HomeViestejäVera Ingeborg9.11.2016 - Kaikki on täydellisen jumalaisessa järjestyksessä

9.11.2016 - Kaikki on täydellisen jumalaisessa järjestyksessä

KAIKKI ON TÄYDELLISEN JUMALAISESSA JÄRJESTYKSESSÄ
 
Andromedalaisia kanavoinut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
9.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat veljemme ja sisaremme maaplaneetalla.
 
Kyllä, monet ovat järkyttyneitä tällä hetkellä. Eivät voi ymmärtää, mitä on tapahtunut. Miten päädyimme tähän? Kerromme teille, että se mitä koette nyt, on erittäin hyvä asia ja erittäin tarpeellista. Ihmiskunta parantuu. Menneisyyden syvälle haudatut haavat ja pelot jotka jaatte kollektiivisesti, tulevat pintaan viime päivien tapahtumien laukaisemana: feminiinisyyden tukahduttaminen, vähemmistöjen vainoaminen, kontrollin menettämisen pelko, turvallisuuden menettämisen pelko, epäluottamus, yksinäisyys, erillisyyden tunteminen.
 
Ja olemme täällä onnittelemassa teitä. Tiedostamatta olette äänestäneet syvän parantumisenne puolesta. Aitouteen palaamisenne puolesta. Todelliseen vapauteen palaamisenne puolesta. Uuteen todellisuuteen heräämisenne puolesta. Tietoisuutenne laajentumisen puolesta. Teidät on potkaistu ulos kollektiiviselta mukavuusalueelta löytääksenne takaisin ykseyteen, yhtenäisyyteen ja myötätuntoon.
 
Vain tällä on merkitystä nyt. Yhteisyydellä. Olette löytämässä, että te ette tarvitse mitään johtajia, vaan jokainen teistä johtaa tätä prosessia ja muutosta. Sisältä käsin. Havaitsette taas, että olette kaikki osa samaa organismia ja te kaikki esitätte tärkeää roolia sen parantumisessa ja kasvussa takaisin todelliseen ihmisyyteen – vapaana pelosta, sairaudesta ja tuskasta.
 
Kyllä, olette peloissanne. Moni tuntee sairastavansa lattialla kuin haavoittunut kauris, joka ei kykene enää juoksemaan pois siitä, mitä pelkää eniten. Tunnette olevanne alasti, haavoittuva ja uskomattoman vihainen ja surullinen.
 
Ja olemme täällä kertomassa teille, että hyväksykää oma haavoittuvuutenne. Se on suurin lahjanne. Haavoittuvuus tuo teidät takaisin kosketukseen tunteidenne, oman olemassaolonne ja energian aistimiskykynne kanssa. Todellisen sinun kanssa. Tämä on syvän parantumisen aikaa. Rentoutukaa tuntemattomaan, välittäkää itsestänne ja toisista, rakastakaa itseänne ja toisianne ja nähkää, miten kaikki ympärillänne on vain heijastusta nykyisestä olotilastanne. Tämä on totta teille yksilönä sekä kollektiivina.
 
Tämä on aikaa olla piiloutumatta enää itseltänne tai toisilta. Avoimuuden ja hyväksymisen asenteella parannatte – ette vain itseänne, vaan kaikkia ja kaikkea ympärillänne.
 
Tulkaa ulos päästänne, jättäkää huolenne, älkääkä antako egon ottaa hallintaa. Menkää sydämeenne ja tuntekaa, miten nämä tapahtumat yhdistävät teidät kaikkiin ja kaikkeen ympärillänne ja miten suuren tilaisuuden tämä tarjoaa oman voimanne takaisin ottamiseen. Ette ole todellisuutenne uhri – olette todellisuutenne luoja. Luovuus tulee sielustanne ja sydämestänne. Etsikää se ja käyttäkää sitä suuremmaksi hyväksi.
 
Kyllä, ette voi uskoa sitä vielä. Silti pyydämme teitä antamaan tälle uudelle perspektiiville tilaisuuden. Teihin sattuu edelleen ja kanniskelette haavojanne. Egonne kanssa koko olemuksenne on haava. Kukaan ei aio satuttaa teitä. Niin kauan kun olette vielä erillisyysharhassa, jokainen teistä suojelee vain omia haavojaan ja projisoi niitä toisiin, jotka "laukaisevat" teidät. Tämä on ero valaistuneisiin keskuudessanne. Niihin jotka ovat jättäneet kaikki pelkonsa ja valitsevat rakkauden joka päivä. Niihin jotka ovat menneet erillisyyden ja kaksinaisuuden tunteen yli, niihin jotka ovat parantaneet haavansa, niihin jotka hyväksyvät kaiken sellaisena, kuin se on, ja näkevät tarkoituksen kaikessa, mitä on. Heitä ei voi satuttaa. He ovat parantuneet. He ovat kokonaisia. Niinpä sen sijaan, että tuomitsette toisenne tai syytätte toisianne, tiedostakaa kollektiiviset haavanne. Älkää antako niiden kasvaa menemällä pelkotietä. Sallikaa sen sijaan itsenne tuntea kiinnittymättä. Antakaa tunteiden mennä kiitollisuuden kera. Syleilkää niitä vanhana tuttavana, jolle haluatte sanoa hyvästi iäksi.
 
Hyväksykää se, mitä on, siihen reagoimisen tai sitä vastaan taistelemisen sijasta. Pelolla reagoiminen pelkoon luo sitä lisää. Rakkaudella reagoiminen pelkoon muuntaa sen rakkaudeksi. Rauhoittukaa ja löytäkää sisäinen tasapainonne tässä ja nyt. Se on ainoa todellisuutenne. Siinä olette aina turvassa. Yllätytte, miten nopeasti asiat muuttuvat ja loksahtavat paikoilleen teillä. Yksilönä ja kollektiivina.
 
Kyllä, näyttää pelottavalta. Mutta jos voisitte nähdä sen, minkä me näemme jo hyvin selvästi, olisitte hyvin tyyni. Olisitte hyvin rauhassa. Tuntisitte jo korkeampien ulottuvuuksien voimakasta iloa ja taivaan energioita maan päällä: tämä on kultaisen ajan alku, uusi Maa. Kasvatte hyvin paljon hyvin nopeasti. Kaikki on täydellisen jumalaisessa järjestyksessä. Olemme uskomattoman ylpeitä teistä. Olemme aina kanssanne. Rakastamme teitä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >