HomeViestejäVera Ingeborg3.10.2016 - Lokakuu ja tyhjiö - maailmojen välissä

3.10.2016 - Lokakuu ja tyhjiö - maailmojen välissä

LOKAKUU JA TYHJIÖ – MAAILMOJEN VÄLISSÄ
 
Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
3.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervetuloa lokakuuhun. Syyskuun puhdistusmaratonin jälkeen olemme siirtyneet uuteen kuukauteen. Monilla on ollut rankka alku. Ihmiset ovat uupuneita syyskuun syvästä puhdistumisesta ja myrkynpoistosta, johon sisältyi myös paljon fyysisiä oireita. Monet kysyvät: "Miten kauan vielä? Näyttää siltä, ettemme pääse koskaan mihinkään ja ylösnousemus osoittautuu loputtomaksi tarinaksi." Se on, jos ajattelet sen olevan. Muista vetovoimanlaki ja miten helposti asiat ilmentyvät nyt. On siis sinun valintasi, mitä teet siitä. Lokakuussa on suuri mahdollisuus siirtyä eteenpäin nopeasti. Ja se on rauhallisempi energeettisesti. Ainakin tuntuu siltä, kun olemme tottuneet nopeaan liikkeeseen ja nopeasti palaviin tulienergioihin. Monet meistä ovat tottuneet käsittelemään niitä rakentavasti siirtyäkseen nopeasti ylöspäin energiataajuudessaan. Lokakuun alettua olemme siirtyneet uudelleentasapainottumisvaiheeseen.
 
Syyskuu on ollut hyvin haastava kuukausi monille ihmisille. Monet toivoivat palkitsevaa alkua lokakuussa, kaiken kova työn ja energioiden puhdistamisen ja transformoimisen jälkeen itsemme, kollektiivin ja planeetan puolesta. Sen sijaan monista ihmisistä tuntuu tyhjältä. Hyvin tyhjältä. Niin tyhjältä, että heistä tuntuu hyödyttömältä ja heitä vainoaa tunne, että he haluavat vain mennä kotiin ja poistua. "Kuka olen ja mitä vittua teen täällä?" –kysymys tulee taas esiin. Monet meistä putosivat suureen identiteettikriisiin.
 
Epäilemme itseämme ja sitä, mitä teemme. Epäilemme myös lahjojamme ja taitojamme, koska meitä ei huvita tehdä mitään. Olemme vain … laiska – mittaamattoman. Paitsi seksuaalienergioiden osalta. Niitä näyttää monilla olevan kaikkialla, ja ihmiset käsittelevät tätä tunnetta – kuin räjähtäisivät millä hetkellä hyvänsä kaikkien seksiajatusten ja –tunteiden vuoksi. Sen lisäksi mielihalut näyttävät muuttuvan taas, ja ruuansulatusjärjestelmä muuttuu. Monilla ihmisillä on tunne, ettei heidän kehonsa sulata enää mitään. Nälkä näyttää vain häviävän. Kaikki tämä on epämukavaa ja hämmentävää. "Miksi käyn läpi kaiken tämän puhdistumisen päätyäkseni tuntemaan TÄTÄ??? Se ei tunnu odottamaltani autuudelta?"
 
Tyhjyys, seksuaalinen jännite ja sen ydinsyyt
 
Miksi meistä tuntuu tältä? Se on erittäin yksinkertaista. Kuten kuvattiin jo syyskuun energiaraportissa, universumi haluaa sinut tyhjänä ja täysin antautuneena. Monet ovat saavuttaneet juuri tuon tilan nyt. Tunnepuolella ei ole paljon jäljellä puhdistettavaa. Fyysinen kehomme tuntuu loppuun kuluneelta ja hyvin väsyneeltä, kehoon tallennettujen vanhojen pelkomallien irtipäästämisestä sekä jatkuvasta DNA:n ja solurakenteen uudelleenjäsentelystä. Kun kehosta on tullut kevyempi, se tarvitsee vähemmän tai ei lainkaan ruokaa. Ruuansulatusjärjestelmä sopeutuu. Ja kehomme tarvitsee lepoa. Myös niitä jotka ovat tavallisesti hyvin aktiivisia ja urheilullisia, ei huvita liikkua lainkaan. Tee itsellesi palvelus ja seuraa sitä, mitä kehosi pyytää. Älä pakota itseäsi aktiiviseksi, jos sinusta ei tunnu siltä. On vanha 3D-uskomusmalli, että meidän täytyy olla aktiivinen ja kuntoilla säännöllisesti.
 
On tekemisen aikoja ja olemisen aikoja, ja meidän täytyy oppia taas seuraamaan luonnollisia kiertoja. Tämän lisäksi Venuksen planeettajärjestelmän liikkuessa nyt Skorpionin läpi, vanhojen seksimallien kollektiivinen puhdistaminen jatkuu. Se vapauttaa tonneittain seksuaalienergiaa, joka on ollut aioneita jumissa kollektiivissa. Ne joilla on edelleen omissa seksi/sukupuolimalleissa käsiteltävää, tuntevat tämän hyvin voimistuneesti ja projisoivat sen usein kumppaniinsa. Varmista, että päästät irti noista energioista rakentavalla tavalla, hyvin kiitollisena vapauttamisesta. Masturbointi voi pelastaa elämän näinä päivinä ;). Älä ylläty, jos päädyt kyynelmereen masturboinnin jälkeen. Se on vain energiavapautusta. Päästä siitä irti suuren kiitoksen kera.
 
Tyhjyys maailmojen välillä
 
Nyt kun meidät on tyhjennetty, sisällemme on luotu tyhjiö. Tila uuden tulemiselle. Osho kutsuisi tätä tilaa "tyhjyydeksi". Voi olla hämmentävää ja pelottavaa olla tässä kuilussa. Vanha on lähtenyt, uusi ei ole täällä vielä. Olemme kahden maailman välissä. Tämä koetaan usein sielun pimeänä yönä. Meillä ei ole mitään, mistä pitää kiinni – ei aavistustakaan, mihin suuntaan tämä vie. Emme näe vielä kaikkia mahdollisuuksia, joita saattaa olla edessä.
 
"Mutta juuri tämä puhtaan potentiaalin tila oli ennen universumin luomista. Tyhjyys ei ole vain tyhjyyttä, se on kaikki. Se sykkii mahdollisuuksia. Se on täysi potentiaali. Se on ilmentymätön vielä, mutta se sisältää kaiken", Osho sanoo. Voit vain rentoutua tuohon tyhjiöön syvällä luottaen, että olet nyt saavuttanut mahdollisuustilan, jotta jotain pyhää voi syntyä: todellinen itsesi. Kotelovaiheesi on pian ohi, jos jatkat rakkauden valitsemista ja kokemustesi ja oman olemuksesi hyväksymistä.
 
Tiedosta, että voit nostaa taajuuttasi vain täysin luottamalla tähän prosessiin ja arvostamalla jumalaista täydellisyyttä kaikessa, mitä on. Eikä se ainoastaan sisällytä sinua mukaan, vaan laittaa sinut ensimmäiseksi. Olet arvokkain ihminen elämässäsi. Rakasta itseäsi tyhjyydessä ja tiedä, että olet luonut tämän tilan salliaksesi uuden. Ja se YLITTÄÄ hurjimmat kuvitelmasi, jos pystyt ehdottomassa rakkaudessa itseäsi ja kaikkia ja kaikkea kohtaan, mitä on ympärilläsi. Pidä mielessä, että alkoholin tai rauhoittavien käyttäminen pitää sinut matalissa taajuuksissa ja voi aiheuttaa sinulle kierteen alaspäin, kun tukahdutat vain tunteesi etkä vapauta niitä rakentavalla tavalla. Tämä pidentää pysymistäsi 3D:ssä, kunnes opit rakastamaan itseäsi ja matkaasi.
 
Kaiken tämän sanomisen jälkeen, mistä lokakuussa on kyse? Tämä kuukausi on tasapainottava. Uutta tulee askel askeleelta. Palkkiosi kaikesta tehdystä työstä. Näet enemmän yltäkylläisyyttä, tunnet enemmän rakkautta ja olet paljon avoimempi vastaanottamaan, kun sydänmuurisi poistetaan. Se voi olla pakahduttavaa toisinaan. Heilahtelet luultavasti 5D:hen ja pois sieltä, kun tasapainotut sisältä ja kollektiiviset maskuliini- ja feminiinienergiat pyrkivät myös tasapainoon. Luultavasti koet lisää lineaarisen ajan häviämistä ja haluttomuutta rutiineihin ja aikatauluihin. On joitain ylä- ja alamäkiä, mutta yleisesti monet ovat luottavaisempia ja heillä on sisäinen tietämys, että pahin on ohi.
 
Kiitos, että olette tehneet niin paljon työtä koko tämän planeetan ja sen asukkaiden hyväksi. Olen hyvin ylpeä, että olen tällä matkalla kaikkien teidän kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >