinen keho ei ylireagoi ja keksi kaikenlaisia ylösnousemusoireita ja vanhoja kroonisia juttuja irtipäästettäväksi. Ei, vaan sen lisäksi meidät haastetaan pääsemään päästä sydämeen. Ja tämänhetkisten energioiden myötä se ei ole kovin helppoa ja voi tuntua kuin nuoralla kävelemiseltä.
 
Nuora edustaa tässä analogiassa 5D-aikajanaa ja oikealla ja vasemmalla puolella maahan asti on 3D/4D-aikajanoja, jotka yrittävät imeä meidät takaisin sisäänsä ja heittää taas ulos flow'sta, kun opettelemme ottamaan ensiaskeliamme uudessa 5D-todellisuudessa. Vaihtelemme edestakaisin luottamuksesta epäluottamukseen, valosta pimeyteen, yliajattelusta ja ylireagoinnista mielettömään tilaan ja syvään sisäiseen rauhaan. Näiden kahden ääripään osuus voi poiketa riippuen siitä, missä kohtaa olet omalla matkallasi.
 
Monet oivaltavat nyt ja tuntevat selvästi, ettei vanha elämistapa toimi enää, ja heitä työnnetään eteenpäin ja hyppäämään tuntemattomaan. Ydinhaavoihin tartutaan nyt ja ne laukaistaan niin, ettei niitä voi enää sivuuttaa. Sielusi työntää sinua nyt tästä läpi ja valmistelee vaihtoehtoiseen todellisuuteen kaksinaisuuden ulkopuolella. Ja vähän ennen tätä suurta muutosta, tunne kaksinaisuudesta lisääntyy sisällämme, valmiina luhistumaan ja häviämään sitten, kun olemme täysin ankkuroituneet 5D:hen.
 
Kaiken tämän ohella ylösnousemusoireet lisääntyvät taas – flunssa, kurkkuongelmat, sumeat silmät, sydäme tykytys, turvotus, kyltymätön enimmäkseen raskaan ruuan nälkä ja samaan aikaan haluttomuus juoda vettä. Vanhat krooniset vaivat ilmestyvät esiin taas hyvin nopeasti, jottei niitä voi tukahduttaa ja niistä voidaan päästää irti iäksi. Tässäkin kuuntele sisältä. Mitä kehosi ja elimistösi todella tarvitsee? Opettele kuuntelemaan, mitä fyysinen keho kertoo sinulle. Se kommunikoi jatkuvasti kanssasi ja tukee oikeiden askelten ottamisessa. Haluaako se olla aktiivinen vai passiivinen, liikkua vai olla paikallaan, syödä vai paastota …?
 
Aikajanajakautuminen lähestyy
 
Aikajanajakautuminen lähestyy, alkaen ensiviikon päiväntasauksesta 20./21.3., ja siksi tuntuu siltä, että joku painaa pikakelausnappulaa varmistamaan, että kaikki on siivottu ennen suurta muutosta. Tämä ei merkitse, että kaikki siirtyvät 5D:hen ensi viikolla. Meille annetaan vain tilaisuus tehdä se – saavutamme tuon risteyskohdan todellisuutemme vaihtamiseksi. Ja se on mahdollista vain silloin, kun pelkomallimme on täysin purettu ja transformoitu.
 
Niinpä paras asia ennen sitä on ottaa tilaa. Tilaa itsellesi. Tilaa tuntea itseäsi. Mitä energia kehottaa sinua tekemään? Kuuntele sydämelläsi. Minne energia vetää sinua? Mitä energiaimpulssit ovat? Egomielesi ei ymmärrä energiakieltä eikä tule kanssasi 5D:hen. Se transformoituu vapaaksi hengeksi, joka vain havaitsee ja ilmaisee aikomuksia. (Olen kirjoittunut tästäkin monissa blogeissa.) Niinpä riippumatta siitä, ylireagoiko mielesi vai oletko ylitunteellinen, tärkeintä on kertoa itsellesi, että tämä on vain läpikulkevaa energiaa – ei mitään, mihin pitäisi kiinnittää erityishuomiota. Ilmaise se rakentavasti, anna sen mennä ohi ja ole kiitollinen vapautumisesta.
 
Jos et ole vielä tässä ylösnousemusaallossa 5D:hen, ei kannata järkyttyä mistään. Aikajanat kulkevat edelleen rinnakkain tulevat kuukaudet, mikä tarjoaa useita risteyskohtia siirtymän tekemiseen. Ja on myös tärkeää ymmärtää, ettei ole mitään painetta. Jos laitat itsesi paineen alle, se on pelkästään merkki pelosta ja epäluottamuksesta omaan prosessiisi. Eikä se ole taajuus, jossa haluat olla – se juuri estää 5D:n. 5D avautuu vain, kun olet pysyvässä täydellisen luottamuksen ja mielettömyyden tilassa. Se ei merkitse laiskaksi tulemista ja sisäisen työn lopettamista. Se merkitsee vain, että sinun matkasi on sinun matkasi, sinun prosessisi on sinun prosessisi ja jokainen askel on tärkeä. Ei tehdä mitään ohituksia, ja vaaditaan kärsivällisyyttä itsesi kanssa ja arvostusta itseäsi kohtaan kulkemisesta tämän läpi hyvin urheasti. Mikä tärkeintä: älä vertaa omaa prosessiasi toisiin – jokainen matka on ainutlaatuinen, jokaisella meistä on ainutlaatuiset lahjat, taidot ja tehtävät. Mene oman flow'si mukana – älä yritä mukautua toisiin.
 
Laukaisijat, projektiot ja uhrina oleminen
 
Laukaisijoita on tällä hetkellä kaikkialla, koska astut nyt portista, jossa on tämän kuukauden korkein energiapotentiaali käytettävissä saadaksesi asiat selvitettyä ja purettua. Lisäksi kohtaamme jatkuvasti kollektiivin pelkoenergiat ja poimimme ne. Nämä ovat kaikki vanhoja taistelemisen ja karkuun juoksemisen energioita. Kun tätä tapahtuu, meillä on taipumusta langeta vanhoihin malleihin, projisoimme voimakkaita kollektiivienergioita ihmisiin, jotka ovat lähimpiä meille, ja voimme helposti kadottaa itsemme uhrina olemiseen. Näinä hetkinä on todella hyödyllistä astua taaksepäin ja oivaltaa, että ainoa vastuussa oleva ihminen olet sinä. Ja sinä olet ainoa ihminen, joka voi muuttaa sen. Kokemuksesi heijastaa pelkästään omaa energeettistä olotilaasi ja taajuustasoasi. Sen kanssa resonoit ja sitä ympäristösi heijastaa takaisin sinulle. Pääsi ei ymmärrä tätä ja se yrittää pitää sinut tuomitsemisessa, syyttelyssä, syyllisyydessä, häpeässä jne., mikä pitkittää 3D- ja 4D-kokemusta. Siirry sydämeesi. Tunne ajattelemisen sijasta. Silloin huomaat ja muutut välittömästi.
 
Kuuntele sydäntäsi
 
Siis sisältä kuunteleminen ja sydämen kuunteleminen on nyt avain siirtymään valmistautumisessa. Keskity sydäntilaasi ja tunne energiaa. Energia ei koskaan valehtele, kun taas mieli joka ei pysty ymmärtämään energiakommunikointia, voi keksiä roppakaupalla tulkintoja ja tarinoita puhtaiden tosiasioiden ympärille.
 
Helppo tapa päästä tuntemismoodin on keskittyä aisteihinsa. Pysähdy, hengitä sisään ja mene fyysisiin aistimuksiin. Mitä tunnet, maistat, haistat, kuulet ja näet ympärilläsi? Koe ympäristöäsi. Et voi ajatella ja tuntea samaan aikaan, joten tämä yksinkertainen harjoitus siirtää sinut välittömästi mielettömyyden tilaan.
 
Kyse on tulemisesta taas lapsenomaiseksi. Tullen hetkeen ja ollen ajattelematta eilistä tai huomista, tee, mitä rakastat. Sisäinen lapsesi voi olla paras neuvonantaja tällä matkalla. Ja sisäinen lapsesi menee pelotta tuohon nuoralla tanssimisen seikkailuun.
 
Äläkä unohda: ainoa guru jonka tarvitset, olet sinä. Sinulla on kaikki sisälläsi. Ja sisältä kuunteleminen, energiakielen oppiminen ja oman intuitionsa kuunteleminen on avain 5D:hen. Lakkaa etsimästä vastauksiasi ulkopuolelta. Kukaan ei voi kertoa, mitä seuraavat askeleesi ovat. Vain sinä tiedät. Tämä ei merkitse, ettei lähestytä toisia, jaeta tai pureta tunteitaan. Mutta hyvä valmentaja tai opettaja ei koskaan anna sinulle vastauksia – hän antaa vain työkaluja, jotta voi löytää vastaukset ja oman totuutesi itse.
 
Vaikka energiat ovat hyvin intensiivisiä, älä koskaan unohda: ne ovat täällä palvelemassa ja kuljettamassa sinua ja antamassa sinulle vauhtia kyetäksesi kasvamaan ja transformoitumaan nopeimmalla tavalla. Se on mahdollista vain, kun otamme avosylin vastaan tämän kokemuksen ja tunnistamme, ettei sen ole tarkoitus rangaista meitä, vaan se palvelee nostaen taajuuttamme nopeasti.
 
Onnellista päiväntasausta, ja jatka nuoralla tanssimista! Siitä tulee pian valtatie, kun opit navigoimaan 5D:tä enemmän.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >