HomeViestejäDiane Canfield23.4.2019 - Massiivinen taajuuspäivitys käynnissä - aika hidastuu

23.4.2019 - Massiivinen taajuuspäivitys käynnissä - aika hidastuu

MASSIIVINEN TAAJUUSPÄIVITYS KÄYNNISSÄ – AIKA HIDASTUU
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
23.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakas heimo.
 
Kuluneet kaksi vuorokautta on tapahtunut taajuuspäivitystä. Olen tuntenut jatkuvaa autuutta, ja monet palapelinpalat jotka täytyi yhdistää, sopivat nyt palapeliin.
 
Hämmästyttävää, mutta muistin myös jotain, mikä tapahtui yli 40 vuotta sitten ja mitä en ole koskaan ajatellut sen tapahtumisen jälkeen. Tämä toi uusia oivalluksia tietoisuuteeni, koska nyt näen tapahtuneen eri perspektiivistä. Se valaisi tuota menneisyyden tilannetta, jota en ole koskaan ajatellut tapahtumisen jälkeen.
 
Tällaista on olla täysin hereillä ja moniulotteinen. Kyky yhdistää nyt kaikki, mitä on puuttunut, ja nähdä se täysin eri perspektiivistä. Tällaista on yhteys Luojaan, kun voimme ratkaista menneisyytemme tilanteita tarvitsematta tehdä muuta, kuin muistaa, mitä tapahtui ja miksi se tapahtui tuolla tavalla. Voimme parantaa minkä tahansa, kun tiedämme, miksi se tehtiin – syyn sen takana. Tieto on avain voimaantumiseen ja parantumiseen.
 
Tämä autuus jota olen tuntenut, on uskomatonta ja ylimaallista! Sitä on erittäin vaikeaa kuvata, paitsi sanoa, että se on tunne yhteydestä kaikkiin asioihin massiivisesti korkeammalla tietoisuustasolla! Jännittävää! Tämä on suurinta autuutta, mitä olen koskaan tuntenut.
 
Viime yön nukkuminen oli katkonaista, ja myös eriskummalliset unet ovat palanneet. Psyykkisyys on voimakasta … tunnetko sen? Kun se alkaa, tunnemme yhteyden kaikkiin asioihin ja tiedämme kaikkien ja kaiken sisäisen toiminnan. Ei vaadi lainkaan ponnistelua virittyä kehen tahansa tai mihin tahansa tilanteeseen. Tämä kaikki on osa korkeampia taajuuksia, joita tulee nyt …
 
Aika on myös hidastunut. Aika tuntuu kestävän ikuisuuksia, ja päivistä tulee pidempiä kuin koskaan. Tätä tapahtuu, koska tietoisuutemme noustessa siirrymme ajattomuusvaiheeseen.
 
Olen puhunut tästä monta kertaa aiemmin, kun sitä on tapahtunut. Kuitenkin pointtini tästä puhumisessa on aina kohottaa ihmisiä riittävästi, jotta hekin voivat tuntea tapahtuvat muutokset samaan aikaan kuin minä tai vähän sen jälkeen. Tällä tavalla he ovat samassa korkeassa taajuudessa kuin minä, ja muutumme yhdessä, ja näin homma toimii.
 
Valtavia samanmielisten taajuusolentojen ryhmiä muuttuu kerralla. Tätä on jo tapahtunut, ja se jatkuu, kunnes kaikki ovat samassa korkeammassa taajuudessa.
 
Olemme muuttuneet jo äärimmäisesti. On uskomatonta, miten kehittynyt kokonaistaajuus on nyt, verrattuna vain muutaman vuoden takaiseen, ja on uskomatonta palata 20 vuoden taakse, jolloin aloin muuttua tietoisesti. Sinäkin voit muuttua tietoisesti – se vaatii olemaan vain äärimmäisen tietoinen ja hereillä samanaikaisesti.
 
Siis tavoitteena on lukea raporttini ja katsoa, tunnetko sen, mitä minä tunnen, samaan aikaan tai lähiaikoina, koska monta kertaa minä tunnen muutoksen ensin. Tämä auttaa kaikkia olemalla samassa taajuudessa samanaikaisesti. Tämä tekee muutoksista helpompia kaikille, koska enemmän ihmisiä osallistuu kuhunkin muutokseen. Tämä tekee ylösnousemusprosessista nopeamman, koska osallistumme kaikki aktiivisesti itsemme muuttamiseen, emmekä ole prosessin yksinäinen sivustakatsoja. Ykseystietoisuus on erittäin tärkeä eteenpäin mentäessä, koska meidän täytyy liikkua yhtenäisenä yksikkönä, rakkaudessa yhdessä, korkeampiin valo- ja rakkausulottuvuuksiin.
 
Pysy kuulolla saadaksesi lisää energiapäivityksiä, kun niitä tulee.
 
Rakkaudessa ja palvelussa,
Diane
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >