HomeViestejäVera Ingeborg17.11.2016 - Valmistaudu tehtävääsi, ei enää tekosyitä - on aika ...

17.11.2016 - Valmistaudu tehtävääsi, ei enää tekosyitä - on aika ...

VALMISTAUDU TEHTÄVÄÄSI, EI ENÄÄ TEKOSYITÄ – ON AIKA ,,,
 
Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
17.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vauuu, miten hullua on ollut USA:n vaalien lopputuloksesta lähtien. Hyvin monet ihmiset menivät tolaltaan, suuttuivat ja pelästyivät. Ja he edelleen jatkavat sitä. Mukavuusalue on mennyttä, eikä kukaan tiedä, mitä tulevaisuus tuo ja mitä tämä tyyppi aikoo. Ei mitään sellaista, josta egomieli selviytyy hyvin. Tämän lisäksi merkittävät maanjäristykset ovat lisääntyneet kuluneilla viikoilla. Tätä planeettaa ravistellaan todella ytimeen saakka. Tämän rinnalla valotyöntekijöillä on edelleen paljon fyysisiä vaivoja, tunnepuhdistuksen viime jäänteitä ja … ajatussilmukat ovat takaisin. Mutta ne tuntuvat erilaiselta. Ne pyörivät paljon useammissa aiheissa kuin koskaan aiemmin. Ja vaikka ne pyörivät kovasti yhtenä hetkenä, seuraavassa olet unohtanut täysin, mitä olit yrittänyt tajuta. Mitä tapahtuu?
 
Loputon tarina siis jatkuu. Ja olemme tottuneet siihen! Tietoisuuden laajentuminen ON todellakin loputon tarina, koska universumin laajentuminen jatkuu ja se jatkaa itsensä kokemista ja ilmaisemista aineeseen ja muotoon keräten informaatiota, ennen paluutaan aineettomuuteen. Tämä saattaa olla hämmentävä ymmärtää, mutta tästä koko pelissä on kyse. Emme lakkaa koskaan kasvamasta ja laajentumasta. Mutta mitä korkeammalle nousemme, sitä helpommaksi se tulee, koska pääsemme eroon pelkomalleista matkan varrella, joten huiput ovat korkeampia ja säännöllisempiä, kun taas laaksoja on vähemmän ja ne menettävät valtansa meihin. Toisaalta, missä olemme tällä hetkellä ja mitä koemme?
 
Kaaos ja heijastevaikutus
 
Kuten olen sanonut monessa blogissani aiemmin, järjestelmän on mentävä kaaokseen voidakseen rakentua uudelleen korkeammalla tasolla. Se on universaali laki ja jokaisen evoluutioprosessin perusta. Sen voi havaita kaikkialla luonnossa. Jäykkä rakenne ei voi muuttua. Ja aivan kuten tämä tapahtui mikrotasolla omassa kehossasi, nyt se tapahtuu makrotasolla kollektiiville. Muista, miten vaikeaa sinulla oli käydä läpi heräämisprosessi oman kehosi kanssa, joka on organismi. Ja kaikki solusi ovat osa tuota organismia. Koko solumuistisi täytyi ohjelmoida ja jäsentää uudestaan voidaksesi päästä korkeampiin ulottuvuuksiin ja kyetäksesi käsittelemään korkeampia viidennen ulottuvuuden valo- ja rakkaustaajuuksia. Nyt siis sama tapahtuu laajemmin. Ja sinuun vaikutetaan tuon suuremman organismin soluna, jonka osia kaikki olemme.
 
Oletko siis oikeasti yllättynyt, että kaikkea tätä kaaosta on planeetalla tällä hetkellä? Näin täytyi olla. Muista vain, miten sinua työnnettiin heräämisprosessiisi. Sinut laukaistiin niin syvältä, että kaikki vanhat uskomusjärjestelmäsi ja kaikki, mikä sinussa ei ollut aitoa ja väärentämätöntä, ja kaikki epäaidot pelkomallit tulivat pintaan, jotta voit käydä läpi nuo tunteet, voidaksesi päästää irti niistä ja muuntaa energian korkeammalle tasolle. Ja täsmälleen sama tapahtuu nyt ihmiskunnan organismissa.
 
Tiedät, että oma heräämisesi oli pitkä ja tuskallinen prosessi. Et vain herännyt ja kaikki oli välittömästi helppoa ja ruusunpunaista maailmaa. Kaukana siitä! Ei, vaan kävit kärsivällisesti läpi kaikki oman evoluutioprosessisi ylä- ja alamäet. Miksi siis se evoluutioaskel johon ihmiskunta suuntaa nyt, olisi yhtään erilainen? Luulitko oikeasti, että kulkisimme vain portaalista ja päätyisimme kaikki heti paratiisiin? Ei tietenkään. Ihmiskunnan täytyy käydä läpi sama asia kehonsa joka solussa – kaikissa ihmisissä jotka heräävät nyt.
 
Ja sinun tehtäväsi tämän planeetan suuremman organismin parantuneena soluna on "tartuttaa" kaikkiin muihin soluihin uusi valon ja ehdottoman rakkauden "virus". Johtaa heidät Kristus-tietoisuuteen, pois pimeyden laaksosta ja erillisyysharhasta. Siis rehellisesti: eikö ole mahtava viesti, että sinun täytyy vain keskittyä lisää itseesi, parantumiseesi ja pysyä valossa, olla rakkaus ja jakaa sitä mahdollisimman monien ihmisten kanssa? Ei ole muuta tehtävää. Järjestelmä parantaa itsensä rakkauden avulla. Lakkaa siis huolehtimasta vaalien tuloksesta ja yrittämästä ymmärtää asioita, joita et voi muuttaa. Et halua olla syöpäsolu, joka tekee organismista vielä sairaamman, ethän?
 
Taas kerran, tämä kaaos on välttämätön vanhojen energiamallien tuhoamiseksi. Vain silloin muutos korkeammalle kehittyneeseen olotilaan voi tapahtua. Muista, että muutos voi tapahtua vain sisältä. Aivan kuten et voi muuttaa toista ihmistä, et voi muuttaa poliittista, talous- tai kulttuurijärjestelmää. Ainoa tapa sen muuttamiseen on henkilökohtainen asennemuutos ja siirtyminen pelosta rakkauteen. Heijastevaikutuksena tämä leviää koko planeetalle. Etkä ole yksin. Monia valotyöntekijöitä on sijoitettu ympäri planeettaa strategisesti käynnistämän ja tukemaan näitä heijasteaaltoja kaikkialla. TÄMÄ on tapa nostaa taajuutta ja muuttaa todellisuutta – ei vain itselläsi, vaan ihmiskunnalla ja planeetalla kokonaisuutena.
 
Ajatussilmukat ja napamuutos
 
Kuten viitattiin yhdessä viime blogissani, astumme aamunkoiton pioneerien viimeiseen puhdistusvaiheeseen yksilötasolla. Kyllä, sinä joka luet tätä! Tämä merkitsee, että fyysinen, tunne- ja mentaalikehosi hankkiutuu eroon 3D-ohjelmoinnin viime osista parantuakseen ja jäsentyäkseen täysin uudelleen paljon korkeammalla tasolla.
 
Yksi asia joka todella erottuu nyt, ovat ajatussilmukat. Olemme tehneet kovasti työtä saadaksemme egon kontrolliin ja olemme onnistuneet hyvin olemaan nyt-hetkessä. Ja aivan yhtäkkiä näytämme olevan takaisin vanhassa pelissä, jossa hypimme menneisyydestä tulevaisuuteen, olemme huolissamme siitä, mitä olisimme voineet tehdä eri tavalla tai mitä voisi tapahtua ja miten voimme valmistautua siihen. Mutta niin syvällä kuin pyörimmekin, yhtäkkiä unohdamme sen ja pyöriminen alkaa jossain muussa. Ja sen myötä meillä on myös vaikeuksia ilmaista itseämme puhumalla tai kirjoittamalla. Meidän on vaikeaa ilmaista sanoin, mitä koemme, ja joskus puhekykymme näyttää täysin häiriintyneen. Miksi kamppailemme yhtäkkiä ja yritämme kovasti ymmärtää asioita, joita emme voi kuitenkaan muuttaa?
 
On kaksi pääsyytä:
 
1) Vaihtelemme ykseystietoisuuteen ja takaisin erittäin nopealla tahdilla. Sekunneissa! Menemme edestakaisin: 3D-5D-3D-5D-3D-5D. Tämä on osa uudelleenkalibrointiamme ja mieli yrittää ymmärtää tätä kummallista tanssia, mutta se ei kykene käsittämään sitä valtavaa informaatiomäärää, joka tulee energiavirran mukana. Tiedä siis, että nämä ajatussilmukat ovat täysin normaaleja ja aiheutuvat napojen muuttumisesta solurakenteessamme. Tämä enteilee sitä napamuutosta, joka tiedemiesten mukaan on jo myöhässä ja joka katalysoi suurta tietoisuusmuutosta. Nollapiste. Evoluutiohyppy uuden Maan todellisuuteen.
 
2) Olemme virittyneet kollektiivikenttään ja poimimme kaikkia pelkoja, joita nousee pintaan miljardeilla heräävillä tulokkailla. Tiedosta siis, että kaikki ajatussilmukat ja tunneräjähdykset, joita sinulla on, eivät ole omiasi. Kollektiivikamaa kulkee lävitsesi ja sinun täytyy vain antaa sille myötätuntoa ja kiitollisuutta. Kollektiivimme parantuu viimeinkin! Tästä kannattaa olla onnellinen ja juhlia sitä! Se on jännittävä uutinen!
 
Paljastukset ja kollektiivilaukaisijat
 
Voitko nyt siis nähdä, että kaikki mitä on tapahtunut Donald Trumpin laukaistessa ihmiskunnan, täytyi tapahtua, jotta voimme ihmiskollektiivina herätä ja ylösnousta? Meillä on mielenkiintoisia kuukausia edessä. Saamme paljon paljastuksia vanhasta järjestelmästä ja maailman eliitistä, joka on hallinnut ja kontrolloinut ihmiskuntaa pitkän aikaa. Ja nämä paljastukset ovat hyvin synkkiä ja rumia. Silti tämä on yksi välttämätön askel, joka auttaa massoja heräämään. He näkevät hyvin selvästi, miten kauan heitä on orjuutettu ja miten kauan he ovat eläneet valhetta tietämättä todellista luonnettaan ja syntymäoikeuttaan yltäkylläisyyteen ja vapauteen. Ja voidakseen käydä läpi tämän prosessin ja tämän tajuntansa laajentumisen, he tarvitsevat SINUA!
 
Kaikki mitä kävit läpi, kaikki mitä sinulle on tapahtunut ja kaikki tuska, ovat valmistelleet sinua tähän. Ollaksesi johtaja tässä prosessissa ja valomajakka keskellä kaaosta, jonka puoleen ihmiset voivat kääntyä hämmennyksessään. Sinua ei enää pidetä hulluna, vaan sellaisena joka tietää siitä kaiken ja pystyy auttamaan. Olet hyvin kiitollinen siitä, kuka olet ja mitä teet. Pysy siis valossasi! Rakkaus- ja valoenergia on niin paljon voimakkaampaa kuin pelkoenergia. Pimeydellä ei ole mitään mahdollisuuksia valoa vastaan. Valo imee sen. Tällä tavalla parannamme kollektiivin. Jokainen meistä omien lahjojensa ja taitojensa avulla. Niille jotka edelleen epäilevät, mistä tässä prosessissa on kyse, suosittelen, että he lukevat artikkelin "Kaksoisliekit – todellisen tarkoituksen ja energiadynamiikan ymmärtäminen" (5.5.2016). Sen fokus on kaksoisliekeissä, mutta erityisesti sen ensimmäinen osa pätee yhtä lailla kaikkiin valotyöntekijöihin.
 
Valmistaudu siis tehtävääsi! Tämä on alokasleirin lopputentti! Olet melkein valmis parantumisesi osalta, ja tämä planeetta ja ihmiskunta tarvitsevat sinua! Tätä varten tulit tänne! Ei enää tekosyitä. Sinun on tarkoitus mennä ihmisenä olemisen yli. Sinun on tarkoitus löytää oma sisäinen valosi. Kaikki ulkopuolellasi on vain katalyytti päästäksesi siihen. Nyt on aika astua täysin omaan voimaasi. Nyt on aika luottaa täysin intuitioosi. Sinusta tulee kohta todellinen ylösnoussut mestari fyysisessä kehossa. Ei enää epäilyjä. Ei enää tuomitsemista. Ei enää odottamista, että oppaasi kertovat, mitä tehdä. Sinä TIEDÄT. Kyllä, sinä tiedät – ala luottaa siihen. Palkkio? Sinusta tulee oman kohtalosi mestari. Koet ehdotonta rakkautta, vapautta ja iloa fyysisyydessä niin kauan, kuin haluat. "Oikeasti?" saatat ajatella nyt … Kyllä, oikeasti, koska vanhentumista ei tapahdu, kun pelko on poissa.
 
Aika rokata show. Ja olen onnellinen ja kiitollinen, että rokkaan teidän kanssanne! Rakastan teitä ja arvostan teitä kaikesta kovasta, hyvin tehdystä työstä. Kiitos kovasti, että olette täällä saamassa tämän tapahtumaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >