HomeViestejäDiane Canfield4.10.2019 - Energiapäivitys - 3D-kehon jättäminen täyttä ylösnousemista varten

4.10.2019 - Energiapäivitys - 3D-kehon jättäminen täyttä ylösnousemista varten

ENERGIAPÄIVITYS – 3D-KEHON JÄTTÄMINEN TÄYTTÄ YLÖSNOUSEMUSTA VARTEN
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
4.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta kaikki.
 
Se tapahtuu viimeinkin! Valokeho on nyt aktivoitumassa täysin voidaksemme siirtyä 5D:hen. Tämä oire on ilmestynyt monille ensimmäistä kertaa ylösnousemusprosessin aikana.
 
Monet teistä ovat tunteneet tätä ajankohtaista ylösnousemusoiretta muutaman kuluneen viikon, myös minä. Miltä se tuntuu? Se tuntuu siltä, että tietoisuus alkaa irrota kehosta. Olen puhunut tästä kokemuksesta myös videoissani muutaman viime viikon, mutta nyt myös muut tuntevat sitä. (Löydät videoni YouTube-kanavaltani.)
 
Se antaa leijumistunteen ja joskus sen mukana on ahdistusta. Tämä aalto voi tuntua valtaavan kehon kokonaan. Kun tämä tapahtuu, yritä pysyä rauhallisena, koska mukana voi tulla myös ahdistusta. Se ei kestä minulla kovin kauan – noin viisi minuuttia kerralla. Jos se kestää pidempään, sinun täytyy ehkä mennä pyhään tilaasi hengittämään sen läpi, päästäksesi takaisin kosketukseen itsesi kanssa.
 
Koska tämä viime viikkojen oire on täysin uusi, meidän täytyy odottaa nähdäksemme, mihin tämä vie meidät. Tunnen, että se lisääntyy useammilla olennoilla seuraavien kuukausien kuluessa.
 
Varmista maadoittuminen tänä aikana, jotta valokeho ottaa hallinnan niin, kuin sen on tarkoitus tapahtua eikä liian aikaisin. Maadoittuminen on ollut oleellista koko prosessin ajan ja edelleen on.
 
Miksi tämä tapahtuu nyt? Se tapahtuu, koska riittävä määrä on tullut mukaan ylösnousemusprosessiin, jotta voidaan aloittaa seuraava vaihe. Se tapahtuu, koska monet päivitykset ja lataukset kehoon ovat onnistuneet massoilla. Se tapahtuu, koska DNA:mme on nyt saavuttanut seuraavan tason, jolloin voimme aloittaa ylösnousemuksen toisen vaiheen. Se tapahtuu, koska pimeys tuodaan nyt valoon maaplaneetalla, ja tämä jättää tilaa lisävalon ujuttautumiselle jokaiseen olentoon planeetalla.
 
Tämä voi merkitä, että kaikki eivät tunne tätä nyt. He voivat tuntea sen paljon myöhemmin riippuen omasta tietoisuustasostaan ja siitä työstä, mitä he ovat tehneet päästääkseen irti ehdollistumisesta, ohjelmoinnista ja harhakuvista, jotka tulevat 3D-elämän myötä. Kaikki te jotka ette tunne tätä nyt, odottakaa hetki, te vielä koette sen.
 
Kaikkien täytyy tuntea kaikki ylösnousemusprosessissa. Tiedämme tunteistamme ja oireistamme, että olemme tässä prosessissa – ei ole muuta tapaa. On aika olla täysin tosissaan nyt ja siirtyä eteenpäin opetuksista, jotka pitävät meidät jumissa.
 
Sen jälkeen kun aloin havaita energia-aaltoja 2010, olen oppinut, etteivät kaikki tunne näitä aaltoja samaan aikaan. Aallot ovat erityistä energiaa ja kantavat itselleen ainutlaatuisia valokoodeja ja DNA-aktivointeja. Jokainen ihminen tuntee tuon aallon, kun hän on valmis siihen. Kaikki eivät ole valmiita samaan aikaan.
 
Tämä uusin oire (kehon eroaminen valokehosta) valmistelee meitä toimimaan täysin valokehostamme käsin. Tämä merkitsee, että tietoisuudessamme 3D-maailmasta ja meissä tapahtuu jakautuminen. Tästä tulee konkreettisempaa vuoden loppua kohti.
 
Meille annetaan paljon varoaikaa, ennen kuin nämä muutokset vaikuttavat täysin. Tämä on ensimmäinen suora askel ihmiskehomme transformoitumisessa valokehoksi. Tämä on valmistautumista täydelliseen ylösnousemukseemme.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >