HomeViestejäDiane Canfield2.5.2019 - Energiapäivitys - psyykkisiä kokemuksia kollektiivilla

2.5.2019 - Energiapäivitys - psyykkisiä kokemuksia kollektiivilla

ENERGIAPÄIVITYS - PSYYKKISIÄ KOKEMUKSIA KOLLEKTIIVILLA
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
2.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakkaat.
 
Muutamana kuluneena viikkona energian ollessa niin intensiivistä, kuin on ollut, olen huomannut asiakaspiirilläni psyykkisten kykyjen lisääntymistä. Monet kirjoittavat minulle nyt enneunista, selvänäköisistä kokemuksista ja toisten ulottuvuuksien orbien ja kipinöiden näkemisestä. Minulle on ilo kuulla kaikista, koska vuosia olen tuntenut itseni yksinäiseksi kaikissa päivittäisissä psyykkisissä kokemuksissani. Huomaan omat kokemukseni ainutlaatuisiksi siinä, että ne ovat erilaisia kuin monilla muilla. Omat kokemukseni ovat aina muiden todellisuuksien partaalla, eivät lähelläkään tätä todellisuutta.
 
Mitä psyykkiset kokemukset merkitsevät? Ne merkitsevät, että henkilöstä on tulossa moniulotteinen ja hänellä on kokemuksia tämän todellisuuden aika-avaruuden ulkopuolella. Se merkitsee, että pystymme näkemään selvästi toisiin ulottuvuustiloihin ja saamaan informaatiota, johon muut eivät pääse helposti käsiksi. Kollektiivina – kun useammat ja useammat pystyvät kokemaan psyykkisiä tapahtumia – tämä merkitsee, että ihmiskunta muuttuu ja kehittyy ihmisestä galaktiseksi.
 
Rakastan jakaa omia psyykkisiä kokemuksiani kollektiivin kanssa – tällä tavalla muut ymmärtävät ja tietävät, mikä on mahdollista.
 
Selvänäköisiä kokemuksia
 
Olin autotallissa ja juttelin tyttäreni kanssa kolmesta suuresta televisiosta, jotka eräs muuttoa tekevä ystävä oli antanut hänelle. Hän sanoi, että yhdessä kulki raitoja toisella sivulla, yksi toimi hyvin ja yhtä hän ei ollut testannut. Myöhemmin menin autotalliin taas puhumaan hänen kanssaan, ja hän kertoi, että viimeisessä televisiossa oli sininen sävy. Kerroin tietäväni sen jo, koska hän oli jo kertonut sen minulle. Hän sanoi, ettei ollut kertonut siitä aiemmin, koska hän ei ollut testannut sitä vielä. Kuitenkin käydessäni aiemmin keskustelua hänen kanssaan kuulin hänen sanovan, että yhdessä oli sininen sävy. Tiedän tämän, koska olin kuvitellut sen mielessäni, kun olin puhunut hänen kanssaan ja kävelin pois. Tämä on esimerkki siitä, että "kuulen" jotain, mitä ei ole sanottu, ja tiedän jotain, mitä en voi tietää, ennen kuin se tapahtuu (selvätietoisuutta ja selvänäköisyyttä).
 
Selväkuuloinen viesti Luojalta
 
Minulle annettiin viesti viime viikolla, kun makasin sängyllä tekemättä mitään: "Nyt on aika mennä kotiin." Kun saan tällaisia viestejä tyhjästä, osaan kiinnittää erityishuomiota. Tämä sai huomioni sen vuoksi, "mikä koti on". Ei tarkoitettu kuolemaa niin, kuin monet ihmiset viittaavat kotiin, vaan "kotipesääni" jonne olen yrittänyt päästä kuluneet kolme vuotta. Viime vuonna tuli viivytys, kun olin juuri pääsemässä sinne ja ostamassa taloa, periaatteessa kohta allekirjoittamassa sopimusta, ja minulle tuli viesti tällä samalla äänellä (Luoja): "Et voi mennä nyt, jotain dramaattista tapahtuu tyttärellesi, jos lähdet nyt."
 
Voi siis nähdä, että nämä kaksi viestiä voi liittyä yhteen. Viime vuonna noudatin viestiä ja pysäytin talon ostoprosessin, ja tänä vuonna minulle näytetään vihreää valoa – vaara on ohi. Luoja on aina suojellut minua ja olen aina kuunnellut, mitä hän kertoo minulle.
 
Toinen viesti jonka sain muutama päivä sitten, tuli samanlaisella äänellä: "Kun se aika tulee, vapautat henkiinheräämisen." Tulkinta: ihmiskunnan henkiinherääminen tapahtuu vapauttamalla ihmiset 3D-kahleista, joita he kantavat. Ne ovat kaikki valheellisuutta, valheita, ohjelmointia ja ehdollistumista, joiden vaikutuksen alaisuudessa he ovat olleet vakuuttaen itselleen, että nämä asiat ovat totta, jotta heidän ei tarvitse kohdata itseään. Minulle tämä viesti kertoo olemaan valmis vapauttamaan heidät kahleista, kun se aika tulee. Olen jo omistanut monta artikkelituntia tähän ihmisten vapauttamiseen valheellisuuksista ja se jatkuu – tämä on osa matkaani.
 
Unet
 
Kiinnittäkää tarkkaa huomioita uniinne tällä hetkellä … tämä on portti korkeampiin maailmoihin. Te jotka olette seuranneet minua, tiedätte kokemukseni, josta puhuin hiljattain: näin unta jostain ja se ilmentyi heräämishetkellä. Olen kuullut monista muista, jotka ovat nähneet enneunia, jotka ilmentyivät samana päivänä. Tämä on selvä merkki, että kollektiivi alkaa siirtyä ylöspäin evoluutio/ylösnousemusprosessissa.
 
Ajankohtainen energiapäivitys
 
Olen juuri tullut ulos neljän päivän jatkuvasta autuudesta, josta puhuin äskettäisessä artikkelissani. Kaksi seuraavaa päivää olivat melkein täysin vastakkaisia. Olet ehkä huomannut olevasi hermostunut tai lyhytpinnainen ja tuntenut olevasi poissa kehosta. Tätä tapahtuu joko ennen autuaita jaksoja tai välittömästi niiden jälkeen. Olen huomannut trendin, ettei energia voi pysyä autuaana neljää päivää enempää ennen putoamista. Matalia energia-aaltoja tulee juuri ennen autuutta tai juuri sen jälkeen. Näin sen täytyy tapahtua, kun tällä hetkellä emme pysty ylläpitämään korkeampia taajuuksia kauan kollektiiville, joten sitten tapahtuu putoaminen. Tämä muuttuu lopulta, kun olemme kaikki riittävän vahvoja säilyttämään autuuden pidempiä aikoja. Voimme tehdä tätä yrittämällä pidentää näitä aikoja.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >