HomeViestejäVera Ingeborg8.1.2017 - Uuden Jumalatararkkityypin synnyttäminen

8.1.2017 - Uuden Jumalatararkkityypin synnyttäminen

UUDEN JUMALATARARKKITYYPIN SYNNYTTÄMINEN
 
Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
8.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Paljon on sanottu ja kirjoitettu siitä, että Jumalattaren ja feminiinisyyden nouseminen ja herääminen tuo tasapainon tähän maailmaan. Ja tosiaankin, feminiinienergia lisääntyy ja monet miehet ja naiset jotka ovat kokeneet sydämensä avautuvan, huomaavat sen vaikutukset. Siinä missä runsaamman naisenergian kantajat parantavat niitä haavojaan, että heidät on tukahdutettu tunteidensa ja haavoittuvuutensa vuoksi, runsaamman miesenergian kantajat parantavat niitä haavojaan, että he ovat tukahduttaneet tunteensa ja haavoittuvuutensa. Kumpikin parantaa myös tarpeensa olla kontrollissa – feminiinisyys selvittämällä tarpeen manipuloida ja roikkua kiinni ja maskuliinisuus selvittämällä tarpeen pitää valta ja juosta pois, kun tulee liian tunteellista.
 
Kummallakin puolella tämän feminiinienergian sisäänotto johtaa täyskäännökseen. Se on perimmäinen tasapainottuminen. Maskuliinisuus kunnioittaa nyt feminiinisyyttä, kun tästä on tullut osa sitä. Se arvostaa uutta kykyä tuntea ja olla. Toisaalta feminiinisyys integroi jumalaisen maskuliinisuuden itseensä ja kunnioittaa maskuliinisuutta vahvuuden, tahdonvoiman ja tekemisen vuoksi. Maskuliinisuudella ja feminiinisyydellä kaikki muuttuu. Se tuntuu melkein liian paljolta kestää alussa, mutta ne jotka ovat riittävän urheita hyväksyäkseen ja käydäkseen sen läpi, tulevat ulos uskomattoman voimaantuneena – kera voiman jota ei olisi koskaan odottanut mahdolliseksi. Meistä tulee voittamaton. Mutta tämä voittamattomuus perustuu myötätuntoon ja rakkauteen, ei taistelemiseen ja pelkoon. Nyt haavoittuvuus on suurin vahvuutemme. Meistä tulee täysin tasapainoinen – jin ja jang ruumiillistuneena yhteen ihmiseen.
 
Uuden Jumalatararkkityypin ilmestyminen
 
Yksi erittäin tärkeä ymmärrettävä asia on, että nyt kehittyvä Jumalatarvoima ei ole minkään sellaisen uudestisyntymä, mitä on ollut täällä aiemmin, vaan uuden arkkityypin paljastuminen. Ensimmäistä kertaa maskuliini- ja feminiinienergia tulee täysin tasapainoon. Millainen tämä uusi arkkityyppi siis on? Millaisia ominaisuuksia siihen liittyy?
 
Kun olen pohtinut tätä uutta Jumalatararkkityyppiä, jonkin aikaa eteeni on ilmestynyt Peppi Pitkätossu. Hän oli yksi lapsuuteni sankareita. Luin kirjat ja katselin elokuvat lukemattomia kertoja. Halusin kovasti olla hänen kaltaisensa ja elää samalla tavalla kuin hän. Silloin minulla ei ollut aavistustakaan, että Astrid Lindgrenin tarina sisälsi niin voimakkaita aktivointikoodeja, jotka valmistelivat minua ja monia muita tulevaan. Niinpä katselin Peppi Pitkätossun eilen ensimmäistä kertaa lapsuuteni jälkeen. Ja minusta oli hätkähdyttävää nähdä, miten täydellisesti hän edusti uutta Jumalatararkkityyppiä. Miksi sanoisin, että uutta Jumalatarta edustaa pieni tyttö, jolla on pisamia, kummalliset vaatteet ja punaiset hiukset? Minäpä vien sinut vähän lisää tuohon tarinaan …
 
Video elokuvasta (englanninkielisenä)
 
Laulun saksankielisessä versiossa Peppi Pitkätossu laulaa: "Ich mach mir die Welt widewidewie sie mir gefältt." "Und jeder der uns mag, kriegt under Einmaleins gelehrt." Käännettynä se merkitsee: "Luon maailmani mieleisekseni." "Ja jokaiselle joka pitää meistä, opetetaan aakkosemme (101)". (Huomautus. 101 on pyhä koodi, joka merkitsee henkisen matkan alkua, ykkösen ollessa uusien alkujen numero ja nollan edustaessa perimmäistä Jumalvoimaa.) Minulle hän on mestariluoja suuren leikkisyys-, ilo-, myötätunto- ja kiitollisuusenergiansa myötä. Kuten tiedämme kaikki, huokumamme värähtelyt luovat todellisuutemme. Siksi hänen todellisuutensa on yltäkylläisyyttä, rakkautta ja onnellisuutta. Hän on voimakas valomajakka, joka tietää, että ihmiset jotka resonoivat hänen värähtelyynsä, vedetään hänen luokseen sitten, kun he ovat valmiita hänen totuuteensa ja elämäntyyliinsä. Hän ei yritä vakuuttaa ketään tai juoksentele epätoivoisesti etsimässä ystäviä. He jotka tulevat hänen luokseen, ovat valmiita oppimaan hänen aakkosensa (101): hänen kaavansa täyttymykselliseen ja onnelliseen elämään täydellisessä tasapainossa.
 
Kun olin lapsi, vanhempani sanoivat minulle aina, että tämä oli vain tarina eikä todellinen elämä ole tällaista, enkä voinut olla kuin Peppi tai elää hänen tavallaan. Nyt heräämiseni jälkeen olen ehdottoman varma, että juuri tähän minun elämäni ja monien muiden elämä on menossa. Koen jo paljon sitä, ja se on enemmän kuin jännittävää.
 
Tässä ovat ne ominaisuudet, jotka tekevät hänestä uuden Maan Jumalatararkkityypin täydellisen edustajan minun silmissäni.
 
Hän on lapsenomainen ja leikkisiä
 
Peppi rakastaa leikkiä. Hän tutkii ympäristöään tuomitsematta mitenkään. Hän pelkästään havaitsee, mitä tapahtuu hänen ympärillään, ja nauttii kokemastaan. Hän on utelias oppimaan vain tarkkailemalla. Hän rakastaa lähteä seikkailuihin. Hän keksii uusia pelejä, hän rakastaa tanssia ja laulaa yksin ja julkisesti, ja hän tartuttaa toisiin ilonsa.
 
Hän on peloton
 
Peppi asuu yksin Huvikummussa. Hän jättää oven lukitsematta ja kaikki jotka haluavat, voivat tulla sisään – myös varkaat jotka yrittävät varastaa hänen kultalaukkunsa.
 
Hän on vahva
 
Hänellä on uskomattomat voimat ja hän pystyy nostamaan hevosenkin ilman mitään ongelmaa. Hän tietää, miten käytetään energiaa ja kanavoidaan se fyysiseen tekoon. Hän ei koskaan käytä väärin voimaansa, vaan aina hyvään tarkoitukseen.
 
Hän huolehtii itsestään ja toisista
 
Vaikka hän on yksin asuva lapsi, hän pitää hyvää huolta itsestään, eläimistään ja kodistaan. Hän siivoaa, hän osaa laittaa ruokaa ja leipoa ja hän tekee sen suurella rakkaudella itseään ja eläimiään kohtaan. Hän laittaa jopa pienen joulukuusen ja juustolautasen pienelle hiirelle, joka asuu hänen kanssaan.
 
Hän on androgyyni
 
Pepillä on täydellinen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapaino. Hän on yhtä paljon tyttö kuin poika. Hän on hyvin haavoittuva ja näyttää tunteensa, ja hän on myös hyvin selkeä ja täsmällinen siinä, mitä hän haluaa ja mitä hän tekee, ilman kontrollointitarvetta. Hän rakastaa olla ja tehdä.
 
Hän on myötätuntoinen
 
Peppi näkee hyvää jokaisessa ihmisessä. Myös varkaissa jotka yrittivät varastaa hän kultansa useamman kerran. Hän antaa anteeksi heille ja jakaa yltäkylläisyyttään heidän kanssaan. Hän antaa heille ruokaa ja vähän kultaa.
 
Hän on yltäkylläinen ja nauttii jakaa sitä kaikkien kanssa
 
Peppi on yltäkylläinen kaikin tavoin – rakkaus, terveys ja raha. Hänellä on monta ystävää, kaikki lapset rakastavat häntä. Yltäkylläisyytensä jakaminen kaikkien kanssa tekee hänet ehdottomasti onnelliseksi. Hän ostaa karkkia ja leluja kaikille lapsille ja joululahjoja kaikille, jotka haluavat pistäytyä katsomaan häntä.
 
Hänellä ei ole odotuksia
 
Peppi elää täysin hetkessä eikä hän odota minkään tapahtuvan. Hän antaa itsensä yllättyä joka päivä siitä, mitä hänelle seuraavaksi tulee. Hän tietää, että joka päivä on jännittävä, tarvitsematta suunnitella tai kontrolloida mitään.
 
Hän menee virran mukana
 
Siksi hän seuraa sydäntään ja intuitiotaan eikä hänellä ole mitään rutiineja. Hän on huoleton ja hän luottaa elämään ja sen virtaan joka hetki. Joka päivä on erilainen ja hän rakastaa elämän ennustamattomuutta, koska hän tietää, että jokainen päivä on taianomainen ja täynnä yllätyksiä, ilman tarvetta kontrolliin, odotuksiin tai tulkintoihin.
 
Hän on luova
 
Peppi on hyvin luova. Hän rakastaa piirtää, leipoa hassuja joulupipareita, ripustaa lahjoja kuuseen, keksiä uusia pelejä, tehdä omat luistimensa hiilihangosta, hän korjaa vanhan veneen, jonka löysi joesta, keksii uusia sanoja, hän siivoaa lattian laittamalla juuriharjat jalkapohjiinsa … ja paljon, paljon muuta.
 
Hän rakastaa itseään
 
Peppi on hyvin itsevarma ja laittaa itsensä aina etusijalle. Hän rakastaa punaisia hiuksiaan ja pisamiaan. Kun hän näkee apteekin mainostaulun, miten pääsee eroon pisamista, hän menee kertomaan liikkeen omistajalle, ettei hän kärsi pisamistaan, mutta omistaja on ihana ja hän rakastaa tätä.
 
Hän on aito
 
Peppi on ehdottoman uskollinen itselleen. Hän ei näyttele tai yritä täyttää toisten odotuksia. Hän ei välitä, mitä toiset ajattelevat hänestä – hän tekee vain juttuaan, on se sitten tanssimista kadulla, liian suurien kenkien käyttämistä, eriväristen sukkien pitämistä tai sormensa ja myöhemmin päänsä pistämistä kakkuun kahvikutsuilla.
 
Hän on ehdottoman vapaa
 
Peppi ei käy koulua, koska hän ja hänen isänsä eivät näe mitään järkeä siellä opetetuissa asioissa. Hän omistaa asioita, kuten talon ja laukullisen kultaa, mutta hän ei ole kiinni niissä. Hän nauttii niistä niin kauan, kun hänellä on ne. Hän oivaltaa, että yltäkylläisyydessä ei ole kyse rahasta. "Ei, isä, en tarvitse lisää kultaa, pärjään ilman. Raha mutkistaa vain asioita." Hän ei ole kiinni järjestelmässä eikä riippuvainen kenestäkään. Hän ei ole kenellekään mitään velkaa. Hän on täysin vapaa ja voi tehdä, mitä haluaa. Hän ei ole osa järjestelmää, ainoastaan tarkkailee sitä, ymmärtämättä oikeasti, miksi ihmiset elävät sillä tavalla.
 
Hän on hyvin yhdistynyt maahan ja luontoon
 
Peppi tuntee suurta yhteyttä maahan ja luontoon. Hän viettää paljon aikaa ulkona ja kohtelee puita, kasveja ja eläimiä hyvin kunnioittavasti.
 
Hän rakastaa ehdottomasti eikä tuomitse
 
Peppi näkee hyvää kaikissa. Hän ei tuomitse ketään sen vuoksi, mitä tämä on tehnyt. Ei lastenkodin johtajaa, joka yrittää saada hänet hallintaansa, eikä varkaita jotka yrittävät saada hänen kultansa. Olemalla tuomitsematta hän inspiroi näitä muuttumaan ja kääntymään ympäri.
 
Hän rakastaa isää ja äitiä ehdottomasti ilman kiinnikkeitä. Hänen äitinsä on taivaassa ja isänsä Etelämerellä. Hän tietää, että äiti on edelleen häntä varten ja puhuu tälle paljon. Ja kun isä tulee käymään, hän antaa tämän lähteä taas ilman surua, koska hän tietää, että isän rakkaus on aina läsnä ja hän palaa taas jossain kohtaa.
 
Hän nauttii yksinolemisesta yhtä paljon kuin seurasta
 
Pepille ei ole mikään ongelma olla yksin. Hän nauttii leikkiä ja luoda yksin yhtä paljon kuin toisten kanssa.
 
Tämän kirjoittaminen koskettaa minua syvästi. Minusta tuntuu siltä, että pitkäaikainen unelma on toteutumassa. Siirryttäessä viidenteen ulottuvuuteen ja feminiinisyyden noustessa, mikä johtaa huolettomaan, leikkisään ja yltäkylläiseen elämään nyt-hetkessä täydellisessä jig/jang-tasapainossa, Pepin tapaan siitä ei tule ainoastaan mahdollista vaan totta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >