HomeViestejäDiane Canfield23.2.2019 - Energiapäivitys - aika on tietoista ja hidastuu, kun värähtelemme nopeammin tai vaihdamme ulottuvuutta

23.2.2019 - Energiapäivitys - aika on tietoista ja hidastuu, kun värähtelemme nopeammin tai vaihdamme ulottuvuutta

ENERGIAPÄIVITYS – AIKA ON TIETOISTA JA HIDASTUU, KUN VÄRÄHTELEMME NOPEAMMIN TAI VAIHDAMME ULOTTUVUUTTA
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
23.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakkaat.
 
Annan aina energiapäivityksiä, kun muutoksia tapahtuu. Teen tämän, jotta muut jotka kokevat samaa, eivät tunne olevansa yksin tai luule, että heidän oireensa ovat erilaisia kuin ylösnousemusoireet ja tietoisuuden laajentuminen, mitä tapahtuu kaikille tällä planeetalla, tiedostavat he sen tai eivät. Erona on, että henkisessä tai ylösnousemusyhteisössä olevat tietävät, mitä tapahtuu – ne jotka ovat 3D:ssä, saattavat olla hyvin eksyksissä ja jossain kohtaa alkaa etsiä vastauksia, mikä tuo heidät sitten meidän yhteisöömme. Ylösnousemuksen tavoite ja oma tavoitteeni on saada kaikki lopulta tähän yhteisöön – silloin edistyminen voi hypätä eksponentiaalisesti. Oma tavoitteeni on antaa mahdollisimman paljon informaatiota auttamaan muita pääsemään korkeampaan tietoisuustilaan, ja sen tekeminen hyödyttää meitä kaikkia, koska ylösnousemme lopulta kaikki yhdessä.
 
Olemme kokeneet ajan hidastumista muutaman viime viikon, kun värähtelemme nopeammin. Olen havainnut aikamuutoksia kuluneet yhdeksän vuotta, mutta tämä kerta on vähän erilainen. Koen ajan äärimmäistä hidastumista, ja se kestää päiviä yhtäjaksoisesti. Aika hidastuu, kun värähtelemme nopeammin. Tätä tapahtuu, kun nostamme tietoisuutemme aikatason yläpuolelle. Kyllä, aika on nestemäistä ja sillä on oma energiansa. Aika ei ole 3D-kello, josta katsot, missä sinun pitäisi olla tiettyyn aikaan. Aika on tosiasiassa energiaa, jolla on täysi tietoisuus. Mutta ajan hidastuminen ja pysyminen siinä on valtava merkki, että vaihdamme taas ulottuvuutta.
 
Tässä on järkeä, koska helmikuun kahdella ensimmäisellä viikolla koimme äärimmäisiä aaltoja ja äärimmäisiä oireita, joista puhuin YouTube-videoissani, jotka löydät kanavaltani täältä. Nämä aallot ja energian uudelleenasetuksen aiheutti tapahtumasekoitus, lisääntynyt aurinkotuuli ja heikot geomagneettimyrskyt, mutta tämä ei voi selittää sitä kaikkea. Lopun aiheutti Keskusaurinko, galaktiset ja Luoja, josta monet energia-aallot ovat peräisin, ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan.
 
Huomasin näiden äärimäisten energiaviikkojen jälkeen autuuden tunteen ja oivalsin sen olevan kaava, joka tuntuu tapahtuvan säännöllisesti, eli puhdistuminen ja sitten helpotus autuudentunteen kera. Näitä tunteita ei voi verrata mihinkään maan päällä – ne ovat tunne täydellisyydestä ja korkeammista ulottuvuuksista. Tarkkaile tämän kaavan tapahtumista viikkojen intensiivisen energian ja puhdistumisen jälkeen. (Kyllä, olen kokenut autuutta monta kertaa aiemmin, ilman puhdistumista ensin, mistä olen puhunut aiemmissa artikkeleissa ja videoissa.) Meidän täytyy puhdistaa kaikki, mikä ei ole me tai aito itsemme, ja tämä on jatkuva teema ylösnousemusprosessissa, ja se jatkuu, kunnes ei ole mitään puhdistettavaa enää jäljellä. Älä jää niin kiinni puhdistumiseen, irtipäästämiseen ja oireisiin, ettet pysty tuntemaan autuutta, jota tulee sen jälkeen. Emme ole näiden intensiivisten energia-aaltojen uhri – pyydämme korkeammassa tietoisuustilassamme näitä aaltoja, jotta voimme siirtyä uuteen todellisuuteen, joka sopii nykyiseen korkeampaan taajuuteemme ja mielentilaamme.
 
Ylösnousemussotureina ja -pioneereina saatamme tuntea olevamme eristynyt, mutta heräävät ihmisryhmät kasvavat koko ajan. On välttämätöntä ympäröidä itsemme samanmielisillä ihmisillä, vaikka se tapahtuisi pelkästään Facebookissa, jossa yhdistyt toisiin, jotka kokevat samaa. On erittäin tärkeää saada tukea näinä aikoina, ja tästä syystä teen nyt enemmän videoita, jotta energiainformaatiota saadaan reaaliaikaisesti, kun asioita tapahtuu. Tilaa YouTube-kanavani, jolla annan jatkuvasti tärkeää informaatiota, jota jokainen haluaa korkeammissa ulottuvuuksissa kuulla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >