HomeViestejäDiane Canfield9.4.2020 - Energiapäivitys - tunnelin päässä on valoa, valo voittaa!

9.4.2020 - Energiapäivitys - tunnelin päässä on valoa, valo voittaa!

ENERGIAPÄIVITYS – TUNNELIN PÄÄSSÄ ON VALOA, VALO VOITTAA!
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
9.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta kaikki.
 
Olemme kääntyneet kulmasta tämän viruksen osalta ja etenemme nyt loppusuoralle. Minulle annettiin tämä informaatio päivä täysikuun jälkeen. Samana päivänä presidentti Trump sanoi, että tunnelin päässä on valoa.
 
Olen aina etujoukossa kaiken informaation osalta. Jos katsot videoni 22.3., niin annoin informaatiota, jota ei tiedetty tuolloin ja jonka monet eri lähteet ovat vahvistaneet sen jälkeen.
 
Kulunut kuukausi on ollut valtava heräämiskatalyytti niille, jotka ovat päättäneet pysyä unessa. Nämä ovat samoja, jotka uskovat valtavirtakerrontaa eivätkä ole tätä ennen oivaltaneet, että kansan parhaita intressejä ei ole palveltu vuosikymmeniin. Valitettavasti he uskovat, että tämä on uusi tapahtuma, mikä ei voisi olla kauempana totuudesta.
 
Herätäkseen täysin täytyy käydä läpi ohjelmoinnin purkamiseen liittyviä vaikeuksia ja koettelemuksia, mikä voi kestää vuosia. Meillä on monia, jotka eivät ole käyneet läpi tätä prosessia ja ovat hypänneet suoraan henkisyyteen ajatellen, että he löytävät kaikki vastaukset sieltä. Niin ei ole. Kun käy läpi välttämättömän ohjelmoinnin purkamisen ja hankkiutuu eroon itseen ja toisiin liittyvistä harhakuvista, vasta sitten voi nähdä, mitä maaplaneetalla on tapahtunut. Vasta silloin näkee asiat selkeästi. Ei ole oikopolkuja – tämä täytyy tehdä.
 
Viimeisen kuukauden aikana, kun monet ihmiset on suljettu kotiinsa viruksen myötä, on tullut valoon monia oivalluksia. Jos olet purkanut ohjelmointisi, saat monia oivalluksia enemmän, kuin jos et ole. Oivalluksia tulee sellaisina, kuin onko tämä tilanne kumppanisi kanssa oikea sinulle vai ei. Kun ihmiset pakotetaan viettämään aikaa yhdessä, vasta sitten he näkevät toisen ihmisen sellaisena, kuin hän oikeasti on.
 
Muita oivalluksia tulee siinä, kuka oikeasti olet ja mikä tarkoituksesi on. Monet saattavat käydä läpi introspektiojaksoja. Käytä tämä aika viisaasti nostaaksesi värähtelysi mahdollisimman korkealle.
 
Tämä tapahtuu jumalaisesta tarkoituksesta, herättämään mahdollisimman monia sieluja. Olemme "valo vs. pimeys" -ajassa. Jokaisen olennon sielu on panoksena. Tämä aika heittää mahdollisimman monia valon puolelle.
 
Herääminen on kykyä nähdä täysin, miten asiat ovat, ja olla tyytymättä valtavirtamediaan informaatiossa. Miksi luulet valtavirtamedialla olevan se agenda, joka sillä on? Luuletko, että voisi tapahtua jotain muuta? Katso verhon taakse ja näe, mikä on oikea totuus.
 
Uusi Maa odottaa mahdollisimman monia heräämään viimeistelläkseen luomisen. Uuden Maan synnyttäminen on valmis, ja odotetaan vain niitä, jotka ovat edelleen jumissa, saattamaan loppuun elämäntarkoituksensa ja tehtävänsä ja näkemään epätotuuksien läpi.
 
Meidän täytyy tuoda kaikki epäharmoniset osamme harmoniaan, ja sitten yhdistymme täysin uuteen Maahan. Uusi toimintamalli on täysin harmoniassa, joten emme voi astua sisään ilman tätä elintärkeää askelta. Uusi Maa on täydellinen totuus, joten emme voi astua sisään, jos jatkamme valheisiin uskomista. Uusi Maa on sielun tarkoituksen toteuttamista, joten emme voi astua sisään, jos jatkamme epäaitoutta.
 
Menin täysin oman ohjelmointini purkamiseen vuonna 2000. Se on ollut pitkä matka, auttaen herättämään niin monia sieluja, kuin voin. Se on tehtävämme heränneinä: auttaa niitä, jotka ovat vielä pimeydessä, heräämään sille, mitä todellisuudessa tapahtuu. Kaikki ansaitsevat tilaisuuden herätä, mutta monta kertaa ilman jotain katalyyttiä sitä ei tapahdu. Siitä syystä on niin tärkeää levittää ja jakaa totuutta näinä aikoina.
 
Videossani 22.3. kuvasin, että tämä virus on ihmisen tekemä. Hiljattain on tullut valoon, että se tosiaankin on. Sanoin, että maailma alkaa palata takaisin normaaliin 1.6. paikkeilla. Tämän päivämäärän presidentti Trump antoi hiljattain ajankohdaksi, jolloin asiat alkavat tulla taas normaaliksi.
 
Kuulin korkeampien ulottuvuuksien kertovan 8.4., että alamme nyt kääntyä kulmasta. Seuraavana päivän presidentti tweettasi, että tunnelin päässä on valoa. Ja voin antaa monia muita tällaisia esimerkkejä …
 
Olen virittynyt asioihin, ennen kuin tavallinen kansa tietää, mitä tapahtuu. Niin on ollut aina, eikä se alkanut vasta nyt. Nyt on tosiaankin valoa tunnelin päässä, ja voin nähdä sen selvästi. Tämä ei merkitse, että voimme keventää mitään varotoimiamme. Itse asiassa meidän täytyy olla yhtä uuttera kuin aina.
 
Käyttäen maskeja, pysykää kotona ja tietäkää, että tämä on pian ohi. Valo voittaa!
 
Pysy kuulolla saadaksesi lisää tärkeitä artikkeleita ja videoita.
 
Rakkautta, Diane
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >