HomeViestejäDiane Canfield4.1.2019 - Energiapäivitys - uutta energiaa, pimennys, uusikuu ja uusi Maa

4.1.2019 - Energiapäivitys - uutta energiaa, pimennys, uusikuu ja uusi Maa

ENERGIAPÄIVITYS – UUTTA ENERGIAA, PIMENNYS, UUSIKUU JA UUSI MAA
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
4.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakkaat.
 
Pimennysenergia
 
Pimennysenergiaa alkoi tulla muutama päivä sitten, kuten postasin facebook-sivulleni. Seuraa minua siellä saadaksesi nopeammin päivityksiä. Meillä on ollut nyt autuasta rakkaustunnetta muutaman päivän. Tunnetta voimakkaasta yhteydestä korkeampiin ulottuvuuksiin. Jos et ole tuntenut sitä, virity ja katso, pystytkö tulemaan yhdeksi tämän tunteen kanssa. Se on kiitollisuuden, rakkauden ja autuuden tunne.
 
Muutaman viikon meillä on tullut äärimmäistä oivallusten ja esi-isien puhdistamisen energiaa. Saatat huomata näitä muistoja ja oivalluksia tulevan mitä hulluimpina aikoina, kun mikä tahansa pieni tai suuri tuntuu laukaisevan niitä tulemaan. Meidän täytyy puhdistaa nämä pois ja parantaa kaikki entinen karma voidaksemme jatkaa eteenpäin. Niinpä silloin kun niitä ilmestyy esiin, tee seuraavia asioita parantaaksesi oman DNA:si ja koko esi-isä-DNA:n:
* tunnusta, että ne tulevat esiin tarkoituksesta, selvittämättömän karman vuoksi
* osoita kiitollisuutta, että ne ovat siinä
* ilmaise täysin niihin liittyvät tunteet
* paranna tuon tapahtuman kaikki aspektit.
 
Jos olet toisten kanssa, pyydä anteeksi ja mene jonnekin hiljaisuuteen päästäksesi tästä läpi ja käsitelläksesi ne täysin. Tämä parantaa kehoasi ja tekee tietä jatkuvalle valokehon rakentumiselle. Valokehoa ei voi rakentaa selvittämättömälle karmalle. Tästä syystä meidän täytyy huolehtia kaikista tunteista elämässä välittömästi ja tehdä, mitä voimme, ratkaistaksemme välittömästi kaikki ongelmat, kun niitä syntyy. Tällä tavalla ei voi enää muodostua ja kumuloitu lisää karmaa, joka täytyy poistaa joskus myöhemmin.
 
Energiaoireet
 
Muita oireita on ollut äärimmäinen unettomuus ja hullut unet. Ehkä suljet silmäsi myös päivän aikana muutamaksi minuutiksi ja huomaat tulevan monia kuvia.
 
Pimennykset tiedetään pelin muuttajiksi ylösnousemusprosessissa. Ne tuovat aina voimakasta muutosenergiaa. Tämä osittainen auringonpimennys ei ole erilainen. Neuvon sinua menemään pyhään tilaasi pimennyksen aikana ja tulemaan yhdeksi sen tuomien muutosten kanssa. Tällä tavalla et vastusta mitään, mitä tapahtuu tuona päivänä tai seuraavina viikkoina. Mene luontoon, jos mahdollista, ja istu puita vasten. Puiden ympärillä on monia elementaaleja erityisesti parantamassa ihmisiä. Puuenergia on itsessään parantavaa, rauhoittavaa ja hoivaavaa. Tästä voi ja pitäisi tulla päivittäinen rituaali 2019.
 
Uusi kuu tulee myös 5./6.1., ja tämäkin tuo voimakasta energiaa, kuten kaikki uudet kuut. Uuden kuun tiedetään tuovan muutosta, joten odota muutoksia tapahtuvan elämässäsi. Ne voivat liittyä suhteisiin, työpaikkaan tai rahaa. Ilmennä ne kaikki muutoksiksi parempaan. Ilmaise aikomus parhaasta lopputuloksesta kaikissa mahdollisissa tilanteissa.
 
Energia 2019 – mitä odottaa
 
Vuosi 2019 alkaa pamauksella, kuten henki kertoi minulle. Aloitamme vuoden tammikuun sisältäessä seuraavaa:
* uutta energiaa tulee jo
* uusikuu ja osittainen auringonpimennys 5./6.1.
* täysikuu ja täydellinen kuunpimennys 21.1.
* uuden Maan muodostuminen jatkuu.
 
Tämä on symbolista sille, miten vuosi 2019 etenee – se on pakattu täyteen energioita ja haasteita. Emme saa vapaavuotta – jos olet ylösnousemusprosessissa, odota haastettavan monella tapaa tänä vuonna. Meillä on hyvin kiire käsitellessämme tulevaa korkeampaa energiaa, ja monet saavat uusia kykyjä ja henkisiä lahjoja. Menen enemmän tämän yksityiskohtiin tulevassa artikkelissa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >