HomeViestejäDiane Canfield17.7.2019 - Energiapäivitys - kovaa aurinkotuulta ja pimennysenergia tukee elämän massiivista uudelleenrakennusta

17.7.2019 - Energiapäivitys - kovaa aurinkotuulta ja pimennysenergia tukee elämän massiivista uudelleenrakennusta

ENERGIAPÄIVITYS – KOVAA AURINKOTUULTA JA PIMENNYSENERGIA TUKEE ELÄMÄN MASSIIVISTA UUDELLEENRAKENNUSTA
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
17.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakkaat.
 
Kova aurinkotuuli
 
Vaikka tämä päivä on ollut minulla lopultakin läpimurto ja energia tuntuu kevyemmältä ja paremmalta, tätä olemme käyneet läpi. Aurinkotuuli on tänään taas kovaa, mikä aiheuttaa ylösnousemusongelmia. Tänään ei ole ollut aurinkogeomyrskyjä.
 
Joitain näistä ongelmista ovat:
* nukkumisvaikeus
* nälän lisääntyminen
* päänsärky
* kehon kuumuuden lisääntyminen
* värikkäitä ja realistisia unia, niin voimakkaita että luulemme sitä todellisuudeksemme
 
Tätä päivää lukuun ottamatta, tätä kaikkea on tapahtunut minulle. Minulla oli voimakasta päänsärkyä koko eilisen päivän. Minun piti tehdä energiapäivitys, mutten kyennyt siihen päänsäryn vuoksi. Lisääntynyttä nälkää on ollut viime viikon. Voimakasta kehon kuumuutta myös viime viikon.
 
Huomaa, että jokaiseen aaltoon jonka käymme läpi, liittyy erityisoireita. Tästä syystä se pitkä kopioitu oireluettelo, joka näkyy pyörivän netissä, ei päde mihinkään aaltoon ja siksi se sumentaa vain totuutta ja täsmällisyyttä.
 
Olemme juuri käyneet läpi kahdeksan päivän jakson kovaa aurinkotuulta sekä yhden päivän geomagneettimyrskyjä 10.7. Pimennysoireiden lisänä tämä on ollut ylivoimaista monille. Monilla meistä se tuntuu oireiden pyörretuulelta, joka ei koskaan lopu.
 
Kuten puhuin yhdessä artikkelissani hiljattain, 2019 on juuri tällainen – ei pelkästään siksi, että pimennysenergiat jatkuvat loppuvuoden, vaan koska useampien ihmisten on aika herätä. Useampien ihmisten täytyy herätä, ei ainoastaan 3D:lle, vaan myös pitkälle luettelolle ehdollistumista ja ohjelmointia, jotka ovat vaikuttaneet heihin. Tähän sisältyy syvä parantuminen, jonka täytyy tapahtua näiden puhdistusjaksojen rinnalla.
 
Pimennysenergia
 
Pimennysportaalit loppuivat eilen illalla täysikuun osittaisen kuunpimennykseen, mutta pimennysenergiat jatkuvat. Tätä jatkuu seuraavat puoli vuotta. Pimennysenergia on ollut myös voimakasta, mutta monin tavoin hienovaraisempaa ja kulissien takaista. Tämä energia on täysin uutta ja elämää muuttavaa monin tavoin.
 
Se aiheuttaa kaaosta suhteissa pakottamalla monet katsomaan, missä he ovat ja ovatko he onnellisia. Tämä energia määrittelee uudelleen monien tavoitteet siitä, missä he haluavat elää ja miten he haluavat elää. Tämä energia pakottaa meitä katsomaan elämäämme ja näkemään, mitä muutoksia täytyy tehdä tuomaan onnellisuus tietoisuuteen ja päivittäiseen elämään.
 
Tämä energia on parantavaa. Kuten havaitaan, kaikki nämä aspektit jotka juuri mainitsin, ovat intensiivistä parantumista. Tämä parantuminen tihkuu henkilön elämän joka aspektiin, penkoen jokaisen pikkuruisen kolon tekemään tietä uuden Maan energialle, jota tulee sisään. Se puhdistaa ja siivoaa jokaisen olennon tiedostamattomat aspektit tällä planeetalla.
 
Uusi energia työntää monet ihmiset tekemään monia äärimmäisiä muutoksia elämässään seuraavan puolen vuoden kuluessa. Se on niin intensiivistä, että heidän koko elämänsä voi muuttua.
 
Tämä on kohtalomme, kun he ovat sitten enemmän harmoniassa polkunsa kanssa ja seuraavat sielutarkoitustaan. He saattavat haluta yhtäkkiä muuttaa, kun nykypaikka ei enää resonoi heidän kanssaan. He voivat irtisanoutua työpaikastaan ja etsiä jotain toisten palvelemiseen liittyvää, kun he eivät voi enää työskennellä 3D-järjestelmässä. He saattavat erota kumppanistaan, kun uusi energia on ollut äärimmäisen vaikeaa monille suhteille.
 
Tämä kaikki on polku uuteen Maahan, jossa kaikki sisältävät täysin korkeamman itsensä ja ovat polulla valaistumiseen. Tämä voi tapahtua vain todellisen aitouden ja todellisen harmonian myötä jokaisessa valo-olennossa.
 
Dianen neuvo
 
Kuuntele sisäistä ääntäsi kaikkina aikoina ja ala seurata, mitä se kertoo sinulle. Pian pysyt erottamaan korkeamman jumalaisen opastuksen omista ajatuksistasi ja peloistasi. Tämä on avain, koska tietämättä tuota eroa et tiedä, mitä opastusta seuraat. Tiedät tämän siitä, mikä lopputulos on silloin, kun jokaista kutsua kuunnellaan ja sen mukaan toimitaan.
 
Jumalainen opastus johtaa sinut onnellisuuteen – pelot ovat enemmän vallitseva tila. Jumalaisen opastuksen myötä sinun tarvitsee kohdata pelkosi, mitä tahansa ne ovat.
 
Pääse kosketukseen jumalaisen kutsumuksesi kanssa. Jumalainen kutsumus on sielusi onnellisuutta ja se, mitä olet tällä olemassaolotasolla tekemässä ja olemassa. Älä pelkää mennä syvälle. Mitä syvemmälle menet, sitä enemmän vastauksia löydät siitä ainutlaatuisesta valo-olennosta, joka olet.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >