HomeViestejäDiane Canfield21.2.2020 - Henkinen nollapisteluomiskenttä

21.2.2020 - Henkinen nollapisteluomiskenttä

HENKINEN NOLLAPISTELUOMISKENTTÄ
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
21.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta kaikki.
 
Puhun nollapisteen saavuttamisesta monissa artikkeleissani ja YouTube-videoissani. Monet ovat kysyneet minulta, mitä nollapiste merkitsee. Kvanttiteoriassa nollapiste liittyy hiukkasten tyhjiötilaan.
 
Kutsun tätä kaiken luomisen lähtökohdaksi. Jotkut voivat ajatella, että se on tyhjä tila – kuitenkin se on kaikkea muuta kuin tyhjä. Pelkästään se, ettei sitä voi nähdä eikä sitä ymmärretä laajasti, ei merkitse "ei-mitään".
 
Ylösnousemuksen nollapiste johon olemme astumassa
 
Nollapiste on kaiken luomispiste. Se on kaiken ja ei-minkään piste samanaikaisesti. Se on meditaation ja intensiivisten autuusaaltojen piste, jolloin olen kaikki ja kuitenkin myös ei-mitään -tyhjiössä. Leijun avaruudessa ja kuitenkin koen kaiken samanaikaisesti. Olen psyykkisesti melkein jatkuvasti yhdistynyt ja virittynyt tähän tilaan.
 
Tämä on se piste, jonka ihminen saavuttaa ylösnousemusprosessin kautta. Ylösnousemus nostaa yksilön tietoisuuden korkeammille tiedostamisaikajanoille. Luomisen aikajanoille. Luojan aikajanalle jossa on kaikki ja ei-mitään samanaikaisesti.
 
Nollapiste on paikka, jossa kaikki on valmiina ilmentymistä varten ja mikään ei ole mahdotonta, kaikki mahdollisuudet ovat olemassa kerralla. Nollapiste voi olla vain nyt-hetkessä. Tämä merkitsee, että olemme paikassa, jossa ei ole menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Me vain olemme.
 
Nollapiste on paikka, jossa on yksi totuus. Päästäkseen tuohon totuuteen täytyy luopua kaikista valheellisista uskomuksista. Nollapiste on sama kenttä, jossa muukalaisrodut ilmestyvät minulle henkilökohtaisesti.
 
Kun saavutat korkeammat tietoisuustilat, pystyt saavuttamaan tämän tilan, jossa on kaikki ja ei-mitään samanaikaisesti. Aika hidastuu ja näyttää kulkevan etanan vauhtia. Tämä on se paikka, jossa ylösnousemustapahtuma tapahtuu, kun riittävä määrä meitä on saavuttanut tuon tilan ja päässyt siihen uudestaan ja uudestaan.
 
Tästä syystä opetan tästä: auttaman toisia saavuttamaan perimmäisen henkisen tavoitteen, korkeimman tietoisuuden, jossa kaikki on mahdollista. Yhdistymään Luojan kanssa henkisessä nollapistekentässä tullakseen täysiksi kanssaluojiksi. Tässä tilassa ylösnousemme saavuttaen Kristus-tietoisuuden ehjän valokehon kera.
 
Rakkautta, Diane
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >