HomeViestejäVera Ingeborg13.8.2016 - Miksi paskalta tuntuminen on oleellinen osa valotyötä

13.8.2016 - Miksi paskalta tuntuminen on oleellinen osa valotyötä

MIKSI PASKALTA TUNTUMINEN ON OLEELLINEN OSA VALOTYÖTÄ
 
Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
13.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Miten rohkea toteamus??? Kyllä, kuulostaa ensin oudolta, että paskalta tuntumisen pitäisi olla hyödyllistä ja osa tehtäväämme, mutta kun katsomme sitä energiadynamiikkaa, jota käymme läpi heräämismatkan aikana, siinä on paljon enemmän tolkkua. Tosiasia on, että meidän täytyy mennä pimeyden läpi useista syistä. Ne kaikki johtavat meidät yhteen tavoitteeseen: oman värähtelytaajuutemme ja ihmiskunnan taajuuden nostamiseen planeetalla.
 
Voidaksemme saada paremman ymmärryksen, meidän täytyy katsoa universaalien energioiden eri puolia. Olemme kaikki käyneet läpi ohjelmoinnin ja meidän täytyy muistaa, miten valo ja pimeys todellisuudessa pelaavat yhteen korkeimmaksi parhaaksemme.
 
Miten universumi toimii
 
On useita fyysisiä universaaleja lakeja, jotka on todella tärkeä ymmärtää ja sisäistää kyetäkseen liikkumaan eteenpäin tehokkaasti. Ne auttavat saamaan suuremman kuvan siitä, mitä todellisuudessa tapahtuu ja mistä ylösnousemuksessa ja valotyössä on kyse.
 
1) Vetovoimanlaki
 
Vetovoimanlaki toteaa yksinkertaisesti, että samanlaiset energiat vetävät puoleensa toisiaan. Sitä mitä lähetät ulospäin omina värähtelyinäsi, toimitetaan sinulle – kun vedet puoleesi samanlaisia värähtelyjä kuin magneetti. Tästä syystä toistat tiettyjä tilanteita ja oppitunteja, kunnes ymmärrät: "Minun täytyy muuttua, ei ympäristöni. Luon oman todellisuuteni." No niin, monet ovat nähneet elokuva The Secret ja aloittaneet muodostamalla suuria visiotauluja ja toistamalla positiivisia affirmaatioita. Vaikka tämä voi auttaa päiväunelmonnissa ja muuttaa värähtelyjämme hetkeksi, tuo elokuva jättää valitettavasti pois oleellisen osan, jotta voimme onnistuneesti ilmentää toiveemme: meidän täytyy tehdä sisäistä työtä.
 
Tunteilla ja ajatuksilla on erilaisia värähtelymalleja, aivan kuten kaikilla ja kaikella universumissa. Siinä missä pelkotaajuudet, kuten katkeruus, viha, syyttely, tuomitseminen, suru jne., värähtelevät matalalla taajuudella, rakkaustaajuudet, kuten myötätunto, kiitollisuus, hauskuus, anteeksianto, onnellisuus jne., värähtelevät paljon korkeammalla tasolla. "Energiatilauksesi" universumille on se, mitä lähetät ulos värähtelynä. Tämä merkitsee, että jos sinulla on edelleen pelkotaajuuksia ja niiden myötä opittuja käyttäytymismalleja ja uskomusjärjestelmiä, noiden pelkojen ilmaiseminen energeettisesti ympäristöösi on sitä, mitä tilaat. Sitä vedät puoleesi. Se on fysiikkaa.
 
Niinpä visiotaulut ja affirmaatiot ovat kiva tapa unohtaa hetkeksi, että sinulla on edelleen pelkoja. Mutta ne eivät hävitä niitä. Tätä kutsutaan "henkiseksi välttelyksi" – yritys välttää tuska ja kiertää se. Valitettavasti se kostautuu aina. Emme voi muuttaa fysiikan lakeja. Sama pätee uskomukseen: "Voi, annan vain tuskani, pelkoni ja huoleni enkeleilleni ja oppailleni, ja kutsun violettia liekkiä muuntamaan ne kaikki." Kyllä, rukoileminen ja yhdistyminen henkimaailmoihin voi nopeuttaa, aivan kuten visiotaulut ja affirmaatiotkin. MUTTA vain jos olemme valmis tekemään oman työmme. Kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestamme. Eivät edes enkelimaailmat.
 
Meille annetaan fyysinen keho ja kokemus syystä. Ja siinä on tiettyjä refleksejä ja toimintoja energioiden käsittelyyn ja prosessointiin. Aivan kuten meillä on oksennusrefleksi pelastamaan meidät suuremmalta vahingolta, kun olemme syöneet pahaa ruokaa, joka voisi myrkyttää meidät, meillä on tunteet refleksinä päästää irti alemman taajuuden energioista, joiden ei ole tarkoitus jumittaa järjestelmässämme. Valitettavasti meidät on kasvatettu uskomaan, että tunteet ovat huono asia eikä ole sopivaa näyttää niitä. Niinpä tukahdutamme ne ja pidämme ne järjestelmässämme niiden "energeettisen oksentamisen" sijasta. Kun puhumme sen tunnistamisesta, että haavoittuvuus on todellinen vahvuutemme, se merkitsee oikeasti: tunteiden parannusvoiman tunnistaminen toivottamalla ne tervetulleeksi kiitollisena siitä helpotuksesta, jonka ne antavat meille.
 
Se on vetovoimanlaki toiminnassa: jos syytämme itseämme ja tuomitsemme itsemme tai syytämme toisia ja tuomitsemme heidät siitä, että meistä tuntuu paskalta tai loukkaannumme, lähetämme ulos matalaa pelkotaajuutta. Se merkitsee, että pelaamme pingistä alemman taajuuden tasolla. Saatamme myös sallia tuon tunteen tulla läpi ja itkemme, huudamme, hytisemme – vapautamme tuon tunteen ja alemman taajuuden energian ja … vedämme sen puoleemme välittömästi alemman taajuuden reaktiomme vuoksi. Reagoiminen kiitollisuudella, anteeksiannolla tai huumorilla, tai energioiden uudelleenohjaaminen johonkin luovaan tai toisten kannalta myötätuntoiseen muuntaa energiat korkeammalle tasolle. Tästä syystä ei voi vetää niitä takaisin matalalla pelkotasolla. Tämä vie meidät seuraavaan tärkeään universaaliin lakiin.
 
2) Transformaationlaki
 
Tämä universaali laki toteaa, ettei energia voi koskaan hävitä – se voi vain transformoitua. Tämä ei ole tärkeää ainoastaan ymmärtääksemme paremmin energioiden transformoinnin muuttamalla reaktiotamme tunteisiin, joita meillä tulee esiin. Se on kriittistä myös sen ymmärtämiselle, että ns. pimeät energiat eivät ole vaarallisia. Hyvin monet ihmiset uskovat edelleen, että meidän täytyy suojautua pimeiltä olennolta ja energioilta. Tämä antaa itse asiassa niille voimaa! Kun tunnistamme, että meillä on kyky muuntaa kaikenlaisia energioita, vaikka ne olisivat kuinka pimeitä, voimme toivottaa ne tervetulleeksi ja muuttaa vain niiden taajuutta. Teemme tämä sydänchakran kautta. Se on kuin energiataajuusmuunnin. Kun puhumme itsemme ympäröimisestä valolla tai olemisesta valokuplassa, tämä auttaa meitä luomaan lisää valoa sisältämme ja säteilemään kirkkaasti rakkautta.
 
Valo ei taistele pimeyttä vastaan – se ottaa sen sisäänsä ja transformoi sen. Näissä menetelmissä ei ole siis kyse suojautumisesta, niissä on kyse sisäistämisestä ja muuntamisesta. Ei tietenkään ole helppoa saavuttaa tuota olotilaa. Vie aikaa, että sydänchakra tottuu olemaan muuntaja. Se voi olla hyvin pakahduttavaa ja pelottavaa alussa. Mutta mitä enemmän harjoittelemme, sitä paremmaksi tulemme siinä. Mitä vähemmän pelkäämme pimeyttä, sitä nopeammin muunnamme sen valoksi.
 
3) Huomionlaki
 
Tämä on yksi tärkeä energialaki ymmärtää. Energia ohjataan siihen, mihin keskitämme huomiomme. Kumppani lähtee luotasi eikä halua sinua? Kaikki käyttävät sinua eikä kukaan pidä sinusta? Mitä enemmän keskität ajatuksesi tällaisiin uskomuksiin, sitä enemmän annat energiaäänesi tälle pelolle ja teet siitä todellisuuttasi. Sinulle on pakkomielle katsella joka päivän uutisia, jotka ovat täynnä pelkoa, huolta ja tuskaa? Valitatko Trumpia, ISIS:tä tai maailman nälkää vai taisteletko myös niitä vastaan? Tämä antaa sille lisää voimaa. Tiedät sen itse. Mitä enemmän huomiota ihmiset saavat, sitä enemmän he esittävät draamaa. Jos ei ole huomiota ja reagointia, kaikki rauhoittuu nopeasti. Niinpä sen sijaan, että yrität muuttaa toisia ihmisiä tai taistella ja reagoida samalla energiatasolla, keskity asioihin, jotka ovat hyviä. Korkean taajuuden asioihin. Tule inspiroivaksi opettajaksi haluamatta vakuuttaa ketään. Tue ihmisiä voimaantumisessa muuttumaan sisältä.
 
4) Ykseydenlaki
 
Hyvin usein kuulemme ihmisten sanovan: "Miksi minun täytyy tehdä kaikki työ? En näe sen pointtia, että käyn läpi kaiken tuskan auttaakseni toisia ylösnousemusprosessissa." Tämä on puhdasta egoajattelua ja uskomista yhä erillisyyteen. Erillisyys on harhakuva. Olemme kaikki yhtä ja osa suurempaa organismia. Aivan kuten fyysisen kehon yksittäiset solut ovat kuin pieniä ihmisiä, jotka tekevät työtään ja pitävät järjestelmää pystyssä, me olemme osa paljon suurempaa ekosysteemiä, joka tarvitsee meitä ja toimintaamme pysyäkseen terveenä. Aivan kuten fyysinen kehomme sairastuu ohjelmoinnista väärällä datalla, joka saa solut kaaokseen, sama tapahtuu planeetassa. Niin kauan kun olemme jumissa väärissä egon uskomusjärjestelmissä, kuten niukkuus, erillisyys ja pahuus, systeemi on poissa tasapainosta. Ja se on ollut aioneita. Olemme nyt kohdassa, jossa ihmisiä herää ja he tunnistavat, että meitä on huijattu ja olemme osa samaa kokonaisuutta. Teemme parannustyötämme sen yhden organismin puolesta, johon kaikki kuulumme.
 
Mitä ylösnousemus oikeasti merkitsee?
 
Yleinen väärinymmärrys joka on edelleen hyvin vallitseva, on, että ylösnousemus vie meidät eri fyysiseen paikkaan, eri planeetalle. Näin ei ole. Ylösnousemus merkitsee, että siirrymme ylöspäin omassa energiataajuudessamme, jolla värähtelemme. Sen tekemällä todellisuutemme muuttuu – siihen pisteeseen saakka, että elämme rinnakkaismaailmassa emmekä ole enää kiinni missään 3D-asiossa tai –ajattelussa. Olemme jättäneet draaman, kaksinaisuuden ja lineaarisen ajan taakse. Voi myös tapahtua niin, että ihmiset eivät näe esimerkiksi, että istumme kahvilassa ja odotamme palvelua, tai ihmiset törmäävät suoraan meihin kävellessään. Ainostaan ne ihmiset 3D:ssä jotka heräävät ja ovat valmiita muutokseen, ovat vuorovaikutuksessa kanssamme.
 
Ylösnousemus on tietoisuuden laajentumista. Siirrymme tiheämmästä energiaympäristöstä kevyempään energiarakenteeseen. Myös fyysinen kehomme sopeutuu ja muuttuu kyetäkseen käsittelemään nämä korkeammat taajuudet. Mitä pidemmälle menemme prosessissamme, sitä enemmän huomaamme, että mielihalumme muuttuvat, emme pysty käsittelemään enää tiettyjä ruokia, kehomme käyttäytyy eri tavalla, saatamme laihtua tai lihoa ja meille tulee mitä kummallisimpia oireita tyhjästä. Kaikki tämä liittyy siihen, että kehomme sopeutuu tulemaan valokehoksi.
 
Oman todellisuutemme luominen
 
Ymmärrettyään nämä energialait ja sen, mistä ylösnousemuksessa on kyse, tulee selväksi, että meidän täytyy muuttaa tapaamme käsitellä tunteita, ajatuksia ja fyysistä kipua. Tämä auttaa meitä siirtymään eteenpäin nopeasti ja parantamaan hyvinvointiamme. Soveltamalla näitä lakeja päivittäiseen fyysiseen elämäämme, meistä tulee todellisia mestareita unelmiemme elämän ilmentämisessä ja luomisessa. Kun oma taajuutemme muuttuu ylöspäin, niin muuttuu myös ympäristömme. Vedämme erilaisia tilanteita koettavaksemme ja vanhat käyttäytymismallit putoavat vähitellen pois. Se on kuin sipulin kuorimista. Kerros kerrokselta hankkiudumme eroon tuskallisesta taakasta, jota olemme kantaneet mukanamme ja jatkuvasti lisänneet hyvin pitkään.
 
Yhdistelmä egotyötä, sisäisen lapsen työtä ja anteeksiantotyötä voi olla hyödyllistä prosessin nopeuttamiseksi. Mitä korkeammalle siirrymme taajuusasteikolla, sitä enemmän meillä on vaikutusta. Emme ainoastaan itseemme, vaan planeettaa kokonaisuutena. Inspiroimme myös ympäristöämme nostamaan värähtelyä. Ihmiset 3D:ssä jotka ovat valmiita muuttumaan, hakeutuvat luonnostaan meitä kohti. Meistä tulee opettajia ja jaamme "todellisen salaisuuden" siitä, miten ylösnoustaan ja luodaan unelmiemme elämä.
 
Ja miten voisimme auttaa toisia, jos emme olisi käyneet läpi pimeyttä ja tuskaa itse? Miten voisimme arvostaa valoa? Herääminen ja ylösnouseminen ei merkitse elämistä autuudessa 24/7. Se merkitsee kaikkien aistimusten toivottamista tervetulleeksi ja tarkoituksen ja potentiaalin tunnistamista kaikissa niissä. Jos ymmärrämme, että tuo tunnemyllerrys, ajatuskierteet tai fyysinen kipu ei ole muuta kuin kumuloitunutta energiaa, tunnistamme: tämä on mahdollisuus! On tavallista enemmän energiaa käytössä ja voimme käyttää tätä polttoaineena siirtyä eteenpäin vielä nopeammin. Tätä voivat tukea lisää auringonpurkaukset ja koronan massapurkaukset, jotka aiheuttavat geomagneettisia myrskyjä, maanjäristykset, tulivuorenpurkaukset ja kosmiset ryhmittymät. Kohonneen energia-aktiivisuuden aikana nappuloitamme painellaan vielä lisää ja kaikki voimistuu, mitä kannamme edelleen sisällämme. Tämä on kuin tietoisuuslaajentumisemme katalyytti.
 
Valotyön todellinen merkitys – olemme transformoijia
 
Kun kaikki tämä on opittu, ymmärrämme, että olemme energian transformoijia. Ja käymme sen läpi fyysisen kehomme ja sydänchakramme kautta. Kokemalla tuon tuskan – on se sitten fyysistä, tunne- tai mentaalista – muunnamme energian korkeammalle tasolle. Paskalta tuntuminen on välttämätön tekijä valotyössä. Tätä todellisuudessa merkitsee pimeyden muuntaminen valoksi. Ja joskus se merkitsee vain makaamista kotona itkemässä, jotta voi purkautua, tai istumista autossa huutamassa kaikkea vihaa ulos. Tärkeää on tehdä se kiitollisuuden ja myötätunnon kera.
 
Tietysti 3D-maailma pitäisi meitä täysin hyödyttömänä ja tuottamattomana ollessamme tuollaisessa tilassa. MUTTA näiden energioiden käsitteleminen on erittäin tärkeää työtä, jota teemme! Meidän täytyy vain irrottautua vanhentuneista uskomusjärjestelmistämme siitä, millaiselta työn pitäisi näyttää. Ja meidän ei tarvitse ymmärtää, missä tuskamme ydinsyy on. Tämä on vain mielemme halua ymmärtää se.
 
Voimme kuluttaa paljon aikaa, energiaa ja rahaa yrittäen selvittää sen. Meidän pitäisi kuitenkin tietää: energiaa ei voisi vähempää kiinnostaa. Se haluaa vain transformoitua.
 
Tunnista siis voimasi haavoittuvuudessa ja tunteissa auttaaksesi meitä kaikkia siirtymään nopeasti eteenpäin. Tunteemme ovat oleellisia sekä omalle että planeetan ylösnousemukselle. Pysyvästä elämisestä 5D:ssä tulee mahdollista, kun olemme päässeet eroon kaikista matalista taajuuksista. Mitä korkeammalle pääsemme, sitä vähemmän tuskaa ja kamppailua koemme. Sitä "virran mukana meneminen" oikeasti merkitsee. Sen hyväksymistä, vastaanottamista ja tervetulleeksi toivottamista, mitä ikinä tulee, riippumatta siitä, mitä energiaa juoksee lävitsemme. On tärkeää olla samaistumatta siihen tai tulkitsematta sitä. Se on vain energiaa, joka haluaa transformoitua. Tämä menee ohi.
 
Kiitos teille kaikille paljon siitä tärkeästä työstä, mitä teette.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >