HomeViestejäDiane Canfield16.1.2019 - Energiapäivitys - pimennysportti, haltioituneita kokemuksia

16.1.2019 - Energiapäivitys - pimennysportti, haltioituneita kokemuksia

ENERGIAPÄIVITYS – PIMENNYSPORTTI, HALTIOITUNEITA KOKEMUKSIA, ENNALTA TIETÄMISTÄ JA ILMENTÄMISTÄ
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
16.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakkaat.
 
Pimennysportaalista saakka on tullut korkeaa energiaa jatkuvasti. Odotan tämän kestävän ainakin seuraavaan pimennykseen 21.1. Se on täydellinen kuunpimennys ja täysikuu. Tämä pimennysportaali ja täyskuu on uskomatonta, korkeaa energiaa. Tämä asettaa näyttämön koko vuodelle. Ota aikaa tuona päivänä täysin tuntea ja tutkia tulevia energioita, kuten neuvoin jo viime pimennyksessä. Tämä merkitsee menemistä pyhään tilaasi. Jos sinulla ei ole sellaista, järjestä se pian. Tämä on paikka, jossa kaikki on omaa energiaasi, ja vain sinä päätät, ketkä toiset sinne tulevat ja milloin. Tällä alueella pitäisi olla monia henkisiä tavaroita nostamassa värähtelyä. Neuvon aloittamaan kristalleilla, ja sitten monia muita tavaroita voidaan lisätä. Se voi olla suuri tai pieni, talo tai komero, kunhan sovit siihen mukavasti. Se voi olla myös luonnossa, kunhan sinua ei häiritä ja tunnet olevasi turvassa. Ota siinä tapauksessa mukaasi joitain tavaroita, joita voit käyttää ollessasi siinä.
 
Omat kokemukseni ovat olleet äärimmäisiä, kun olen kokenut autuaita tietoisuustiloja sekä haltioituneita tunteita pimennysportin alkamisesta saakka. Joskus nämä tilat ovat niin pakahduttavia, että voin vain olla niissä, haluamatta tai tarvitsematta tehdä mitään muuta. Sulaudun täysin korkeampaan tietoisuusvirtaan ja tulen siksi. Tämä tarvitaan, jotta kykenee integroitumaan ja harmonisoitumaan tuon energian kanssa.
 
Jotkut henkisessä yhteisössä ovat edelleen puhdistumisprosessissa. Jos et ole tuntenut näitä autuaita tiloja ja sen sijaan puhdistunut, sekin on hyvä, kun se täytyy tehdä, ennen kuin autuaita tiloja voi ilmestyä sinulle ja sulautua yhteen kanssasi. Puhdistuminen on vaatimus, ennen kuin tämä tiedostamistaso voidaan kokea, joten tiedä, että sitä tarvitaan ja olet matkallasi korkeampaan tietoisuuteen. Älä hyppää minkään askelien yli ylösnousemukseen – kaikesta mikä ei ole omaa, sisältäen kaiken pimeän energian jota on kerätty, täytyy hankkiutua eroon. Tätä pimeää energiaa heitetään meille tavallisesti lapsina, nuorina lapsina toisten armoilla – emme osaa muuta, kuin hyväksyä sen. Sitten sitä voi tapahtua työpaikalla tai muissa suhteissa. Nyt kaikki mikä ei ole aito itsemme, täytyy heittää pois ja sivuuttaa, koska emme voi kantaa enää sellaista, mikä ei ole meidän. Näin sisäinen parantuminen tapahtuu. Ylläpitämällä aidon itsemme jumalaisen opastuksen avulla, muodostaen kristallitietoisuutta.
 
Psyykkinen ylösnousemusvinkki. Tunnista energia, joka sinulle on heitetty ja joka ei kuulu sinulle, mutta jonka olet hyväksynyt omaksesi, koska et tiennyt paremmin. Päästä irti tästä energiasta ja lähetä se matkoihinsa, jotta oma valokehosi voi olla esteetön ja vapaa kehittyäkseen kristalliytimeksi.
 
Olen nähnyt monia asioita muista ulottuvuuksista, enimmäkseen olentoja ja eläimiä jotka kipittävät ohitseni ja sitten häviävät. Tätä voi tapahtua koska tahansa päivällä tai yöllä, talon sisällä tai ulkopuolella. Nämä olennot ovat eri värähtelytilassa kuin me, ja tästä syystä voimme nähdä vain vilauksia niistä, kun saavutamme korkeampia psyykkisiä tietoisuustiloja.
 
Psyykkinen ylösnousemusvinkki. Etsi asioita, joita ilmestyy toisista ulottuvuuksista sinulle, päivällä tai yöllä, koska tahansa, mutta erityisesti korkean värähtelyn energiapäivinä. Älä ohita sitä, minkä ehkä näet, mikä ilmestyy ja sitten häviää. Pidä energiasi korkeassa värähtelytilassa kyetäksesi näkemään muihin ulottuvuuksiin. Ilmaise aikomus nähdä niitä, koska se on korkein tietoisuustaso.
 
Viime yönä näin unta, jossa olin mieheni kanssa autossani ja minä ajoin. Puoliperävaunurekka oli pysähtynyt keskelle tietä tukkien yhden kaistan. Jostain syystä ajoin suoraan ja törmäsin sen perään. Mieheni katsoi minua ja sanoi: "Mitä juuri tapahtui?" Kerroin herättyäni unesta miehelleni. Puhuimme siitä ja symbolismista, jota se voisi sisältää. Myöhemmin päivällä tyttäreltäni loppui bensa, ja meidän täytyi auttaa häntä viemällä kanisteri, jotta hän pääsi bensa-asemalle. Kun ajoimme bensa-asemalle täyttämään tuota kanisteria, mieheni mainitsi tuon unen, ja olimme yhtä mieltä, että meidän täytyi olla ajaessamme erityisen tarkkana rekkojen kanssa. Juuri sillä hetkellä puoliperävaunu kääntyi eteemme, vaihtoi kaistaa nopeasti ja kiilasi meidät. Törmäsin melkein sen perään, aivan kuten unessa, paitsi ettei se ollut pysähtyneenä. Koska olimme puhuneet tuosta unesta (tunsin sen merkittäväksi), pystyin välttämään tuon enneunen tapahtumista. Toimin nopeasti ja painoin jarrua, välttäen törmäyksen. Se oli uskomatonta. Se tapahtui niin nopeasti, että minulla oli vähän aikaa reagoida.
 
Kun veimme bensakanisterin tyttärellemme, kerroimme tuosta enneunesta ja läheltä-piti -tilanteesta puoliperävaunun kanssa. Hän selitti, että viime yönä hänkin oli nähnyt peräjälkeen kaksi unta bensan loppumisesta. Kysyin, miksi hän ei kiinnittänyt huomiota niihin, kuten kaikkien pitäisi. Hän ei kuitenkaan kertonut meille unista eikä kiinnittänyt huomiota niihin, joten hän ei pystynyt välttämään bensanloppumisahdinkoa. Jos hän olisi kertonut minulle, olisin neuvonut häntä poikkeamaan bensa-asemalla, vaikka bensamittari olisi näyttänyt mitä.
 
Kun ylösnousemus lisääntyy, meidän täytyy puhua toisille siitä, mitä tunnemme, mitä käymme läpi, ja unistamme. On erittäin tärkeää sanoa ääneen, mitä tapahtuu, kun toiset ovat täällä kokemassa ylösnousemusta kanssamme. Voimme nähdä minun kokemuksestani, miten tärkeää se on. Jos sinulla ei ole perheenjäseniä, hanki ystäviä, joille voit puhua, ja hoivaa näitä ystävyyksiä samanmielisiin ihmisiin, jotta voit jakaa informaatiota siitä, mitä käyt läpi.
 
Näistä ennalta kokemisista ja synkronismeista tulee voimakkaampia vuoden 2019 aikana. Koen asioita tavallisesti ennen kollektiivia, joten älä ylläty, kun asioita ilmentyy välittömästi lähitulevaisuudessa.
 
Taaksepäin katsottuna on ollut muutama intensiivinen viikko, koska näiden korkeampien energioiden myötä tulee myös lisää tietolatauksia Luojalta. Älä ohita koskaan itsesi lähempää tarkastelua, kun se ilmestyy. Tämän on tarkoitus päivittää jatkuvasti omaa korkeampaa tietoisuuttamme ja tiedostamistamme. Luoja ja galaktinen neuvosto jonka kanssa työskentelen, ovat ladanneet minulle äärimmäisiä palapelinpaloja sovitettavaksi yhteen ja koodeja ylösnousemusta varten. Nämä koodit luovat valokehoa sitomalla yhteen totuuden ja korkean sydämen parantumistaajuudet.
 
Olen jatkuvassa korkeammassa tietoisuus/parantumistilassa siinä, mitä ympärilläni tapahtuu, ja omasta osastani siinä. Olen aina "miksi tämä näytetään minulle ja mikä sen taustamerkitys on minulle" -tilassa. Voin mennä ja menen erittäin syvälle kaninkoloon, ja kehotan kaikkia tekemään saman. Vuonna 2019 useammat ja useammat työnnetään tähän kaninkoloon, haluavat he sitä tai eivät. Koska olen ollut tällä matkalla 20 vuotta, usko minua: on paljon parempi mennä auliisti, kuin tulla työnnetyksi. Ilmaise tänään aikomus työskennellä universumin/Luojan kanssa, äläkä vastusta, mitä sinulle näytetään korkeimmaksi potentiaaliksesi.
 
Palveluksessa, rakkaudessa ja siunauksin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >