HomeViestejäDiane Canfield18.12.2018 - Päivänseisausenergia, transformaatiokäytävä, taianomainen aika

18.12.2018 - Päivänseisausenergia, transformaatiokäytävä, taianomainen aika

PÄIVÄNSEISAUSENERGIA, TRANSFORMAATIOKÄYTÄVÄ, TAIANOMAINEN AIKA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
18.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Olemme astuneet päivänseisausportista, ja olemme nyt virittyneet uusiin energioihin, joita tulee. Tänään näin pyörteen tulevan esiin. Se oli väriltään tumman punaruskea ja pyöri nopeasti. Se pysyi muutaman minuutin ja sitten hävisi. Tämä näytti minulle, että asiat liikkuvat aina, pyörivät aina – asioita tapahtuu aina, vaikkei meistä tuntuisi siltä. Meitä päivitetään aina niiksi uusiksi ihmisiksi ja galaktisiksi, joita meidän oli tarkoitus olla.

Olen tuntenut nyt kruunuchakra-aktivointeja muutaman päivän. Ne tulevat tavallisesti pään vasemmalle puolelle, voimistuvat ja sitten loppuvat. Tätä tapahtuu usein auringonpurkausten myötä, mutta meillä ei ole ollut niitä nyt kuukausiin. Sitä tapahtuu myös geomagneettimyrskyjen myötä, mutta samalla tavalla meillä ei ole ollut sanottavammin niitäkään marraskuun jälkeen. Tämä on päivänseisauskäytävän energiaa.

Päivänseisausenergia voimistaa päivityksiämme ja tietoisuuttamme. Tämä päivänseisaus on erittäin tärkeä, kun se vakiinnuttaa koko vuoden transformaatiot ja yhdistää ne tietoisuuteemme. Sitten on meidän tehtävämme integroida ne siihen, kuka olemme. Ylösnousemuksen tavoitteena on tulla aidoksi itseksi ja sitten muuttaa se moniulotteiseksi valo-olennoksi.

Olemme astumassa taianomaiseen aikaan … nämä sanat kuulin 12.12., kun astuimme tähän käytävään. Tämä ei merkinnyt ainoastaan tätä käytävää, vaan myös tästä eteenpäin.

Mitä merkitsee olla moniulotteinen valo-olento? Se merkitsee, että pystymme sitten menemään toisiin ulottuvuuksiin ja tulemaan ulottuvuuksienväliseksi. Mitä vaaditaan, että pystyy tekemään tämän? Kaikki pelot täytyy olla kohdattu, kaikki pimeät puolet täytyy olla poistettu, kaikki parantaminen täytyy olla suoritettu, ja jatkuvaa parantamista täytyy tapahtua. Kaikki ehdollistuminen, ohjelmat ja illuusiot täytyy olla sivuutettu ja korvattu omalla täysivaltaisella olemuksellamme, joka meidän on tarkoitus olla. Koko tietoisuutta täytyy olla nostettu ja nostettu dramaattisesti, Emme saa roikkua 3D:ssä, jonka ohi olemme siirtymässä.

Kaikki menevät tälle valaistumistasolle. Kun aloitin oman kehitysprosessini 2000, galaktiset olivat kanssani ja opastivat minua voimakkaasti jokaisen korkeamman käytävän valitsemisessa ja sen ajankohdassa. He ovat edelleen kanssani. Erona on nyt, että he opastavat minua opastamaan kollektiivia rinnallani ja työskentelevät kanssani jokaisella askeleella korkeampaan tietoisuuteen.

Tulevaisuus on kirkas, ja olemme astumassa tosiaankin taianomaiseen aikaan. Emme enää aja takaa sateenkaaria – olemme tuo sateenkaari.

Rakkautta, Diane

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >