HomeViestejäVera Ingeborg22.2.2017 - Hurjat energiat! Muutoksia kumppanuuksissa ja kaksinaisuuden loppu

22.2.2017 - Hurjat energiat! Muutoksia kumppanuuksissa ja kaksinaisuuden loppu

HURJAT ENERGIAT! MUUTOKSIA KUMPPANUUKSISSA JA KAKSINAISUUDEN LOPPU
 
Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
22.2.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vihaa raivoon saakka, syvää surua ja seksuaalisia energioita ja tarpeita, yhdessä voimakkaiden fyysisten oireiden kanssa, kuten ylösnousemusflunssa, korvien soiminen ja äärimmäinen väsymys, leimahtaa parhaillaan. Suhteita ja kumppanuuksia testataan luita ja ytimiä myöten. Tapahtuu paljon eroja, tappeluja, mutta myös jälleenyhdistymisiä. Sen myötä tulee tunne sisäisestä jakautumisesta. Kyvyttömyyttä tehdä päätöstä tai siirtyä tiettyyn suuntaan. Tunnemme jähmettyvämme. Kuin enkeli ja paholainen kävisivät olkapäillämme kiihkeää keskustelua, joka jättää meidät hämmentyneeksi siihen keskelle tuntien: "Tiedättekö mitä, kaverit? En aio tehdä mitään, ennen kuin pääsette sopuun." Toiset kokevat puhdasta autuutta. Mitä tapahtuu?
 
Jos minun pitäisi ilmaista jokin opastava periaate sen energiaportin syvemmästä merkityksestä, jossa olemme tällä hetkellä, se olisi aitous. Siihen meitä työnnetään nyt. Tutkimme, miksi ja miten tämä tapahtuu.
 
Voidaksemme ymmärtää, mitä tapahtuu, meidän täytyy katsoa energioita, jotka ovat vallalla tällä hetkellä, ja vaikuttavia tekijöitä, joita käsittelemme nyt. Tämä jakso alkoi jo 31.1. Schumannin resonanssin noustessa huippuunsa 36 hertsiin. Schumannin resonanssi mittaa planeetan keskimääräistä taajuutta ja se on ollut ennen 7.84 hertsiä. Kuluneiden kahden vuoden aikana se on mennyt ylös ja alas 10 ja 15 hertsin välillä. Tämän taajuuden kanssa aivomme harmonisoituvat normaalissa valvetietoisuudessamme. Taajuuden lisääntyessä joudumme jatkuvaan stressiin. Mantelitumake (aivojen osa, jossa tuotetaan "taistele tai pakene" -reaktio, mutta myös motivaatio) on laukaistu pysyvästi ja se työntää pelkomallejamme pintaan. Luontainen reaktio on, että ihmiset sekoavat, heistä tuntuu pahalta ja he tulkitsevat tämän ahdistuksen ja pelon joksikin negatiiviseksi. Mutta … tämä pitää meidät spiraalissa. Voidaksemme vapautua tästä energiasta, meidän täytyy hyväksyä tämä tilaisuus päästä eroon näistä peloista ja malleista menemällä tuskaan, sallimalla tunteiden prosessoida tuo energia ja olemalla kiitollinen vapautumisesta. Kuulostaa paradoksilta, mutta näin universaalit energiat toimivat.
 
Energeettisesti tällä hetkellä vaikuttavat tekijät
 
Ennen kun mennemme yksityiskohtiin siinä, mitä tapahtuu suhteille ja kumppanuuksille tällä hetkellä, katsotaanpa monia vaikuttavia tekijöitä, jotka työntävät planeetalla energioita korkeimpiin taajuuksiin. Ensinnäkin olemme pimennyskäytävässä. Kuunpimennys oli 11.2. täysikuun aikaan ja auringonpimennys on uuden kuun aikaan 26.2. Pimennyskäytävät ovat aina portteja suurien muutosten tapahtumiselle. Elämäämme, rutiinejamme ja uskomuksiamme ravistellaan syvältä noina aikoina. Sen lisäksi tänään on 22.2. ja massiivinen portti suureen keskusaurinkoon on avautunut, mikä tuo uusia valokoodeja DNA:n ja ihmismallin muutoksiin.
 
Olemme kirjaimellisesti muuttamassa fyysisen 3D-olemassaolomme täysin uuteen olemiseen 5D:ssä. Tätä pimennyskäytävää täydentävät hyvin haastavat astrologiset asetelmat, ja henkilökohtaisesta astrologisesta kartasta riippuen tämä voi tehdä kokemuksesta vielä syvemmän. Tämän käytävän pääteema on suhteet. Monet suhteet ovat nyt testattavana, monet hajoavat ja toiset yhdistyvät jälleen tai alkavat alusta. 3D-suhdemallit jotka perustuvat tarvitsevuuteen ja kiinnittymiseen, tulevat loppuunsa ja ne korvataan uusilla yhteyksillä, jotka perustuvat vapauteen ja aitouteen. Plus, nämä korkeat valokoodit ja -taajuudet aiheuttavat paljon fyysisiä ylösnousemusoireita, joista olen kertonut aiemmin tässä artikkelissa.
 
Tämän lisäksi käsittelemme aikajanajakautumisen vaikutuksia. Tällä hetkellä meillä kulkee kaksi 3D/4D-aikajanaa (eli todellisuutta) rinnakkain 5D-aikajanan kanssa, joka eroaa vanhoista aikajanoista. 5D-aikajanan johtaessa uuteen Maahan ja todellisuuden täydelliseen muuttumiseen ykseyteen, yhteisöön ja ehdottomaan rakkauteen, toiset kaksi aikajanaa menee kohti pimeyttä ja pelkoa. Tämä aiheuttaa sen, että koemme kaksinaisuutta rinnakkain. Onnellisuutta ja surua samaan aikaan, aktiivisuutta ja passiivisuutta samaan aikaan, olemme hereillä ja väsynyt samaan aikana. Tunnemme kyvyttömyyttä tehdä päätöksiä ja olemme jumissa. Keskity 5D-aikajanaan ja siirrä energiasi sinne. Voi olla hyödyllistä sulkea silmät hetkeksi ja kuvitella paikka, jota rakastat, joka tukee sinua kaikella energialla, jota tarvitset, ja jossa tunnet itsesi onnelliseksi ja eheäksi. Tunne tämä energia ja anna sen levitä koko kehoosi ja järjestelmääsi. Tämä auttaa sinua näkemään selvemmin, mitä 5D-aikajana vetää sinut olemaan ja tekemään.
 
Kaikki nämä tapahtumat valmistelevat kevätpäiväntasausta 21.3. Energia 5D-aikajanalla nousee vielä korkeammalle sen jälkeen ja ankkuroi 5D:hen fyysisesti ne, jotka ovat selvittäneet kaikki pelkonsa ja muuntaneet energiat täysin. Kevätpäiväntasaus on aina aikaa, jolloin tulee uusia alkuja sisäisen kaaoksen jälkeen. Olen kirjoittanut monta kertaa kaaoksen tarpeellisuudesta merkittäville energiamuutoksille ylöspäin, ja tämä jakso on erityisen tärkeä. Kaaosta tarvitaan, jotta järjestelmä voi jäsentyä ja rakentua uudelleen korkeammalla tasolla. Meidän on siis tärkeää toivottaa kaaos tervetulleeksi välttämättömänä pohjana energeettiselle siirtymiselle ylöspäin.
 
Ja lopuksi, meidän täytyy edelleen käsitellä kollektiivista pelkoa ja kaaosta USA:n poliittisen tilanteen vuoksi, joka laukaisee ihmisten ytimen ja tuo esiin paljon vanhoja uskomuksia, epävarmuuksia, huolia, vihaa ja kiukkua, jotka täytyy myös transformoida ja puhdistaa. Taas kerran, on tärkeää olla joutumatta kiinni 3D-draamaan ja tuntea myötätuntoa ja kiitollisuutta tarpeellisesta kaaoksesta muutoksen tapahtumiseksi. Jos reagoimme pelolla, palvelemme pimeyttä ja maailman eliittiä, joka on hallinnut tätä planeetta aioneita. Vain valitessamme rakkauden muunnamme tuon energian korkeammalle tasolle.
 
Kohonneiden taajuuksien aikoina nappuloitamme painellaan paljon kovemmin. Tämä merkitsee, että ne energiataajuusjäänteet joita meillä on vielä sisällämme, voimistuvat ja ne koetaan tavallista voimakkaammin. Jos meillä ei ole enää matalia taajuuksia, jotka resonoivat kollektiivijuttujen kanssa, tapahtuu vastakkaista. Ratsastamme autuusaallolla, koska rakentamamme korkeat taajuudet voimistuvat. Tämä selittää, miksi jotkut ihmiset näyttävät olevan immuuneja ja heillä on fantastista tällä hetkellä. He ovat tosiaan immuuneja …
 
Te jotka ette ole saavuttaneet vielä tuota tilaa (ja tämä on paljon suurempi osa): kun katsotaan tätä kaikkea, oletteko yllättynyt, että tunnette edelleen niin voimakkaasti ja olette niin uupunut?  
 
Katsotaanpa vähän syvemmälle tähän, mikä on tarkoitus kulissien takana.
 
Kulissien takana – mitä tapahtuu suhteille
 
Näillä porteilla ja energian sisäänvirtauksilla on tietysti tarkoituksensa. Tässä universumissa ei tapahdu mitään sattumalta. Se toimii aina täydellisesti. Yleensä nämä intensiivisten energioiden jaksot ovat siunaus valepuvussa. Noissa porteissa on käytössä tavallista enemmän energiaa. Tämä merkitsee, että on paljon enemmän voimaa ja potentiaalia muuttaa energioita paljon laajemmin kuin tavallisesti. Tuska on syvempää, mutta muunnettu energiamäärä on paljon suurempi. Muista vain ottaa se avosylin vastaan, älä samaistu siihen ja nauti tunnevapautuksesta kiitollisena tietäen, että tässä vanha energia lähtee iäksi.
 
Maskuliinisen ja feminiinisen tanssi
 
Saamiemme valokoodien myötä ja energioiden noustessa, tämän portin hallitsevin ominaisuus on uusien suhdemallien esiintuleminen. Feminiini- ja maskuliinienergiat astuvat uuteen tanssikierrokseen tasapainottuakseen ja oppiakseen vuorovaikutusta, todellisen tarkoituksensa ja todelliset ominaisuutensa, yhdistymään lähde-energiaan ja luomaan jumalaisesti toistensa kanssa. Ne oppivat, että ne ovat riippuvaisia toisistaan luodakseen rakkaudella, pelon ollessa poissa. Voidakseen tulla tällaiseen paikkaan, kollektiivissa tarvitaan merkittävää puhdistumista. Kaikki 3D-pelkopohjaiset uskomukset, toimintatavat ja haavat täytyy muuntaa. Ja monet valotyöntekijät tekevät tätä yhdessä nyt, tietäen tai tietämättään. Miltä se siis näyttää?
 
Yksi merkittävä osa on lopullinen puhdistaminen kollektiivisen feminiinisyyden nousemiseksi puhdassydämiseen ja totuudenmukaiseen voimaansa. Korkeat energiat laukaisevat feminiinisyyden kollektiivihaavat pintaan – haavat siitä, että ei nähdä, ei ole arvokas, on riippuvainen, tukahdutettu, hyväksikäytetty ja kaltoinkohdeltu. Tämä voi johtaa syvään masennukseen, mutta myös voimakkaaseen raivoon. Vapauttamalla ja muuntamalla nämä energiat, avaudumme todelliselle itsellemme ja valtavalle vahvuudellemme.
 
Opettelemme puhumaan omaa totuuttamme sydämestä ja ilmaisemaan aikomuksemme ja halumme ilman mitään odotuksia, kiinnikkeitä tai tarvitsevuutta. Jumalatar ilmestyy esiin ja ottaa johtoaseman uuden 5D-todellisuuden täydellisessä luomisessa. Tämä on mahdollista vain ilman pelkoa. Opettelemme kärsivällisyyttä ja vastaanottavuutta sen sijaan, että yritämme kontrolloida ja/tai manipuloida asioita. Feminiinienergia on luovaa energiaa. Se ilmaisee luomisaikomuksen. Sitten sen on aika olla vain vastaanottava ja kärsivällinen ja antaa maskuliinienergian ilmentää luojaroolissaan. Feminiinisyys tulee nyt takaisin aitouteensa ja luopuu kaikesta, mikä ei palvele enää ja mikä oli vain naamio tai hahmo, jonka se teki, ja se palaa todelliseen olemukseensa – ehdottomaan, jumalaiseen rakkauteen.
 
Pyhissä kumppanuuksissa, sieluyhteyksissä ja kaksoisliekkiyhteyksissä feminiinisyydelle on hyvin tavallista, että nämä kollektiivihaavat ja -pelot projisoidaan jumalaiseen kumppaniin. Niinpä aina kun huomaat, että kumppanisi tulee päässäsi etualalle ja täyttää sen kaikenlaisilla ajatuksilla ja tunteilla, voit olla aivan varma, että jotain paljon suurempaa tapahtuu kosmisesti tai planetaarisesti, kuten siinä portissa, jossa olemme tällä hetkellä.
 
Toisaalta maskuliinisuus laukaistaan nyt syvältä hyväksymään lopultakin haavoittuvuutensa. Se haastetaan uskomusjärjestelmissään ja haavoissaan samalla tavalla. Se käy nyt läpi intensiivisiä aaltoja ja ajatusspiraaleja ja opettelee päästämään irti kontrollista ja tarpeesta olla huolehtija, taistelija joka elättää perheen, ja mestari egomielessä. Se ottaa nyt ensimmäisiä pikkuaskelia ilmaistakseen sydämestä, mitä tuntee. Tämä on erittäin vaikeaa ja haastavaa sille, ja on hyvin tärkeää, että feminiinisyys pitää tilaa sille ja osoittaa kärsivällisyyttä ja kiitollisuutta sen ensikontaktista haavoittuvuuteensa. Se opettelee yhdistymään taas sydämeensä ja löytämään todellisen itsensä. Viimeisenä se tarvitsee painetta. Sen täytyy tuntea täydellistä turvaa tunteidensa ilmaisemisessa. Sen täytyy oppia, että on ok tuntea ja jakaa se. Se palaa myös todelliseen aitouteensa ja löytää uudestaan jumaluutensa ja ehdottoman rakkautensa.
 
Voimakkaat seksuaalienergiat
 
Monet kokevat myös parhaillaan voimakasta liikettä alemmissa chakroissa seksuaalienergioiden ja -tarpeiden kera. Näitä energioita pyydetään transformoitumaan pelkopohjaisesta ja tarvitsevasta rakkauspohjaiseksi 5D-taajuudeksi. Sen tekemiseksi on erittäin hyödyllistä ohjata nämä energiat sydänchakraan. Tätä voidaan aktiivisesti tukea masturboimalla, jotta energia saadaan liikkeelle. Sen sijaan, että ne vapautetaan orgasmilla alempien chakrojen kautta, odota vapautusta siihen saakka, kunnes tunnet energian selvästi sydämessä.
 
Ajankohtainen maskuliini-feminiinitanssi valmistelee niitä siirtymään nopeasti 5D-aikajanalle. Tämä ei välttämättä tapahdu rinnakkain. Feminiinisyys siirtyy tavallisesti ensin ja sitten inspiroi monia muita seuraamaan, myös maskuliinisuutta. Tämä on kaksinaisuuden loppu. Sitten kun kaikki pelkotaajuudet on muunnettu ja vain rakkaus on jäljellä, kaksinaisuutta ei voi olla enää. Pimeys menettää merkityksensä, kun ei ole enää vastakohtia.
 
Pidä taajuutesi korkealla ottamalla kokemuksesi vastaan kiitollisena ja oivalla, miten nopeasti sinusta tuntuu paremmalta. Kaaoksen integroiminen ja uudelleenkalibroiminen vaatii pari päivää solutason vapautusten jälkeen. Mutta kun se tapahtuu, oivallat, että käyttäydyt eri tavalla ja sinusta tuntuu erilaiselta kuin ennen. Voit auttaa tätä prosessia maadoittumalla ollen kosketuksessa luonnon veteen, luontoon tai jos se on mahdollista, niin 432 hertsin musiikki on myös erittäin hyödyllistä. Jos haluat oppia enemmän taajuutesi nostamisesta nopeasti oman tilanteesi parantamiseksi ja löytääksesi takaisin onnellisuuteen, tasapainoon ja iloon, kenties nämä tekemäni videot resonoivat kanssasi.
 
Tiedä siis, että se mitä koet, on normaalia ja osa paljon suurempaa suunnitelmaa. Osallistut ihmiskunnan parantamiseen ja täysin uuden maailman luomiseen. Synnytysprosessi ei ole koskaan ollut helppo ja hauska, mutta sitten kun lapsi on syntynyt, unohdat kokemasi tuskan ja tunnet vain iloa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >