HomeViestejäVera Ingeborg8.11.2016 - Marraskuun energiat - ärsyyntynyt ja fyysisesti sairas? Tästä syystä ...

8.11.2016 - Marraskuun energiat - ärsyyntynyt ja fyysisesti sairas? Tästä syystä ...

MARRASKUUN ENERGIAT – ÄRSYYNTYNYT JA FYYSISESTI SAIRAS? TÄSTÄ SYYSTÄ ,,,
 
Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
8.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Korkeiden valotaajuuksien sisäänvirtaaminen jatkuu ja menemme kohti 11-11-porttia valonnopeudella. Näyttää siltä, että saamme ikään kuin tukea uudesta geomagneettimyrskystä, jonka aiheutti valtava koronan massapurkaus, joka jätti auringon pinnalle 200.000 kilometrin pituisen kanjonin, kuten spaceweather.com kertoo. Sen on tarkoitus osua Maahan 8.11. Jos näin on, tämä antaa meille ylimääräisen työnnön ja lisää energiapotentiaalia muuntaa energioita nopeasti. Kuten kuvattiin jo artikkelissa puhdistusfinaaleista, energiat rakentuvat nyt hyvin nopeasti ja käymme läpi paljon transformaatiota erittäin lyhyessä ajassa.
 
Järjestelmämme ylirasittuu, ja meistä tuntuu, että olemme lähteneet yhdestä todellisuudesta ilman, että olemme astuneet täysin vielä uuteen todellisuuteen. Leijumme melkein kuin ulottuvuuksien välissä. Meissä tapahtuu muutoksia nyt niin nopeasti, että fyysinen kehomme ja ulkoinen todellisuutemme eivät pysty vielä saamaan sitä kiinni. Kaikki tämä aiheuttaa suurta ärsytyksen ja hämmennyksen tunnetta. Meistä tuntuu, että olemme siirtyneet kovasti eteenpäin ja tehneet kovasti sisäistä työtä, ja kuitenkaan ei tunnu vielä lainkaan autuaalta. Kärsimme edelleen voimakkaasta väsymyksestä ja pakahdumme kaikista niistä mahdollisuuksista, joita meille näytetään siitä, mihin elämämme voisi viedä meidät seuraavaksi. Pakahdumme niin, että haluamme mieluummin sivuuttaa sen kaiken. Emmekö voi päästä yli arvausleikistä ja saada jonkin selkeän merkin kerrankin?
 
Ei, ei vielä. Yhteydettömyys on tärkeää tällä hetkellä. Meidän täytyy tehdä siirtymä 5D:hen. Ja voimme tehdä sen vain yksin. Meidän täytyy luottaa täysin omaan intuitioomme ja meidän täytyy hallita itserakkaus ja itseluottamus kyetäksemme tekemään tämän siirtymän. Oppaamme tekevät meille palveluksen eivätkä ole kovin läsnä. Ne tietävät, että olemme saavuttaneet kohdan, jossa pystymme kulkemaan tämä portaalin läpi yksin. Ja se tulee pian! Energiaportti on avautunut jo valtavaan uusien alkujen portaaliin 11.11. Valmisteluna siihen olemme jo merkittävässä tasapainottumisvaiheessa – 8.11. on täsmälleen päiväntasauksen ja päivänseisauksen puolivälissä, tasapainon ja harmonian päivä. Ja käännekohta.
 
Päästetään irti niistä 3D-energioiden viime hitusista, joita vielä maleksii energiakentässämme. Supertäysikuu 14.11. auttaa näissä loppupuhdistuksissa. Kaikki se mitä olemme kokeneet nyt, on valmistelua kaikkeen sisääntulevaan uuteen, mikä ilmentyy nopeammin kuin koskaan. Miten huvittavaa, että 8.11. on USA:ssa vaalipäivä. Se ei ole sattumaa. Jos siis olet saanut tarpeeksesi kaikista ylösnousemusjutuista ja kaikesta epävarmuudesta, ota vain aikaa katsoa taaksepäin ja näe, miten monet asiat ovat sinulla muuttuneet ja siirtyneet eteenpäin hyvin lyhyessä ajassa. Miten paljon olet kasvanut ja oppinut. Meillä on taipumusta unohtaa arvostaa saavutuksiamme, kun keskitymme kaikkiin rakennustyömaihin elämässämme.
 
Ajasta tulee vaikeasti määriteltävää
 
Monille aika ei ole enää todellista, erityisesti niille jotka ovat jätteet aikataulut ja rutiinit taakse. Kulunut viikko voi tuntua vuodelta, koska hyvin paljon tapahtuu kerralla. Mielemme ei pysty käsittelemään kaikkia muutoksia, joita käymme läpi, eikä muistamaan asioita oikein. Siksi se ajattelee, että on ollut pakko kulua paljon aikaa. Meidän on vaikea muistaa asioita vanhasta 3D-elämästämme. Ne tuntuvat enemmän kuin entisen elämän muistoilta ja hyvin surrealistisilta. Koemme lineaarisen ajan hajoamisen ja sitä enemmän siirrymme nyt-hetkeen ja ymmärrämme, että tämä on ainoa todellisuutemme. Kun luovumme peloista, ikääntymisprosessi hidastuu ja myös peruuntuu. Tulemme tosiaan nuoremmaksi – yksi syy miksi ajan merkitys loppuu. Ilman ikääntymistä ei ole painetta saavuttaa mitään nopeasti. Meillä on ikuisuus sen tekemiseen!
 
Kaksoisliekit tuntevat yhteydettömyyttä ja ärsytystä
 
Kaksoisliekeille tämä on energeettisesti hyvin mielenkiintoinen jakso. Ne jotka ovat parantaneet tunnekehonsa täysin, tuntevat suurta yhteydettömyyttä kaksoseensa. Kaiken tämän työntämisen ja vetämisen jälkeen ja heidän oltuaan mielessämme 24/7, se kaikki on yhtäkkiä poissa. Ja se tuntuu kummalliselta. Se on melkein kuin kaipaamisen kaipaamista. Kaksosten täytyy ensin tottua ehdottoman vapauden ja aitouden tunteeseen, oltuaan kiinnittyneenä hyvin pitkään. Ja energia tuntuu ehdottomasti lattealta, kun kaksoset saavuttavat tuon olotilan.
 
Alussa uusi tila heilahtelee, mutta kun kaksoset hyväksyvät tuon kokemuksen, he siirtyvät hyvin nopeasti kiintymättömyyteen pysyvästi. Kun se tapahtuu, he tuntevat, että energiakenttä kaatuu. Pelissä on mukana kummankin osan kvanttikietoutuminen. Feminiinisempi osa joka on viettänyt kuluneet vuodet puhdistuen ja parantuen, on nyt valmis astumaan täysin tehtäväänsä ja siirtymään eteenpäin ilman kiinnittymistä tai kaipausta. Ja hän on valmis tekemään sen yksin ja hän on valmis myös mahdollisuuteen, että saattaa olla joku muu. Mutta … energeettisesti häntä pidätellään. Ja se on perseestä! Miksi niin on?
 
Kun energiakenttä on kaatunut ja maskuliinisuus herää, se alkaa lähettää energeettisesti merkkejä "Älä jätä minua. Tarvitsen sinua edelleen." Yhtä aikaa 3D:ssä näyttää siltä, että mikään ei muutu hänen puoleltaan. Hän näyttää vain jatkavan 3D-elämäänsä. On kummallinen tunne olla edelleen yhteydessä johonkuhun 3D:ssä, kun on itse jättänyt jo tuon ulottuvuuden. Se johtaa ärsytyksen tunteeseen. Haluttomuuteen olla enää tekemisissä rakkaansa 3D-version kanssa, koska ei pysty yhdistymään enää ihmisdraamaan. Feminiinisempi osa haluaa vain lähteä lentoon ja tutkia 5D-iloa ja –onnellisuutta, ja hän jakaisi enemmän kuin mielellään kaiken tämän oman vastineensa 5D-version kanssa. Sen jonka hän oli alussa tavannut rakkauskuplavaiheen aikana. Vaikka tämä tosiaan tuntuu ärsyttävältä tällä hetkellä, se on erittäin hyvä merkki siitä, että energiat ovat siirtyneet lopulliseen tasapainottumistanssiinsa. Jatka siis vain elämääsi, luota prosessiisi ja jatka tehtävääsi. Tilanne tasapainottuu ja asettuu nyt nopeasti.
 
Vanhat haavat ja voimakkaat fyysiset vaivat
 
Vanhoja haavoja ilmestyy esiin taas kerran niillä, jotka eivät ole vielä täysin parantuneet. Ihmiset ovat väsyneitä ja kyllästyneitä. Koti-ikävä tulee taas esiin, ja monien on vaikea pitää yllä uskoa, että jokin muuttuu lähiaikoina. Ja fyysinen keho tulee hulluksi monilla ihmisillä. Huimaus, migreenit ja voimakas kipu koko selkärangassa sekä epäselvät silmät ja kurkkukipu ovat harmiton osa. Mutta monet kamppailevat voimakkaiden vatsakipujen kanssa, mihin sisältyy veden oksentamista ja kehon heikkoutta, mikä tuntuu valtavalta flunssainfektiolta. Kuten kaikessa tunnetuskassa ja mielen pyörimisessä, myös fyysisessä kivussa on suositeltavaa hyväksyä se. Tiedä, että tässä kehosi rakentuu uudelleen ja yrittää saada kiinni energiakehostasi – sopeutuen korkeisiin taajuuksiin. Rakasta kehoasi siitä, että se on niin urhea ja tukee sinua, jotta pystyt ylösnousemaan asuen siinä. Kaikki eivät pysty tekemään tätä ja heidät jätetään taakse 3D-taajuuksiin. Etsi tietysti lääketieteellistä apua, jos tarvitset mielenrauhaa.
 
Rakkaani, on puhdistusfinaalit. Energiat ovat superintensiivisiä ja ravistelevat meitä taas kerran ytimeen saakka. Tämä on ainoa tie 5D-taajuuksiin ja ankkuroitumiseen uuteen Maahan pysyvästi. Älä yritä puskea eteenpäin asioita, jotka eivät ole valmiita ilmentymään. Se tuottaa vain pettymystä ja olet haaskannut paljon energiaa pienin tai olemattomin tuloksin. Seuraa energianykäisyjä, joita tunnet. Maadoita itsesi ja jatka rohkeasti sen muuntamista, mitä tulee esiin. Jos tarvitset vinkkejä tuleville päiville, tsekkaa nämä vinkit (englanniksi) mestarialkemistiksi tulemiseen ja siihen, miten energioita muunnetaan nopeasti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >