HomeViestejäDiane Canfield2.4.2020 - Universaali kutsu - lisävalon tuominen uutta Maata varten

2.4.2020 - Universaali kutsu - lisävalon tuominen uutta Maata varten

UNIVERSAALI KUTSU – LISÄVALON TUOMINEN UUTTA MAATA VARTEN
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
2.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta kaikki.
 
Paljon tapahtuu tällä hetkellä korkeammissa ulottuvuuksissa. Odotetaan, että kaikki alkavat edistyä itsessään. Tämä aika palvelee ainutlaatuista ja erityistä tarkoitusta tässä.
 
Universumi kutsuu kaikkia luopumaan kaikista pimeistä aspekteista, joita vielä on heidän sisällään. Se on puhdistusta, jollaista emme ole koskaan ennen nähneet. Olen varma, että monet teistä voivat tuntea sen, kuten minäkin.
 
Se avaa sisälläsi kaiken, mikä ei ole totta, mikä ei ole tärkeää ja mihin täytyy fokusoitua. Nyt on aika ruumiillistaa enemmän valoa, kun uuden Maan rakentaminen jatkuu. Se tuo valoa jokaisen olennon sisältä pintaan ja yhdistää tähän valoon, sen integroimiseksi korkeampaan tietoisuuteesi.
 
Ajattele tätä aikalisänä päivittäisestä elämästäsi Maan transformoimiseksi siksi, mitä sen oli aina tarkoitus olla. On täydellinen aika ilmentää asiat juuri sellaisiksi, mitä uuden maan uusi valotyöntekijäkollektiivi haluaa niiden olevan.
 
Tällä hetkellä meillä tapahtuu kollektiiviparantuminen kaikissa sisäisissä energiamaailmoissamme. Meitä parannetaan tavoilla, joita emme uskoneet mahdolliseksi. Kun yhdistyn korkeampiin ulottuvuuksiin, voin tuntea valtavia muutoksia tapahtuvan koko ihmiskunnalle ja universumille.
 
Uusia oivalluksia tulvii sisään. Esimerkiksi sinulla saattaa nyt olla vastauksia siihen, miksi suhteesi ovat olleet, millaisia ovat olleet. Saatat jäljittää sen tapahtumiin lapsuudessa, jotka muodostivat persoonallisuutesi sellaiseksi, kuin se on. Sitten ehkä yhdistät sen suhteisiisi ja näet yhtäläisyyksiä niissä. Tämä sitten vapauttaa sinut toimimattomista olemistavoista ja täyttää olemuksesi valolla. Tämä on valoa, jota tulvii tietoisuuteesi.  
 
Tämä ei ole sattumaa, että kaikkia näitä uusia olemistapoja ja uusia oivalluksia tulvii sisään, kun meidät on maailmana suljettu taloihimme ja yhteisöihimme. Siinä mitä tapahtuu, on hopeareunus.
 
Kun tämä on ohi, tulemme yhteen yhteisöinä tietäen, mikä on tärkeää ja mikä ei ole. Pystymme katsomaan toisia täysin uusin tavoin ja näkemään, kun heidän valonsa säteilee kaikkien nähtäväksi.
 
Universumi antoi meille tämän ajan herätä täysin ja viettää aikaa poissa 3D-maailmastamme, tuoden lisää valoa luomaan uutta Maata. Kun Maan jokainen aspekti puhdistetaan, jokainen olentokin puhdistetaan valmisteluna uuteen Maahan. Kirkkain valo säteilee pian kaikkien nähtäväksi/valoräjähdys.
 
Rakkautta, Diane
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >